Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
YENİ MAHALLE SAHİL PARKINA YENİ KAMELYA AK PARTİ HEYETİ, SANAYİ ESNAFIYLA BİR ARAYA GELDİ AKÇAABAT’TA ÇOCUKLARIN SOSYAL GELİŞİMİ DESTEKLENİYOR META KURS’ TAN TÜRKİYE GENELİ TYT SINAV SİMÜLASYONU​ BARÜ’lü öğrenciler ‘Sessiz Yürüyüş’ ile insan hakları ihlallerine tepki gösterdi "AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞINDAN MAYIS AYINDA FINDIK BAHÇELERİNDE YAPILACAKLAR İÇİN ÖNEMLİ UYARI!" ZİRAAT MÜHENDİSLERİ ODASINDAN ÇAĞRI MESLEKTE BİR GÜN PROJEMİZ ULUSAL BASINDA SERA VADİSİ MUHTARLARINDAN KAYMAKAM’A ZİYARET MAYIS AYI MECLİS TOPLANTILARI BAŞLADI BAŞKAN GENÇ, ÖĞRENCİLERE SALDIRI OLAYINI KINADI AKÇAABAT FEN LİSESİNDE BİLİM FUARI RÜZGARI Akçaabat Belediye Meclisi'nin Mayıs ayı ikinci oturumu, bugün gerçekleşti. MECLİSTE 2023 YILININ HESABI GÖRÜŞÜLECEK MÜFTÜLÜK HİZMET BİNASI YENİ ÇEHRESİNE KAVUŞTU Genç Ticaret Elçileri Eğitimleri Tamamlandı Başkan Kaya, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü Kutladı GEDİKLİ’DEN AYDIN’A ELEŞTİRİ: “TRABZONLULAR BİRBİRİNİ TUTMUYOR” BAŞKAN EKİM’DEN KULÜP BİNASINA İNCELEME TESOB heyetinden Başkan Genç’e hayırlı olsun ziyareti
META KURS’ TAN TÜRKİYE GENELİ TYT SINAV SİMÜLASYONU​
META KURS’ TAN TÜRKİYE GENELİ TYT SINAV SİMÜLASYONU​
 
Akçaabat Belediye Meclisi'nin Mayıs ayı ikinci oturumu, bugün gerçekleşti.
Akçaabat Belediye Meclisi'nin Mayıs ayı ikinci oturumu, bugün gerçekleşti.
 
AKÇAABAT FEN LİSESİNDE BİLİM FUARI RÜZGARI
AKÇAABAT FEN LİSESİNDE BİLİM FUARI RÜZGARI
artt haberleri
 
AKÇAABAT’TA YENİ YAŞAM ALANLARI ÇOĞALACAK
31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakının Ortak Adayı olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle tekrar Akçaabat Belediye Başkanlığına aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, yeni dönemde Akçaabat’taki sosyal aktivite alanlarını arttıracak projeleri hayata geçirecek.
21 Mart 2024 Perşembe 17:23

 
ÜRETİMİN YÜZYILINA AKÇAABAT’TAN TAM DESTEK
Akçaabat Belediyesi, hayata geçirdiği ekonomiyi ve istihdamı arttırmaya yönelik projelerle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Türkiye Yüzyılı manifestosunda açıkladığı maddelerden biri olan üretime tam destek veriyor.
12 Şubat 2024 Pazartesi 16:36

 
“Kredilerin daha titiz verilmesi, üretim yapanların önünün açılması gerek”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, üretim, istihdam ve ihracatın korunması için reel sektörün uzun vadeli kredi taleplerinin mutlaka karşılanması gerektiğini ifade ederek, “Ancak bu kredilerin titiz şekilde verilmesi, üretim yapanın önünün açılması amacıyla kullanılması şarttır. Ayrıca istihdamın düşmemesi için sigorta giderlerine destek sağlanmalıdır. Bölgeler arasındaki teşviklerin daha dengeli olarak uygulanması yatırımın da daha dengeli dağılımını sağlar” dedi.
7 Şubat 2024 Çarşamba 08:59

 
Yeniden Refah Sahada
Yeniden Refah Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Resul Altın İlçe Başkanlığından İstida Ederek 31 Martta Yapılacak Yerel Seçimde Akçaabat Belediye Başkanı Adayı Oldu.
5 Şubat 2024 Pazartesi 19:43

 
OSMAN KALYONCU, AKÇAABAT’TA ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
Cumhuriyet Halk Partisi CHP Akçaabat İlçe Belediye Başkan adayı Osman Kalyoncu, Akçaabat’ta seçim çalışmalarında Tempo Arttırdı.
24 Ocak 2024 Çarşamba 19:44

 
CHP aday adaylarını tanıttı
Akçaabat CHP 31 Martta yapılacak olan belediye seçimlerinde aday adaylığını açıklayan adayları tanıttı.
23 Aralık 2023 Cumartesi 17:32

 
Adacık muhtarı Selahattin Gedikli yeniden aday
Adacık muhtarı Selahattin Gedikli 31 Martta yapılacak olan yerel seçimlerde muhtar adaylığını yeniden açıkladı.
22 Aralık 2023 Cuma 18:31

 
AKÇAABAT BELEDİYESİ SERALARI SON TEKNOLOJİYLE DONATILDI
Akçaabat Belediyesi, ‘Üreten Akçaabat’ vizyonu ile ileri teknolojiye dayalı, yüksek katma değerli, geniş pazar imkânı olan, şehirde istihdamı arttıran, hem ilçenin hem de ülkenin ekonomisine katkıda bulunan projeler hazırlıyor ve bu projeler, tek tek hayata geçiriyor.
10 Ekim 2023 Salı 19:37

 
AKÇAABAT ARONYANIN MERKEZİ OLACAK
Akçaabat Belediyesi; ilçedeki çiftçileri desteklemeye ve tarımsal üretimi arttırmaya devam ediyor.
17 Mayıs 2023 Çarşamba 19:13

 
Rektör Uzun: “BARÜ kazanımlarını el birliğiyle geleceğe taşıyor”
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, sürekli iyileştirme anlayışıyla yapılan çalışmalarla geride bırakılan 6 yılda akademik ve idari insan kaynağı sayısının alınan başarılarla orantılı olarak arttığını söyledi.
17 Mayıs 2023 Çarşamba 18:53

 
AKÇAABAT’A DEV YATIRIM YOLDA
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat’ın marka değerini arttıracak vizyon projeleri tek tek hayata geçiriyor.
10 Nisan 2023 Pazartesi 15:46

 
Çebi’den ikametgâh uyarısı
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, yılsonunun yaklaşmasıyla birlikte ikametgâh adresi konusunda vatandaşları duyarlı davranmaya davet ederek “İkametgâhlarımızı yaşadığımız yere taşıyarak Ortahisar Belediyemizin hizmet kalitesini arttıralım.” dedi.
20 Aralık 2022 Salı 18:06

 
Soytemiz: Ortahisar güzelleşiyor
AK Parti Ortahisar İlçe Yerel Yönetimler Başkanı Abdulkadir Soytemiz, Ortahisar Belediyesi tarafından şehre kazandırılan projelerle şehrin cazibesinin arttığını söyledi.
14 Aralık 2022 Çarşamba 15:43

 
“İklim değişikliğinin insan sağlığı üzerindeki olumsuz etkileri artıyor”
Bartın Üniversitesindeki konferansta konuşan Prof. Dr. Raika Durusoy, iklim değişikliğinin küresel etkilerine değinerek insan sağlığı üzerindeki etkilerin her geçen gün arttığını ifade etti.
13 Nisan 2022 Çarşamba 13:48

 
AKÇAABAT ZİRAAT ODASI’NDAN “UZMAN ELLER PROJESİ” İÇİN ÇAĞRI
Kırsal alanda yaşayan/yaşamayı taahhüt eden;Meslek yüksekokulları dâhil üniversitelerin tarım, hayvancılık, ormancılık, gıda ve su ürünleri eğitimi veren bölümlerinden mezun kişilere; tüm illerde kırsal alanda uygulayacağı; tarım, hayvancılık, ormancılık, gıda ve su ürünleri sektörlerinde, eğitimli işgücü ile tarımsal üretimin miktarını, kalitesini ve verimliliğini arttırmak, kırsal alandaki tarımsal üretim yapan işletmelere örnek ve önderlik oluşturacak sürdürülebilir yatırımlara 100.000 TL.'ye kadar hibe desteği verilecektir.
1 Şubat 2022 Salı 18:00

 
AKÇAABAT’TA KARDAN KAPANAN YOLLAR AÇILDI
Akçaabat’ta etkisini arttıran kar yağışı nedeniyle kapanan yollar Akçaabat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yoğun çalışmaları neticesinde yeniden ulaşıma açıldı.
16 Ocak 2022 Pazar 16:58

 
Belediyenin Bütçesi % 100 Arttı
Akçaabat Belediyesi 2022 Yılı Bütçesi Onaylandı. Onaylanan Bütçe 2021 yılına göre neredeyse % 100 arttığı görüldü.
13 Ekim 2021 Çarşamba 19:37

 
Gençler Okudukça Akçaabat Okur
Akçaabat’ta okuma alışkanlığının arttırılması amacıyla düzenlenen programın açılışı Akçaabat Millet Bahçesinde yapıldı.
2 Eylül 2021 Perşembe 17:45

 
AK PARTİNİN OYLARI ARTTI.
BAŞKAN MUMCU:AK PARTİ İL BAŞKANI MUMCU OYLARIMIZ ARTTI EKSİLMEDİ
18 Haziran 2021 Cuma 19:07

 
Bartın Üniversitesi “Perakende ve E-ticaret” patent başvurularında ikinci sırada
Her geçen yıl patent başvuru ve tescil sayılarını arttırmayı başaran Bartın Üniversitesi, 2020 yılının değerlendirildiği sıralamada “Perakende ve E-ticaret” alanında üniversiteler arasında ikinci oldu.
11 Haziran 2021 Cuma 18:24

 
AKÇAABAT’TA DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ
Akçaabat Belediyesi ve Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığıyla, toplumsal bilinci arttırmak adına Dünya Çevre Günü Etkinliği gerçekleştirildi.
8 Haziran 2021 Salı 15:03

 
Bartın Üniversitesi TÜBİTAK öğrenci projelerinde Türkiye’de 4’üncü oldu
Bartın Üniversitesi, bir önceki döneme göre proje sayısını iki kattan fazla arttırdığı “TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destek Programı” kapsamında kabul edilen 58 projeyle Türkiye’de 4’üncü olmayı başardı.
4 Mayıs 2021 Salı 16:46

 
BAŞKANA KARANTİNA CEZASI!
Türkiye Koronavirüs vakalarının önünü almaya çalışırken Düzköy’den gelen haber vakaların nasıl arttığının da bir göstergesi oldu.
21 Nisan 2021 Çarşamba 10:02

 
Eyüboğlu, Hedefimiz İstiridye mantarı üretiminde Akçaabat'ı merkez üssü yapmak.
Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU; Akçaabat'ta üreticilerin gelir seviyesini yükseltmek ve ürün çeşitliliğini arttırmak için çalışıyoruz.
30 Mart 2021 Salı 10:10

 
TÜBİTAK DESTEKLEYECEK
Bartın Üniversitesi’nin projesiyle İngilizce eğitiminde dijital yetkinlikler arttırılacak
18 Ocak 2021 Pazartesi 00:36

 
Akçaabat’tan ATM ilanı
Akçaabat Belediyesine ait ATM cihazı yeri açık arttırmayla kiralanacak
12 Ocak 2021 Salı 19:56

 
Bartın Üniversitesi’nde hijyen ve sanitasyon çalışmaları devam ediyor
Bartın Üniversitesi’nde Koronavirüs (KOVİD-19) ile mücadelede etkinliği arttırmak amacıyla ara vermeden devam eden çalışmalar kapsamında, hijyen ve sanitasyon uygulamaları titizlikle sürdürülüyor.
24 Eylül 2020 Perşembe 12:25

 
Akçaabat'ta koronavirüste flaş gelişme!
Akçaabat'ta flaş gelişme! "pozitif vakalar arttı"
17 Temmuz 2020 Cuma 19:50

 
Vali Ustaoğlu, Köprübaşı’ndaki Manahoz Deresi’ne Yavru Alabalık Saldı
Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar 12. Bölge Müdürlüğünce hayata geçirilen, “Doğal Alabalık Üretilmesi ve Orman İçi Suların Balıklandırılması Projesi” kapsamında kırmızı benekli alabalık varlığını arttırma çalışmaları devam ediyor.
11 Haziran 2020 Perşembe 10:01

 
Akçaabat'ta Corona Hastası Var mı?
Çin'de ortaya çıkan ve tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüsü salgını etkisini arttırmaya devam ediyor.
30 Mart 2020 Pazartesi 17:21

 
Bartın Üniversitesi’ndeki toplantılar video konferans yoluyla yapılıyor
Bartın Üniversitesi’nde Koronavirüs (KOVİD-19) salgınıyla mücadelede etkinliği arttırmak için gerçekleştirilen toplantılar, video konferans yöntemiyle yapılıyor.
26 Mart 2020 Perşembe 16:50

 
Bartın Üniversitesi’nin yükselişi devam ediyor
Uluslararası makale sayısını bir yılda yüzde 51 oranında arttıran Bartın Üniversitesinin başarısı, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından ilk kez yayımlanan ‘YÖK Karnesi’ne de yansıdı.
1 Kasım 2019 Cuma 18:51

 
TEMİZ DİŞLER ÜLKESİ’ SAHNELENDİ
Akçaabat Belediyesi, Akçaabat’ta sosyal ve kültürel hayatı canlı tutmak, birlik ve beraberliği arttırmak amacıyla kültürel faaliyetlerine devam ediyor.
2 Ekim 2019 Çarşamba 17:49

 
MÜSİAD’DAN GÜRCİSTAN’A ÇIKARMA
İki ülke arasında 
ticari ilişkiler
daha da arttırılmalı
25 Eylül 2019 Çarşamba 18:44

 
Trabzon'da balıkçılara denetim
Denizlerde av yasağının 1 Eylül'de sona ermesinin ardından denetimler de arttı.
24 Eylül 2019 Salı 17:08

 
Bartın Üniversitesi’nde daha yeşil bir kampüs için kollar sıvandı
Bartın Üniversitesi akademik ve idari personeli ‘daha yeşil bir kampüs’ sloganıyla bir araya gelerek, Kutlubey Kampüsündeki yeşil alanların arttırılması çalışmalarına destek verdi.
14 Eylül 2019 Cumartesi 12:44

 
Sistemin gelirini tüketen anlayış TERK EDİLMELİ
İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Prof. Dr. Atakan Aksoy, “Belediyelerin üretimden uzak, tüketim odaklı yönetim anlayışından acilen vazgeçmeleri şarttır” dedi.
11 Mart 2019 Pazartesi 19:04

 
Koç “ Akçaabat böyle olmamalıydı”
31 Martta yapılacak olan Belediye başkanlığı seçimlerinde Akçaabat’ta bağımsız Belediye başkanlığına adaylığını koyan Okan Koç, Akçaabat’ta yapılması gereken birçok projenin yapılamadığını söyledi.
5 Mart 2019 Salı 17:48

 
Kuvvetli:Beka sorunu bu dönemde artmıştır
AK Parti iktidarı döneminde beka sorununun daha da arttığını belirten İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, “‘Türkiye Kürtlere vurursa ekonomik olarak Türkiye’yi mahvederiz!’ diyen Trump'ın küstahça açıklamasına Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın sadece ‘Bu söze çok üzüldüm!’ demesi başlı başına bir beka sorundur.” dedi.
4 Şubat 2019 Pazartesi 06:26

 
HER ŞEYE ZAM FINDIĞA YOK
CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, Bugünlerde nereye gitseniz konuşulan konu döviz kurlarındaki artış, ekonomik kriz ve yapılan zamlar. Her şeye, ama her şeye zam geldi, fiyatlar 2 kata yakın arttı! 2
24 Eylül 2018 Pazartesi 00:12

 
BULUT:PSİKOLOJİK ALGIYI KIRMALIYIZ
Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Bulut, yaşanan ekonomik kriz nedeniyle kendilerine yapılan talebin arttığını belirterek, talepleri karşılamada yaşanan sıkıntının sebebinin kendileri olmadığını belirtti.
5 Eylül 2018 Çarşamba 10:32

 
SEÇİME TEPKİLER YURT DIŞINDAN
FINDIK TÜKETİMİ ARTTIRILMALI.
11 Mayıs 2018 Cuma 06:56

 
Trabzon çiçek bahçesi oldu
Trabzon Büyükşehir Belediyesi şehrin güzelliğini daha da arttırmak amacıyla şehir genelindeki park ve bahçeler ile orta refüjleri çiçeklendirme ve yeşillendirme çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl il geneline diktiği çiçek sayısı 510 bin olurken bu çalışmalar vatandaştan büyük beğeni alıyor.
2 Nisan 2018 Pazartesi 05:25

 
UĞUR TÜTENK KİTAP ÇIKARTTI
AKÇAABATLI DUAYEN GAZETECİ UĞUR TÜTENK KİTAP ÇIKARTTI. UĞUR TÜTENK ÇIKARTTIĞI KİTAPI İÇİN 17 MART CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 11:00 DA İMZA GÜNÜ DÜZENLİYOR. YER:HAMAM ÇİMENİ BELEDİYE KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ SALONU AKÇAABAT
15 Mart 2018 Perşembe 18:12

 
BORÇ TAVAN YAPTI
Ekonomik ve sportif yönden sıkıntılı günler geçiren Trabzonspor, son 11 yılda borcunu 20 kat arttırdı. Bordo-mavili kulübün, 2008 yılında 38 milyon TL olan borcu, 22 Aralık 2017'de yapılan mali genel kurulda 777 milyon TL olarak açıklamıştı.
26 Şubat 2018 Pazartesi 08:29

 
BAŞKAN ŞENTÜRK'E DESTEK ÇIĞ GİBİ
Akçaabat Şoförler ve otomobilciler esnaf odası başkanı Ali Şentürk şoför esnafıyla yaptığı istişareler sonucu desteğini giderek arttırıyor.
24 Aralık 2017 Pazar 17:56

 
SAĞLIK PROJESİNE YOĞUN İLGİ
Sağlık projesi ilgi gördü.Akçaabat İbni Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi “ ilk yardım sertifikalı” kişi sayısını arttırmak amacıyla proje hazırladı.
14 Aralık 2017 Perşembe 18:44

 
Ülkü ocakların'dan Tekerlekli Sandalye
Sizlerinde bildiği ve yakından takip ettiği gibi Trabzon Ülkü Ocakları İl Başkanlığı olarak aralıksız yapmış olduğumuz eğitim,kültürel ve sosyal faaliyetlerin yanında, toplum duyarlılığını arttıracak, toplumsal meselelere vurgu yapacak çalışmalarımızı da projelendirip hayata geçirmenin gayreti ve çabası içerisindeyiz.
7 Eylül 2017 Perşembe 19:06

 
Trabzon Ülkü Ocaklarının Başarısı
Yaptıkları sosyal faaliyetler ve toplum duyarlılığını arttırmaya yönelik sosyal sorumluluk çalışmalarının yanında gerçekleştirmiş oldukları eğitim çalışmaları ile geçliğe katkı sunan ve topluma örnek olan Trabzon Ülkü Ocakları bölgesel bilgi yarışmasında birinci oldu.
27 Şubat 2017 Pazartesi 01:28

 
Bu Sözünüzü Hatırladınız mı!
Akçaabat'ta son dönemde yapılan elektrik kesintileri vatandaşları adeta çileden çıkarttı.
20 Şubat 2017 Pazartesi 17:41

 
Aralıkta gidip ocakta ilçeye döndüler
Beşikdüzü’nden Şalpazarı’na nüfus arttırmaya gittiler
16 Şubat 2017 Perşembe 11:14

 
Kursa Katılanlara Sertifikaları Verildi.
Akçaabat Ziraat Odası Başkanlığı ile Akçaabat Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü’nün koordinasyonu Akçaabat Kaymakamlığı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Akçaabat Halk Eğitim Merkez Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlemiş olduğu ilçemizde verim ve kalitenin arttırılması amaçlanan fındıkta budama, gübreleme ve ilaçlama kursu sertifika törenini düzenlendi.
14 Şubat 2017 Salı 20:13

 
İçkiye Ve Sigaraya Zam Geldi
İçki ve Sigarada ÖTV Oranları Arttırıldı
1 Aralık 2016 Perşembe 17:32

 
Fındıkta Budama Dönemi Başladı
Fındıkta verim ve kaliteyi önemli oranda arttıran budama işlemine bahçelerde başlanması istendi
13 Ekim 2016 Perşembe 18:10

 
MHP'Den Basın Açıklaması.
Değerli Trabzon halkı 15 Temmuz’da çok acı bir olay yaşandı. Geçmişteki darbelerde yaşanmayan olaylar gerçekleşti. Hem ölümler arttı hem de önemli yerler bombalandı.
8 Eylül 2016 Perşembe 07:27

 
Artık herkes ticari araç kullanamayacak
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği, Trabzon valiliği, Trabzon Büyük Şehir Belediyesi, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ortaklığıyla “Ticari taşıt sürücülerinin davranış modellerinin değiştirilmesi” projesi düzenlendi. Amaç Bölgenin kalkınmasına ekonomisine yönelik tehditler sosyal refah düzeyinin arttırılmasına katkı sağlamak.
28 Şubat 2016 Pazar 18:24

 
Biz 50 bin TL karşılıksız finansman sağlarız.
Kadın girişimcilerin sayısı arttıkça toplum kazanır
24 Ekim 2015 Cumartesi 13:29

 
16 Ekim'in " Dünya Gıda Günü.
Dünyadaki açlık, yetersiz beslenme, gıda israfı, gıda güvenliğine dikkat çekmek ve bu konularda toplumsal farkındalık oluşturmak amacıyla her yıl 16 Ekim'in " Dünya Gıda Günü" olarak kutlanmakta olup, Bu yılın ana teması "Sosyal Koruma ve Tarım: Kırsal Refahın Arttırılması" olarak belirlenmiştir.
16 Ekim 2015 Cuma 18:00

 
Trabzonspor'da 20 Milyon TL Çöpe Gitti
Bilinçsiz transferler ve sözleşme fesih bedelleri Trabzonspor’a ağır fatura çıkarttı
15 Ekim 2015 Perşembe 17:49

 
1 Kasım’ın önemi
1 KASIM seçimleri öncesi temposunu arttıran AK Parti MKYK üyesi ve Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu Akçaabat’ta AK Parti’nin 13 yıllık yönetim sürecini arlattı ve gelinen noktayı yorumladı.
7 Ekim 2015 Çarşamba 00:37

 
Sağanak Yağış Hasarlara Yol Açtı
Akşam saatlerinde Rize geneli etkisini arttıran sağanak yağış Çayeli ilçesi Madenli Beldesinde hafif çaplı zararlara neden oldu
4 Ekim 2015 Pazar 12:35

 
Tatilcilere Çikolatalı Trafik Denetimi
Trabzon’da Kurban Bayramı öncesi İl Jandarma trafik ekipleri şehrin yoğun trafiği bulunan muhtelif yerlerindeki denetimlerini arttırırken, sürücülere trafik kurallarına uymaları için uyarılarda bulundular.
23 Eylül 2015 Çarşamba 19:53

 
Akyazı'dan sonra Çukurçayır'da çökme.. Yine ucuz atlatıldı...
SAHİPSİZ TRABZON'DA YİNE FACİADAN DÖNÜLDÜ: Trabzon'da yasadışı, denetimsiz imar ve rant uygulamalarının yolaçtığı kayma heyelan ve yıkımlar arttı.
10 Nisan 2015 Cuma 11:56

 
Trabzon Soğuksu'ya iki yeni proje
Trabzon Büyükşehir Belediyesi iki yeni projeyi ihaleye çıkarttı.
28 Ocak 2015 Çarşamba 11:34

 
Kasım ayı enflasyon rakamları açıklandı
Kasımda Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) yüzde 0,18 arttı, Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi (Yİ-ÜFE) yüzde 0,97 azaldı.
3 Aralık 2014 Çarşamba 17:15

 
-Saçı soğuklar değil stres döküyor
-Saç dökülme şikayetlerinin arttığı kış aylarında uzmanlar, asıl dökülmeye hava ısısındaki düşüşlerin değil, stresin neden olduğunu bildirdi
21 Kasım 2014 Cuma 16:50

 
Zil Çaldı,Sınıflar Doldu
2014-2015 eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle Temel Yaşar Çoruh İlkokulu’nda gerçekleştirilen törende konuşan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, eğitimin önemine dikkat çekerken, Büyükşehir Belediyesi olarak her şartta öğrenci ve velilerin yanında olduklarını kaydetti.
15 Eylül 2014 Pazartesi 08:26

 
Fındıkta verimlilik eğitimi
İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürlüğü ve Giresun Fındık Araştırma İstasyon Müdürlüğü teknik elemanlarınca ortaklaşa yürütülen fındık bahçelerinde verimliliği arttırma çalışmaları uygulamalarına Piraziz ilçesi Gökçeali köyünde devam edildi.
11 Mart 2014 Salı 17:37

 
Metin Gedikli Köylerde
Milliyetçi Hareke Partisi Akçaabat Belediye Başkan Adayı Metin Gedikli ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri 30 Martta yapılacak seçimler öncesi seçmenlerine ulaşmaya devam ediyorlar.
28 Şubat 2014 Cuma 20:57

 
MHP ye destek çoğalıyor
30 Martta yapılacak olan yerel seçimlerde partiler seçim turlarını sürdürüyor.
14 Şubat 2014 Cuma 00:00

 
CHP Akçaabat belediye başkan adayı muhtarlar derneğini ziyaret etti
Trabzon CHP milletvekili Volkan Canalioğlu CHP il başkanı Yavuz Karan 30 Martta yapılacak olan yerel seçimlerde CHP den Akçaabat Belediye başkan adayı gösterilen Ali Türen Öztürk ve partililerle bugün Akçaabat muhtarlar derneğini ziyaret etti.
7 Ocak 2014 Salı 20:59

 
Balık Fiyatları Tavan Yaptı
Soğuk ve rüzgarlı havalar balıkçılık yapanları olumsuz etkileyip, fiyatları arttırsa da, balık tüketimi de havaların soğumasıyla artışa geçti.
3 Aralık 2013 Salı 17:47

 
Kemer takmayan sürücüler yandı
Son günlerde trafikteki can vemal kayıplarına engel olmak için denetimlerini daha da arttıran Emniyet Genel Müdürlüğü ekipleri son olarak emniyet kemeri denetimlerini elektronik sistemle yapmaya başladı.
18 Ekim 2013 Cuma 21:23

 
Ortahisar Belediye Başkanlığı İçin Anket Sonucu!
2014 Yerel Seçimleri hızla yaklaşırken Anketlerin önemi bir kez daha arttı.
14 Ekim 2013 Pazartesi 21:41

 
Gönül Elçileri Toplandı
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından; toplumda gönüllülük kavramına yönelik farkındalığının geliştirilmesi, toplumsal kalkınmaya katkı sağlayacak gönüllü sayısının arttırılması, insan kaynağı ihtiyacının güçlendirilmesi ve gönüllü çalışmanın yaygınlaştırılması amacıyla Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayesinde ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı organizesinde gerçekleştirilen Gönül Elçileri Projesi tanıtım toplantısının bir ayağı da Akçaabat’ta gerçekleştirildi.
19 Ocak 2013 Cumartesi 19:42

 
Trabzon Doğu Karadeniz'in amiral gemisidir
Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar:''Trabzon'un marka değerini daha fazla nasıl arttırırız, Trabzon'u cazibe merkezi, AB şehri nasıl yaparız, bunların çalışmalarını sürekli yapıyoruz.
15 Kasım 2012 Perşembe 17:51

 
Denge marketten şimdide mini market
Denge market şube sayısını 6 ya çıkarttı
14 Eylül 2012 Cuma 17:08

 
Bayram Fırsatçılarına Dikkat
Bayram dönemlerinde sağlıksız şeker ve çikolata üretiminin arttığını belirten uzmanlardan, her bayramda olduğu gibi bu bayramda da ambalajlı ve üretim izni olan ürünlerin tercih edilmesi uyarısı geldi.
15 Ağustos 2012 Çarşamba 15:56

 
Trabzon için elimizden gelen gayreti göstereceğiz
AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar seçimlerde hiçbir partiye kısmet olmamış bir başarı elde ederek üçüncü dönem üst üste oylarını arttırarak tek başına iktidara geldiklerini ve bu başarıyı elde eden tüm teşkilatlarıyla gurur duyduğunu söyledi.
17 Haziran 2011 Cuma 18:14

 
Hangi Çağdayız
Manisa'nın Salihli ilçesinde, YGS girişte başörtüsünün bir görevli tarafından zorla çıkarttırıldığını iddia eden öğrenci, savcılığa suç duyurusunda ve kaykamaklığa şikayette bulundu
2 Nisan 2011 Cumartesi 20:49

 
Gedikli'den Doğu Türkistan Açıklaması
Akçaabat Ülkü Ocağı Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı geçen yıl Çin'in Urumçi bölgesinde yaşanan Han Çinlileri ile Doğu Türkistan bölgesinde yaşanan olaylar ve bu olaylarda devletin Türklere uyguladığı katliamcı siyasetini eleştiren ve Doğu Türkistan'ın tam bağımsızlığına kavuşmasını dile getiren Gedikli şunları kaydetti:"Komünist, emperyalist Çin'in Doğu Türkistan'daki soydaşlarımız üzerindeki baskı ve zulüm politikası gün geçtikçe şiddetini arttırarak devam etmektedir. Doğu Türkistan'da olduğu gibi dünyanın birçok bölgesinde Müslümanlar üzerindeki baskı, yıldırma ve zulümler hat safhaya çıkmıştır."
12 Eylül 2010 Pazar 21:28

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1494 Kristof Kolomb, Jamaika'ya vardı.
1814 I. Napolyon, Elba Adasının Portoferraio kasabasına vardı ve sürgün hayatı başladı.
1865 Abraham Lincoln suikast sonucu öldürülüşünden üç hafta sonra Springfield Illinois'de toprağa verildi.
1904 Panama Kanalı'ın inşasına başlandı.
1912 İtalya, Rodos adasını işgal etti.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur