
Hastanede muhteşem etkinlik
Haçkalı devlet hastanesinde Dekoratif ahşap boyama” sergisi.
20 Temmuz Tarihinde Gerçekleştirilen Sergi Açılışına Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez,Akçaabat Belediye Başkan Vekili Cevedet Bayraktar,Trabzon İl Sağlık Müdüdrü Vekili, Dr.Oğuz Kara ve Destek Hizmeleri Başkan Dr. Erdem Şen,Akçabat İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Elvan,Akçaabat Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, Akçaabat Ziraat Odası Başkanı M.Hikmet Eyüpoğlu Akçaabatlılar Vakfı Başkanı Yaşar Erbaşaran,KTÜ Turizm Eğitim Ve Uygulama Merkezi İktisadi İşletmesi Merkez Müdürü Öğr.Gör Yakup Heyal ve Hastane Parsoneli katıldı.
öğreticiliğini Feyza ALTIN’ın yaptığı geri dönüşüm ve sürdürülebilirlik odaklı “Dekoratif ahşap boyama” sergisi, hastane personellerinin 9 ay boyunca mesailerinden feragat ederek ortaçta çıkardığı ürünlerle Dr. Hasan Şahin konferans salonunda açıldı. Kullanılmış eşyaların geri dönüşümü ile katkı sağlayan sergide 100 e yakın ürün sergilendi.
Hafta içi her gün 16.00-19.00 arasında hastane personeline bina içinde kurs veren Feyza ALTIN “çok kıymetli ve verimli bir 9 ay geçirdik. Bu süre içinde elimden gelenin fazlasını öğretmeye çalıştım. Bu sürede desteğini esirgemeyen kıymetli hocam tezhip sanatçısı Öğr. Gör. Elif Tüba KARATAŞ’a, Başhekim opr.dr. ismail YÜKÜNÇ’e şahsım ve kursiyerlerim adına teşekkür ediyorum.” dedi.
21 Temmuz 2023 Cuma 17:55
http://www.sebathaber.com/haber/hastanede-muhtesem-etkinlik-23906.html