
TRABZON’DA ESNAFA SİLAHLI SALDIRI
Trabzon'da iki kişi arasındaki tartışmada bir kişi silahla yaralandı.
Trabzonzon’un Ortahisar İlçesi Maraş Caddesi ile Uzunsokak'ı bir birine bağlayan arada bulunan bir iş yerine gelen Y.Y. isimli şahıs dükkan sahibi N.Y.’ ye (48) silahıyla ateş etti.
Açılan ateş sonucu N.Y. isimli şahıs kasık ve göğüs bölgesinden yaralandı. Yaralanan şahıs hastaneye kaldırılırken saldırgan Y.Y. yakalandı.
DÜKKAN SAHİBİNE KURŞUN YAĞDIRDI
Trabzon Meydan’da bugün silah sesi yükseldi.. Maraş Caddesi ile Uzunsokak'ı bir birine bağlayan arada bulunan bir iş yerinde bir kişi silahla yaralandı.
Yaralanan kişi hastaneye kaldırıldı. Edinilen bilgiye göre olay dün saat 17:30 sıralarında Trabzon’un Ortahisar İlçesi Kahramanmaraş Caddesi civarında meydana geldi.
Kahramanmaraş Caddesi ile Uzunsokak’ı bir birine bağlayan arada, bulunan bir iş yerine gelen şahıs, dükkan sahibine henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü silahla ateş etti. Açılan ateş sonucu N.Y. isimli şahıs kasık ve göğüs bölgesinden yaralandı.
Çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil ihbar hattına bildirdi. Yaralanan şahıs ilk yardım ekiplerinin müdahalesi sonrasında ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayı gerçekleştiren şahıs yakalandı.
20 Aralık 2022 Salı 17:16
http://www.sebathaber.com/haber/trabzonda-esnafa-silahli-saldiri-22626.html