Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'

CHP Rize İl Başkanı Mehmet Aslankaya, Merkez İlçe Başkanı ile Rize Valisi Ercin Yazıcı ile emniyet müdürünü ziyaret etti.

CHP ekibi vali ve emniyet müdürüne başarı diledi.


CHP Rize İl Başkanı Mehmet Aslankaya ile Merkez İlçe Başkanı Recep Durmuş ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Rize valisi Ercin Yazıcı ile Emniyet Müdürü Âdem Çakıcı'yı ziyaret etti. Aslankaya ve beraberindekiler son valiler kararnamesi ile Kocaeli Büyük Şehir Genel Sekreterliğinden Rize Valiliğine atanan Ercin Yazıcı ile Kırıkkale Polis Meslek Okulu müdürlüğünden Rize'ye atanan Âdem Çakıcı'yı makamlarında ziyaret edip yeni görevlerinde başarı dilediler.

CHP Rize İl başkanı Mehmet Aslankaya, "Rize'ye yeni atanan Vali Ersin Yazıcı ile Emniyet Müdürü Âdem Çakıcı'yı ziyaret edip kendilerine hoş geldin deyip hayırlı olsun dileğinde bulunduk. Valimize ve Emniyet müdürümüze yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Valimize Rize'nin sorunları ile ilgili görüşlerimizi aktardık. Yapacağı hizmetlerle Rize'yi büyütecek iyi bir kent yapacak çalışmalar yapmasını bekliyoruz. Elbette Rize'nin başta çay olmak üzere çözülecek çok sorunu var. Hem valimizin hem de emniyet müdürümüzün başta vatandaşlar olmak üzere, siyasiler, sivil toplum örgütleri ve bürokratlarla birlikte bir ekip ruhu ile çalışarak iyi hizmetler vereceklerine inanıyorum" diye konuştu.  

18 Haziran 2014 Çarşamba 13:47

http://www.sebathaber.com/haber/chp-rize-il-baskani-mehmet-aslankaya-merkez-ilce-baskani-ile-rize-valisi-ercin-yazici-ile-emniyet-mudurunu-ziyaret-etti-5008.html