Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
BAŞKAN GENÇ: KATİL İSRAİL SOYKIRIMIN HESABINI VERECEK AKÇAABAT’TA CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU YAŞANACAK BÜYÜKŞEHİR’DEN KAHVERENGİ KOKARCAYA KARŞI 9 İLÇEDE EŞ ZAMANLI MÜCADELE Maçka Şehit Eren Bülbül Anadolu İmam Hatip Lisesi İslam'ın İkinci Kaynağı "Hadis" adlı Panel Düzenlendi ESNAF TEMSİLCİLERİNDEN SİVRİKAYA’YA ZİYARET Hüseyin Baş’tan Türk milletine tarihi çağrı Ankara’da Mini Zirve Başkan Yıldırım'dan Başkan Kara'ya ziyaret Esnaf ve sanatkarlara yabancı dil öğreniminde yüzde 50 indirim imkânı TRABZONLU ŞEHİT MUSA DANIŞMAZ KABRİ BAŞINDA ANILDI DÜZKÖY ŞAMPİYONLAR LİGİ BAŞLADI. KADİR ÖZCAN MEZARI BAŞINDA ANILDI KADIN MECLİSİ FİYASKOSU 9 Üniversite Uluslararası Konsorsiyum için Trabzon’da Toplandı Sebat'tan Zirve Yürüyüşü BÜYÜKŞEHİR KAR ESARETİNDEN KURTARDI ESKİ BAŞKAN MEHMET CAN’A SON GÖREV ATATÜRK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ’NE YENİLİKÇİ DOKUNUŞLAR SEBAT’TAN ERTUĞRUL DOĞAN’A TAM DESTEK! AKÇAABAT’TA OFF-ROAD NEFES KESTİ
AKÇAABAT’TA CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU YAŞANACAK
AKÇAABAT’TA CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU YAŞANACAK
 
SEBAT’TAN ERTUĞRUL DOĞAN’A TAM DESTEK!
SEBAT’TAN ERTUĞRUL DOĞAN’A TAM DESTEK!
 
AKÇAABAT’TA OFF-ROAD NEFES KESTİ
AKÇAABAT’TA OFF-ROAD NEFES KESTİ
Ettik haberleri
 
EFSANE BAŞKAN ŞAMİL EKİNCİ’YE SON GÖREV
Trabzonspor'un efsane başkanlarından Mustafa Şamil Ekinci son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine katılan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, "Çok büyük bir değeri kaybettik" dedi.
18 Eylül 2024 Çarşamba 13:05

 
Ömer Hacısalihoğlu'nu Ziyaret Ettik.
Akçaabat’ın Sevilen İş İnsanlarından Cumhuriyet Halk Partisi Eski Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu’nu İş Yerinde Ziyaret Ettik.
6 Eylül 2024 Cuma 19:11

 
İYİ PARTİ AKÇAABAT İLÇE TEŞKİLATI İSTİFA ETTİ
İYİ Parti Akçaabat İlçe Teşkilatı, bugün düzenledikleri basın toplantısıyla partiden istifa ettiklerini duyurdu.
10 Mayıs 2024 Cuma 19:46

 
Çarşıbaşı Belediyesi’nde maaşlar ödenemeyince Zekeriya Karaçengel sordu
Çarşıbaşı Belediyesi’nin içinde bulunduğumuz Mart ayının 15’inde çalışanlarının maaşlarının sadece yarısını yatırması ilçede yeni bir tartışma başlatırken, Belediye Meclis Üyesi de olan Bağımsız Belediye Başkan Adayı Zekeriya Karaçengel, konunun takipçisi olduklarını söyledi. Karaçengel, “İnsan sormadan edemiyor. Şimdiye kadar ödenebilen maaşlar bu ay ne odu da ödenemedi. O parayı nereye harcadınız? Konunun takipçisiyiz. Ödenmesi için ilgili yerlere konuyu ilettik.” dedi.
28 Mart 2024 Perşembe 06:37

 
BAŞKAN EKİM ‘DEN AKÇAABATLI HANIMLARA BÜYÜK DESTEK
Akçaabat Belediyesi, şehrimizdeki kadınlar için maharetlerini maddiyata dönüştürebilecekleri kurslar açıyor; ürettiklerini değerlendirebilmeleri için ise onlara özel alanlar oluşturuyor.
22 Şubat 2024 Perşembe 18:44

 
Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, cumhurbaşkanı adaylığından çekildi!
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 14 Mayıs'ta gerçekleşecek cumhurbaşkanlığı seçimlerinden çekildi. İnce, "Adaylıktan çekiliyorum. Bunu milletim için yapıyorum. Yoksa seçimi kaybettiklerinde bütün suçu bana atacaklar" ifadelerini kullandı.
11 Mayıs 2023 Perşembe 15:03

 
OYUN KİMLİĞİNİ BULAMADIK
Abdullah Avcı; 36 maç sonra kaybettik, taraftarımızdan özür diliyoruz
4 Mart 2023 Cumartesi 18:12

 
Kadın Yaşam Ve İstihdam Merkezi’nde Sona Yaklaşıldı
“Merkez içerisinde 12 adet büyük atölyemiz bulunacak. Bu atölyeler kadınlarımızın üreteceği ve ürettiklerini değerlendirebileceğimiz çok kıymetli alanlar.
9 Aralık 2022 Cuma 17:10

 
Başkan Bıyık Kadınlar Para Kazansın Diye Pazar Kurdu
Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Yomralı kadınların ürettikleri bağ bahçe ürünleri ve el işi ürünlerini satarak aile ekonomilerine katkı sağlayabilmeleri için pazar kurdu.
10 Kasım 2022 Perşembe 09:38

 
İmamoğlu, Binali Yıldırım ve Maden İşçilerini ziyaret etti!
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nde yatan eski Başbakan ve TBMM Başkanı Binali Yıldırım ile AK Parti milletvekili Şamil Ayrım’ı hasta yataklarında ziyaret etti. Aynı hastanede yatan, Bartın Amasra’da yaşanan grizu patlamasından yaralı kurtulan 6 maden işçisinin aileleriyle de bir araya gelen İmamoğlu, “Bu an itibariyle devletimizin her kurumu hem kaybettiklerimizin yakınlarına hem burada sizlerin yakınlarına her türlü kucağı açacaktır. Evlatlarınız, evlatları
27 Ekim 2022 Perşembe 00:02

 
Şehit Gökhan Uzun İmam Hatip Ortaokulu, LGS yerleştirme sonuçlarıyla yine güzel başarılara imza attı.
Yıl boyunca akşam ve hafta sonu kurslarıyla bu zorlu yarışa hazırlanan öğrenci ve öğretmenler çalışmalarının karşılığını ilçede elde ettikleri derecelerle aldılar.
4 Ağustos 2022 Perşembe 18:46

 
Servisler Kontak Kapattı Öğrenciler perişan
Akaryakıt fiyatlarının artması nedeniyle öğrenci taşıyan servisler zarar ettiklerinden öğrenci taşımayı bıraktı.
9 Haziran 2022 Perşembe 14:22

 
PANİK YOK
Sadece iki puan kaybettik
16 Nisan 2022 Cumartesi 00:00

 
Cemal Yıldız Memleket Partisi Kongresini Değerlendirdi
Bu Hafta 15.11.2021 Pazar günü Memleket Partisinin Yomra Aurum Otelde gerçekleştirdiği, Ortahisar İlçe Başkanlığı seçimlerini takip ettik.
15 Kasım 2021 Pazartesi 17:57

 
Ortahisar belediyesi Zabıta Ekipleri Marketleri denetledi
Ortahisar belediyesi Zabıta müdürlüğü ve Tarım İl Müdürlüğü ekipleri ile birlikte yaptıkları market denetimlerinde tespit ettikleri tarihi geçmiş gıda ürünlerine el koydu.
2 Kasım 2021 Salı 18:19

 
Servis Bekletilmez Beklenir
Bu hafta “Trabzon’da Ne var Ne Yok” adlı proğramımıza Sevis Araçları İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Muhsin Keleş beyi konuk ettik.
2 Kasım 2021 Salı 17:53

 
Bartın Üniversitesi öğrencileri ürettikleri İHA ile TEKNOFEST’te finalde
Bartın Üniversitesi öğrencilerinin kurduğu “Tunga Saye Takımı” ürettikleri İnsansız Hava Aracı (İHA) ile TEKNOFEST ön elemelerinde tam puan olarak ikinci sırada finallerde yarışmaya hak kazandı.
6 Eylül 2021 Pazartesi 12:30

 
Bir efsane'yi daha kaybettik.
Sebatspor'un efsane ismi Reşit Sivrikaya 'yı kaybettik.
5 Mart 2021 Cuma 18:20

 
AKÇAABAT'I ÜZEN HABER
HAYDAR KARA'YI KAYBETTİK
25 Şubat 2021 Perşembe 18:50

 
CHP HEYETİ ESNAF ZİYARETİNDE
Bir hafta içinde ikinci kez İl Başkanımız Ömer Hacısalihoğlu, İl-İlçe yöneticilerimiz ve Meclis üyelerimizle birlikte esnaflarımızı ziyaret ederek sorunlarını dinlemeye devam ettik.
8 Şubat 2021 Pazartesi 18:23

 
Aslan Seçim Ziyaretlerini Sürdürüyor
7M Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Özkurt ve Yönetim Kurulu Üyesi Engin Çakır abilerimizi ziyaret ettik. Kendilerine teşekkür ediyorum.
12 Kasım 2020 Perşembe 17:21

 
Bahçeşehir Uğur Koleji’nden Sağlık Camiasına Destek.
Trabzon’un önemli eğitim kurumlarından Bahçeşehir Uğur Koleji, 3D makinelerde ürettikleri maskeleri sağlık kuruluşlarına teslim etti.
15 Nisan 2020 Çarşamba 19:34

 
TİSAD Yönetimi Murat ZORLUOĞLU’nu ziyaret etti..
Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Murat ZORLUOĞLU’nu ziyaret ettik.
22 Ocak 2020 Çarşamba 18:40

 
MUSA HACIOĞLU GÜNDEME DAİR AÇIKLAMADA BULUNDU.
Bu hafta trafik kazasında bir canımızı daha kaybettik;​
18 Kasım 2019 Pazartesi 14:56

 
MİNİKLERİN TAKDİRE ŞAYAN DUYARLILIĞI
Akçaabat’ın Yıldızlı Mahallesi’nde yaşayan İlknur İzel Demirci, Şevval İpek Demirci, Naz Şahin ve Asya Irmak Eyüpoğlu; evde yaptıkları limonataları satarak elde ettikleri geliri Yıldızlı Mahallesi’nde yapımı devam eden caminin bağış kutusuna attılar.
18 Haziran 2019 Salı 20:45

 
Akçaabat İYİ Parti de yoğun mesai
Akçaabat ilçe başkanı Mustafa Mısır adayımız gönlü Akçaabat için atan tüm partililerin adayı niteliğinde olup, ilçemizin önde gelen tüm partili kurmayları ile uzun zamandır yoğun şekilde iştişare ettiklerini ve buradan çıkacak ortak akıl ile aday ve meclis listelerini hazırladıklarını söyledi.
21 Ocak 2019 Pazartesi 11:20

 
Prof. Dr. Haydar Baş’a çirkin iftira ve saldırı
Damadını asker ocağına teslim ettikten sonra dönüş yolundayken Prof. Dr. Haydar Baş’ı hedef alan çirkin saldırıyla ilgili açıklamalarda bulunan Bağımsız Türkiye Partisi kurmayları, skandal saldırının arkasında kimler olduğunun ortaya çıkarılması için İçişleri Bakanlığı’nı göreve çağırdılar
9 Ocak 2019 Çarşamba 04:54

 
BAKAN SOYLU:ÜZÜNTÜMÜZ BÜYÜK
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bugün Rize’de hiç beklemedikleri ve ummadıkları bir olayla karşı karşıya kaldıklarını belirterek “Üzüntümüz büyük. Çok sevdiğimiz aynı zamanda da gelecekte çok iyi bir yöneticilik yapacak kardeşimizi kaybettik” dedi.
12 Aralık 2018 Çarşamba 08:03

 
EKONOMİYE KATKI SAĞLIYORLAR
Trabzon’da kadınlar ürettikleri ürünleri, Trabzon Kireçhane Mahallesi Merkez Cami önünde kurulan köy pazarında satışa sunuyor.
13 Eylül 2018 Perşembe 19:16

 
Trabzon MHP’de itiraz edecek mi?
Genel Merkez ettik dedi!
27 Haziran 2018 Çarşamba 14:11

 
MUHTARIMIZDAN İSTEK VAR
Geçtiğimiz hafta okul kantininde Öğretmen arkadaşlarla, birkaç mahalle sakiniyle ve mahallemiz muhtarı Refik Ağabeyle güzel bir sohbet ettik. Sohbette Muhtarımız benden mahalledeki bazı olumsuzlukların dile getirilmesini istedi.
7 Nisan 2018 Cumartesi 09:36

 
BAŞKAN:BU KARARI KINIYORUZ
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, ABD yönetiminin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıdığı açıklamayı kınadıklarını ve kesinlikle reddettiklerini belirtti.
7 Aralık 2017 Perşembe 17:34

 
Müdüre Veda Yemeği
Yaklaşık iki buçuk yıldır Akçaabat Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten ve 2. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi ettikten sonra Ordu’ya tayini çıkan Mehmet Hacıhasanoğlu’na veda yemeği düzenlendi.
21 Eylül 2017 Perşembe 16:46

 
15-21 Mayıs Sosyal Güvenlik Haftası
SGK İl Müdürü Ayhan Gedikli, “Sosyal Güvenlik Haftası” kapsamında düzenlenen toplantıda kurumun çalışmaları hakkında bilgi verirken, özellikle kayıt dışı istihdam oranında önemli mesafe kat ettiklerini belirtti.
17 Mayıs 2017 Çarşamba 08:12

 
En anlamlı bağış, Bravo çocuklar
Yomra Fen Lisesi öğrencileri resim sergisinden elde ettikleri geliri Lösemili Çocuklar Derneğine bağış yaptı. Dernek başkanı Prof Dr Erol Erduran, “Gençlerin bu duyarlılığı bizi mutlu etti” dedi
16 Mayıs 2017 Salı 18:32

 
Basına ve Kamuoyuna
CHP Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör’ün 7 Mart tarihinde Uzun Sokak’ta gelişi güzel müzik çalarak çevreyi rahatsız ettikleri gerekçesiyle şikâyet edilen ve Zabıta tarafından uyarılan grupla ilgili gerçek dışı beyanlarda bulunmuştur.
8 Mart 2017 Çarşamba 17:52

 
Bırakmayacağız Usanmayacağız.
Anayasa’da ve Siyasî Partiler Kanunu’nda demokratik hayatın vazgeçilmez bir unsuru olarak nitelendirilen siyasi partiler, siyaset yapmak isteyen ve meşru yollardan seslerini duyurmak isteyen vatandaşların müracaat ettikleri ortak bir çatıdır.
7 Ekim 2016 Cuma 19:30

 
Geleceğin araçları KTÜ’de tasarlanıyor
Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) öğrencilerinin oluşturduğu Enerji Teknolojileri Topluluğu (ETT), alternatif enerji çeşitleriyle ürettikleri taşıtlarla dikkat çekiyor.
26 Nisan 2016 Salı 21:14

 
Şırnak'ta Dev Operasyon!
Şırnak'ta bölücü terör örgütü mensuplarının mayın ürettikleri fabrika güvenlik güçleri tarafından tespit edilerek imha edildi.
25 Nisan 2016 Pazartesi 08:08

 
Daha yapacak çok işimiz var
Başkan Usta, kararlılıkla yollarına devam ettiklerini söyledi ve ekledi;Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, çok iç açıcı bir durumda olmadıklarını ancak üst düzey kararlılıkla bu vaziyetin üstesinden gelmeye çalıştıklarını söyledi
5 Şubat 2016 Cuma 16:55

 
Trabzon'da merdiven altı zehir imalatı
Trabzon’da iki kardeş, ürettikleri sıvı deterjanları satmak isterken polis engeline takıldı. Üretilen deterjanların zehir saçtığını bildiren yetkililer “Bu ürünler ölümcül sonuç doğurabilir” diye uyardı
9 Ekim 2015 Cuma 18:00

 
Yüzbaşıya ziyaretler sürüyor.
Akçaabat garnizon komutanı Mustafa yüzbaşı rütbesinden binbaşı rütbesine terfi ettikten sonra tebrik ziyaretleri devam ediyor.
2 Ekim 2015 Cuma 10:27

 
Akçaabat'ın Efsanesini Kaybettik
Akçaabat'ın yetiştirdiği önemli isimler arasında yer alan yaşayan efsane lakabı ile anılan İhsan Bektaş'ı kaybettik.
29 Haziran 2015 Pazartesi 09:55

 
“MEHMET GÜNERDEN BELEDİYEYE BİR ÖNERİ DAHA”
Akçaabat Belediyesi Türk sanat Müziği korosunca düzenlenen Halka acık 5 Mayıs 2015 “Bahar konserine” Koro şefimiz sayın Salih KAZANCIOĞLU beyin daveti üzerine icabet ettik.
7 Mayıs 2015 Perşembe 18:05

 
Büyük Usta İş Başında
Afrika kıtasından gelen dev teklifleri reddettikten sonra kollarını sıvayarak çalışmalarına bıraktığı yerden başlayan Çevre ve Şehircilik eski Bakanı, Ak Parti Trabzon Milletvekili Erdoğan Bayraktar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile sırt sırta vererek ülke meselelerini çözüme kavuşturacak yeni projeler üretmeye başladı.
3 Kasım 2014 Pazartesi 09:23

 
Trabzon'da Çöp, Dert Olmaktan Çıkıyor
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon ve Rize illerinde toplanan çöplerin dert olmaktan çıkacağı yeni bir sistem konusunda önemli bir mesafe kat ettiklerini söyledi
24 Eylül 2014 Çarşamba 19:31

 
BEKLE BİZİ AVRUPA!
Rostov’u devirdik, rövanş için büyük avantaj elde ettik
22 Ağustos 2014 Cuma 17:50

 
50 eski vekil istifa istedi!
Eski CHP milletvekilleri, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde alınan mağlubiyetin ardından başarısızlığın sorumlusu olarak ilan ettikleri CHP Genel Başkanı Kemal Kılçdaroğlu’nu istifaya çağırdı.
15 Ağustos 2014 Cuma 17:56

 
Büyükşehir’i de Alacağız
MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli, seçim çalışmalarına yoğun bir biçimde devam ettiklerini belirterek, “AKP ile kafa kafaya bir yarış sözkonusu. Bu yarış AKP ile MHP arasındadır” dedi.
11 Mart 2014 Salı 17:43

 
Bakan Yardımcısı Balta Yakın Takipte !
Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Bölgemize yapılan tüm çalışmaları yakından takip ettiklerini belirterek “hizmetlerden dolayı halkımızın teşekkürlerini alıyoruz” dedi.
12 Mart 2013 Salı 18:52

 
Kendi Evimizdede Yokuz
Vanspora'da kaybettik
30 Aralık 2011 Cuma 20:08

 
Bütün Oyuncularımızı Kutluyorum
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta deplasmanda Hacettepespor'u 3-2 mağlup eden Akçaabat Sebatspor'da kulüp başkanı Zeki Öztürk, bir sezona bedel bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.
25 Nisan 2011 Pazartesi 22:23

 
Trabzon için çalışacağım
TRABZON'DA CHP'nin ön seçiminde birinci çıkan Ali Türen Öztürk, Akçaabat'ta vekil gibi karşılandı. İlçe Başkanı Mustafa Nadir, 30 yıllık bir başarı elde ettiklerini söyledi.
6 Nisan 2011 Çarşamba 14:53

 
Farklı Alabilirdik
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta dün Bandırmaspor'a 2-0 yenilen Akçaabat Sebatspor'un teknik direktörü Mehmet Birinci, farklı kazanabilecekleri maçı kaybettiklerini söyledi.
22 Ocak 2011 Cumartesi 16:33

 
Derelioğlu'yla Yollar Ayrıldı
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Akçaabat Sebatspor, teknik direktör İhsan Derelioğlu ile yollarını ayırdı. Kulüp başkanı Zeki Öztürk, Derelioğlu ile görüşerek sözleşmesini karşılıklı olarak feshettiklerini belirterek, ''Hoca, ekibiyle birlikte bizden bir şey talep etmedi. Biz de kendisine ve ekibine teşekkür ettik'' dedi.
31 Ekim 2010 Pazar 13:45

 
Ak Parti'den Eğitim Ziyaretleri ve Çavuş'un Rotasyon Yorumu
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanı Osman Çavuş, yeni eğitim öğretim dönemi başlaması nedeniyle birçok okul yönetimini ziyaret ettiklerini, özellikle son yapılan idareci rotasyonunun okullarda olumlu bulunduğunu söyledi.
21 Ekim 2010 Perşembe 00:15

 
MHP Kadın Kolları Çalışmalarına Başladı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat Kadın Kolları halkoylamasından sonra yeni senenin hazırlıklarına başlamak için yaz dönüşü ilk istişare toplantısını gerçekleştirdi. Kadın kolları başkanı Emine Özlü ve kadın kolları yönetim kurulunun yer aldığı toplantıda referandum seçim sonuçlarının değerlendirilmesi, gelecek yıldaki çalışmaların belirlenmesi konusunda fikir alış-verişi yapıldı. Önümüzdeki seçimlere çok hızlı gireceklerini dile getiren Özlü geçen seneyi ise şöyle değerlendirdi: "Geçen seneyi dolu dolu geçirdik. Her ay ne yapılması gerekiyorsa, neyi gerektiriyorsa onları belirledik ve o doğrultuda hareket ettik. Hiçbir ayımız boş geçmedi, ayda en az 1-2 faaliyetimiz oldu. Toplantıla
20 Ekim 2010 Çarşamba 23:56

 
Çavuş'tan "Beklenen Sonuç" Açıklaması
Osman Çavuş: "Biz halkımızla iç içeyiz, neyin ne olduğunu herkesten çok iyi biliyoruz. Sonucu önceden tahmin ettik, beklenen sonucu elde ettik. Yaptığım açıklamada Akçaabat için yüzde 68-70 demiştim, yaklaşık olarak baktığımızda sonuçta bir farklılık yok. Ama şunun üstünde durmak istiyoruz, bu oylar Ak Parti'ye ait oylar değildir; kalan yüzde 42'lik oyda elbette muhalefetinde değildir. Bu oylar 26 maddelik referandum paketine verilmiştir, oyladığımız buydu. Diğer partiler bunu Ak Parti güçlenmesin diye olayı siyasete döktüler. Biz anayasadan bahsettikçe, onlar tütünden, fındıktan söz ettiler. Biz bu tip siyaseti seçimlere bıraktık." dedi.
19 Ekim 2010 Salı 12:36

 
ÇAVUŞ'TAN AÇIKÇA "EVET" ÇAĞRISI
Referandum, partiler arası bir seçim değildir. 26 maddelik Anayasa değişiklik paketinin halkoyuna sunulmasıdır. Halkoyuna sunulacak olan 26 maddenin 24'üne muhalefet partileri de "EVET" demektedir. Sözde muhalefet ettikleri Anayasa Mahkemesi ve HSYK (Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu)'nun yeni haliyle beraber Anayasa Mahkemesi ve HSYK daha demokratik hale getirilmektedir. Hal böyle iken ortada ciddi bir şey varmış gibi Yüce Türk Milleti'ne AK Parti'yi oylatma çabasına girmişlerdir.
14 Eylül 2010 Salı 01:30

 
Sebatspor'u Yaşatacağız
Geçmiş dönemlerde kısıtlı imkanlarla ligde mücadele ettiklerini belirten Derelioğlu, artık sıkıntı çekmemek için A.Sebatspor'un daha iyi yerlere gelmesi gerektiğini ifade etti. Deneyimli teknik adam Akçaabat Sebatspor'un çıkışa geçme vaktinin geldiğini belirterek, "Sebatspor'u yaşatmak için buradayız. Camianın ortak gayesi de zaten bu. Güçlü bir yönetim oluştu ve herkes Akçaabat Sebatspor'un yeniden çıkışa geçmesi ve başarılı olması için elini taşın altına koydu. Sebatspor'un bulunduğu konum ortada. Başarılı olmamız için ne yapmamız gerekiyorsa yapacağız" dedi.
12 Eylül 2010 Pazar 21:30

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1853 Kırım Savaşı başladı.
1911 Trablusgarp savaşında İtalyan yüzbaşı Carlo Piazza, Bingazi'deki Osmanlı siperleri üstünde tarihin ilk askeri keşif uçuşunu gerçekleştirdi. Piazza daha sonra ilk askeri amaçlı hava fotoğrafını da çekti.
1912 Birinci Balkan Savaşı'nda Osmanlı ve Sırp orduları arasındaki Kumanova Muharebesi başladı.
1915 New York'ta 25-30.000 kadın oy hakları için 5. ci caddede yürüyüş yaptı.
1926 Sovyetler Birliği'nde Leon Troçki ve Grigoriy Zinoviyev, Komünist Partisi Merkez Komitesi üyeliğinden çıkarıldı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur