Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'

Bu yıl doğum yardımlarımızı önemli ölçüde artırıyoruz. #AileYılı

Yeni doğacak ilk çocuk için doğum yardımını 5 bin liraya yükseltiyoruz.

#AileYılı vesilesiyle aile kurmayı teşvik edecek maddi destekler, danışmanlık hizmetleri ve genç çiftler için konut destekleri gibi uygulamaları devreye alacağız.
Esnek, uzaktan çalışma modelleriyle kadınların ev ve iş hayatlarını rahatlatacak yeni imkânları hayata geçireceğiz.
Çalışan anne-babalar için ücretsiz veya düşük maliyetli çocuk bakım hizmetlerini güçlendireceğiz.
Çocuk sahibi olmayı teşvik edecek veya kolaylaştıracak tıbbi imkânları ailelerimizin istifadesine sunmayı da önemsiyoruz.
Bunun haricinde geniş bir alanda faaliyetleri, projeleri ve müjdeleri de inşallah yıl boyunca ailelerimizle paylaşacağız. İkinci çocuk için her ay 1.500 lira, üçüncü ve sonraki çocuklar için her ay 5 bin lira olacak şekilde çocuk yardımlarını devreye alıyoruz. İkinci ve sonraki çocuklar için hiçbir bir şart gözetmeksizin vereceğimiz çocuk yardımlarını her ay annelerimizin hesabına yatıracağız. Bu müjdemizin de ailelerimize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum.

13 Ocak 2025 Pazartesi 17:12

http://www.sebathaber.com/haber/bu-yil-dogum-yardimlarimizi-onemli-olcude-artiriyoruz-aileyili-26610.html