Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'

Gelecek'ten Akçaabat'a Ziyaret

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün, Akçaabat’ta esnaf ziyaretinde bulundu. Beraberinde Akçaabat İlçe Başkanı Okan Koç ve partililerin yer aldığı ziyarette, esnafın sorunları dinlendi.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün, Akçaabat’ta esnaf ziyaretinde bulundu. Beraberinde Akçaabat İlçe Başkanı Okan Koç ve partililerin yer aldığı ziyarette, esnafın sorunları dinlendi. Ziyaret sonrasında Geneş Başkan YardımcısıBir basın toplantısı düzenleyerek, partisinin düşünceleri hakkında bilgiler aktardı.  
Toplantıya, Genel Başkan, Trabzon İl Başkanı Hasan Kamil Velioğlu, Samsun, Gümüşhane ve Bayburt İl Başkanları ve basın mensupları katıldı. Gelecek Partisi Trabzon İl Başkanı Hasan Kamil Velioğlu, toplantının başlangıcında Türkiye’nin bugünkü ekonomik koşullarına değinerek, “Türkiye zor şartlardan geçiyor. Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu’nun ısrarla temiz siyaset siyasi etik yasası gibi yasaları çıkarma isteği ihraç süreci doğurdu. Dünyada faizler sıfırken biz yüzde 20’leri konuşuyoruz. Türkiye’de bir büro personelinin servet artışını hesap edemiyoruz. Bu noktada genel başkanımız yola çıktığında bize tebliğ edildiğinde kabul ettik ve görev aldık. İnşallah rabbim başarılı bir şekilde ülkemizi en iyi yere getirmeye nasip eder” şeklinde konuştu. ONLAR İYİ GÜNLERİMİZMİŞ Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün, Gelecek Partisi’nin kuruluş adımlarını atıldığı dönemle bugünkü Türkiye’yi kıyaslayarak o günlerin bu günkünden daha iyi olduğunu kaydetti. Üstün, “Trabzonlular bazen kabul etmese de Trabzonspor, Gümüşhane için çok önemli. Ben de Gümüşhaneliyim ve burası bizim evimiz. Burada olmaktan mutluyum. Siyasetin meşru zemini şeffaflıktır, inandığın sözü söylemektir. Duruşumuzu tavrımızı hiç bozmadık. Genel başkanımızla tanışma sürecimiz Zigana tüneli ile oldu. O dönemde samimi olduk ve şunu anladım. Korkunun iklim haline geldiği bir dönemde çıktık. Ülke şartlarının çok zor olduğunu sanıyorduk. Şimdi baktığımızda o günler çok daha iyi günlerimizmiş” ifadelerini kullandı.  
AK PARTİ MİLLİ İRADEYE SIRTINI DÖNDÜ Üstün, AK Partinin en büyük sorununun hatalarını görmezden gelmek olduğunu söyleyerek, “Ak Parti hiçbir hatasını hata olarak görmedi. Her şey hata haline geldi. Kenara çekilip bekledik, ikazlarımızı yaptıktan sonra ülkenin her geçen gün geriye gittiğini düşündük. Bizim en önemli düsturumuz bu millete doğru olduğuna inandığımız şeyleri söylemek oldu. Hiçbir suçlamaya cevap vermediği için havuz medyasının önemli bir bölümü başbakanı görevden ayrılmak zorunda bırakmanın vebalini anlatamadıkları için itibarsızlaştırma çalışmalarına gittiler. Sokaktayız, millet de bunlara inanmıyor. Ahmet Davutoğlu’nun temizliği yüzünden ayrılmak zorunda kaldığını biliyorlar. Milli iradeye darbe diye bildiri yayınlanıyor. Ancak milli iradeye sırtını başbakanı, belediye başkanlarını görevden alırken dönmüştü.” şeklinde konuştu. BİLDİRİDEN CUMHUR İTTİFAKI MEMNUN Üstün, “İnandırıcılığını kaybettiğiniz zaman yaptığınız yatırımların bir önemi olmuyor. Andımız ile ilgili bir anayasa yoktur. Bir genelge yayınlanıp kaldırılabiliyor. İstanbul Sözleşmesi’ne herkes oy vermiştir. Sebepsiz şekilde kadına şiddete hayır. Toplumda olumsuz yönde olan bir şey varsa mecliste çıkardığımız kanun vardır. Ne düzenleme yapılacaksa yapılabilir. Amiraller bildirisi oldu en son. Milli şey iradenin yanında durmaktan sonra hiçbir amacımız yoktur. Okudum defalarca ve darbeyi andıran bir şey yoktur. Hep gece yarıları toplum olarak açıklanan şeylerden rahatsız olmuşuzdur. 104 tane emekli müftü bu bildiriyi yayınlasa biz bundan rahatsız oluruz. Bu yapılanlardan en fazla Cumhur ittifakının ortaklarının memnun olduğu gözüküyor. Dünyada Merkez Bankası’nın aldığı kararlara itibar edilmemeye başlandı. Bunlar özerktir. ABD’de Merkez Bankası ile Trump tartıştı ve Trump bile ona dokunamadı. Merkez Bankası’nın görevden alınabiliyor olması demek ülke ekonomisinin yoldan çıktığı demektir. Bunların hesabını sorabilecek bir medya da kalmadı maalesef. Seçim ittifakları, adaylar konuşuluyor televizyonlarda. Konuyu ekonomiye getirmemek içini bir çaba içerisindeler. Ak Parti’nin hayalleri 2023’tü. O kaldırıldı, vazgeçildi. 2053’e gidildi şimdi. Var gücümüzle ülkenin tüm sokaklarını kapı kapı gezeceğiz. Elimizden geldiği kadar dikkatli olmaya çalışıyoruz pandemide. Geldiğimiz nokta vahim durumdadır” dedi.    

10 Nisan 2021 Cumartesi 16:51

http://www.sebathaber.com/haber/gelecekten-akcaabata-ziyaret-19769.html