Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'

Gazeteciler günümüzü kutladılar

10 Ocak çalışan gazeteciler günü nedeniyle ilçemiz siyasi parti temsilcileri gazetemize gelerek günümüzü kutladılar.

Her yıl 10 Ocak günü tüm dünyada olduğu gibi ilçemizde çalışan gazetecileri unutmayanlar gazetemize gelerek günümüzü kutladılar. Gazete sahibi Hüseyin Özkurt ve Uğur Tütenk tarafından karşılanan konuklarla bir süre sohbet edildi. Daha sonra ilçe siyasetindeki son gelişmeler ele alındı. Gazeteyi ilk ziyaret eden  Gelecek partisi ilçe başkanı Okan Koç oldu. Okan Koç ‘’Siz gazeteciler bizlerin gözü kulağısınız. Zor şartlarda görev yapıyorsunuz. Gününüz kutlu olsun’’ dedi.

Gazeteyi daha sonra Ak parti Belediye başkanı aday adayı Hüseyin Altıntepe ziyaret etti. Altıntepe ‘’ Gazetenizin varlığı Akçaabat için bir kazanç. Güzel çalışmalar yapıyorsunuz. Düzgün bir çizgide gidiyorsunuz. Sizi tebrik ediyorum ve gazeteciler gününüzü kutluyorum’’ şeklinde konuştu.
Gazetemizi ziyaret eden Ak parti Akçaabat ilçe başkanı Muhammet Ali Yılmaz,Kadın kolları başkanı Satu Şahin ve yönetim kurulu üyeleri  ile gazete çalışanları bir süre sohbet ettiler. Ak parti ilçe başkanı Muhammet Ali Yılmaz ‘’ Bu günlerde yoğun çalışıyorsunuz. Yerel seçimler yaklaştıkça işiniz dahada yoğunlaşacak.  Biz siyasiler siz gazetecilere her zaman  saygılıyız. Zor şartlarda çalıştığınızın bilincindeyiz. Gazeteciler gününüzü kutluyorum’’ifadelerini kullandı.
Ak parti kadın kolları başkanı Satu Şahin İse ‘’ Uğur Tütenk’i  çocukluğumdan bu yana tanırım. Bir gazeteci deyil  ağabey olarak kendisini seviyorum. Gazeteciler gününüzü kutluyorum.’’ Dedi Sebat haber gazetesi sahibi Hüseyin Özkurt ‘’ bizleri unutmayan gazetemize kadar gelip gazeteciler günümüzü kutlayan misafirlerimize teşekkür ediyorum’’ dedi

11 Ocak 2024 Perşembe 18:49

http://www.sebathaber.com/haber/gazeteciler-gunumuzu-kutladilar-24618.html