
Tümörden Ameliyatla Kurtuldu
Çinde yüzünü tamamen kaplayan tümörler nedeniyle nefes almakta ve görmekte zorlanan 33 yaşındaki Wu Qiang, ameliyatla kurtarıldı.
Çinli Wu Qiang’ın doğuştan var olan yüzündeki yumru, 2005 yılına geldiğinde hızla büyümeye başladı. Geçen 7 yıllık süre içerisindeki tümör, tüm yüzünü kapladı.
Wu Qiang, tümörün gözlerini kapatıp nefes almasını zorlaştırdığı için çalışamaz hale geldi. Doktorlar, yaptıkları tetkiklerde, tümöre, kan damarlarının aşırı derecede çoğalması ile ortaya çıkan ve iyi huylu olan Hemanjiyom teşhisi koydu.
Doktorların operasyonla tümürün alınabileceğini belirttiği Wu Qiang, ameliyat için halktan bağış topladı. Yapılan ameliyatla genç adamın yüzündeki tümörler alındı.
Ameliyatı gerçekleştiren baş cerrahı Zhou Fei, Wu Qiang’ı normal yaşamına döndürebilmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
Wu Qiang ise, en büyük hayalinin çalışıp ailesini geçindirmek olduğunu, iyileştikten sonra gönüllü olarak başkalarına yardım için çalışacağını ifade etti.
15 Kasım 2012 Perşembe 18:09
http://www.sebathaber.com/haber/tumorden-ameliyatla-kurtuldu-2469.html