Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
AK PARTİ HEYETİ, SANAYİ ESNAFIYLA BİR ARAYA GELDİ AKÇAABAT’TA ÇOCUKLARIN SOSYAL GELİŞİMİ DESTEKLENİYOR META KURS’ TAN TÜRKİYE GENELİ TYT SINAV SİMÜLASYONU​ BARÜ’lü öğrenciler ‘Sessiz Yürüyüş’ ile insan hakları ihlallerine tepki gösterdi "AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞINDAN MAYIS AYINDA FINDIK BAHÇELERİNDE YAPILACAKLAR İÇİN ÖNEMLİ UYARI!" ZİRAAT MÜHENDİSLERİ ODASINDAN ÇAĞRI MESLEKTE BİR GÜN PROJEMİZ ULUSAL BASINDA SERA VADİSİ MUHTARLARINDAN KAYMAKAM’A ZİYARET MAYIS AYI MECLİS TOPLANTILARI BAŞLADI BAŞKAN GENÇ, ÖĞRENCİLERE SALDIRI OLAYINI KINADI AKÇAABAT FEN LİSESİNDE BİLİM FUARI RÜZGARI Akçaabat Belediye Meclisi'nin Mayıs ayı ikinci oturumu, bugün gerçekleşti. MECLİSTE 2023 YILININ HESABI GÖRÜŞÜLECEK MÜFTÜLÜK HİZMET BİNASI YENİ ÇEHRESİNE KAVUŞTU Genç Ticaret Elçileri Eğitimleri Tamamlandı Başkan Kaya, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü Kutladı GEDİKLİ’DEN AYDIN’A ELEŞTİRİ: “TRABZONLULAR BİRBİRİNİ TUTMUYOR” BAŞKAN EKİM’DEN KULÜP BİNASINA İNCELEME TESOB heyetinden Başkan Genç’e hayırlı olsun ziyareti BAŞKAN EKİM’DEN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI
META KURS’ TAN TÜRKİYE GENELİ TYT SINAV SİMÜLASYONU​
META KURS’ TAN TÜRKİYE GENELİ TYT SINAV SİMÜLASYONU​
 
Akçaabat Belediye Meclisi'nin Mayıs ayı ikinci oturumu, bugün gerçekleşti.
Akçaabat Belediye Meclisi'nin Mayıs ayı ikinci oturumu, bugün gerçekleşti.
 
AKÇAABAT FEN LİSESİNDE BİLİM FUARI RÜZGARI
AKÇAABAT FEN LİSESİNDE BİLİM FUARI RÜZGARI
ligine haberleri
 
ÇANKAYA, ÇEVRE VE SAĞLIK KOMİSYONUNDA
Akçaabat Belediye Meclis Üyesi Dr. Mustafa Çankaya, Büyükşehir Belediye Meclisi Çevre ve Sağlık komisyon üyeliğine seçildi.
21 Nisan 2024 Pazar 20:32

 
AKÇAABAT BELEDİYE MECLİSİ ÜYESİ MUSTAFA ÇANKAYA'DAN BAYRAM MESAJI
31 Mart Mahalli İdareler seçiminin ardından Cumhuriyet Halk Partisi'nden Akçaabat Belediye Meclisi üyeliğine seçilen Mustafa Çankaya,Ramazan Bayramı Münasebetiyle Bir Bayram Mesajı yayınladı
9 Nisan 2024 Salı 19:09

 
AKÇAABAT BELEDİYE MECLİSİ ÜYESİ MUSTAFA ÇANKAYA'DAN TEŞEKKÜR MESAJI
31 Mart Mahalli İdareler seçiminin ardından Cumhuriyet Halk Partisi'nden Akçaabat Belediye Meclisi üyeliğine seçilen Mustafa Çankaya, seçim zaferini bir teşekkür mesajıyla taçlandırdı.
3 Nisan 2024 Çarşamba 13:11

 
Talimat geldi DEM’e kapıları açtılar
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, kent uzlaşısıyla DEM Parti ile CHP arasında yapılan seçim işbirliğine karşı çıkanların CHP’den aforoz edildiğini söyleyerek “DEM Parti aleyhine açıklama yapan ya kovuluyor ya da kendisine kapı gösteriliyor.” dedi.
16 Mart 2024 Cumartesi 17:49

 
MHP'DE MECLİSE YOĞUN İLGİ VAR
Milliyetçi Hareket Partisi Akçaabat İlçe Başkanlığında Meclis Üyeliğine Aday Adayı Yoğunluğu Yaşanıyor.
13 Aralık 2023 Çarşamba 19:18

 
Trabzon AB Bilgi Merkezi New European Bauhaus etkinliğine katıldı
Avrupa Birliği Bilgi Merkezleri Ağı tarafından düzenlenen New European Bauhaus etkinliğine TTSO Trabzon AB Bilgi Merkezi'nin organizasyonuyla KTÜ Şehir Planlaması Bölümünden 4 öğrenci katıldı.
12 Ekim 2023 Perşembe 17:40

 
Çebi Başbağlar katliamını unutmadı
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Başbağlar katliamının yıl dönümü nedeniyle yaptığı açıklamada: “Başbağlar, bu ülkenin birlik ve beraberliğine, istiklal ve istikbalinine karşı yapılmış bir hainliktir, ihanettir.” dedi.
5 Temmuz 2023 Çarşamba 09:15

 
Öğrenciler Özgüneş’te okudular.
Akçaabat ilçesinin çeşitli okullarından Özğüneş A.Ş'ye gelen 60 öğrenci okuma etkinliğine katıldı.
25 Mayıs 2023 Perşembe 17:31

 
“Kadınların iş hayatının her alanında daha fazla rol almasını destekliyoruz”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, kadınların iş hayatı ve üretimin her alanında daha fazla rol oynamasının ekonomiyi güçlendireceğini, ülke kalkınmasına katkıda bulunacağını belirterek, “Kadın istihdamına ve girişimciliğine yönelik her projeyi destekliyoruz” dedi.
8 Mart 2023 Çarşamba 17:25

 
Başkan Sarıalioğlu, 'Haydi OF kurtuluş coşkusunu hep birlikte yaşayalım'
Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of'un düşman işgalinden kurtuluşunun 105'nci yıldönümü etkinliğine tüm Ofluları davet etti.
27 Şubat 2023 Pazartesi 11:45

 
AKÇAABAT SAHİL PARK YENİLENİYOR
Doğu Karadeniz Bölgesi’nde ilk olma özelliğine sahip ve Akçaabat’ın simgesi haline gelen Akçaabat Sahil Parkı Akçaabat Belediyesi tarafından yenileniyor.
8 Aralık 2022 Perşembe 17:16

 
TÜRKİYE YÜZYILI’NA AKÇAABAT’TAN TAM DESTEK
Akçaabat Belediyesi, hayata geçirdiği ve ilk olma özelliğine sahip projelerle İlçenin ve Ülkenin ekonomisine ve istihdamına önemli katkı sağlıyor.
30 Kasım 2022 Çarşamba 17:30

 
MİNİKLER SORDU BAŞKAN EKİM CEVAPLADI
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Söğütlü İlkokulu’nun düzenlediği Hayat Bilgisi dersi kapsamında yerel yöneticileri öğrencilerle buluşturma etkinliğine katıldı.
6 Nisan 2022 Çarşamba 12:27

 
Başkan Sarıalioğlu, "Haydi OF kurtuluş coşkusunu hep birlikte yaşayalım"
Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of'un düşman işgalinden kurtuluşunun 104'üncü yıldönümü etkinliğine tüm Ofluları davet etti.
26 Şubat 2022 Cumartesi 18:19

 
BELEDİYEDEN ÇOK ÖZEL SEMİNER
Akçaabat Belediyesi ve Akçaabat Folklor Derneği işbirliği ile bölgemizde ilk olma özelliğine sahip "Trabzon Yöresi Geleneksel Giysileri, Müzikleri ve Halk Oyunları Öğretim Teknikleri" adlı seminer düzenlenecektir.
19 Ocak 2022 Çarşamba 18:27

 
TÜBA Asosiye üyeliğine seçilen Prof. Dr. Mehmet Zahmakıran beratını aldı
Bartın Üniversitesi Rektör Yardımcısı, Fen Fakültesi Biyoteknoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Zahmakıran, Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) Asosiye üyeliğine seçilmesinin ardından beratını aldı.
22 Aralık 2021 Çarşamba 09:48

 
Bartın Üniversitesi mezunu gazeteciler, bilgi ve tecrübelerini öğrencilerle paylaştı
Bartın Üniversitesinde düzenlenen “Mezunlar Anlatıyor” etkinliğine katılan farklı medya gruplarından gazeteciler, bilgi ve tecrübelerini öğrencilerle paylaştı.
1 Aralık 2021 Çarşamba 16:56

 
ÖZGÜNEŞ’TEN YENİLİKLERLE DOLU YILSONU SATIŞ ETKİNLİĞİ FIRSATLARLA DOLU ETKİNLİK
Karadeniz Bölgesi’nin en büyük toptan satış mağazası Özgüneş Plaza, fırsatlarla dolu yılın son satış etkinliğine hazırlanıyor.
8 Kasım 2021 Pazartesi 18:01

 
“Benim de bir fikrim var”
Bartın Üniversitesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen ihtisas odaklı akıllı teknolojiler alanındaki tematik Ar-Ge Proje Pazarı etkinliğine, Türkiye’nin farklı illerinden lise ve üniversite öğrencilerinin yanı sıra “Benim de bir fikrim var” diyen her kesimden katılımcılar tarafından yüzlerce başvuru yapılmıştır.
24 Ekim 2021 Pazar 14:35

 
Dr. Adnan Günnar; Trabzon’un Et kombinası Akçaabat’ta Tamamlanıyor
AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar; “Doğu, Orta ve Batı Karadeniz’in tek et kombina merkezi olma özelliğine haiz tesisimizde, günlük 70 Büyükbaş ve 200 Küçükbaş hayvan kesim kapasitesine sahip olacak olan Kombina Merkezimiz hızlı bir şekilde tamamlanıyor.
7 Eylül 2021 Salı 16:07

 
BAŞKAN EKİM'DEN “KURBAN ATIĞI” UYARISI
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, yaptığı açıklamada uygun olmayan yerlerde açıkta bırakılan kurban artıklarının hem çevre ve görüntü kirliliğine sebebiyet vereceği gibi hem de sağlık açısından zararlı olacağını belirtti.
20 Temmuz 2021 Salı 17:47

 
BAŞKAN EKİM'DEN “KURBAN ATIĞI” UYARISI
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, yaptığı açıklamada uygun olmayan yerlerde açıkta bırakılan kurban artıklarının hem çevre ve görüntü kirliliğine sebebiyet vereceği gibi hem de sağlık açısından zararlı olacağını belirtti.
18 Temmuz 2021 Pazar 22:11

 
Gedikli Başkan Vekilini Ziyaret Etti.
Akçaabat yerel seçimlerinden sonra Akçaabat Belediye başkan vekilliğine seçilen Cevdet Bayraktarın ziyaretçileri Türkiye Muhtarlar Derneği Akçaabat Şube Başkanı Eyüp Gedikli ve Mahalle muhtarları oldu.
28 Mart 2021 Pazar 19:19

 
“İstiklal Marşı ile Yüzyıl”
Bartın Üniversitesi’nin geleneksel hale getirdiği “Çeşm-i Cihan Sohbetleri” etkinliğine katılan Türkiye Yazarlar Birliği, Mehmet Akif Araştırmaları Merkezi Başkanı D. Mehmet Doğan, “İstiklal Marşı ile Yüzyıl” konulu konferansı verdi.
26 Mart 2021 Cuma 18:27

 
Valiliklere Yeni Genelge Gönderildi
81 İl Valiliğine Haftalık Tematik Denetim Genelgesi
7 Mart 2021 Pazar 10:29

 
İMAMOĞLU: “ALLAH HERKESE KAHVECİ GİBİ HİZMET EDEBİLMEYİ NASİP ETSİN”
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Adnan Kahveci’nin vefatının 28. yılında gerçekleştirilen anma etkinliğine katıldı.
6 Şubat 2021 Cumartesi 07:27

 
Çukurçayır’a meyve bahçesi!
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ortahisar Kent Konseyi Başkanı Önder Taşan ile birlikte Çukurçayır Mahallesi’nde meyve bahçesi olarak belirlenen alana fidan dikim etkinliğine katıldı.
12 Ocak 2021 Salı 10:29

 
ÖZGÜNEŞ'TEN YILIN SON SATIŞ ETKİNLİĞİ
BÖLGEDEKİ ESNAF KARDEŞLERİMİZİ 13-14-15 KASIM'DA YILIN SON SATIŞ ETKİNLİĞİNE BEKLİYORUZ
13 Kasım 2020 Cuma 18:52

 
Akçaabat’a Yeni Atamalar Yapıldı.
Akçaabat Başsavcılığına Hayrullah Şahin, Asliye Ceza Hâkimliğine Mediha Eda Şahin, Akçaabat Emniyet Müdürlüğü görevine Mustafa Doğrucan Atandı.
11 Ağustos 2020 Salı 16:17

 
Küme Düşme Kaldırıldı
TFF, Kulüpler Birliği'nin küme düşmenin kaldırılması yönünde fikir birliğine varmasının ardından, gelecek sezon Süper Lig'i 21 takımla oynatma kararı aldı.
29 Temmuz 2020 Çarşamba 19:53

 
Bartın Üniversitesi, “YÖK Sanal Fuarda” uluslararası öğrencilere tanıtılıyor
Bartın Üniversitesi, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen “Study in Turkey YÖK Sanal Fuarı 2020” etkinliğine 142 ülkeden uluslararası öğrencilere tanıtılıyor.
19 Temmuz 2020 Pazar 11:33

 
AYASOFYA HAYIRLI OLSUN
Reisimiz Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’IN isteğiyle Danıştay’ımızın 10 Dairesi Hakimlerimizin oylarıyla Ayasofya’mız benliğine kavuştu. Hayırlı uğurlu olsun.
15 Temmuz 2020 Çarşamba 00:20

 
5 Haziran Dünya Çevre Günü Mesajı
Çevre kirliliğine bağlı sorunların doğal dengeleri tehdit eder boyuta gelmesi ile ilgili olarak, 05-16 Haziran 1972 tarihinde İsveç'in Stockholm kentinde 133 ülkenin katılımı ile toplanan Birleşmiş Milletler Çevre Konferansı’nda 5 Haziran ‘Dünya Çevre Günü’ olarak kararlaştırılmıştır.
5 Haziran 2020 Cuma 10:21

 
“KULLUK İÇİN YOK ENGEL, YETER Kİ SEN DE CAMİYE GEL”
"CAMİ-ENGELLİ BULUŞMASI” ETKİNLİĞİNE, İL MÜFTÜSÜ OSMAN AYDIN VE İLÇE MÜFTÜLERİ DE İŞTİRAK ETTİ
21 Şubat 2020 Cuma 16:19

 
150 ÖĞRENCİ SABAH NAMAZINA İŞTİRAK ETTİ
Vakfıkebir'de, sabah namazı vaktinde düzenlenen "Çocuk-Cami Buluşması" etkinliğine yaklaşık 150 öğrenci iştirak etti.
13 Kasım 2019 Çarşamba 19:50

 
Bartın Üniversitesi’nin projesiyle dışa bağımlılığın azaltılması hedefleniyor
Bartın Üniversitesi’nin yürütücülüğünde kabul edilen TÜBİTAK Projesi kapsamında, böbrek yetersizliğine veya kanser kemoterapisine bağlı anemilerin (kansızlık) tedavisinde kullanılan bir protein(EPO)’nun farklı yöntemlerle üretilerek, medikal biyoteknolojideki dışa bağımlılığının azaltılması hedefleniyor.
14 Ekim 2019 Pazartesi 10:50

 
ZİRVEDEKİ DOĞA HARİKASI
Trabzon’un köftesi ile meşhur ilçesi Akçaabat yaylalarından biri olan Hıdırnebi Yaylası, bölgede en tanınmış ve meşhur yaylalarından biri olma özelliğine sahip.
27 Haziran 2019 Perşembe 17:03

 
TRABZON’DA İSPİRYA ŞÖLENİ
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, baharın gelişi ile birlikte çiçeklendirme ve yeşillendirme çalışmalarına hız verdi. Rengarenk görüntüleriyle şehri donatan ispirya (keçi sakalı), alev çalıları ve laleler, Trabzon’un güzelliğine güzellik kattı.
25 Nisan 2019 Perşembe 16:43

 
Haçkalı Baba’ya Yeni Başhekim
Akçaabat Devlet Hastanesi Başhekimliğine Hasan Hüseyin Arslantürk atandı.
8 Mart 2019 Cuma 19:48

 
MADALYALAR SPOR KULÜBÜNDEN
Akçaabat Belediyesi Spor kulübü 13 Ocak 2019 tarihinde yapılan Karadeniz Fırtına ligine 6 sporcu ile katıldı.
17 Ocak 2019 Perşembe 08:55

 
MALATYA’DA ŞOK!
Yeni Malatyaspor karşısında sistem değişikliğine giden Trabzonspor, sağ kanadı çok etkili kullandı. Sahasında iyi kapanan, kontraya iyi çıkan Yeni Malatyaspor savunmasını açmak için oyunu kenarlara yıkan Trabzonspor, Olcay Şahan ve Pereira ile sağ kanadı çok etkili kullandı.
10 Kasım 2018 Cumartesi 00:37

 
Hizmette durmak yok
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, mahallelerde asfaltlama seferberliğine ara vermeden devam ediyor. 2
12 Ekim 2018 Cuma 07:59

 
Büyükşehir,çalışıyor
Trabzon il genelindeki yol seferberliğine aralıksız olarak devam eden Büyükşehir Belediyesi, her gün 15 farklı noktada yol çalışması gerçekleştiriyor.
24 Temmuz 2018 Salı 01:15

 
Büyükşehir Belediyesi mahalle yollarında tarih yazıyor
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, il genelindeki mahalle yollarında asfaltlama seferberliğine devam ediyor.
18 Temmuz 2018 Çarşamba 15:03

 
Büyükşehir çalışıyor, halk takdir ediyor
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, il genelinde yol seferberliğine devam ediyor. 2018 yılında mahalle yollarında 400 bin ton asfalt serme hedefiyle çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları mahalle sakinleri tarafından takdirle karşılanıyor.
25 Haziran 2018 Pazartesi 22:03

 
HASAN DOĞAN DİSİPLİNE Mİ?
Trabzon'da encümen üyeliğine seçildi, hakkında disiplin işlemi başlatıldı Trabzon’un Akçaabat İlçesi Belediye Meclisinin Encümen Üyeliğine ilk kez bir MHP mensubu Meclis Üyesi seçilmesi siyasi krize sebebiyet verdi.
10 Nisan 2018 Salı 13:02

 
HASAN DOĞAN CEVAP VERDİ
Akçaabat Belediye Meclisi'nde MHP'li Hasan Doğan'ın AK Partili meclis üyelerinin oyları ile encümen üyeliğine seçilmesinin yankıları sürüyor.
6 Nisan 2018 Cuma 00:58

 
BİLİM MERKEZİ’NİN YERİ BELLİ OLDU
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun vaatleri arasında bulunan Bilim Merkezi’nin yapılacağı alan belli oldu. Başkan Gümrükçüoğlu TÜBİTAK tarafından onaylanan ve Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın son yönetmeliğine göre hazırlanan Bilim Merkezinin sahilde 100. Yıl Parkının kuzeyinde karayolunun alt kısmında yapılacağını söyledi.
14 Mart 2018 Çarşamba 15:38

 
yol seferberliğine devam ediyor
Büyükşehir, kış mevsiminde de yol seferberliğine devam ediyor
13 Şubat 2018 Salı 18:52

 
ADAYLIKLARINI AÇIKLADILAR
CHP Trabzon eski il başkanı, milletvekili adayı Yavuz Karan ve CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen CHP’nin 3-4 Şubat’ta yapacağı Olağan Kurultayında parti meclis üyeliğine adaylığını açıkladılar.
30 Ocak 2018 Salı 01:35

 
YOL SEFERBERLİĞİ DEVAM EDİYOR
Büyükşehir Belediyesi, yılsonunda da yol seferberliğine devam ediyor
26 Aralık 2017 Salı 09:58

 
2017 asfalt üretimi 245 bin tonu aştı
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YOL SEFERBERLİĞİNE DEVAM EDİYOR
6 Kasım 2017 Pazartesi 19:02

 
Neziroğlu:Sudan’a Gitmeden Eeren’e Gitti.
TBMM Genel Sekreterliği görevini 4 yıl süreyle yapan Doç. Dr. İrfan Neziroğlu bu görevinden ayrılmasından sonra Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Sudan Büyükelçiliğine atanmıştı.
15 Eylül 2017 Cuma 16:18

 
UKOME’ye yeni itiraz
TRABZON Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nin (UKOME) ’10 yaş yönetmeliğine Akçaabat’tan sonra bir itiraz da Vakfıkebir’den geldi.
8 Eylül 2017 Cuma 21:58

 
Hastalarına moral için türkü söylüyor
Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli Radyasyon Onkolojisi Uzmanı Dr. Uslu, hasta ve hasta yakınlarının moralini yükseltmek, kısa süreliğine de olsa sıkıntılarını unutturmak için hastanede zaman zaman bağlama çalıp türkü söylüyor
27 Temmuz 2017 Perşembe 00:55

 
Üreticilere Temmuz uyarısı.
Trabzon Ticaret Borsası fındık üreticilerini uyardı. Temmuz ayında özellikle fındık kokarcasına, bahçelerde hasat önü temizliğine ve harman yerinin hazırlanmasına dikkat çekildi.
30 Haziran 2017 Cuma 00:04

 
Afrikalı Öğrenci Derneği'nden Teşekkür Ziyareti
Trabzon'da, Afrikalı Öğrenciler Derneğince düzenlenen "Afrika'yı Trabzon'da yaşıyoruz" etkinliğine destek veren Akçaabatlı İşadamı Aydın Birincioğlu'na dernek başkanı Moustapha TUKUR tarafından teşekkür ziyareti yapıldı.
20 Nisan 2017 Perşembe 19:11

 
Bursa’dan Akçaabat’a Davet
Bursa Trabzonlular Federasyonu Derneği Başkanı Nuri Uğurlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’i makamında ziyaret ederek Bursa’da yapılacak rekor denemesi etkinliğine davet etti.
7 Nisan 2017 Cuma 15:34

 
Akçaabat CHP’den Hayır Konferansı
Referandum çalışmalarını tüm hızıyla devam eden Cumhuriyet Halk partisi (CHP), referandumda oylanacak anayasa değişikliğine neden ‘hayır’ denilmesi gerektiğini salon toplantılarıyla seçmenlerine anlatıyor.
4 Nisan 2017 Salı 00:23

 
AK Parti'den Başhekime Ziyaret
Adalet ev Kalkınma Partisi Akçaabat Akçaabat İlçe teşkilatı yöneticileri, Akçaabat Devlet Hastanesi Başhekimliğine yeni atanan Dr. Alparslan Kapısız’ı makamında ziyaret etti.
12 Ocak 2017 Perşembe 17:57

 
Başhekimden Kaymakama Ziyaret
Akçaabat Haçkalı Baba devlet Hastanesi başhekimliğine atanan Dr. Alparslan Kapısız, Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel'i makamında ziyaret etti.
4 Ocak 2017 Çarşamba 20:41

 
Trabzonspor İçin Tarihi An
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan ve Türkiye’nin deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk stadyumu özelliğine sahip Akyazı Stadı’nda çim serme çalışmaları başladı.
29 Ekim 2016 Cumartesi 00:02

 
Murat Özcan İl Temsilcisi Seçildi.
İlçemizde faaliyet gösteren Özel Trabzon Bil Temel Lisesi müdürü Murat Özcan ülke genelinde ve bir çok dünya ülkesinde faaliyet gösteren ‘’Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’’ Trabzon il temsilciliğine getirildi.
3 Eylül 2016 Cumartesi 19:04

 
Sürmene’de mahalle yolları betonlanıyor
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon il genelinde başlatmış olduğu yol seferberliğine aralıksız olarak devam ediyor.
24 Temmuz 2016 Pazar 00:12

 
Yeni Vali'den flaş açıklamalar!
Son Valiler Kararnamesi ile Trabzon Valiliğine atanan ve bu hafta içerisinde şehirden ayrılması beklenen Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz için veda yemeği düzenlendi.
14 Haziran 2016 Salı 07:24

 
Trabzon tarihinin en büyük yol betonlama çalışması gerçekleştiriliyor
Trabzon Büyükşehir Belediyesi il genelinde başlattığı yol seferberliğine aralıksız olarak devam ediyor
10 Haziran 2016 Cuma 00:04

 
16 Ekim'in " Dünya Gıda Günü.
Dünyadaki açlık, yetersiz beslenme, gıda israfı, gıda güvenliğine dikkat çekmek ve bu konularda toplumsal farkındalık oluşturmak amacıyla her yıl 16 Ekim'in " Dünya Gıda Günü" olarak kutlanmakta olup, Bu yılın ana teması "Sosyal Koruma ve Tarım: Kırsal Refahın Arttırılması" olarak belirlenmiştir.
16 Ekim 2015 Cuma 18:00

 
Danıştay'a Akçaabatlı Üye
Danıştay üyeliğine eski Karayolları Genel Müdürü Akçaabatlı hemşehrimiz Mehmet Cahit Turhan'ı atadı.
2 Ekim 2015 Cuma 19:44

 
Ali Gümüştaş Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliğine atandı
Yavuz selim kemik ve fizik tedavi hastanesi baş hekimi Dr Seyit Ali Gümüştaş Tekirdağ Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliğine atandı
7 Temmuz 2015 Salı 17:41

 
Av.Genç ve Köroğlu karşı karşıya Geldi.
Düzköy Çayırbağı Muhtarı Azmi Köroğlu biz hizmet yapmaya çalışıyoruz İstanbul a kadar gidip para harcıyoruz bürokrasinin azizliğine uğruyoruz diyor.
21 Haziran 2015 Pazar 18:35

 
Çay tek şekerle içilecek, tuzluk kalkacak
Sağlık Bakanlığı, 81 il valiliğine tuz ve şeker kullanımı ilgili genelge gönderdi.
26 Ocak 2015 Pazartesi 10:04

 
Trabzon'da İlçelere Doğalgaz Müjdesi
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ve Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz ile gerçekleştirdiği toplantıda Trabzon’un sahil kesiminde bulunan tüm ilçelere doğalgaz verilmesi için çalışmaların başlaması konusunda fikir birliğine vardı.
18 Eylül 2014 Perşembe 09:02

 
Tersane mi aktarma istasyonu mu?
ULAŞTIRMA Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yahya Baş, uzun yıllardır atıl vaziyette kalan Sürmene Çamburnu tersane alanını nasıl kullanacaklarına dair bir fikir birliğine varamadıklarını söyledi
22 Ağustos 2014 Cuma 17:57

 
Genç, Anıtları Gündemine Aldı
ORTAHİSAR Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Trabzon’un tarihi kimliğine yakışır proje ve çalışmalara her türlü katkıyı sunacaklarını söyledi.
17 Nisan 2014 Perşembe 12:20

 
Nadir'den çavuşa mesaj
Sayın Osman ÇAVUŞ, Anlaşılan kapıdan çıkarıldığınız AKP Yöneticiliğine pencereden dalıyorsunuz.
5 Ocak 2014 Pazar 18:39

 
"Tarakçı Biz kanuna uyduk!"
Trabzon’un Yıldızlı Belediye Başkanı Yahya Tarakçı 1976 yılında Osman Yılancı tarafından cami yapılmak kaydı ile köy tüzel kişiliğine bağışladığı arsa ile ilgili iddialara cevap verdi.
10 Aralık 2013 Salı 20:04

 
Çelik Aday Adayı
Akçaabat Belediye Meclis Üyeliğine Aday Adayı Oldu.
28 Ekim 2013 Pazartesi 21:13

 
200 Metre Uçuruma Yuvarlandılar!
Trabzon'da feci bir kaza oldu. Kadırga otçu şenliğine giden İbrahim Dural hakimiyetindeki araç 200 metre uçuruma yuvarlandı.
11 Ağustos 2013 Pazar 17:45

 
BAKAN Kutlu Doğum Etkinliğine Katıldı
Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar kutlu doğum etkinliğine katıldı
12 Nisan 2013 Cuma 21:05

 
Feshane’de bakan bayraktar’a büyük ilgi.
Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar İstanbul Feshane’de Trabzon günleri etkinliğine katıldı.
24 Şubat 2013 Pazar 15:43

 
Vali Kızılcık Amerika İzlenimlerini Paylaştı
Yükselen Türkiye İle Amerika Her Bakımdan İşbirliğine Hazır
25 Aralık 2012 Salı 22:08

 
Bayraktar konferansa katıldı
'İklim Değişikliğine dikkat çekti
22 Eylül 2012 Cumartesi 22:49

 
Trabzonspor'un Kuruluşunu 23 Kişi Kutladı
Trabzonspor'un 45. kuruluş yıl dönümü etkinliğine, ne taraftar, ne vali, ne de belediye başkanı katıldı. Etkinlikte toplamda 23 kişi vardı.
2 Ağustos 2012 Perşembe 17:39

 
Cumur Davalık Oldu
Mustafa Cumur hakkında imar kirliliğine neden olduğu suçlamasıyla ve 1,5 yıl hapis istemiyle dava açıldı.
10 Nisan 2012 Salı 18:39

 
12 EYLÜL'E BARIŞ MANÇO
Milliyetçi Hareket Partisi'nin Trabzon Park Restoranda düzenlediği bölgesel toplantıya, MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Osman Çakır, MHP Trabzon Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu, Ordu Milletvekili Av. Rıdvan Yalçın ve MHP Trabzon İl Başkanı Nihat Birinci'nin yanısıra Akçaabat İlçe Başkanı Serkan Altuntaş ve partililer katıldı. Toplantı başlamadan önce MHP'nin 12 Eylül referandumunda kullanacağı ve ünlü sanatçı Barış Manço'nun seslendirdiği "Hayır" adlı şarkısının çalacak olması ilgi çeken diğer konular arasındaydı.Açılış konuşmasını yapan MHP Trabzon İl Başkanı Nihat Birinci, "Anayasa değişikliğine hayır diyorum. Referandum sonucunun Türk Milletinin hayrına çevirmek istiyoruz. Baş
13 Eylül 2010 Pazartesi 12:57

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1494 Kristof Kolomb, Jamaika'ya vardı.
1814 I. Napolyon, Elba Adasının Portoferraio kasabasına vardı ve sürgün hayatı başladı.
1865 Abraham Lincoln suikast sonucu öldürülüşünden üç hafta sonra Springfield Illinois'de toprağa verildi.
1904 Panama Kanalı'ın inşasına başlandı.
1912 İtalya, Rodos adasını işgal etti.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur