Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Geleceğin mucitlerinden bilim fuarı Bahar Etkinliklerinde TÜRKİYE Mozaiği FAİZ KARARINDAN GERİ DÖNÜLSÜN! BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KARLA MÜCADELEYİ SÜRDÜRÜYOR ŞOFÖRLER ODASI DA FAİZ ARTIRIMINA TEPKİLİ BARÜ’de “10. Öğretmenim Şenliği” gerçekleştirildi Yaylacık Aile Sağlığı Merkezi Açılıyor ÖZTÜRKLER YAPI MARKET YENİLENDİ GEÇİCİ PERSONEL ALIM SONUÇLARI BELLİ OLDU! SOSYAL GÜVENLİK HAFTASI KUTLANIYOR SEBAT GENÇLİK GALİP AKÇAABAT ANADOLU LİSESİ’NDEN ‘BAHAR KERMESİ’ KAĞAN MUMCU SORUYOR? MUHTARLARLA TOPLANTI MÜSİAD’DAN ÇELENK’E ZİYARET ANDULASYON TEDAVİSİ İLE SAĞLIKLI YAŞAMA ADIM BARÜ, dünyanın en iyi genç üniversiteleri arasında Sosyal Güvenlik Haftası Kutlanıyor! HER ZAMAN HEMŞEHRİLERİMİZİN YANINDAYIZ BİLİM FUARINA ADAVET
ANDULASYON TEDAVİSİ İLE SAĞLIKLI YAŞAMA ADIM
ANDULASYON TEDAVİSİ İLE SAĞLIKLI YAŞAMA ADIM
 
Sosyal Güvenlik Haftası Kutlanıyor!
Sosyal Güvenlik Haftası Kutlanıyor!
 
META KURS’ TAN TÜRKİYE GENELİ TYT SINAV SİMÜLASYONU​
META KURS’ TAN TÜRKİYE GENELİ TYT SINAV SİMÜLASYONU​
mensuplar haberleri
 
BAŞKAN ADAYI SERBEST: AKÇAABAT'IN GELECEĞİ İÇİN SORUMLULUK ALDIM
Büyük Birlik Partisi (BBP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Hüseyin Serbest, ilçede görev yapan basın mensuplarıyla bir araya gelerek şehrin geleceği için projelerini paylaştı.
26 Şubat 2024 Pazartesi 16:50

 
BAŞHEKİM YÜKÜNÇ: “MÜKEMMELE YAKINIZ”
Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi yöneticileri, ilçede görev yapan basın mensupları ile bir araya gelerek hastanede yürütülen çalışmaları paylaştı.
21 Şubat 2024 Çarşamba 16:32

 
BAŞKAN EKİM 5 YILINI DEĞERLENDİRDİ
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat ve Trabzon genelindeki basın mensuplarıyla bir araya gelerek basın toplantısı gerçekleştirdi.
9 Ocak 2024 Salı 17:12

 
BAŞKAN ZORLUOĞLU TİSKİ YATIRIMLARINI DENETLEDİ
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, TİSKİ Genel Müdürlüğü tarafından Akçaabat’ta yapımı devam eden projeleri basın mensuplarıyla birlikte yerinde inceledi
19 Haziran 2023 Pazartesi 18:30

 
MHP Akçaabat'ta Buluştu
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat ilçe teşkilatı, milletvekili adayları ve teşkilat mensuplarının da katılımıyla kahvaltılı bir program organize etti.
1 Mayıs 2023 Pazartesi 11:30

 
BARÜ’den depremzedelere psikososyal destek
Ülkemizdeki “asrın felaketi” olarak nitelendirilen depremlerden etkilenen mensuplarına psikososyal destek veren Bartın Üniversitesi (BARÜ), Bartın’a gelen afetzedeler için çalışma başlattı.
22 Şubat 2023 Çarşamba 10:44

 
Çelebi: Gelişmiş demokrasilerin köşe taşlarından biri özgür basındır
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlarken, “Toplumun doğru bilgilendirilmesi açısından değerli bir rol üstlenen basın çalışanlarının yaptığı görev büyük önem taşımaktadır” dedi.
10 Ocak 2023 Salı 17:02

 
10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI.
Demokratik bir toplumun en önde gelen unsurlarından biri olan, halkın doğru ve tarafsız haber alma ve bilgi edinme hakkının kullanılmasına aracılık eden basın kuruluş ve mensupları oldukça önemli bir hizmeti yerine getirmektedir.
9 Ocak 2023 Pazartesi 18:25

 
Pehlivan Kanunsuzluğunuz hiçbir şekilde örtemezsiniz
Trabzon ziraat mühendisleri odası başkanı Cemil pehlivan yayınladığı yazılı açıklamada Akçaabat İlçesi Yıldızlı ortamahalle sınırları içerisinde 162 ada 12 nolu parselde yapımı devam eden bungalovlar ve 163 ada 12-15 parseller ve 163 ada 1 parselin kuzeyinde yapılan dalgakıranlar ile ilgili olarak yaptığımız şikâyetler sonucu kurumların vermiş olduğu cevapları siz değerli basın mensupları vasıtasıyla kamuoyu ile duyurma gereği duyduk.
4 Ocak 2023 Çarşamba 17:20

 
ŞEHİTLERİMİZİN RUHLARI ŞAD OLSUN
Tarih 15 Temmuz 2016 Cuma gecesini saatler ise 20.30’u gösterdiğinde Fetullahçı Terör Örgütü ve mensupları tarafından hain darbe girişimi yaşandı.
15 Temmuz 2022 Cuma 17:46

 
BAŞKAN ZORLUOĞLU BASIN MENSUPLARIYLA YATIRIMLARI İNCELEDİ
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, yapımı hızla devam eden ve şehrin marka değerini yükseltecek vizyon projeleri, basın mensuplarıyla birlikte yerinde inceledi.
21 Haziran 2022 Salı 17:21

 
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, memleketi Trabzon'a geldi.
İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Trabzon’da basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.
4 Mayıs 2022 Çarşamba 12:36

 
Eren Bülbül Hatıra Ormanı
Paris Trabzonlular Derneği tarafından, Trabzon'da 5 yıl önce bölücü terör örgütü mensuplarıyla sağlanan sıcak temas sırasında şehit olan Eren Bülbül'ün anısına Bursa'nın Mudanya ilçe kırsalındaki Göynüklü Mahallesi'nde hatıra ormanı oluşturuldu.
21 Mart 2022 Pazartesi 18:28

 
Sebat Gençlik Basınla
Sebat Gençlik Spor Kulübü, Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Akçaabat’taki basın mensuplarını ağırladı.
14 Ocak 2022 Cuma 17:20

 
MHP DEN İL İL ANADOLU PROĞRAMLARI.
27.11.2021 günü MHP Genel Merkezi tarafından Basın mensuplarının da davet edildiği “Adım Adım 2023 İl, İl Anadolu” temalı Proğramı gerçekleştirdi.
27 Kasım 2021 Cumartesi 12:53

 
Genel Başkan Yardımcısı Şen, Akçaabat'ta
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) AR-GE ve Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, Akçaabat’ta basın mensupları ile bir araya geldi
23 Ekim 2021 Cumartesi 17:30

 
Eğitim-Bir-Senden Basın Açıklaması
Değerli Akçaabat Sevdalıları, Türkiye'nin en büyük konfederasyonu ve onun en büyük paydaşı Eğitim-Bir-Senimizin gönül erleri, basınımızın kıymetli mensupları hepinizi saygı ve hürmetle selamlıyorum.
9 Haziran 2021 Çarşamba 16:18

 
ANADER'den Trabzon emniyetine sürpriz
Anader Kadın Kolları Trabzon’un huzur ve refahı için pandemi süreci olmasına rağmen büyük bir gayret gösteren, Trabzon Emniyet teşkilatının gece vardiyasında çalışan mensuplarına su böreği ikramında bulunarak küçük bir sürpriz yaptı.
27 Aralık 2020 Pazar 19:06

 
Türk Gazeteciler Ermenistan'ın saldırısına uğradı!!
Ermenistan'ın Azerbaycan sivil yerleşim yerlerine yaptığı bombalı saldırıları görüntülemek için Terter kentinde bulunan Türk gazetecilerin bulunduğu yerin yakınlarına top mermileri düştü. Basın mensupları olayda yara almadı
3 Ekim 2020 Cumartesi 17:23

 
TRABZON YENİDEN REFAH KIZILAY’A KAN BAĞIŞI YAPTI
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Sayın Dr. Fatih ERBAKAN’ın ülke genelinde faaliyet gösteren Yeniden Refah Partisi İl ve İlçe teşkilatlarına Kızılay’a kan bağışı yapılması hususunda organizasyon yapılması konusunda yaptığı çağrıya tüm teşkilat mensuplarınca olumlu yanıt verildi.
13 Haziran 2020 Cumartesi 19:21

 
ÜNAL KARAMAN'IN AÇIKLAMALARI ..
Teknik Direktörümüz Ünal Karaman, UEFA Avrupa Ligi’nde oynadığımız ve 2-0’lık mağlubiyetimizle sonuçlanan Basel karşılaşması sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
13 Aralık 2019 Cuma 06:01

 
Bartın Üniversitesi 2019-2020 Akademik Yıl Açılış Programı
Saygıdeğer basın mensuplarımız,
27 Eylül 2019 Cuma 18:53

 
FESTİVAL TOPLANTISI YAPILDI
Bu yıl 29.’su düzenlenecek olan Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halk Oyunları Festivali kapsamında il genelindeki basın mensuplarının katılımıyla toplantı yapıldı.
16 Temmuz 2019 Salı 17:11

 
ZİRAAT ODASI BASIN MENSUPLARINI EĞİTİM SERASINDA AĞIRLADI.
Eğitim Bahçesinin İlk Hasadını Basın Mensupları İle Yaptık.. Üretim İçin Çalışıyoruz.
10 Temmuz 2019 Çarşamba 17:11

 
ÖGÜNEŞİN RAMAZAN GÜNEŞİ
Özgüneş Ltd Şti Müşterilerine ve Basın Mensuplarına İftar Yemeği Verdi.
27 Mayıs 2019 Pazartesi 08:55

 
İYİ PARTİ'DEN BASIN ZİYARETİ
İYİ Parti Trabzon vekili Hüseyin Örs , İYİ Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Akbulut, İYİ Parti Yomra Belediye Başkan adayı Mustafa Bıyık , İYİ Parti Ortahisar Belediye Meclis Üyesi adayı Derviş Köz , İYİ Parti Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Mısır ile değerli basın mensuplarımızı ziyaret ettiler.
28 Şubat 2019 Perşembe 17:30

 
CUMHUR İTTİFAKINA UYGUN HAREKET EDİYORUZ
Bir milletin mensuplarının aynı gemide yolculuk eden insanlar oldukları; gemi su alırsa, mürettebatıyla, yolcularıyla, herkesin tehlikeye düşeceği unutulmamalıdır.
27 Şubat 2019 Çarşamba 13:34

 
Özgüneş Basın mensuplarını ağırladı.
Özgüneş Basın mensuplarını ağırladı.
17 Ocak 2019 Perşembe 17:51

 
Trabzon basını 15 Temmuz gecesi göğsümüzü kabartmıştır
Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında, “15 Temmuz gecesi yaşanan hain kalkışma sırası ve sonrasında şehrimiz basın mensuplarının tutum ve davranışları tüm ülkemize örnek olarak göğsümüzü kabartmıştır” dedi.
9 Ocak 2019 Çarşamba 10:52

 
Başkan Gümrükçüoğlu yatırımları anlattı
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Trabzon İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda teşkilat mensuplarına seslendi.
3 Kasım 2018 Cumartesi 17:47

 
HÜCRE EVİNE BASKIN
Trabzon Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekiplerince örgüt mensuplarının bulunduğu adrese operasyon düzenlendi. Baskında mahrem imam M.B. ile emniyet mensubu örgüt üyelerinin eşlerinden sorumlu eşi S.B. yakalandı.
15 Eylül 2018 Cumartesi 19:12

 
Denizden Trabzon Botanik’e yürüyüş yolu ile ulaşılacak
Trabzon Botanik’i basın mensuplarına tanıtan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, denizden Trabzon Botanik’e yürüyüş yolu ile ulaşmanın mümkün olacağını söyledi. Gümrükçüoğlu, “Bu bir rüya şehir projesidir.
12 Temmuz 2018 Perşembe 08:53

 
AKGÜN'DEN TEŞEKKÜR MESAJI
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimlerinde elde edilen başarılı sonuç nedeniyle Akçaabat seçmenine, tüm AK Parti kadrolarına, birlikte çalışmalar gerçekleştirdikleri sivil inisiyatif temsilcileri ve eski yeni teşkilat mensuplarına teşekkür etti.
25 Haziran 2018 Pazartesi 23:14

 
TARİHİ GÜN ÖNEMLİ BİR SEÇİM
Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar 24 Haziran seçim çalışmalarının son gününde AK Parti Akçaabat İlçe Başkanlığı’nın düzenlemiş olduğu sandık görevlileri ve tüm teşkilat mensupları ile bir toplantı gerçekleştirdikten sonra geleneksel iktidar yürüyüşünü gerçekleştirdi.
23 Haziran 2018 Cumartesi 16:22

 
Erdoğan, Eren’in ailesine yeni evlerinin anahtarını teslim etti
Trabzon’un Maçka ilçesinde 11 Ağustos 2017’de meydana gelen olayda, PKK terör örgütü mensuplarının saklandıkları yeri güvenlik güçlerine gösterirken çıkan çatışmada şahadete ulaşan 15 yaşında Eren Bülbül’ün ailesi için Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanılan ev tamamlandı.
13 Haziran 2018 Çarşamba 15:54

 
Uzman Çavuş Hakan Ergin şehit oldu
Irak’ın kuzeyinde bölücü terör örgütü mensuplarına karşı yürütülen operasyonlarda atılan havan saldırısında Giresun’un Eynesil İlçesi İshaklı Köyün’den Uzman Çavuş Hakan Ergin şehit oldu.
2 Haziran 2018 Cumartesi 18:16

 
GÜCÜMÜZÜ MİLLETTEN ALIRIZ
Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Ortahisar ilçesi Sotka Mahallesinde esnaf ve vatandaş ziyaretlerinin ardından Maçka İlçe Başkanlığınca organize edilen iftar yemeğinde, geçmişten itibaren Maçka ilçe teşkilatında görev yapan teşkilat mensupları ile bir araya geldi.
29 Mayıs 2018 Salı 15:16

 
GIDA TERÖRÜ NASIL BİTER…?
ÇOK DEĞERLİ BASIN MENSUPLARI Türkiye’de son dönemde gıda maddelerinde yapılan sahteciliklerde büyük bir artış görülmektedir.
23 Mayıs 2018 Çarşamba 15:08

 
İYİ PARTİ ADAY ADAYLARINI TANITACAK
Aday adayı tanıtım toplantısı Değerli Basın mensupları Türkiye’nin yeniden kurtuluşuna vesile olacak
14 Mayıs 2018 Pazartesi 17:39

 
Kılıçdaroğlu'ndan 'Cumhurbaşkanlığı adaylığı' açıklaması
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul'da amcasının cenazesine katıldı. Kılıçdaroğlu Ankara'ya dönüşü sırasında basın mensuplarının erken seçime ilişkin sorularını yanıtladı.
19 Nisan 2018 Perşembe 16:46

 
GÜNEYDOĞU’DA TRABZONSPOR RÜZGARI
İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı himayelerinde, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nin ev sahipliğinde, Proje Koordinatörü Ahmet Külekçi’nin koordinatörlüğünde gerçekleştirilen ‘Basın Mensupları Gönül Elçisi’ projesi kapsamında Karadenizli gazeteciler Güneydoğulu gazetecilerle buluştu.
23 Mart 2018 Cuma 10:33

 
GAZETECİLER KAYMAKAMLA
Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, Akçaabat'ta görev yapan basın mensuplarını kabul etti.
11 Ocak 2018 Perşembe 18:27

 
Başkan Gümrükçüoğlu terzilerle buluştu
Farklı meslek gruplarıyla sık sık bir araya gelen Trabzon Büyükşehir Belediyeye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 2017 yılının son toplantısını Trabzon Terziler Odası mensuplarıyla ile gerçekleştirdi.
1 Ocak 2018 Pazartesi 21:11

 
BAŞKAN TEŞKİLATI TOPLADI
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Ortahisar ilçe teşkilatı yönetim kurulu toplantısına katılarak teşkilat mensupları ile istişarelerde bulundu.
27 Aralık 2017 Çarşamba 10:23

 
BAŞKAN PEHLEVAN AÇIKLAMA YAPTI
ÇOK DEĞERLİ BASIN MENSUPLARI;Fındık fiyatları üreticinin şevkini kırmaya devam etse de süreç içerisinde sabırlı davranmak ve mahsülü artırmanın yollarını aramak en doğru yol olarak görünüyor. Peki mahsülü yani verimi artırmak için ne gibi yol ve yöntemler izlenebilir?
4 Aralık 2017 Pazartesi 17:51

 
AKÇAABAT BASINI NEDEN ORADA YOK TU
Akçaabat belediyesinin düzenlediği toplantıya basın mensupları neden davet edilmedi.
1 Aralık 2017 Cuma 18:55

 
MHP DEN TANIŞMA YEMEĞİ
Akçaabat milliyetçi Hareket Partisine atanan yeni yönetim kurulu, Akçaabat basın mensuplarına tanışma yemeği verdi.
10 Ekim 2017 Salı 13:43

 
Akgün'den Özel Açıklamalar
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Teşkilatı'nın hafta sonu gerçekleştireceği kongrede tek aday olan mevcut Başkan Emre Akgün, Akçaabatlı basın mensuplarıyla bir araya geldi. Akgün Akçaabat'a yapılan yatırımları basın mensuplarına anlatarak yapılması gereken projeler hakkında bilgi verdi.
22 Eylül 2017 Cuma 18:28

 
Murat Gedikli'nin Adaylık Açıklaması
Sayın Basın Mensupları Daha önce kamuoyuna açıklandığı üzere 24 Eylül Pazar günü Milliyetçi Hareket Partisi Ortahisar İlçe kongremiz, Ortahisar Hamamizade Kültür Merkezinde yapılacaktır.
12 Eylül 2017 Salı 12:35

 
Trabzon Şehidine Ağladı.
Şırnak’ın Uludere ilçesinde Milli Jandarma Komando Taburu'na bağlı üs bölgesine yemek götüren askeri araca Ramazan Bayramı’nın son günü terör örgütü mensuplarınca düzenlenen saldırıda şehit olan Jandarma Komando Çavuş Sinan Hamza, memleketi Trabzon’un Araklı ilçesinde on binlerce kişinin katılımıyla son yolculuğuna uğurlandı.
28 Haziran 2017 Çarşamba 19:30

 
Ülkü Ocakları iftarda ülkücülerle bir araya geldi.
Akçaabat Ülkü Ocakları'da yapılan iftar programına Ülkü Ocakları Trabzon İl Başkanı Mihrab Altınışık, Ülkücü Hareketin önderlerinden Orhan Mete Şen, Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, Akçaabat Ziraat odası Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu, Söğütlü Eski Belediye Başkanı Metin Gedikli, Işıklar Eski Belediye Başkanı Alişan Bayram, Akçaabat Belediye Meclis Üyeleri Hasan Doğan, Abdurrahman Demirci, Araklı Ülkü Ocakları Başkanı Embiya Cevahir, Vakfıkebir Ülkü Ocakları Başkanı Şenol Bülbül, MHP Milletvekili Adayı Osman Karaduman,MHP Akçaabat Eski İlçe Başkanı Adnan Ertem, Akçaabat Ülkü Ocakları Eski Başkanı Mesut Serdar,Ülkü Ocakları mensupları, üniversite öğrenciler, öğret
19 Haziran 2017 Pazartesi 16:33

 
Başkan'dan yapılan saldırıya kınama
Başkan Gümrükçüoğülu basın mensuplarına yapılan saldırıyı kınadı
24 Nisan 2017 Pazartesi 08:51

 
Giresun kırsalında terör operasyonu
Giresun'un Yağlıdere ve Şebinkarahisar kırsalında terör örgütü mensuplarının barınmalarını ve faaliyette bulunmalarını engellemek amacıyla operasyon icra edildi .
1 Nisan 2017 Cumartesi 15:46

 
Türk Milletinin Geleceğinden Ödün Vermeyiz
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Nihat Birinci 16 Nisan Referandumu ile ilgili çalışmalarına teşkilat mensupları ile birlikte aralıksız devam ediyor.
29 Mart 2017 Çarşamba 11:32

 
Başkan İsak’tan Gazeteciler Günü Mesajı.
Akçaabat oto galericiler derneği başkanı Necati İsak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla ilçede faaliyet gösteren basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutladı.
11 Ocak 2017 Çarşamba 18:50

 
Bil Okulları Gazeteciler Gününü Unutmadı.
İlçemizde faaliyet gösteren Özel Trabzon Bil Lisesi, Özel Avrupa Dil Kursu ve Özel Parlayan Zeka Etüt Eğitim merkezi müdürleri Murat ÖZCAN, Onur VARLIK ve Savaş GEDİKOĞLU ile Trabzon merkezde faaliyetlerini sürdüren Özel Parlayan Zeka Etüt Eğitim merkezi müdürü Ahmet İŞCİ, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebeti ile Akçaabat İlçesinde faaliyet gösteren medya mensuplarına belemir bahçe'de bir sabah kahvaltısı düzenledi.
9 Ocak 2017 Pazartesi 19:08

 
Gümrükçüoğlu:Basın mensupları toplumumuzun sesidir
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Basın mensupları halk adına görev yaparken zamanından, ailesinden fedakârlıkta bulunan ve adeta kamu görevlisi olarak kutsal bir görevi yerine getiren toplumun sesi olan insandır" dedi.
9 Ocak 2017 Pazartesi 17:49

 
Organize hainlik!Müdür getirdi şef yerleştirdi zabıta patlattı
Mardin'de terör örgütü PKK mensuplarınca gerçekleştirilen ve Derik Kaymakamı Muhammet Fatih Safitürk'ün şehit olduğu saldırıda makam odasına tuzaklanan patlayıcıyı kaymakamlık görevlilerinin yerleştirdiği öne sürüldü.
15 Kasım 2016 Salı 18:15

 
Akçaabat’ta Kurban Bayramını Kutladık.
Akçaabat Belediyesince Atatürk Parkında organize edilen bayramlaşma töreni protokol mensuplarının ve vatandaşların katılımı ile coşkuyla kutlandı.
13 Eylül 2016 Salı 19:37

 
Hainlerin Maçka Planı Deşifre Oldu
Terör örgütü içerisindeki sözde üst düzey örgüt mensuplarının telsiz muhabere görüşmelerinin deşifre edilmesiyle ortaya çıktı.
28 Temmuz 2016 Perşembe 18:06

 
PKK Gümüşhane'de Araç Gasp Etti
Gümüşhane'de 3 genci ağaca bağlayan terör örgütü mensupları araçlarını alarak kaçtı. Gümüşhane’nin Torul ilçesinde terör örgütü mensubu olduğundan şüphelenilen 5 kişilik grup gece yarısı köy yolunda araç gasp ederek kayıplara karıştı.
29 Haziran 2016 Çarşamba 15:49

 
Başkan Bulut, Geleneğini Sürdürdü
Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Bulut ve yönetim kurulu üyeleri iftar yemeğinde basın mensuplarıyla bir araya geldi.
9 Haziran 2016 Perşembe 17:26

 
Başkan Türkmen Basınla Buluştu.
Belediye Başkanı Türkmen basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.
13 Mayıs 2016 Cuma 20:32

 
Şırnak'ta Dev Operasyon!
Şırnak'ta bölücü terör örgütü mensuplarının mayın ürettikleri fabrika güvenlik güçleri tarafından tespit edilerek imha edildi.
25 Nisan 2016 Pazartesi 08:08

 
Usta'dan şike çıkışı!
Muharrem Usta, bordo mavili kulübün tesislerinde basın mensuplarıyla buluştu
18 Nisan 2016 Pazartesi 00:30

 
Akpınar Yıldızlı tesislerinde Turizm kahvaltısı
Akpınar Yıldızlı tesislerinde Trabzon Turizm acenteleri ve basın mensuplarına kahvaltı veridi.
11 Nisan 2016 Pazartesi 13:09

 
Gümüşhane şehidini uğurladı
Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 31 Mart günü terör örgütü mensuplarının bombalı saldırısında ağır yaralanan ve Diyarbakır’da tedavi gördüğü hastanede şehit olan Gümüşhaneli özel harekat Komiser Yardımcısı Tamer Aktaş memleketi Gümüşhane’de gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.
6 Nisan 2016 Çarşamba 07:30

 
Trabzon herkesin şehri
Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç belediye başkanlığı görevinin ikinci yılını değerlendirmek üzere basın mensuplarıyla bir araya geldi.
6 Nisan 2016 Çarşamba 00:33

 
Sur'da Teslim Olan Teröristten Şok İfadeler
Diyarbakır’ın Sur ilçesinde güvenlik güçlerine teslim olan “Mervan” kod ve M.S.A. adlı terörist, ilçede kalan ailelerin çıkmamaları konusunda örgüt mensupları tarafından tehdit edildiğine dikkat çekti
28 Şubat 2016 Pazar 17:43

 
Cizre'den acı haber: 2 şehit!
Şırnak'ın Cizre ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda bir asker ve bir polis şehit düştü.
9 Şubat 2016 Salı 00:04

 
Telaşa lüzum yok!
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, il genelinde etkisini sürdüren kar yağışı ve şehirde gerçekleştirilen kar mücadelesi çalışmalarıyla ilgili basın mensuplarına değerlendirmelerde bulundu.
24 Ocak 2016 Pazar 08:32

 
Emre Akgün Basını Ağırladı.
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün, Akçaabat’ta görev yapan basın mensuplarıyla bir araya gelerek bilgi alışverişinde bulundu.
14 Ocak 2016 Perşembe 18:49

 
Sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum
Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, partisinin Yomra, Akçaabat ve Düzköy danışma meclisi toplantılarına katılarak teşkilat mensupları ile bir araya geldi. Günnar, teşkilat mensuplarına yaptığı konuşmada, “ Sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu, huzurunu yaşıyorum, sağ olun var olun” dedi.
21 Aralık 2015 Pazartesi 19:32

 
Temel Altunbaş Vatandaşı Dinliyor.
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, yönetim kurulu toplantılarını her hafta ayrı bir mahallede yaparak, mahallenin sorunlarını yerinde görüyor, teşkilat mensuplarının dilek temennilerini dinliyor.
16 Aralık 2015 Çarşamba 17:30

 
Hakkari’den acı haber geldi: 1 şehit, 1 yaralı
Yüksekova'da terör örgütü PKK mensuplarınca askeri konvoya düzenlenen saldırıda 1 asker şehit oldu, 1 polis yaralandı.
10 Kasım 2015 Salı 09:08

 
Yarışlar 24-25 Ekimde Yapılacak
Trabzon Off Road Kulübü, Akçaabat'ta Cemil Usta'da basın mensuplarıyla bir araya gelerek, 24-25 Ekim tarihlerinde yapılacak yarışma hakkında bilgi verdi.
20 Ekim 2015 Salı 19:16

 
Büyük Yarışa Az Kaldı
Trabzon Off Road Kulübü, Akçaabat'ta Cemil Usta'da basın mensuplarıyla bir araya gelerek, 24-25 Ekim tarihlerinde yapılacak yarışma hakkında bilgi verdi.
17 Ekim 2015 Cumartesi 16:28

 
Erzurum'da çatışma: 2 şehit
Erzurum'un Şenkaya ilçesinde, bölücü terör örgütü mensuplarına karşı yürütülen operasyonlar sırasında çıkan çatışmada 2 asker şehit oldu.
11 Ekim 2015 Pazar 15:51

 
Akçaabat’ta Kurban Bayramını Kutladık.
Akçaabat Belediyesince Atatürk Parkında organize edilen bayramlaşma töreni protokol mensuplarının ve vatandaşların katılımı ile coşkuyla kutlandı.
25 Eylül 2015 Cuma 16:41

 
Şırnaklılar PKK'ya karşı askere siper oldu
Eşi ve çocuklarıyla hastaneden dönerken yolu terör örgütü PKK mensuplarınca kesilen ve aracından indirilen bir uzman çavuş, Şırnaklı vatandaşlar tarafından kurtarıldı.
3 Eylül 2015 Perşembe 18:00

 
8 terörist öldürüldü, 7’si de yaralandı
Bitlis’in Hizan ilçesinde, PKK mensuplarına yönelik operasyonlarda 8 terörist öldürülürken, 7’si de yaralandı.
28 Ağustos 2015 Cuma 18:00

 
Ak Partiden Basına Davet
AK Parti Trabzon İl Başkanlığı Ağustos ayı Danışma Meclisi Toplantısına Tüm basın mensuplarımız davetlidir.
28 Ağustos 2015 Cuma 10:54

 
Başkan Geleneğini Bu Yılda Sürdürdü
Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Bulut ve yönetim kurulu üyeleri iftar yemeğinde basın mensuplarıyla bir araya geldi.
3 Temmuz 2015 Cuma 11:47

 
Lunchef Basını Ağırladı
Damla pastaneleri, Hamam Çimeni iş merkezinde bulunan yeni mekanı Lunchef’te Akçaabatlı basın mensuplarını ağırladı.
1 Temmuz 2015 Çarşamba 19:33

 
Günnar bu kez marangoz atölyesinde ağaç biçti
AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, Çarşıbaşı ilçesinde seçim gezilerini Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz, AK Parti Çarşıbaşı İlçe Başkanı Zekeriya Karaçengel ve teşkilat mensupları ile birlikte sürdürdü.
15 Mayıs 2015 Cuma 09:11

 
Adnan Günnar, Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Adnan Günnar, teşkilat mensuplarını ziyaret ederek, seçimin önemini anlatıyor.
16 Nisan 2015 Perşembe 22:13

 
Esnaf kredi ve kefalet kooperatifi Basın çalışanlarına yemek verdi.
Akçaabat Esnaf Kredi ve Kefalet kooperatifi başkanı İsmail Bulut ve yönetim kurulu üyeleri Akçaabat’ta faal olarak çalışan basın mensuplarına Çadır dağı dinlenme tesisinde yemek verdi.
12 Mart 2015 Perşembe 19:16

 
Abdulkadir uraloğlu teşkilatla buluştu.
AK Parti Trabzon milletvekili aday adayı Abdulkadir Uraloğlu teşkilat mensuplarıyla Sabah kahvaltısında buluştu.
22 Şubat 2015 Pazar 15:31

 
Yavuz Karan Adaylık İçin Sahaya İniyor
Milletvekili Aday Adaylığı için bir süre önce görevinden ayrılan Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon İl başkanı Yavuz Karan, Akçaabat’ta görev yapan basın mensupları ile bir araya gelerek bilgi alışverişinde bulundu.
7 Şubat 2015 Cumartesi 09:29

 
Galericiler yemekte buluştu.
Akçaabatlı galericiler körfez yusufta gerçekleştirilen yemekli toplantıda yaşamış oldukları sounları basın mensuplarıyla paylaştı.
6 Şubat 2015 Cuma 20:23

 
Cemaat-CHP omuz omuza
Adliye önünde eylem için toplanan cemaat mensuplarına CHP de destek verdi
17 Aralık 2014 Çarşamba 15:55

 
İnternet medyasına yönelik düzenleme
Atalay, küçük illerde de temsilcilikler açacaklarını vurgulayarak, basın mensuplarını bir araya toplayan gazeteciler cemiyeti ve derneklerini önemsediklerini anlattı.
17 Kasım 2014 Pazartesi 15:00

 
MHP'den Basın Açıklaması.
Trabzon'umuzun saygıdeğer basın mensupları, öncelikle toplantımıza katıldığınızdan dolayı hepinize Milliyetçi hareket Partisi Ortahisar İlçe Teşkilatımız adına teşekkür ediyorum.
15 Ekim 2014 Çarşamba 08:43

 
Akçaabat’ta Kurban Bayramını Kutladık.
Akçaabat Belediyesince Atatürk Parkında organize edilen bayramlaşma töreni protokol mensuplarının ve vatandaşların katılımı ile coşkuyla kutlandı.
5 Ekim 2014 Pazar 15:32

 
Öztürk'ten % 71 Teşekkürü
AK Parti Akçaabat ilçe Başkanı Ahmet Ziya Öztürk, Cumhurbaşkanlığı Seçimi sonrasında yaptığı açıklamada Akçaabat halkına ve teşkilat mensuplarına teşekkür etti.
12 Ağustos 2014 Salı 19:27

 
MHP yöneticileri Akçaabat basını ile bir araya geldi.
MHP Akçaabat Belediye Başkan Adayı Metin Gedikli, İlçe Başkanı Miraç Çınar ve yönetim kurulu üyeleri Mustafa Kahraman, Hacı Ömer Markal, Musa Şahinkaya ve Ahmet Şentürk, Akçaabat’ta görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi.
17 Haziran 2014 Salı 14:12

 
TSGİAD’dan Bayrak Saldırısına Sert Tepki
Ülke genelinde 75 milyon insanın tepkisini çeken Terör örgütü mensupları tarafından Diyarbakır’daki 2. Hava Kuvvetleri Komutanlığı kışlasındaki Türk bayrağının indirilmesine tepkiler çığ gibi büyüyor.
12 Haziran 2014 Perşembe 08:55

 
Tütünspor Basını Ağırladı
Tütünspor Başkanı basın mensuplarıyla bir araya geldi.
26 Nisan 2014 Cumartesi 17:50

 
Genelkurmay'dan Suç Duyurusu
Genelkurmay Başbakanlığı, Balyoz ve Ergenekon gibi, TSK mensuplarının yargılandığı davalar hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.
2 Ocak 2014 Perşembe 21:38

 
Özdemir’den Emniyet Yasağına Tepki
Karadeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı ve Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Turgut Özdemir, Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan genelge ile Türkiye genelinde basın mensuplarının bugünden itibaren Emniyet binalarına girişlerinin yasaklanmasına yazılı bir açıklama ile tepki gösterdi.
23 Aralık 2013 Pazartesi 17:23

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1560 Piyale Paşa komutasındaki Osmanlı donanması, Cerbe Deniz Savaşı'nı kazandı.
1643 XIV. Louis, babası kral XIII. Louis'nin ölümü üzerine daha 4 yaşındayken Fransa tahtına çıktı.
1767 İngiliz hükümetinin ithal çaya vergi koyması üzerine Amerikan Bağımsızlık Savaşı başladı.
1796 Edward Jenner ilk çiçek aşısını uyguladı.
1811 Paraguay, İspanya'dan bağımsızlığını kazandı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur