
Damadını silahla yaraladı
Akçaabat'ta bir kişi silahla damadını yaraladı
Trabzon’un Akçaabat İlçesi’nde Alaattin Ç. kızıyla sorun yaşayan Orhan Y.’yi boğazından silahla ateş ederek, yaraladı. Hastaneye kaldırılan Orhan Y.’nin tedavisi sürerken, polis olayın zanlısını yakalamak için çalışma başlattı.
Olay bugün ilçeye bağlı Atatürk Bulvarı üzerinde saat 13.30 sularında meydana geldi. İddiaya göre eşiyle birlikte bazı ailevi sorunlar yaşayan Orhan Y., kızının babası Alaattin Ç. ile eski devlet hastanesi binasının hemen yanındaki otobüs durağında tartışmaya başladı. İkilinin arasında devam eden tartışma, büyüyünce Alaattin Ç. yanında taşıdığı silahı çıkararak damadı Orhan Y.’ye bir el ateş etti. Kayınpederinin silahından çıkan kurşunla birlikte boynundan yaralanan Orhan Y., kaçarak olay yerinden uzaklaşırken, daha sonra olay yerinin yakınındaki bir eczanenin önüne gelerek yere yığıldı. Orhan Y. daha sonra olay yerine çağrılan 112 acil servis ekiplerince önce Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi’ne ardından KTÜ Farabi Tıp Fakültesi aciline kaldırıldı. Yaralı damadın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.
Olayın zanlısı olduğu iddia edilen Orhan Y’nin kayınpederi Alaattin Ç.’nin yakalanması için polis ekiplerince çalışma başlatıldığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
7 Ağustos 2013 Çarşamba 17:46
http://www.sebathaber.com/haber/damadini-silahla-yaraladi-3613.html