Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
MECLİSTE 2023 YILININ HESABI GÖRÜŞÜLECEK MÜFTÜLÜK HİZMET BİNASI YENİ ÇEHRESİNE KAVUŞTU Genç Ticaret Elçileri Eğitimleri Tamamlandı Başkan Kaya, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü Kutladı GEDİKLİ’DEN AYDIN’A ELEŞTİRİ: “TRABZONLULAR BİRBİRİNİ TUTMUYOR” BAŞKAN EKİM’DEN KULÜP BİNASINA İNCELEME TESOB heyetinden Başkan Genç’e hayırlı olsun ziyareti BAŞKAN EKİM’DEN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI TESOB kursiyerleri Konya ve Ankara’da hediyelik eşya sektörünü inceledi 108. YIL DÖNÜMÜ KUT’ÜL AMARE ZAFERİ KUTLU OLSUN Başkan Kaya: “Ortahisar’da bozuk ve kullanışsız yol kalmayacak” TATSO’nun 20. Yılı Berlin’de kutlandı, törene Başkan Çelebi de katıldı "AKÇAABAT İLÇEMİZDE “ İMECE” TOPLANTILARI START VERDİ SİYER-İ NEBİ YARIŞMASINA YOĞUN İLGİ BARÜ, ‘Türkiye Patent Şampiyonları’ arasında yerini aldı Akçaabat Anadolu Lisesinden Üniversite Tanıtım Fuarı.. Genç öğretmen adayları duayenleri ile buluştu Fatih Erbakan'dan Pulat'a başarı beratı! Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu: "Düzköy MYO İçin Müjde Verdi" TTSO Nisan ayı meclis toplantısı yapıldı
GEDİKLİ’DEN AYDIN’A ELEŞTİRİ: “TRABZONLULAR BİRBİRİNİ TUTMUYOR”
GEDİKLİ’DEN AYDIN’A ELEŞTİRİ: “TRABZONLULAR BİRBİRİNİ TUTMUYOR”
 
BAŞKAN EKİM’DEN KULÜP BİNASINA İNCELEME
BAŞKAN EKİM’DEN KULÜP BİNASINA İNCELEME
 
Akçaabat Anadolu Lisesinden Üniversite Tanıtım Fuarı..
Akçaabat Anadolu Lisesinden Üniversite Tanıtım Fuarı..
AKS haberleri
 
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakının ortak adayı olarak Akçaabat Belediye Başkanlığına tekrar aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, seçim çalışmalarına Ramazan Ayında da durmaksızın devam ediyor.
25 Mart 2024 Pazartesi 16:52

 
İYİ Parti Lideri Meral Akşener'in Trabzon Programı Belli Oldu!
2024 Yerel Seçimleri kapsamında Trabzon'a gelecek İYİ Parti lideri Meral Akşener'in ziyaret programı belli oldu.
15 Mart 2024 Cuma 17:56

 
MERALAR VE TURİZM!...
Anayasanın 45 inci maddesinin maddesinde “Devlet, tarım arazileri ile çayır ve meraların amaç dışı kullanılmasını ve tahribini önlemek, tarımsal üretim planlaması ilkelerine uygun olarak bitkisel ve hayvansal üretimi artırmak maksadıyla, tarım ve hayvancılıkla uğraşanların işletmelerin araç ve gereçlerinin ve diğer girdilerinin sağlanmasını kolaylaştırır.” hükmüne yer verilmiştir.
27 Şubat 2024 Salı 15:19

 
USTAM POWER YAYLACIK’TA HİZMETTE
Akçaabat otomobil aksesuarları üzerine hizmet verecek yeni bir işyerine daha kavuştu. Ustam Power isimli işyeri Yaylacık Mahallesi İlkadım Caddesi’nde hizmete açıldı.
26 Şubat 2024 Pazartesi 17:01

 
HALİS GÜNEŞ SEBAT HABER TV'DE
HALİS GÜNEŞ BU AKŞAM SEBAT HABERF TY'YE KONUK KONUK OLUYOR
23 Şubat 2024 Cuma 18:03

 
DOLMUŞA ZAM GELDİ
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı (UKOME) tarafından alınan karar doğrultusunda, dolmuş ve taksilere uygulanan ücretlere zam yapıldı.
16 Şubat 2024 Cuma 18:53

 
MEKKE’NİN FETHİ VE KUDÜS GECESİ PROGRAMI YAPILDI
Anadolu Gençlik Derneği’nin (AGD) tüm Türkiye’de ve ilçemiz Akçaabat’ta düzenlediği Mekke’nin Fethi ve Kudüs Gecesi programı 31 Aralık Pazar akşamı Erol Günaydın Sanat Merkezi’nde yapıldı.
3 Ocak 2024 Çarşamba 17:20

 
Mescit duvarları süslendi
Akçaabat Yaylacık İlkokulu mescit duvarları gönüllüler tarafından nakşedildi
2 Ocak 2024 Salı 18:51

 
MUSTAFA ÇANKAYA, HASTANE PERSONELİNİN YENİ YILINI KUTLADI
Akçaabat Belediye Başkanlığı için Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) aday adayı olan Mustafa Çankaya, yılbaşı akşamını anlamlı bir ziyarette bulunarak geçirdi.
1 Ocak 2024 Pazartesi 00:48

 
TEMAYÜLDEN ÇIKAN İSİMLER MÜLAKATA ÇAĞRILDI
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)’nde istifalarla boşalan ilçe başkanlıkları için yapılan temayül yoklamalarında çıkan isimler bu akşam parti binasına çağrılarak mülakata tabi tutuluyorlar.
21 Kasım 2023 Salı 07:31

 
Sarp’ta personel sayısı artırılmalı, fiziki şartlar iyileştirilmeli
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, yaşanan büyük yoğunluk nedeniyle TIR, küçük araç ve yolcu geçişlerinde aksamalar yaşanan Sarp Sınır Kapısı’nda inceleme yaptı, yetkililerle görüş alışverişinde bulundu.
17 Ağustos 2023 Perşembe 12:49

 
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yüksek İstişare Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.
TTSO Başkanı Erkut Çelebi, yönetim kurulu ve Yüksek İstişare Kurulu üyelerinin katıldığı toplantıda, başta turizm sezonunda yaşanan aksaklıklar ve çözüm yolları olmak üzere şehrin çeşitli konularıyla ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.
22 Temmuz 2023 Cumartesi 00:53

 
AKÇAABAT’TA 4. AÇIK HAVA TİYATRO GÜNLERİ SONA ERDİ
Akçaabat Belediyesi organizesinde bu yıl 4.’sü düzenlenen Açık Hava Tiyatro Günleri’nin altıncı ve son akşamında Erzurum Medya Sanat Evi tarafından ‘Bir Masal Ya da Gerçek’ adlı tiyatro sahnelendi.
8 Temmuz 2023 Cumartesi 19:57

 
AKÇAAABAT’TA ‘DÜŞ MASALLARI’ SAHNELENDİ.
Akçaabat Belediyesi organizesinde bu yıl 4.’sü düzenlenen Açık Hava Tiyatro Günleri’nin dördüncü akşamında Samsun Büyükşehir Belediye Tiyatrosu tarafından ‘Düş Masalları’ adlı çocuk oyunu sahnelendi.
6 Temmuz 2023 Perşembe 20:28

 
AKÇAABAT’TA ‘BİR BAVUL OYUN’ İLE BİR BAVUL MUTLULUK DAĞITTILAR
Akçaabat Belediyesi organizesinde 4.’sü düzenlenen Açık Hava Tiyatro Günlerinin üçüncü akşamında Trabzon Büyükşehir Tiyatrosu tarafından Bir Bavul Oyun adlı çocuk oyunu minik tiyatro severlerle buluştu.
5 Temmuz 2023 Çarşamba 18:31

 
Dereler Kabardı,Su Seviyeleri Yükseldi
Akçaabat'ta akşamdan bu yana etkili olan sağanak yağmur bazı derelerde su seviyesini yükseltti.
15 Haziran 2023 Perşembe 15:15

 
Bakan Abdulkadir Uraloğlu'ndan kabine toplantısı sonrası açıklama!
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, dün akşam gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısının ardından bir video yayınladı.
7 Haziran 2023 Çarşamba 18:50

 
Meral Akşener seçimlerin ardından ilk kez konuştu!
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, parti genel merkezinde basın toplantısında konuştu.
20 Mayıs 2023 Cumartesi 10:08

 
Meral Akşener: Trabzon'da Konuştu
Meral Akşener: ''İnşallah 14 Mayıs akşamı bütün ayılar dayılar 'atta'ya gidecek''
10 Mayıs 2023 Çarşamba 19:59

 
Kazada Ölü Sayısı 5'e Yükseldi.
Akçaabat’ta dün akşam saatlerinde Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne ait otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada ölü sayısı 5'e yükseldi.
5 Mayıs 2023 Cuma 12:02

 
ACISUDA GELENEK BOZULMADI
Her Ramazanda Kadir Gecesinde Düzenlenen İftar Yemeği Kadir Gecesinin Hafta İçine Denk Gelmesi Sebebiyle Bu Yıl Cumartesi Akşamı Yapıldı.
15 Nisan 2023 Cumartesi 20:48

 
BAŞKAN ZORLUOĞLU İFTAR SONRASI HEMŞEHRİLERİYLE BULUŞTU
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, dün akşam iftar sonrası Akçaabat ilçesine bağlı Derecik Uğurlu Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.
4 Nisan 2023 Salı 17:10

 
Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş, Meral Akşener’le görüşecek
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'le bir araya gelecek.
4 Mart 2023 Cumartesi 17:56

 
11. Kimya AR-GE Proje Pazarından BARÜ’ye ödül
Bartın Üniversitesinden (BARÜ) Öğr. Gör. Dr. Erkan Aksoy’un güneş ışığını elektrik enerjisine dönüştüren “Akıllı Pencere Sistemi” projesi “11. Kimya Ar-Ge Proje Pazarı” yarışmasında ikincilik ödülü aldı.
12 Aralık 2022 Pazartesi 16:49

 
İmamoğlu, Binali Yıldırım ve Maden İşçilerini ziyaret etti!
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nde yatan eski Başbakan ve TBMM Başkanı Binali Yıldırım ile AK Parti milletvekili Şamil Ayrım’ı hasta yataklarında ziyaret etti. Aynı hastanede yatan, Bartın Amasra’da yaşanan grizu patlamasından yaralı kurtulan 6 maden işçisinin aileleriyle de bir araya gelen İmamoğlu, “Bu an itibariyle devletimizin her kurumu hem kaybettiklerimizin yakınlarına hem burada sizlerin yakınlarına her türlü kucağı açacaktır. Evlatlarınız, evlatları
27 Ekim 2022 Perşembe 00:02

 
İMAMOĞLU VE AKŞENER GÜMÜŞHANE'DE
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, eski Gümüşhane Belediye Başkanı ve Milletvekili Mustafa Canlı anısına yaptırdığı Bilim ve Sanat Merkezinin açılışı, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in de katılımıyla bugün yapıldı
20 Ekim 2022 Perşembe 15:24

 
Şoförlerin Eğitimi Sona Erdi
Akçaabat’ta taksi-dolmuş- servis şoförlüğü yapan esnafa verilen seminer sona erdi.
8 Ekim 2022 Cumartesi 10:38

 
Rakip Kızılyıldız Taraftarı Hayalvadisinde
Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi H Grubu ikinci hafta maçında bu akşam sahasında Sırbistan temsilcisi Kızılyıldız'ı ağırlayacak.
15 Eylül 2022 Perşembe 16:19

 
UEFA'dan Trabzonspor'a ceza!
UEFA Kupası'nda temsilcilerimiz Fenerbahçe, Trabzonspor, Başakşehir ve Sivasspor'a cezalar verildi.
13 Eylül 2022 Salı 17:35

 
EYÜPOĞLU YENİ SEZON ÖNCESİ BALIKÇILARI ZİYARET ETTİ
Akçaabat Ziraaat Odası Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu Bu Akşam Vira Bismillah Diyecek Balıkçıları Ziyaret Ederek Yeni Sezonun Bol Bereketli Geçmesi Dileğinde Bulundu.
31 Ağustos 2022 Çarşamba 15:10

 
AK GENÇLİK'TEN DAVET
30 AĞUSTOS AKŞAMI BİRLİKTE OLALIM
28 Ağustos 2022 Pazar 14:17

 
Şehit Gökhan Uzun İmam Hatip Ortaokulu, LGS yerleştirme sonuçlarıyla yine güzel başarılara imza attı.
Yıl boyunca akşam ve hafta sonu kurslarıyla bu zorlu yarışa hazırlanan öğrenci ve öğretmenler çalışmalarının karşılığını ilçede elde ettikleri derecelerle aldılar.
4 Ağustos 2022 Perşembe 18:46

 
Ortahisar Belediyesi Creatiny Roket Takımı Aksaray’a uğurlandı
Ortahisar Belediyesi tarafından desteklenen Ortahisar Belediyesi Creatiny Roket Takımı TEKNOFEST 2022 bünyesinde yer alan Roket Yarışmasına katılmak üzere Aksaray’a uğurlandı.
1 Ağustos 2022 Pazartesi 18:37

 
Kılıçdaroğlu'nun adaylık ısrarı 6'lı masayı karıştırdı
Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday olmasına karşı çıkan Meral Akşener, partisinin oy oranının yüzde 20'yi aştığını öne sürerek CHP'nin tek başına karar veremeyeceğini söylüyor.
12 Temmuz 2022 Salı 06:24

 
SÜT KARDEŞLER KOMEDİ TUFANI ESTİRDİ
Akçaabat Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Açık hava Tiyatro Günleri’nin beşinci akşamında Akçaabat Belediye Tiyatrosu ‘Gemilerde Talim Var! Süt Kardeşler’ adlı komedi oyunu ile sahne aldı.
6 Temmuz 2022 Çarşamba 17:31

 
‘BABA VE OĞULLARI’SAHNELENDİ
Akçaabat Belediyesi tarafından 3.’sü düzenlenen Açık Hava Tiyatro Günleri’nin üçüncü akşamında Erzurum Medya Sanatevi ‘Baba ve Oğulları’ adlı tiyatro oyunu sahnelendi.
4 Temmuz 2022 Pazartesi 17:07

 
BAŞKAN BIYIK MERAL AKŞENER İLE BİR ARAYA GELDİ
Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Ankara’da gerçekleştirilen İYİ Parti belediye başkanları toplantısında Genel Başkan Meral Akşener ile bir araya geldi.
23 Haziran 2022 Perşembe 10:03

 
LGBT+ ve benzeri ahlaksızları İçinde bir gençlik milletlerin sonu ve
Lût Kavminin çağdaşları, sapık dostu Freud’un torunları, küresel ahlaksızların çocukları, sapkınlığın bayraktarlığını yapan LGBT+ ve benzeri ahlaksızları İçinde bir gençlik milletlerin sonu ve felaketidir.
11 Mayıs 2022 Çarşamba 08:21

 
Doğu Karadeniz ve güneybatı kesimleri için fırtına uyarısı
Doğu Karadeniz kıyılarında fırtına, güneybatı kesimleri ile Konya, Karaman ve Aksaray'da kuvvetli rüzgar ve fırtına bekleniyor.
4 Nisan 2022 Pazartesi 18:14

 
Trabzon’da taksimetre ayarlama fiyatları düşürüldü
TESOB – Trabzon’da yetkili firma tarafından 1000 lira olarak belirlenen taksimetre ayarlama ücreti,
21 Mart 2022 Pazartesi 18:21

 
Taksiciler kontak kapattı.
Tonya’daki taksi ve dolmuşçular kontak kapattı.
13 Mart 2022 Pazar 14:08

 
Akçaabat’ta ‘Süt Kardeşler’ Kahkaha Tufanı Estirdi
Akçaabat Belediyesi tarafından düzenlen 10.Erol Günaydın tiyatro Günleri’nin yedinci akşamında Akçaabat Belediye Tiyatrosu ‘Gemilerde Talim Var Süt Kardeşler’ adlı tiyatro oyunu sahnelendi.
9 Mart 2022 Çarşamba 08:03

 
AKÇAABAT’TA TİYATRO ŞÖLENİ DEVAM EDİYOR
Akçaabat Belediyesi tarafından düzenlenen 10. Erol Günaydın Tiyatro Günleri’nin üçüncü akşamında Mizah Sanatı Derneği GugukumdakilerTiyatrosu ‘Çalıntı Eserler Tiyatrosu’ adlı oyun tiyatro severlerle buluştu.
6 Mart 2022 Pazar 15:21

 
AKÇAABAT’TA ‘KAMYON’ ADLI TİYATRO OYUNU SAHNELENDİ
Akçaabat Belediyesi tarafından düzenlenen 10. Erol Günaydın Tiyatro Günlerinin ikinci akşamında Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu ‘ Kamyon’ adlı tiyatro oyunu ile sahne aldı.
4 Mart 2022 Cuma 18:25

 
AKÇAABAT'TA MEKKE’NİN FETHİ İÇİN PROGRAM DÜZENLENDİ
Anadolu Gençlik Derneğimizin (AGD) geleneksel haline getirdiği Mekke’nin Fethi kutlamasını Akçaabat Temsilciliği olarak 31 Aralık akşamı Akçaabat Erol Günaydın Kültür Merkezi’nde büyük bir katılımla gerçekleştirme imkânı bulduk. Program başlamadan önce öğrenciler için düzenlediğimiz hayır kermesine de ilgi büyük oldu. Faaliyetimize katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.
1 Ocak 2022 Cumartesi 17:15

 
Ak Parti İl Başkanı Mumcu'dan CHP il başkanına cevap HDP ile işbirliği yapan Millet İttifakı'nın Trabzon'da hiç vekil çıkarma şansı yoktur.
AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, "İttifaksız seçimde AK Parti'nin 2 vekil şansı olur." Diyen CHP İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu'na "AK Parti ittifaksız girdiği seçimde 5 vekil çıkarma başarısını elde etmiş bir partidir. Cumhur İttifakı olarak hedefimiz 6 vekil çıkarmaktır. Bunu başarabilecek güçteyiz. Fakat eli kanlı terör örgütünün siyasi maşası HDP ile işbirliği yapan Millet İttifakı'nın Trabzon'da hiç vekil çıkarma şansı yoktur."dedi.
6 Aralık 2021 Pazartesi 19:28

 
AKÇAABAT’I YASA BOĞDU
Trabzon'da Akçaabat-Düzköy yolu üzerinde dün akşam saatlerinde yaşanan kazada 54 yaşındaki görme engelli Hikmet Gedikli hayatını kaybetti.
21 Eylül 2021 Salı 17:37

 
BAŞKAN İMAMOĞLU:“UMARIM ASIRLIK CUMHURİYETİMİZE LAYIK BİR NESİL OLURUZ”
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99’uncu yıldönümü dolayısıyla Taksim Meydanı Cumhuriyet Anıtı'nda düzenlenen törene katıldı.
30 Ağustos 2021 Pazartesi 09:40

 
100 Yıllık Miras “Sakarya”
Başkan Genç, “Bu topraklar gözü olan 100 Yıl önceye baksın.”dedi.
23 Ağustos 2021 Pazartesi 09:03

 
Doğalgaz her yere verilecek
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Milletvekili Adnan Günnar’la birlikte AKSA Doğalgaz Şirketi’ni ziyaret etti.
5 Ağustos 2021 Perşembe 00:40

 
Trabzon’da 11. kattan düşen genç kız son yolculuğuna uğurlandı
Trabzon’da dün akşam feci bir olay yaşanmıştı.
26 Temmuz 2021 Pazartesi 17:05

 
Trabzonspor -Başakşehir maçı saat kaçta.
Trabzonspor -Başakşehir maçı saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?
23 Temmuz 2021 Cuma 20:31

 
AÇIK HAVA TİYATRO GÜNLERİ’NE YOĞUN İLGİ DEVAM EDİYOR.
Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından ikincisi düzenlenen Açık hava Tiyatro Günleri altıncı akşamında Giresun Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nun sahnelediği ve Hasan Hüseyin Karabağ'ın yönettiği "Çotanaklar Ayı Burhan" adlı tiyatro oyununu sahneledi. Oyun, tiyatro seyircisi tarafından ilgiyle izlendi.
8 Temmuz 2021 Perşembe 09:19

 
AKÇAABAT’TA ‘HER HIRSIZ HAYDUT DEĞİLDİR’ OYUNU TİYATROSEVERLERLE BULUŞTU
Akçaabat Belediyesi’nin Açık Hava Tiyatro Günleri, senaryosu Dario Fo’ya ait yönetmenliğini Süleyman Sırtkaya’nın yaptığı Trabzon Sanat Tiyatrosu’nun ‘Her Hırsız Haydut Değildir’ adlı tiyatro oyunu dördüncü akşam tiyatroseverlerle buluştu.
6 Temmuz 2021 Salı 21:22

 
ERZURUM MEDYA SANATEVİ’NİN OYUNU “KIZIL SIR” BÜYÜLEDİ
Açık Hava Tiyatro Günleri’nin üçüncü akşamında Erzurum Medya Sanatevi tarafından ‘Kızıl Sır’ adlı oyun sahnelendi.
5 Temmuz 2021 Pazartesi 17:55

 
ŞENTÜRK NAKLİYECİ ESNAFI İÇİN DESTEK İSTEDİ
Başkan Şentürk, taksici, dolmuşu ve servisçi esnafına verilen desteklerin şehir içi nakliye esnafına verilmesi çağrısında bulundu .
12 Haziran 2021 Cumartesi 18:48

 
Bartın Üniversitesi’nden “Bu zulme sessiz kalmıyoruz” açıklaması
Bartın Üniversitesi Rektörlüğü tarafından İsrail’in Filistin’de masumları ve Mescid-i Aksa’yı hedef alan saldırılarının kınandığı bir mesaj yayımladı.
13 Mayıs 2021 Perşembe 10:41

 
TERÖRÜ DÜNYA İZLİYOR
MÜSİAD Trabzon Şube Başkanı Ali Kaan, İsrail'in Mescid-i Aksa'ya karşı yaptığı saldırıyı kınadı ve islam dünyasına çağrıda bulundu.
12 Mayıs 2021 Çarşamba 13:51

 
SANDIKCI KINAMADAN ÖTEYE GİTMELİYİZ.
Yeniden Refah Partisi Akçaabat Kurucu İlçe Başkanı Barış SANDIKCI, Siyonist İsrail'i Kudüs ve Mescidi Aksaya yaptığı saldırıyı sert bir dille eleştirdi. Atılması gereken adımı açıkladı.
11 Mayıs 2021 Salı 12:22

 
Başkan Gedikli'den "İsrail'e kınama"
Türk-İş Trabzon İl Temsilcisi ve Yol-İş Sendikası Trabzon 1 nolu Şube Başkanı Gökhan GEDİKLİ Mescid-i Aksa’ya giren İsrail polisini kınadı.
9 Mayıs 2021 Pazar 13:06

 
TFF harcama limitlerini aşan takımlar için harekete geçti! 3 takım ihtar aldı
Antalyaspor, Başakşehir ve Gaziantep FK'ya harcama limitlerini aştıkları için ihtar cezası verildi.
5 Mayıs 2021 Çarşamba 16:11

 
TURİZM SEKTÖRÜNE BİR DARBE DAHA!
Kantarcı: Trabzon’da konaklama konusunda ciddi anlamda kaçak faaliyet var. Otellerimizin yaşamış olduğu haksız rekabet ciddi bir sıkıntı” dedi.
4 Mayıs 2021 Salı 00:00

 
İMAMOĞLU: İLK PROJE İNCİRLİ-BEYLİKDÜZÜ METRO HATTI OLACAK
İBB ve Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) arasında “Yeşil Şehir Aksiyon Planı Mutabakat Metni” imzalandı.
3 Mayıs 2021 Pazartesi 17:06

 
Tam Kapanma Kararı
29 Nisan 2021 yani Perşembe akşamı saat 19'dan başlayıp, 17 Mayıs 2021 Pazartesi sabah 5'e kadar sürecek şekilde tam kapanma.
27 Nisan 2021 Salı 16:38

 
İMAMOĞLU, 23 NİSAN’IN 101’NCİ YILDÖNÜMÜNDE TAKSİM’DEYDİ
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan’ın 101’nci yıldönümünde, Taksim Cumhuriyet Anıtı’nda düzenlenen çelenk koyma törenine katıldı.
23 Nisan 2021 Cuma 13:58

 
Ortahisar Belediyesi Mescidi Aksa’da iftar programı düzenledi
Ortahisar Belediyesi, Trabzon Kudüs Kardeşlik Derneği ile birlikte Mescid-i Aksa’da ‘Kardeşlik Sofrası’ adıyla iftar programı düzenledi.
21 Nisan 2021 Çarşamba 17:41

 
SGK MÜDÜRÜ UYARDI!
Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürü Erdem Akbay’ın yapılandırılan Sosyal Güvenlik alacaklarının ilk taksit ve peşin ödemeleri ile ilgili açıklama yaptı.
29 Mart 2021 Pazartesi 18:11

 
İBB'DEN BASIN AÇIKLAMASI
GEZİ PARKI ARZİSİNE KEYFİ BİÇİMDE EL KONULARAK TAKSİM MEYDANI PROJESİ ENGELLENİYOR
20 Mart 2021 Cumartesi 16:01

 
MİNİBÜS VE DOLMUŞLARIN TAKSİYE DÖNÜŞÜMÜ 5. KEZ UKOME GÜNDEMİNDE
İBB’nin, şoför esnafının sorunlarının çözümüne yönelik olarak 5. kez UKOME gündemine getirdiği 1000 taksi projesi, değerlendirilmek üzere alt komisyona havale edildi.
29 Ocak 2021 Cuma 18:20

 
İNCE’Yİ HAFİFE ALIYORLAR
Abdülkadir Selvi'nin bugünkü köşe yazısı şöyle; 10 ARALIK SANCISI Çelebi ve Aksoy’un mektubu, 10 Aralık 2020 tarihini taşıyor. Belli ki 10 Aralık tarihi özel olarak seçilmiş.
22 Ocak 2021 Cuma 18:27

 
Trabzon'da kumar baskını
Trabzon’da İl Jandarma Komutanlığı ekipleri kumar oynanan eve baksın yaptı. 5 kişiye ceza kesildi
3 Ocak 2021 Pazar 00:00

 
Katar iptal.
Trabzonspor-Başakşehir Süper Kupa'nın tarihi açıklandı!
30 Aralık 2020 Çarşamba 16:03

 
GÜNNAR DOĞALGAZ ATEŞİNİ YAKTI
Trabzon'un Akçaabat Yaylacık Mahallesi, İlkadım Caddesinde düzenlenen Doğalgaz bağlama merasimine AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Yaylacık Mahallesi Muhtarı ve Aksa doğalgaz yetkilileri katıldı.
29 Kasım 2020 Pazar 21:38

 
İYİ Parti Teşkilatı Deprem Bölgesinde
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs, İzmir'de yaşanan depremin ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile birlikte birlikte bölgeyi ziyaret etti.
2 Kasım 2020 Pazartesi 00:00

 
Trabzon İHH'dan Eğitime Dev Destek
İHH İnsani Yardım Vakfı, Pandemi sürecinde uzaktan eğitime devam eden yetim çocuklara tablet hediye edecek. Hayırseverlerin destekleriyle öğrencilerin eğitimleri aksamayacak.
29 Eylül 2020 Salı 10:13

 
ÖRS:VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, kongre ile ilgili açıklama yaptı. Örs, “Kongremizde Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'i oybirliğiyle yeniden seçtik.
25 Eylül 2020 Cuma 08:38

 
Başkan Bulut'tan Kredi Kullananlara Müjdeli Haber.
Kredi Taksitleri Ertelendi
25 Temmuz 2020 Cumartesi 18:33

 
Fotomaç’tan Dikkat Çeken Başlık: En Şaibeli Sezon!
Berat Albayrak’ın kardeşi Serhat Albayrak’ın yönettiği Turkuaz Medya Grubu bünyesindeki Fotomaç gazetesi, Bilal Erdoğan’ın birlikte fotoğraf verdiği Başakşehir’in şampiyonluğu ile ilgili haberde "En şaibeli sezon, karanlık gece" başlıklarına da yer verdi.
20 Temmuz 2020 Pazartesi 00:00

 
Bunlar insan olamaz
Berat Albayrak ve eşine yapılan ahlaksız paylaşıma tepkiler çığ gibi yağıyor
1 Temmuz 2020 Çarşamba 17:53

 
BAŞKAN İMAMOĞLU: “MİNNET DUYDUĞUMUZ TOPRAKLARIN GÜZEL İNSANLARININ RUHUNA FATİHA OKUMAK SORUMLULUĞUMUZDUR”
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sabah 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Taksim Cumhuriyet Anıtı’na çiçek koyup, ardından Sarıyer Hacıosman’daki Atatürk Kent Ormanı’nı açtıktan sonra, öğle saatlerinde Eyüpsultan’a geçti.
19 Mayıs 2020 Salı 15:35

 
Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünden Basın Duyurusu
Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü olarak Bakanımız Sn. Zehra Zümrüt Selçuk ve Kurum Başkanımız Sn. İsmail Yılmaz’ın koordinatörlüğünde dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını sürecinde de hiçbir aksaklığa mahal vermeden hizmet vermeye devam etmekteyiz.
15 Mayıs 2020 Cuma 10:21

 
Aksa Elektrik’ten Abonelerine Önemli Bilgilendirme
Çoruh ve Fırat bölgelerinde 9 il ve 101 ilçede elektrik tedarik hizmeti sunan Aksa Elektrik, Covid-19 salgını nedeniyle abonelerine sunduğu imkanlar ve alınan önlemlerle ilgili bir açıklama paylaştı. Yapılan açıklamayla elektrik faturalarıyla ilgili merak edilen konuları da ele almış oldu.
14 Nisan 2020 Salı 19:46

 
VEFA DESTEK GRUBU İŞİNİN BAŞINDA
Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Vefa Destek Gruplarının dün akşam itibarıyla 1073 çağrıya cevap verdiğini bildirdi
24 Mart 2020 Salı 17:54

 
Otizmli Yetişkinler Sergi Açtı.
Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü Koordinatörlüğünde ve Anadolu Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı’nın Ortaklığında yürütülen, Eğitimin Yıldızları HOPO Proje Yarışması Kapsamında, Ortahisar Halk Eğitim Merkezi Akşam Sanat Okulu Yetişkin Otizm’li Kursiyerlerin katılımı ile gerçekleştirilen, “ Fark Yarat Farkı Otizm’li ile Yaşa” adlı proje Trabzon Üniversitesi, Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Ortahisar Halk Eğitim Merkezi Akşam Sanat Okulu, Türk Kızılay işbirliği ile yürütülen sergi, Trabzon Üniversitesi Mahmut Goloğlu Sanat Merkezinde açıldı.
19 Şubat 2020 Çarşamba 17:52

 
Mizgin Ay’dan bir rekor daha
Bartın Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi, Milli Sporcu Mizgin Ay, unutulmaz atletlerden Semra Aksu’ya ait 36 yıllık 200 metre U23 salon rekorunu kırmayı başardı.
3 Şubat 2020 Pazartesi 18:00

 
DEPREM BÖLGESİNİ ZİYARET ETTİLER
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs, 6.8 şiddetindeki depremin ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile birlikte birlikte bölgeyi ziyaret etti.
27 Ocak 2020 Pazartesi 00:39

 
AKÇAABAT TEK YUMRUK
Akçaabat'taki siyasi parti Başkanları akşam yemeği ile bir araya geldi. Akçaabatın seçim zamanı herkes kendi parti siyasetini yapıp seçimden sonra yek vücud olması gerektiğini bir araya gelerek kanıtladı.
12 Kasım 2019 Salı 13:47

 
VERGİLERDE 2. TAKSİT ÖDEMELERİ BAŞLADI
Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi, İlan ve Reklam Vergisi, Katı Atık Ücretinde 2. Taksit ödemeleri 02 Aralık 2019 Pazartesi günü sona eriyor.
26 Ekim 2019 Cumartesi 14:07

 
Trabzonspor'un muhtemel rakipleri
UEFA Avrupa Ligi'nde Türkiye'yi temsil edecek olan Beşiktaş, Trabzonspor ve Medipol Başakşehir'in muhtemel rakipleri belli oldu.
30 Ağustos 2019 Cuma 11:04

 
DOĞALGAZ PROJESİ GÖRÜŞÜLDÜ
Aksa Karadeniz Dağıtım Anonim Şirketi tarafından Akçaabat ilçe geneline yapılacak olan doğalgaz projesi görüşüldü.
27 Haziran 2019 Perşembe 17:06

 
Yıldırım ve İmamoğlu ortak yayında soruları cevapladı
MODERATÖR İSMAİL KÜÇÜKKAYA; 16 Haziran 2019 Pazar. Tarihi bir akşamdayız. Tarihi dönüm noktasındayız. Uzun yıllar sonra ilk kez iki siyasi rakip canlı yayında birarada halkın merak eden soruları yanıtlamayı kabul ettiler.
17 Haziran 2019 Pazartesi 10:53

 
VE NİHAYET TRABZON’DA BAŞKANLAR
Trabzon’da denize kıyısı olan ilçe belediye başkanları ilk kez, geriye dönük 20 yılın aksine ilçelerinde denize girilebilecek plaj yapımı için kolları sıvadı.
29 Mayıs 2019 Çarşamba 13:39

 
Kanuni ve Tevfik Serdar rahatladı
AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu’nun yoğun girişimleri sonucu daha önce haksızlığa uğrayan Trabzon’un iki önemli Anadolu Lisesi artık merkezi sınavla öğrenci alacak.
8 Nisan 2019 Pazartesi 18:08

 
MİLLET İTTİFAKI AKÇAABAT İÇİN BULUŞTU
Millet İttifakı İYİ Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Akbulut, CHP Akçaabat İlçe Başkanı Musa Hacıoğlu, Millet İttifakı İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atakan Aksoy, 1994-2009 yılları arasında CHP Akçaabat-Akçakale Beldesi Belediye Başkanlığı yapan Ali Türen Öztürk ile görüştü.
30 Mart 2019 Cumartesi 15:31

 
AKSOY KAYGIMIZ TRABZON
İYİ Parti Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Prof. Dr. Atakan Aksoy; "kaygımız Trabzon
28 Mart 2019 Perşembe 18:50

 
SEÇİLİRSEM TRABZON HİZMETİ GÖRECEK
İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Prof.Dr. Atakan Aksoy, "Ben çalışmak için sizlerin desteğini istiyorum.
27 Mart 2019 Çarşamba 16:23

 
Trabzon'da öncelikler belirlenemedi!
İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Prof. Dr. Atakan Aksoy, Düzyurt Mahallesi’nde 18. Madde mağdurlarına hitap etti.
24 Mart 2019 Pazar 14:13

 
TRABZON İÇİN ÇÖZÜM BİZDE
Trabzon Büyükşehir Adayı Aksoy Tonya'da halka seslendi
23 Mart 2019 Cumartesi 16:51

 
OTURMAYA DEĞİL çalışmaya geliyorum
İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Prof. Dr. Atakan Aksoy, “Belediyedeki makam odasında oturmaya değil; Hacımehmet’teki asfalt şantiyesinde çalışmaya geliyorum” dedi.
22 Mart 2019 Cuma 08:12

 
Atakan Aksoy: Trabzon’a Sözümüz var
İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atakan Aksoy seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.
20 Mart 2019 Çarşamba 17:08

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1903 Alberta'da (Kanada) meydana gelen toprak kaymasında 70 kişi öldü.
1916 Kut'ül Ammare Kuşatmasında Halil Kut Paşa komutasındaki 6. Ordu Irak cephesinde Kut'ül Ammare kasabasında İngiliz Mezopotamya ordusunu teslim aldı.
1939 Türk güreşçileri Yaşar Doğu ve Mustafa Çakmak 66 ve 87 kilolarda Avrupa ikincisi oldu.
1945 İtalya'daki Alman birlikleri teslim oldu.
1945 Sovyet tankları Berlin'e girdi. Sovyet askerleri şansölyelik binasının kapılarını zorlarken, Nazi lider Adolf Hitler, tabancayla intihar etti.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur