
AKÇAABAT TRABZON ARASI DOMUŞA ZAM GELDİ
ŞENTÜRK ZAM KAÇINILMAZDI
Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ali Şentürk, dolmuş ulaşım ücretlerine yüzde 17 oranında zam kararı alındığını söyledi..
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) temsilcisi ve Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ali Şentürk, UKOME’nin bugün yaptığı toplantıda dolmuş ulaşım ücretlerine yüzde 17’lik bir artış getirildiğini ifade etti.
Ali Şentürk artan maliyetleri gerekçe gösterek , “Vatandaşımızın zor durumda olduğunu biliyoruz. Ancak şoför esnafımızı da düşünmek zorundayız artan maliyetleri ortada bu zam kaçınılmazdı dedi.
Yapılan bu değişiklik, 14 Ekim Pazartesi gününden itibaren Trabzon genelinde uygulanmaya başlanacak ve vatandaşlar yeni ücretlendirme üzerinden hizmet alacak.İşte Yeni Tarife.
AKÇAABAT-TRABZON ARASI SİVİL 22,00 ÖĞRENCİ 15,00 ESKİ FİYAT
AKÇAABAT-TRABZON ARASI SİVİL 25,00 ÖĞRENCİ 17,00 YENİ FİYAT
11 Ekim 2024 Cuma 19:54
http://www.sebathaber.com/haber/akcaabat-trabzon-arasi-domusa-zam-geldi--26028.html