Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
YILDIZLI DAHA YEŞİL OLACAK BAŞKAN EKİM ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADI BAŞKAN GENÇ'TEN ANNELER GÜNÜ'NDE ANLAMLI ZİYARET Çebi’den Anneler Günü mesajı "OLİ" AKÇAABAT’TA SPOR VE AHLAKI ANLATTI ACISU MUHTARINDAN BAŞKAN EKİM’E ZİYARET AKÇAABAT’TA SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN YENİ BİR ADRES KIZILAY AĞAÇLI ORTAOKULUNA KIYAFET DESTEĞİ GERÇEKLEŞTİRDİ ANNELER GÜNÜNE ÖZEL PROGRAM Koç,Şevket Çelik’in açıklamalarına tepki gösterdi. İYİ PARTİ AKÇAABAT İLÇE TEŞKİLATI İSTİFA ETTİ AVRASYA BASIN YAYIN BİRLİĞİNDEN ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA OKULUNA ZİYARET Baş BELASI KOKARCA!... KİRAZLIK MUHTARI VE HEYETİNDEN BAŞKAN EKİM'E ZİYARET MECLİS ÜYESİ ÇANKAYA’DAN SALACIK'TA AÇIKLAMA EĞİTİMCİLERDEN ORTAK BASIN AÇIKLAMASI BAŞKAN EKİM, ARAÇ İDDİALARINA YANIT VERDİ AKÇAABAT’TA TRAFİK HAFTASI ETKİNLİĞİ YAPILDI AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN ÇEVRE FARKINDALIĞINA DESTEK KİRAZLIK MUHTARI VE HEYETİNDEN BİR DİZİ ZİYARET
META KURS’ TAN TÜRKİYE GENELİ TYT SINAV SİMÜLASYONU​
META KURS’ TAN TÜRKİYE GENELİ TYT SINAV SİMÜLASYONU​
 
KURAYI BİLE BECEREMEDİLER
KURAYI BİLE BECEREMEDİLER
 
AKÇAABAT FEN LİSESİNDE BİLİM FUARI RÜZGARI
AKÇAABAT FEN LİSESİNDE BİLİM FUARI RÜZGARI
imde haberleri
 
KAZANAN DOĞANKÖY OLDU…
Mahallemizde Birlik Beraberlik içinde gecen seçimde kazanan Doğanköy oldu.
31 Mart 2024 Pazar 21:36

 
İÇLERİNDEKİ KÜTÜPHANEYİ TUVALE AKTARDILAR
Akçaabat İlçe Halk kütüphanesi tarafından 60. Kütüphane Haftası nedeniyle organize edilen “İçimdeki Kütüphane” temalı resim yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.
27 Mart 2024 Çarşamba 17:54

 
Yeniden Refah Sahada
Yeniden Refah Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Resul Altın İlçe Başkanlığından İstida Ederek 31 Martta Yapılacak Yerel Seçimde Akçaabat Belediye Başkanı Adayı Oldu.
5 Şubat 2024 Pazartesi 19:43

 
AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİME BÜYÜK KATKI
Akçaabat Belediyesi, Akçaabat’ta eğitime yönelik yaptığı yatırımlarla, Akçaabat’ın eğitimde öncü olmasına katkı sağlıyor.
2 Şubat 2024 Cuma 19:04

 
PSİKOLOJİ SÖYLEŞİLERİ, DRAMA, TRAYTRO; HERŞEY AKÇAABAT’TA
Akçaabat Belediyesi organizesinde ilçe genelindeki çocukların ruhsal ve zihinsel gelişimine katkı sağlamak amacıyla ‘İçimde Sanat Var’ adlı etkinliği düzenlendi.
15 Aralık 2023 Cuma 19:26

 
BAŞKAN EKİM’E EN ÖZEL ZİYARET
‘Tut Elimden Öğretmenim’ Projesi kapsamında Akçaabat Atatürk İlköğretim okulu Öğrencileri, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’i ziyaret ettiler.
4 Aralık 2023 Pazartesi 16:11

 
MHP İDDİALI
MHP YEREL SEÇİMDE İDDİALI
25 Kasım 2023 Cumartesi 17:06

 
Milletvekili Vehbi Koç'tan 24 Kasım Masajı
AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç öğretmenler günü dolayısıyla yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye’de eğitim ve öğretimde büyük atılımlar yapıldığını ifade ederek “Tüm bu atılımlarımızı emek ve alınteriyle anlamlandıran; Milletimizin muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkması amacıyla toplumun gelişmesi, bireylerin kişilik kazanması ve çağın gerektirdiği şartlarda eğitim ve öğretim alabilmeleri için özveriyle çalışan bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.”dedi.
23 Kasım 2023 Perşembe 19:01

 
Fındık hasatında önemli uyarı.Kalite ve gelir için bu şart!
Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU yaptığı açıklama da;“yıl boyunca üreticilerimizin fındık bahçelerinden yüksek verim elde etmek için büyük gayretlerle budama, gübreleme, bahçe temizliği, zararlılarla mücadele gibi üretimde yapılması gereken aşamaları yaptılar ve hasat dönemine yaklaşmış bulunmaktadırlar.
12 Temmuz 2023 Çarşamba 18:33

 
Başkan Kara: Turizm tesislerine yönelik denetimlerimiz yoğunlaşacak
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, Kurban Bayramı sonrasında yoğunlaşmasını bekledikleri turizm sektörüne yönelik denetimlerini artıracaklarını belirterek, “Ekiplerimiz özellikle tarifesiz veya tarife dışı fiyatlarla satış yapan ve kayıt dışı çalışan işletmelere yönelik denetimlerini sezon sonuna kadar yoğun biçimde sürdürecek.
16 Haziran 2023 Cuma 16:36

 
SEÇİM SİSTEMİNİN DÜŞÜNDÜRDÜKLERİ
Eminim yaşı müsait olanlar birçok seçim geçirmişlerdir. Her seçimde de ayrı bir heyecan ayrı bir yaşanmışlıklar vardır.
16 Mayıs 2023 Salı 19:27

 
Ünal Karaman milletvekili seçildi!
Trabzonspor eski teknik direktörü ve futbolcusu Ünal Karaman’ın İYİ Parti’den Konya Milletvekili seçilmesi kesinleşti. İYİ Parti’den 2018 Genel Seçimlerinde Konya Milletvekili seçilen Fahrettin Yokuş ise 2. Sırada olması nedeniyle bu seçimde meclise giremedi.
15 Mayıs 2023 Pazartesi 11:12

 
EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLER...
Akçaabat Fen'den Eğitimde İyi Örnekler Projesi
6 Mayıs 2023 Cumartesi 14:40

 
“Ben Vehbi Koç, Seçimden sonra tekrar geleceğim.
AK Parti Milletvekili Adayından esnafın dükkan camına önemli not: “Ben Vehbi Koç, Seçimden sonra tekrar geleceğim. Unutursam Lütfen Arayın”
15 Nisan 2023 Cumartesi 12:44

 
Aday Çok, Aday Yok…
Ülkemiz her anlamda kritik bir seçime doğru gidiyor.Biz de oluşan ittifaklar, yaşanan polemikler veya seçimde kimin daha önde olduğu yönünde bir nabız tutmak isterdik.
16 Mart 2023 Perşembe 17:13

 
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu istifa etti
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, yönetimden bazı isimlerin seçim istemesinin ardından istifa dilekçesini imzaladı.
2 Mart 2023 Perşembe 10:02

 
DÖRT MEVSİM VARIŞ NOKTASI AKÇAABAT
Her mevsimin kendine ait ayrı bir rengi, her mevsimin kendine ait bir duygusu vardır. Akçaabat’ta doğa bize her mevsimde farklı renkler ile farklı yüzünü gösterir. Adeta şov yapar.
11 Ekim 2022 Salı 17:03

 
20 farklı üniversiteden katılımcılar “Ortak Akıl” hedefiyle BARÜ’de buluştu
Bartın Üniversitesi (BARÜ) ev sahipliğinde 20 farklı devlet üniversitesinden katılımcılar “Yükseköğretimde İnsan Kaynakları Yönetimi Çalıştayı”nda bir araya geldi.
31 Ağustos 2022 Çarşamba 16:06

 
Trabzon İl Ve İlçelerinde Fındık Hasat Tarihleri Belli Oldu
Fındık üreticisi yıl boyunca fındıkta yüksek verim ve kaliteli ürün elde etmek için; budama, gübreleme, bahçe temizliği, zararlılarla mücadele gibi üretimde yapılması gereken aşamaları düzgün bir şekilde yaparak hasat zamanına yaklaşmış bulunmaktadır.
27 Temmuz 2022 Çarşamba 16:36

 
AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞINDAN “KÜRESEL ISINMANIN İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ ve TARIMA ETKİSİ “ KONULU EĞİTİM VERİLDİ
Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU “Küresel ısınma ve iklim değişikliğinin tarımsal üretimde etkileri” konusunda üreticileri bilgilendirmek için yapılan eğitim hakkında açıklamalarda bulundular
4 Temmuz 2022 Pazartesi 17:46

 
MEZUNİYET TÖRENLERİ
Hemen, hemen her kesimden insan, “geçmişte şu şöyleydi bu böyleydi şimdi bak ne hallere düştük” gibi kelimeler kullanır.
15 Haziran 2022 Çarşamba 10:49

 
Virüs insanı, açlık insanlığı öldürür
Üretimde Kal TÜRKİYEM
20 Nisan 2022 Çarşamba 14:58

 
“SCOOTER” Tehlike Saçıyor
Son zamanlarda her kesimden insanın da gözlemlediği gibi her yerde rastladığımız ama bir çoğumuzun da ne olduğunu bilmediği yanımızdan son hızla geçen geçtiğinde de bizleri korkutan ve hoplatan “SCOOTER” lar türedi etrafımızda.
9 Nisan 2022 Cumartesi 14:48

 
“Yükseköğretimde Kalite Güvencesi Sistemi ve Öğrenci Katılımı” semineri gerçekleştirildi
Bartın Üniversitesinde Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Öğrenci Komisyonu üyelerinin katılımıyla “Yükseköğretimde Kalite Güvencesi Sistemi ve Öğrenci Katılımı” semineri gerçekleştirildi.
22 Mart 2022 Salı 20:10

 
Çebi’den Bakan Özer’e eğitim teşekkürü
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in Trabzon’a çok büyük müjdelerle geldiğini söyleyerek “Eğitimde marka olan Ortahisar’ımıza 2022 yılı için yaklaşık 400 milyon TL değerindeki eğitim yatırımı ayrıldı. Mutlu olduk, Sayın bakanımıza teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.” dedi.
10 Mart 2022 Perşembe 17:02

 
KIRSAL KALKINMADA KADININ ROLÜ
Kırsal kalkınma çalışmaları, kırsal alanda yaşayanların gelirlerini ve refah seviyelerini artırmak, sosyal ve kültürel gelişmelerine katkıda bulunmak, kır-kent arasındaki farklılığı azaltarak kırsal kesimde kendi kendine yeten yaşanabilir alanlar oluşturmak ve yaşam seviyelerini iyileştirmek gibi gerekçelerle yapılmaktadır.
28 Şubat 2022 Pazartesi 17:12

 
TRABZON MİLLETVEKİLİ MUHAMMET BALTA’DAN ZİYARETLER!
HEDEF EĞİTİMDE MARKA ŞEHİR TRABZON!
11 Şubat 2022 Cuma 08:43

 
Ali Şentürk’e Hayırlı Olsun Ziyareti
9 Ocak Tarihinde Yapılan Seçimde 4.Kez Başkanlığa Seçilen Ali Şentürk ‘Hayırlı Olsun Dileğinde Bulundular.
28 Ocak 2022 Cuma 17:04

 
ZMO BAŞKANI PEHLEVAN'DAN BÜTCE ELEŞTİRİSİ
Türkiye tarımsal üretim faaliyetleri ve temel ihtiyaç maddesi olan gıda üretimi üzerindeki etkileri dövizdeki artışın tarımsal üretimde kullanılması gereken girdilerin maliyetlerini doğrudan etkilemektedir. Bunlar da gübre, mazot, yem, tohum, ilaç gibi girdilerdir.
13 Aralık 2021 Pazartesi 16:14

 
Ak Parti İl Başkanı Mumcu'dan CHP il başkanına cevap HDP ile işbirliği yapan Millet İttifakı'nın Trabzon'da hiç vekil çıkarma şansı yoktur.
AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, "İttifaksız seçimde AK Parti'nin 2 vekil şansı olur." Diyen CHP İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu'na "AK Parti ittifaksız girdiği seçimde 5 vekil çıkarma başarısını elde etmiş bir partidir. Cumhur İttifakı olarak hedefimiz 6 vekil çıkarmaktır. Bunu başarabilecek güçteyiz. Fakat eli kanlı terör örgütünün siyasi maşası HDP ile işbirliği yapan Millet İttifakı'nın Trabzon'da hiç vekil çıkarma şansı yoktur."dedi.
6 Aralık 2021 Pazartesi 19:28

 
Rektör Uzun, canlı yayında yükseköğretimde kalite süreçlerini anlattı
Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, BBN Türk’te İletişim Uzmanı İsmail Yolcu’nun sunduğu “Kırmızı Kalem” programına konuk olarak yükseköğretimde kalite süreçleri konusuna ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
8 Kasım 2021 Pazartesi 17:52

 
“Benim de bir fikrim var”
Bartın Üniversitesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen ihtisas odaklı akıllı teknolojiler alanındaki tematik Ar-Ge Proje Pazarı etkinliğine, Türkiye’nin farklı illerinden lise ve üniversite öğrencilerinin yanı sıra “Benim de bir fikrim var” diyen her kesimden katılımcılar tarafından yüzlerce başvuru yapılmıştır.
24 Ekim 2021 Pazar 14:35

 
Genel Başkan Yardımcısı Şen, Akçaabat'ta
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) AR-GE ve Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, Akçaabat’ta basın mensupları ile bir araya geldi
23 Ekim 2021 Cumartesi 17:30

 
İMAMOĞLU, KURA ÇEKİM TÖRENİNDE KONUŞTU
“BİR SONRAKİ SEÇİMDE YÜZDE 60’IN ÜZERİNDE OY ALACAĞIZ”
21 Haziran 2021 Pazartesi 00:07

 
Başkan Genç, AK Parti genel başkan yardımcılarını ziyaret etti
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı’yı ziyaret eden Başkan Genç, “Kurulduğu günden beri statükonun ve vesayet odaklarının değil, halkın iradesine kulak veren, her kesimden insanı kucaklayan AK Parti bugün de tartışmasız bir şekilde siyaset arenasında lider durumdadır.” dedi.
25 Mart 2021 Perşembe 10:11

 
İBB'DEN BASIN AÇIKLAMASI
GEZİ PARKI ARZİSİNE KEYFİ BİÇİMDE EL KONULARAK TAKSİM MEYDANI PROJESİ ENGELLENİYOR
20 Mart 2021 Cumartesi 16:01

 
ÇEVRE YOLU NEREDE?
İYİ Parti İl Başkanı Azmi Kuvvetli, “Bu iktidar ne yaptı? Yapıma hazır Güney Çevre Yolu'nu 18 yıldır tozlu raflarda bekletti, her seçimde yapmayı vaat etti, gazetelere ilanlar verdi ama hiç bir şey yapmadı. İktidar halen bu şehri oyalıyor” dedi.
3 Ocak 2021 Pazar 18:26

 
ORTAKLAR BUNLARI BİLİYOR MU?
Pazar günü yapılacak seçimde Muhittin Seyis’te aday
10 Eylül 2020 Perşembe 19:30

 
En Yetkili Ağızdan Kongre Açıklaması
Akçaabat İlçe Kongresi 18 Ekimde
3 Eylül 2020 Perşembe 20:00

 
20 üniversiteden temsilciler video seminerde bir araya geldi
Bartın Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen video seminerde, 20 farklı üniversiteden temsilciler “Yükseköğretimde Norm Kadro Uygulamaları” başta olmak üzere birçok konuda fikir alışverişinde bulundu.
21 Mayıs 2020 Perşembe 00:29

 
AKÇAABAT TEK YUMRUK
Akçaabat'taki siyasi parti Başkanları akşam yemeği ile bir araya geldi. Akçaabatın seçim zamanı herkes kendi parti siyasetini yapıp seçimden sonra yek vücud olması gerektiğini bir araya gelerek kanıtladı.
12 Kasım 2019 Salı 13:47

 
İSLAMDA YARDIMLAŞMA
Değerli Okurlarım;Öncelikle Rahmet ayı olan ramazan ayımız mübarek olsun. Tüm insanlığa hayırlar getirmesini yüce rabbimden temenni ederim.
21 Mayıs 2019 Salı 06:46

 
ASKON’DAN ENGELLİLER HAFTASINDA ANLAMLI HEDİYE
ASKON Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Üyeleri, Ramazan ayına rastlayan Engelliler haftasında anlamlı bir girişimde bulundular.
7 Mayıs 2019 Salı 14:42

 
BÜYÜKŞEHİRDE PROJE MESAİSİ BAŞLADI
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, bir yandan tebrik kabulü, yönetimdeki değişiklikler ve brifinglerle ilgili süreci ilerletirken diğer yandan da projeleriyle ilgili çalışmalarına başladı.
15 Nisan 2019 Pazartesi 00:52

 
Sandık görevlileri hakkında soruşturma başlatıldı!
Kartal ve Kadıköy'de seçimde usulsüzlük yaptığı iddia edilen görevliler hakkında soruşturma başlatıldı.
9 Nisan 2019 Salı 18:28

 
Sistemin gelirini tüketen anlayış TERK EDİLMELİ
İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Prof. Dr. Atakan Aksoy, “Belediyelerin üretimden uzak, tüketim odaklı yönetim anlayışından acilen vazgeçmeleri şarttır” dedi.
11 Mart 2019 Pazartesi 19:04

 
ÖNCELİĞİMİZ AKÇAABAT’IN GELECEĞİ
CUMHUR İTTİFAKI AK Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim, “Yerel yönetimde önceliğimiz halkımız ve şehrimizin geleceği olacaktır.” dedi.
9 Mart 2019 Cumartesi 20:46

 
BAKAN AYRIMCI BİR TUTUM İÇİNDE
31 Mart 2019 Yerel seçimlerine tam 3 ay kaldı. Hükümet tıpkı daha önceki seçimlerde olduğu gibi bu seçimde de devlet imkanlarını yasadışı biçimde kullanma hazırlığı içinde.
29 Aralık 2018 Cumartesi 08:39

 
Fındıkta budama teknolojileri yaygınlaştırılıyor.
Fındıkta yapılan kültürel işlemlerin üretim ve verimde yüzde 50’ye yakın bir artış sağladığı, bunun da önemli bir kısmını budamanın oluşturduğu açıklandı.
4 Aralık 2018 Salı 17:17

 
Akçaabat’ta Modern Arıcılık Teknikleri Semineri
Akçaabat Ziraat Odası Başkanlığı ve Akçaabat Bal Üreticileri Birliğinin ortaklaşa düzenlemiş olduğu eğitimde arı bakımı, besleme, hastalık ve zararlılarla mücadele eğitimi verildi.
28 Kasım 2018 Çarşamba 16:16

 
GEDİKLİ ADAY ADAYI OLDU.
AK Parti'den Akçaabat Belediye Başkanlığı için süre sona yaklaşırken, Söğütlü Belediyesi eski belediye başkanı ve bir önceki seçimde Başkan adayı olan Metin Gedikli,aday adayı başvurusunda bulundu.
13 Kasım 2018 Salı 17:57

 
MHP Lideri Bahçeli:'Cumhur ittifakı devam ediyor, yerelde ittifak yok'
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: 'MHP yerel seçimde ittifak yapmayacaktır'dedi.
23 Ekim 2018 Salı 15:40

 
Başkan Uzun:Öğretmenlerin sesi duyulmuyor
Chp Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun ,5 Ekim Uluslararası Öğretmenler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada eğitimde öğretmenin önemine vurgu yaparak yapboz tahtasına dönen eğitim sistemi, yetersiz gelir, atanamama kaygısı, torpil ve rüşvet gibi uygulamalar arasında sıkışan öğretmenlerimizin sesi duyulmamaktadır dedi.
5 Ekim 2018 Cuma 19:18

 
AVRASYA STARTI VERDİ
2010 yılında eğitim hayatına başlayan ve Türkiye’de eğitimde fark oluşturan Avrasya Üniversitesi 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı açılış töreni gerçekleşti.
24 Eylül 2018 Pazartesi 18:00

 
İYİ PARTİ'DE İSTİFA DEPREMİ.
MHP'den istifa ederek, İYİ Parti'nin kuruluşundan itibaren Genel Başkan Meral Akşener'in yanında olan Halaçoğlu, 26. Dönem'de İYİ Parti'nin Meclis'teki 5 milletvekilinden biriydi. Halaçoğlu, 24 Haziran'da yapılan seçimde partisinin listesinde milletvekili adayı olarak yer alamamıştı.
6 Ağustos 2018 Pazartesi 00:06

 
ZAMAN TÜRKİYE'DEN YANADIR
Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar seçimden önceki son hafta çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.
19 Haziran 2018 Salı 17:49

 
HAYDAR REVİ KADROSUNU KURDU
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 25 Mart 2018 tarihinde Hayri Gür Spor Salonunda yapılan ve büyük bir coşkuya sahne olan AK Parti Trabzon 6. İl Olağan Kongresinin ardından göreve başlayan yeni yönetimde görev dağılımı yapıldı.
17 Nisan 2018 Salı 15:56

 
TRABZON YGS’DE TÜRKİYE 12’İNCİSİ
Eğitimde Türkiye genelinde bir basamak daha yukarı çıkarak başarısını tescilledi
29 Kasım 2017 Çarşamba 18:44

 
Tarım arazileri talan ediliyor
TRABZON’DA bir yanda yaylalardaki kaçak yapılara karşı mücadele edilirken öte yanda kent merkezine yakın yerlerde kaçak yapılar yükselmeye devam ediyor. Kent merkezine 10-15 kilometre uzaklıktaki tarım arazilerinde kaçak biçimde villalar yükseliyor.
13 Ekim 2017 Cuma 17:59

 
Eski Yönetim Plaket Verdi
Eski Yönetimden Yeni Başkana Ziyaret.
9 Ekim 2017 Pazartesi 15:01

 
Yenilginin Faturası Onur’a Kesildi
Beşiktaş maçından sonra hakemlere itiraz eden ve sarı kart görerek cezalı duruma düşen Onur Kıvrak'a yönetimden para cezası geliyor.
9 Nisan 2017 Pazar 00:58

 
Başarıyı Oda Kutladı.
Milli Eğitim Bakanlığı Eğitimde Yenilikçilik Yarışmasına başvuruda bulunan proje sahiplerinden ilçemiz Şube Müdürü Ali CAN “Hizmet Sunumu Kalitesinde Zirve”, “Engelsiz Yaşama Merhaba!” ve “Özgürlüğümün Farkının Farkını Fark Ettim" konulu üç proje çalışması ile Türkiye birinci olarak Milli Eğitim Bakanlığı Yenilikçilik Ödülünü almayı başardı.
22 Mart 2017 Çarşamba 19:35

 
Tarihi Başarının Mimarı Kitapta.
Eğitim ve öğretim alanında özgün ve modern uygulamaların ödüllendirilerek teşvik edilmesi ve paylaşımının sağlanması amacıyla Milli Eğitim Bakanlığınca 2016/6 sayılı Genelge esasları çerçevesinde 2015-2015 eğitim-öğretim yılında 4. Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri yarışması düzenlenmiştir. Yarışmaya ülkemiz genelinde 2.581 çalışma ve proje ile başvuru yapılmıştır.
15 Mart 2017 Çarşamba 20:34

 
Sürmene'de MHP Küçükali'ye Emanet
MHP Trabzon Sürmene İlçe kongresi yapıldı. Tek liste ile girilen seçimde Hamit Küçükali başkan oldu.
21 Şubat 2017 Salı 19:01

 
"İĞRENİYORUM!.."
Size rahmetli Necip Fazıl Kısakürek’in; 17 Mart 1980 tarihinde kaleme aldığı ve bu sütunlara da defalarca konuk ettiğim, “İĞRENİYORUM” başlıklı yazısını “her yerden, her kesimden” hesabıyla bulup okumanızı istirham ediyorum.
7 Ocak 2017 Cumartesi 18:00

 
Yenilikçilik Ödülleri Yarışmasında Zirve Başarı
Milli Eğitimden Alışılmamış Bir Yenilik
12 Kasım 2016 Cumartesi 21:35

 
Erdoğan'dan pilotlara: Kimden yanasınız
Erdoğan Marmaris'te kaldığı otelden helikopterle ayrıldı. Helikopterdeyken pilotlara sordu: Mertçe söyleyin kimden yanasınız..
23 Temmuz 2016 Cumartesi 20:20

 
Başkan Akgün’den Teog Mesajı
Ak parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün, 27-28Nisan 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Temel Öğretimden Orta Öğretime Geçiş Sınavına (TEOG) katılacak öğrenciler için bir mesaj yayınladı.
27 Nisan 2016 Çarşamba 10:52

 
TEOG maratonu başladı
Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) ikinci dönem sınavları bugün başladı. 8. sınıfta okuyan 1 milyon 174 bin 427 öğrenci en iyi lise için ter dökecek.
27 Nisan 2016 Çarşamba 10:24

 
Constant'dan Galatasaray'a Mesaj! "Beni Alın!"
Trabzonspor'dan olaylı biçimde ayrılan Kevin Constant, Galatasaray'a gelmek istiyor...
24 Nisan 2016 Pazar 03:46

 
29 Nisan Cuma okullar tatil mi ?
27-28 Nisan günü yapılacak olan Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavları “29 Nisan Cuma günü tatil olacak mı?” sorusunu gündeme getirdi.
12 Nisan 2016 Salı 15:10

 
4.5G'ye dikkat edin, cebiniz yanmasın
Yıldırım, “4.5G hızı iletişimde iyi dedik ama bir yandan da cepleri yakabilir. Sonunda fatura önlerine gelince bu 4.5G de ne kadar kazıkmış diye bir şikayet olmasın istiyoruz. Herkes bütçesine göre ayağını uzatarak iş yapsın” dedi.
31 Mart 2016 Perşembe 07:06

 
Dün indirim, bugün zam!
Benzin fiyatlarına dün gelen 5 kuruş indirimden sonra bugün 5 kuruş artış yapıldı.
23 Şubat 2016 Salı 00:00

 
Denizlerimiz Ölüyor.
Bu Akşam haftalık yazımı yazmak için bilgisayarın başına geçtiğimde aklımda müttefikimiz Amerika’nın ayak oyunlarını yazmayı istemiştim.
8 Şubat 2016 Pazartesi 19:06

 
Trabzon Ülkü Ocaklarından "İletişim" Semineri
Trabzon Ülkü Ocakları İl Başkanlığı üniversite sınavına hazırlık kapsamında hafta sonları eğitim kurslarına katılan ortaöğretimde ki gençlere, İl Ocak Yöneticilerinin de katılımıyla Doç.Dr. Tolga Erdoğan tarafından "İletişim" konulu seminer verdirtti.
30 Aralık 2015 Çarşamba 17:13

 
Ülkü Ocaklarından "Etkili Ders Çalışma"Semineri
Trabzon Ülkü Ocakları İl Başkanlığı üniversite sınavına hazırlık kapsamında haftasonları "Fırat Yılmaz Çakıroğlu" eğitim kurslarına katılarak Matematik, Fizik, Kimya, Tarih, Coğrafya, Biyoloji, Edebiyat ve Geometri derslerini alan ortaöğretimde ki gençlere Öğretmen Yasin Yılmaz tarafından "Etkili Ders Çalışma" konulu seminer verdirtti.
15 Aralık 2015 Salı 18:32

 
Gümrükçüoğlu:Hıdırnebi’de işgalci var!
Başkan Gümrükçüoğlu, kirasını ödemeyen işletmeciyi ağır biçimde eleştirdi
17 Kasım 2015 Salı 19:59

 
Karan’dan hayal kırıklığı
7 Haziran 2015 Genel Seçimi’nde Cumhuriyet Halk partisi (CHP)’nin 2. sıradaki milletvekili adayı Ali Türen Öztürk’ün yerine ada gösterilen Yavuz Karan seçimde tam anlamıyla bir hayal kırıklığı yaşadı.
3 Kasım 2015 Salı 17:08

 
AK Parti, Trabzon'da tek kazanamadığı ilçeyi de kazandı!
Türkiye Büyük Millet Meclisinin 26'ncı dönem milletvekillerinin belirleneceği seçimde oy verme işlemi Trabzon’da saat 07.00'de başlarken 16:00'da sona erdi.
1 Kasım 2015 Pazar 19:55

 
MHP'ye Doğu Karadeniz'den büyük şok!
Türkiye Büyük Millet Meclisinin 26'ncı dönem milletvekillerinin belirleneceği seçimde oy verme işlemi Trabzon’da saat 07.00'de başlarken 16:00'da sona erdi.
1 Kasım 2015 Pazar 19:53

 
Trabzon'da siyasiler oyunu kullandı.
Türkiye Büyük Millet Meclisinin 26'ncı dönem milletvekillerinin belirleneceği seçimde oy verme işlemi Trabzon’da saat 07.00'de başladı.
1 Kasım 2015 Pazar 15:14

 
Çeyrek kalan hesabı göreceğiz
Milliyetçi Hareket Partisi 1 Kasımda yapılacak olan erken seçimde 7 Haziranda yapılan seçimlerindeki listeyle girmeyi planlıyor.
1 Eylül 2015 Salı 20:53

 
TEOG YERLEŞTİRME SONUÇLARI AÇIKLANDI
Milli Eğitim Bakanlığı’nın temel eğitimden ortaöğretime Geçiş (TEOG) ortak sınavları ile oluşan Yerleştirmeye Esas Puan’a (YEP) göre öğrenci alan devlet liselerine yerleştirme sonuçları belli oldu.
14 Ağustos 2015 Cuma 18:07

 
Doğu Karadeniz'in projesi:
Yeşil Yol Doğu Karadeniz’in turizm potansiyelini artırmak için geliştirilen Yeşil Yol Projesi'ne bazı kesimden saldırı var.
14 Temmuz 2015 Salı 12:28

 
Doğu Karadeniz’de yaylalara göç başladı
Doğu Karadeniz’de çobanlar, havaların ısınmasıyla sürüleriyle yüksek kesimdeki yaylalara göçe başladı.
3 Mayıs 2015 Pazar 10:46

 
YİRMİBİR YILIN ARDINDAN AKÇAABAT
Akçaabatlı olarak şehrimizin eksikliklerini sizlerle paylaşmaktaki amacımız daha temiz, daha güzel ve de yaşanılacak bir şehir olması için yönetimde bulunanların dikkatlerini çekmek, farkındalık yaratmak içindir.
21 Nisan 2015 Salı 18:56

 
Trabzon AK Parti’de başvuru 34 oldu
Trabzon’da AK Parti’de aday adaylığını açıklayan 44 isimden 34’ü başvurusunu yaptı.
20 Şubat 2015 Cuma 17:12

 
Ankara'da bürokratlar art arda istifa etti
Seçimde aday olmak isteyen kamu çalışanları için son gün. İstifa eden bürokratların sayısı 500'ü buldu. Çoğunun tercihi AK Parti oldu.
10 Şubat 2015 Salı 17:08

 
Bu neyin kavgası ?
KTÜ Öğrenci Kolektifi üyesi Metehan Tuna Göre (24), bir grup öğrenci tarafından ağır biçimde darp edildi.
23 Eylül 2014 Salı 18:40

 
İl çekildi ilçeler direniyor
MHP Trabzon İl Yönetim Kurulu beklenmedik bir biçimde istifa etti. Yerel seçimlerden başarılı çıktıklarını belirterek gündemlerinde istifa olmadığını çeşitli defalar dile getiren İl Başkanı Muammer Demeli, “Geniş bir yelpazeye ulaşan ve nitelikli kadrolarla partimizi daha da güçlendirmek için istifa kararı aldık” dedi.
6 Eylül 2014 Cumartesi 16:42

 
Büyükşehir’i de Alacağız
MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli, seçim çalışmalarına yoğun bir biçimde devam ettiklerini belirterek, “AKP ile kafa kafaya bir yarış sözkonusu. Bu yarış AKP ile MHP arasındadır” dedi.
11 Mart 2014 Salı 17:43

 
Eyüboğlu Partisinin Emrinde
Mustafa Hikmet Eyüboğlu “Tıpkı bir önceki seçimde listelere girerken saygıyla karşıladığım partimin kararını yine saygıyla karşılıyorum.
4 Mart 2014 Salı 22:30

 
Trabzon'da 9 araç birbirine girdi; 7 yaralı
Trabzon'da sahil yolu Değirmendere üst geçit altındaki yolda meydana gelen zincirleme kazada 11 kişi hafif biçimde yaralandı.
10 Aralık 2013 Salı 19:50

 
İşte Büyükşehir'in 5 Atlısı!
Başbakan anket sonuçlarını inceliyor. Büyükşehir için ya Gümrükçüoğlu ile devam edilecek ya da öne çıkan 4 isimden biri aday gösterilecek
18 Ekim 2013 Cuma 21:18

 
Madalyaya Doymuyorlar
2 Ekimde Yomra'da düzenlenen Karate müsabakalarında Doğukan Spor Merkezi adına mücadele eden sporcularımız Akçaabat'ı başarıyla temsil ettiler.
10 Ekim 2013 Perşembe 12:39

 
18.Madde Mağdurları Sandığı İşaret Etti
Yeni Mahalleliler yapılacak seçimde sandığı işaret ettiler.
26 Haziran 2013 Çarşamba 22:23

 
Farkındalık yarattılar
Yıldızlı Toki ilköğretimden yeni hedefler
21 Mayıs 2013 Salı 20:44

 
Bakan Bayraktar Net Konuştu
BAKAN BAYRAKTAR, SUÇ KİMDEYSE BEN DAHİL SUÇUNU ÇEKSİN
23 Kasım 2012 Cuma 13:46

 
EMNİYET:Suçluların Yakalaması an Meselesi.
Akçaabat’ta birkaç gün dere yatağında ölüme terkedilmiş olarak bulunan Mustafa Tayar (58) isimli şahsın ağır biçimde darp edildikten sonra dereye atıldığı anladıldı
10 Ağustos 2012 Cuma 13:21

 
BAHÇELİ'DEN KORAY AYDIN'A GÖZDAĞI
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AK Parti iktidarının Mart 2014’teki yerel seçimleri Kasım 2013’e çekme girişimiyle ilgili “AKP mahalli idare seçimlerinin erkene alınması gibi bir öneriyi ekimde Meclis açılır açılmaz gündeme taşırsa MHP buna açıkça destek verir” dedi
4 Ağustos 2012 Cumartesi 19:10

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1485 Davutpaşa Lisesi, dönemin sadrazamı Davut Paşa tarafından 'Mekteb-i Sübyan' adıyla kuruldu. Okul 1874'te Rüştiye Mektebi'ne dönüştü.
1868 Nevada Eyaleti'nde bulunan Reno şehri kuruldu.
1926 ABD'li kaşif Amiral Byrd, Kuzey Kutbu'na doğru ilk uçuşunu yaptı.
1936 Benito Mussolini, İtalya Faşist İmparatorluğu'nu ilan etti.
1936 İtalya resmen Etiyopya'yı ilhak etti.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur