Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Bağımsız Türkiye Partisi Akçaabat Belediye başkanı adayı Samet Ayvaz dan çok anlamlı mesaj; kitaplara yazılan değil topraklara yazılan yerin adıdır Çanakkale AKMESTEK'TEN ŞEHİT AİLESİNE VEFA ZİYARETİ AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞI’NDAN ÜRETİCİLERİMİZE UYARI ! BAŞKAN KÖROĞLU 18 MART MESAJI YAYINLADI AKÇAABAT’TA 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ ÇELENK SUNMA TÖRENİ YAPILDI ŞEHİTLERİMİZİN MANEVİ HUZURUNA ÇELENK SEBAT 1 PUANLA DÖNÜYOR Aydın, sahuru meyve ve sebze toptancıları ile birlikte yapıp mesajını verdi: CHP GENEL BAŞKANI TRABZON'A GELİYOR OSMAN KALYONCU’DAN İFTAR SONRASI YOĞUN TEMPO AKÇAABAT’A PLAJLI MİLLET BAHÇESİ YAPILACAK Talimat geldi DEM’e kapıları açtılar HAKAN KUVVET GEDİKLİ, AKÇAABAT’I DAHA YAŞANABİLİR HALE GETİRMEYİ HEDEFLİYOR BAŞKAN EKİM GİTTİĞİ HER YERDE BÜYÜK COŞKUYLA KARŞILANIYOR Aydın’dan bir müjde de Bahçecik Mahallesi’ne… KALYONCU SAHA ÇALIŞMALARINDA HIZ KESMİYOR BTP ADAYI AYVAZ: TÜM SORUNLARA VAKIFIZ AKÇAABAT YENİ BİR MEYDAN DAHA KAZANACAK İYİ Parti Lideri Meral Akşener'in Trabzon Programı Belli Oldu!
CHP GENEL BAŞKANI TRABZON'A GELİYOR
CHP GENEL BAŞKANI TRABZON'A GELİYOR
 
AKÇAABAT’TA 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ ÇELENK SUNMA TÖRENİ YAPILDI
AKÇAABAT’TA 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ ÇELENK SUNMA TÖRENİ YAPILDI
 
KALYONCU SAHA ÇALIŞMALARINDA HIZ KESMİYOR
KALYONCU SAHA ÇALIŞMALARINDA HIZ KESMİYOR
etti haberleri
 
Bağımsız Türkiye Partisi Akçaabat Belediye başkanı adayı Samet Ayvaz dan çok anlamlı mesaj; kitaplara yazılan değil topraklara yazılan yerin adıdır Çanakkale
Ayvaz verdiği mesajda şunları ifade etti.Türk tarihinin unutulmaz destanı Çanakkale Zaferi , bir gün değil her gün hatırda olmalı unutulmamalı.
18 Mart 2024 Pazartesi 14:16

 
AK PARTİ’DEN AYVAZ’A ZİYARET
AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Yılmaz, Savaş Ayvaz'ı ziyaret etti.
14 Mart 2024 Perşembe 18:09

 
CHP ADAYI OSMAN KALYONCU AKÇAABAT OTOGARINDA YAŞANAN SORUNLARI YERİNDE DİNLEDİ
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu; Akçaabat otogar esnafını ziyaret etti, Vatandaşlarla sohbet etti.
11 Mart 2024 Pazartesi 10:46

 
ÖZGÜNEŞ, OSMANBABA ORTAOKULU'NU AĞIRLADI
Akçaabat Osmanbaba Ortaokulu Öğrencileri, Özgüneş firmasını ziyaret etti.
5 Mart 2024 Salı 18:27

 
BTP ADAYI AYVAZ’DAN KAYMAKAM’A ZİYARET
Genel Başkanlığını Akçaabatlı hemşehrimiz Hüseyin Baş’ın yaptığı Bağımsız Türkiye Partisi (BTP)’nin Akçaabat Belediye Başkan Adayı Samet Ayvaz, Akçaabat Kaymakamı Yusuf Cankatar’ı makamında ziyaret etti.
1 Mart 2024 Cuma 18:24

 
DP Yomra Belediye Başkan adayı Sağıroğlu'dan TESOB'a ziyaret
Demokrat Parti (DP) Yomra Belediye Başkan Adayı İbrahim Sağıroğlu ve beraberindeki meclis üyesi adayları Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni (TESOB) ziyaret etti.
28 Şubat 2024 Çarşamba 19:17

 
AKÇAABAT BELEDİYESİNDEN ÜRETİM VE İSTİHDAMA BÜYÜK KATKI
31 Mart 2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Akçaabat Belediye Başkanlığına tekrar aday gösterine Mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ve AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, seçim çalışmaları kapsamında Şinik Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret ettiler.
27 Şubat 2024 Salı 17:54

 
Başkan Kara'dan Of'a ziyaret
Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Metin Kara, Of Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Of Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifini ziyaret etti.
23 Şubat 2024 Cuma 17:45

 
BAŞKAN EKİM ‘DEN AKÇAABATLI HANIMLARA BÜYÜK DESTEK
Akçaabat Belediyesi, şehrimizdeki kadınlar için maharetlerini maddiyata dönüştürebilecekleri kurslar açıyor; ürettiklerini değerlendirebilmeleri için ise onlara özel alanlar oluşturuyor.
22 Şubat 2024 Perşembe 18:44

 
AKÇAABAT’IN KIRSALDAKİ İLK KADIN MUHTAR ADAYI
31 Mart'ta gerçekleşecek mahalli idareler seçimleri öncesi Akçaabat'ın Helvacı Mahallesi'nde muhtarlık için adaylığını açıklayan Nuray Şen, mahalle sakinlerine hitap etti.
22 Şubat 2024 Perşembe 18:06

 
ZİRAAT ODASI BAŞKANLARI AKÇAABAT ZİRAAT ODASI'NI ZİYARET ETTİ
Beşikdüzü Ziraat Odası Başkanı İlyas Al, Vakfıkebir Ziraat Odası Başkanı Muhammet Kılıç, ve Çarşıbaşı Ziraat Odası Başkanı İbrahim Öztürk, Akçaabat Ziraat Odası'nı ziyaret etti.
21 Şubat 2024 Çarşamba 16:42

 
ÖĞRENCİLER KARİYER GEZİSİNDE
Akçaabat Şehit Gökhan Uzun İmam Hatip Ortaokulu'nun 8. sınıf öğrencileri, kariyer gezisi kapsamında Trabzon'daki önemli okulları ziyaret etti.
20 Şubat 2024 Salı 12:54

 
Çebi’nden mitinge davet
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, 17 Şubat Cumartesi günü Trabzon’a gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla saat 15.30’da düzenlenecek mitinge tüm Ortahisarlıları davet etti.
16 Şubat 2024 Cuma 00:00

 
KALYONCU, AKÇAABATLI MİNİBÜSÇÜLERLE BİR ARAYA GELDİ
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu Akçaabat’ın ulaşımını sağlayan minibüsçü esnafının sorunları dinleyerek sohbet etti ve not aldı.
14 Şubat 2024 Çarşamba 18:34

 
KANDEMİR AİLESİNİN ACI GÜNÜ
AK Parti’nin önde gelen isimlerinden Muhammet Kandemir’in annesi hayatını kaybetti.
9 Şubat 2024 Cuma 16:17

 
AKÇAABAT FEN LİSESİ TÜBİTAK PROJELERİNDE REKORA KOŞUYOR
Akçaabat Fen Lisesi her yıl çıtayı bir üst seviyeye çıkartarak akademik başarıların yanı sıra projelerden de adından söz ettirmeye devam ediyor.
7 Şubat 2024 Çarşamba 20:43

 
TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, İŞKUR İl Müdürü Servet Kaba, İŞKUR şube müdürleri ve TESOB İşyeri Denetim ve Danışmanlık Grubu üyesi esnaf ve sanatkâr odası başkanları, TESOB’un yürüttüğü “Gençler CNC Tezgâhı ile İş Hayatına Atılıyor” Projesinin atölyesini ziyaret etti, çalışmalar hakkında bilgi aldı. TESOB Başkanı Metin Kara, projenin başarılı şekilde devam ettiğini ve ildeki turizme yönelik hediyelik eşya sektörüne büyük katkı sağlayacağını vurguladı.
7 Şubat 2024 Çarşamba 10:14

 
BAŞKAN OSMAN NURİ EKİM TEŞEKKÜR ETTİ
2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle yeniden Akçaabat Belediye Başkan Adaylığına gösterilen Osman Nuri Ekim, teşekkür etti.
3 Şubat 2024 Cumartesi 15:26

 
CHP AKÇAABAT MAHALLE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat İlçe Başkanı Emre Şahin Köroğlu liderliğindeki heyet, Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu, Meclis Üyeleri, İlçe Yöneticileri, Kadın Kolları ve Mahalle Başkanları ile birlikte Akçaabat Ortaalan Mahalle Muhtarı Hüseyin Okumuş’u mahallesinde ziyaret etti. Ortaalan Mahalle muhtarı Hüseyin Okumuş ve Muhtar Azaları tarafından sıcak bir ilgi ve misafirperverlikle karşılanan heyet, teşekkürlerini iletti.
2 Şubat 2024 Cuma 20:10

 
Gedikli Tütünspor'da
İYİ Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Erol Gedikli, Akçaabat'ın köklü spor kulüplerinden Tütünspor'u ziyaret etti.
31 Ocak 2024 Çarşamba 18:29

 
Ayvaz "Resmi Açıklama Beklemekteyiz"
Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Akçaabat Belediye Başkan Aday Adayı olan Savaş Ayvaz, Akçaabat Belediye Başkan Adayı için resmi açıklamayı beklediğini ifade etti.
30 Ocak 2024 Salı 10:49

 
CHP Ortahisar Belediye Başkan adayı Kaya'dan TESOB’a ziyaret
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ortahisar Belediye Başkan adayı Ahmet Kaya, Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ni (TESOB) ziyaret etti.
22 Ocak 2024 Pazartesi 16:44

 
BAŞKAN EKİM’DEN TEBRİK VE TEŞEKKÜR
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim,Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına seçilen Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i tebrik ederek, mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na teşekkür etti.
18 Ocak 2024 Perşembe 17:31

 
MAÇKALI ÖĞRENCİLER AKÇAABAT FEN LİSESİ'NDE EĞİTİM DENEYİMİ YAŞADI
Maçka Cumhuriyet Ortaokulu’nun 8. sınıf öğrencileri, okul tanıtım gezisi kapsamında Akçaabat Fen Lisesi’ni ziyaret etti.
18 Ocak 2024 Perşembe 16:35

 
İŞ İNSANI ALPER BEKTAŞ, AKÇAABATLILAR VAKFINI ZİYARET ETTİİ
ş insanı Alper Bektaş, Akçaabatlılar Vakfı’nı ziyaret etti. Ziyaret sırasında Vakıf Başkanı Yaşar Erbaşaran, Bektaş ile vakfın yürüttüğü çalışmalar hakkında bir sohbet gerçekleştirdiklerini ve Bektaş'ın vakıf çalışmalarını beğendiğini dile getirdi.
13 Ocak 2024 Cumartesi 19:15

 
Kocaeli Üniversitesi Rektörü Cantürk’ten Rektör Uzun’a ziyaret
Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’u ziyaret etti.
12 Ocak 2024 Cuma 20:09

 
BAŞKAN EKİM’İN REGAİP KANDİLİ MESAJI
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, yayımladığı mesajla hemşehrilerinin ve tüm İslam âleminin Regaip Kandili’ni tebrik etti.
11 Ocak 2024 Perşembe 18:00

 
BAŞKAN ZORLUOĞLU’NDAN REGAİP KANDİLİ MESAJI
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, yayımladığı mesajla hemşehrilerinin ve tüm İslam âleminin Regaip Kandili’ni tebrik etti.
10 Ocak 2024 Çarşamba 16:36

 
CHP Ortahisar Belediye Başkan adayı Kaya'dan TTSO'ya ziyaret
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ortahisar Belediye Başkan adayı Ahmet Kaya Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.
9 Ocak 2024 Salı 17:10

 
Gedikli ve ekibinden SMA hastası Altuğ Güray Bayraktar'a ziyaret.
İyi Parti Akçaabat İlçe Başkanı Erol Gedikli ,Meclis üyesi sn. Hakan Kuvvet ve Kadın Kolları ile SMA hastası Altuğ Güray Bayraktar bebeği ziyaret ettiler.
8 Ocak 2024 Pazartesi 17:29

 
KOÇ’TAN BELEDİYEYE ELEŞTİRİ MUHALEFETE ÇAĞRI
Gelecek Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Okan Koç, yaptığı açıklamada 2019 yerel seçimleri öncesinde dile getirdiği Katlı Otopark projesinin yerine getirilmediğini ifade etti.
6 Ocak 2024 Cumartesi 17:55

 
KAÇEP’TEN HASTANE ZİYARETİ
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlığı Trafından Organize Edilen Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) İl Başkanlığı,KAÇEP Akçaabat İlçe Başkanlığınca Haçkalı Baba Devlet Hastanesi'ni ziyaret ettiler.
5 Ocak 2024 Cuma 19:19

 
AKÇAABAT’IN GÜZELLİKLERİNİ MOTİFLERLE ANLATIYORLAR
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat Belediyesi ve Akçaabat Halk Eğitim Merkezi ile işbirliği halinde açılan Halı Dokuma Kazaziye ve Takı Tasarım Kursularını ziyaret etti.
3 Ocak 2024 Çarşamba 18:42

 
ADAY ADAYI SÜLEYMAN KÜÇÜK, KIZILAY ŞUBESİNİ ZİYARET ETTİ
Akçaabat Belediye Başkan Aday Adayı Süleyman Küçük, seçim çalışmaları kapsamında Türk Kızılay Akçaabat Şubesi'ni ziyaret etti.
26 Aralık 2023 Salı 19:02

 
Başkan Ekim Daima Sahada
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ve AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Muhammet Ali Yılmaz, Akçaabat esnafını ziyaret etti.
23 Aralık 2023 Cumartesi 17:04

 
TESOB’un Projesiyle Trabzon el işçiliği ahşap ürünlerde gelişiyor
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara ve yönetim kurulu üyeleri, “Gençler CNC Tezgâhı ile İş Hayatına Atılıyor” Projesinin KTÜ Orman Fakültesi Orman Endüstri Mühendisliği Uygulama Atölyesinde gerçekleştirilen eğitimlerini ziyaret etti. TESOB Başkanı Metin Kara, “Kursiyerlerimizin tasarımları ve uygulama ürünleri çok başarılı” dedi.
21 Aralık 2023 Perşembe 18:38

 
MHP İl Başkanı Ayar'dan Anlamlı Ziyaret!
Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon il Başkanı Ömer Ayar, ülkücü şehitlerin kabirlerini ziyaret etti.
21 Aralık 2023 Perşembe 18:32

 
AKÇAABATLI 350 UMRECİ DUALARLA YOLA ÇIKTI
Diyanet İşleri Başkanlığı'nın organize ettiği Umre Organizasyonu kapsamında, Akçaabatlı 350 umreci dualarla kutsal topraklara uğurlandı.
20 Aralık 2023 Çarşamba 18:58

 
Başkan Ekim Sahada
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ve AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Muhammet Ali Yılmaz, Akçaabat esnafını ziyaret etti.
20 Aralık 2023 Çarşamba 18:48

 
CHP AKÇAABAT'TAN KİRA PROTESTOSU
CHP AKÇAABAT, ESNAFA UYGULANAN ZAMLARI PROTESTO ETTİ
19 Aralık 2023 Salı 18:42

 
ŞENTÜRK'TEN TÜTÜNSPOR’A ZİYARET
Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ali Şentürk Tütünspor Kulübü’nü ziyaret etti.
19 Aralık 2023 Salı 18:14

 
AKÇAABAT ANADOLU LİSESİ’NE TEŞEKKÜR
Akçaabat’taki okul bahçelerini gündeme getirdiğimiz ve örnek olarak da bahçesinde yaşanan bir kazayı zikrettiğimiz haberimize Akçaabat Anadolu Lisesi yönetimi büyük bir duyarlılıkla yaklaştı.
19 Aralık 2023 Salı 18:09

 
SAVAŞ AYVAZ’DAN BAŞKAN ZORLUOĞLU’NA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ
Akçaabat Belediye Başkan Aday Adayı Savaş Ayvaz, bel fıtığı ameliyatı geçiren ve ardından görevine dönen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu'nu ziyaret etti.
18 Aralık 2023 Pazartesi 18:46

 
BAŞKAN EKİM SANAT AKADEMİSİ KURSİYERLERİYLE BİR ARAYA GELDİ
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat Belediyesi tarafından kurulan Sanat Akademisi kursiyerleri ve aileleri ile bir araya gelerek sohbet etti.
18 Aralık 2023 Pazartesi 18:33

 
AVRASYA BASIN YAYIN BİRLİĞİNDEN ZİYARET
Avrasya Basın Yayın Birliği Derneği Trabzon Şubesi Başkanlığı Ortahisar Belediye Başkanı Sayın Ahmet Metin Genç’i Makamında ziyaret etti.
14 Aralık 2023 Perşembe 10:10

 
Motor teknolojileri alanındaki lider kuruluş TRMOTOR’dan BARÜ’ye ziyaret
TRMOTOR Güç Sistemleri Teknoloji Başkanı Doç. Dr. Güven Yücesan ve beraberindekiler Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’u ziyaret etti.
9 Aralık 2023 Cumartesi 15:26

 
METİN KARA'DAN AKÇAABAT ESNAF VE SANATKARLAR ODASINA ZİYARET
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Metin Kara Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Odasını ziyaret etti.
7 Aralık 2023 Perşembe 17:35

 
BAKAN YARDIMCISI TURAN’IN TRABZON’DAKİ İLK DURAĞI GANİTA OLDU
Bir dizi temas ve incelemede bulunmak üzere Trabzon’a gelen İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan’ın ilk durağı Ganita oldu. Ganita’yı çok beğendiğini dile getiren Bakan Yardımcısı Turan, ardından Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.
6 Aralık 2023 Çarşamba 14:22

 
BAŞKAN EKİM’E EN ÖZEL ZİYARET
‘Tut Elimden Öğretmenim’ Projesi kapsamında Akçaabat Atatürk İlköğretim okulu Öğrencileri, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’i ziyaret ettiler.
4 Aralık 2023 Pazartesi 16:11

 
TÜRSAB Heyetinden Başkan Ekim’e ziyaret
Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Doğu Karadeniz Bölge Başkanı Volkan Kantarcı, beraberindeki başkan yardımcıları ile birlikte Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim'i ziyaret etti.
1 Aralık 2023 Cuma 17:57

 
BÜYÜKŞEHİR YASASI ve TARIMSAL ÜRETİM ANALİZ RAPORU
Pandemi; herkesi tarımın yaşam için ne kadar önemli olduğunu gözden geçirmeye, bir daha düşünmeye sevk etti.
30 Kasım 2023 Perşembe 18:39

 
AYVAZ'DAN CEMİL BAŞKAN'A ZİYARET
AK Parti'nin Akçaabat Belediye Başkan Aday Adayı Savaş Ayvaz, beraberindeki gençlerle Sebat Gençlik Spor Kulübü Başkanı Cemil Kalkışım'ı ziyaret etti.
29 Kasım 2023 Çarşamba 18:58

 
Makine Mühendisleri Odası Başkan adayı Ufuk Bulut TTSO’yu ziyaret etti
Trabzon Makine Mühendisleri Odası (MMO) Trabzon Şube Başkan Adayı Ufuk Bulut beraberindeki heyetle birlikte Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi’yi makamında ziyaret etti.
29 Kasım 2023 Çarşamba 18:09

 
MHP’den Trabzon Üniversitesine Ziyaret
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu'nu ziyaret etti.
28 Kasım 2023 Salı 17:44

 
BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ GECE BOYU TEYAKKUZDAYDI
Trabzon’da dün gece etkisini gösteren şiddetli yağış ve fırtına sonrası meydana gelen yangın, heyelan, çatı uçması ve ağaç devrilmelerine Büyükşehir Belediyesi ekipleri anında müdahale etti.
27 Kasım 2023 Pazartesi 15:30

 
MHP İl Başkanı Ömer Ayar Teşkilatı Yerel Seçimlere Hazırlıyor
MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar ve Yönetim Kurulu üyeleri teşkilat ziyaretlerine MHP Beşikdüzü İlçe teşkilatı ile devam etti .
23 Kasım 2023 Perşembe 19:14

 
DOĞU KARADENİZ BÖLGE KAN MERKEZİNE ZİYARET
Şube başkanı Saadettin BALCI, Yönetim Kurulu üyesi Sn. Hacer BOZALİ Doğu Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Sayın, Dr. Dila BARAN’ a ve kıymetli mesai arkadaşlarına ziyaret gerçekleştirdiler.
23 Kasım 2023 Perşembe 19:06

 
SÜLEYMAN KÜÇÜK AK PARTİ AKÇAABAT BELEDİYE BAŞKAN ADAYI
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)’nde aday adaylığı başvuru süreci devam ediyor. Süleyman Küçük de AK Parti’den aday adaylığı başvurusunu bugün yaptı. Küçük başvuru evrağını AK parti Sekreteri Yılmaz topal’a teslim etti.
21 Kasım 2023 Salı 17:36

 
Sebat Hedefe Adım Adım
TFF 3. Lig 4 Grup'ta mücadele eden Sebat Gençlik kendi sahasında mücadele ettiği Balıkesirspor'u 2-0 yendi.
20 Kasım 2023 Pazartesi 00:30

 
TRABZONLU ANNELERDEN GAZZE İÇİN ‘HAYIR ÇARŞISI’
Trabzon Kadın İnsiyatif Platformu temsilcileri, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman’ı makamında ziyaret etti.
13 Kasım 2023 Pazartesi 19:15

 
Başkan Ergün’ün Acı Günü
Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Akçaabat İlçe başkanı Özcan Ergün’ün eşi Sevinç Ergün, yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti.
6 Kasım 2023 Pazartesi 08:57

 
Adaylık İçin İstifa Etti
İYİ Parti Akçaabat yönetiminde yer alan Yaşar Tuğlu, yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti.
4 Kasım 2023 Cumartesi 18:53

 
"Karabağ'ın yeniden yapılanmasında Avrupalı şirketleri değil Türk şirketlerini görmek istiyoruz"
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkut Çelebi ve beraberindeki işadamları heyeti, Azerbaycan Girişimciler Konfederasyonu'nu ziyaret etti, yatırım ve işbirliği olanakları hakkında görüş alışverişinde bulundu.
26 Ekim 2023 Perşembe 18:09

 
TRT Bölge Müdürüne AK Parti’den Ziyaret
AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Hüseyin Altıntepe ve Yürütme Kurulu Üyeleri, TRT Bölge Müdürlüğü'ne Getirilen Hasan Esat Çiçek'i ziyaret etti.
25 Ekim 2023 Çarşamba 18:47

 
Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti Trabzon Valisi Sayın Aziz Yıldırım’ı ziyaret etti
Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Aydın Gelleci ve Yönetim Kurulu Üyeleri Trabzon Valisi Sayın Aziz Yıldırım’ı Makamında Ziyaret etti
23 Ekim 2023 Pazartesi 17:52

 
Cumartesi Günleri Kütüphane Kapalı Olur mu?
Akçaabat’ta özellikle çalışan kesim ve hafta içi okula giden öğrencilerin hafta sonu ders çalışmak ve kitap okumak için tercih ettiği Akçaabat İlçe Halk Kütüphanesinin,
23 Ekim 2023 Pazartesi 17:35

 
Çarşıbaşı’nda yolsuz villa!
Trabzon’un Çarşıbaşı ilçesinde milyonlarca lira harcayarak ev yapan Fazlı Köse, eve giden yolunu 20 yıldır yaptıramadığı için adeta isyan etti.
18 Ekim 2023 Çarşamba 19:44

 
Trabzon'da şarampole yuvarlanan belediye işçisinden acı haber!
Trabzon'un Hayrat ilçesinde şarampole devrilen kamyonun sürücüsü hayatını kaybetti.
4 Ekim 2023 Çarşamba 19:48

 
Eski Başkan Canalioğlu övdü, Genç ise teşekkür etti
Trabzon Belediyesi Eski Başkanı Volkan Canalioğlu, Ortahisar Belediyesi’nin ‘Küçük Dostlar Kliniği’nden övgüyle bahsetti.
4 Ekim 2023 Çarşamba 19:27

 
SİVİL İNSİYATİF PLATFORMU TRABZON İL MÜFTÜSÜNÜ ZİYARET ETTİ
Trabzon’un önde gelen STK larının oluşturmuş olduğu Sivil İnsiyatif Platformu İl Müftüsü Selami Aydın’ı ziyaret etti.
28 Eylül 2023 Perşembe 18:55

 
BAŞKAN EKİM ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR.
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim; Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğünü, AK Parti İlk Kadın Kolları Başkanlığını, MHP Akçaabat İlçe Başkanlığını, ve MHP Trabzon İl Başkanlığını ziyaret etti.
28 Eylül 2023 Perşembe 18:17

 
Yeni Validen Akçaabat’a Ziyaret
Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Akçaabat programı kapsamında Akçaabat Kaymakamlığı’nı ve Akçaabat Belediye Başkanlığı’nı ziyaret etti.
27 Eylül 2023 Çarşamba 17:18

 
AKMESTEK- KIZILAY BİRLİKTELİĞİ
Kızılay Akçaabat Şubesi Başkanlığına atanan Saadettin Balcı’ya tebrik ziyaretleri sürüyor.
25 Eylül 2023 Pazartesi 17:43

 
İki üniversite arasındaki iş birliği imkânları görüşüldü
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’i ziyaret etti.
25 Eylül 2023 Pazartesi 17:03

 
Eren ve Çelebi’den Gürcistan Başkonsolosu Japaridze’ye teşekkür plaketi
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Meclis Başkanı M. Şadan Eren ve Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, Trabzon'daki görev süresi sona eren Gürcistan Başkonsolosu Gela Japaridze’ye iki ülke ilişkilerinin geliştirilmesine verdiği katkı nedeniyle teşekkür ederek plaket takdim etti.
23 Eylül 2023 Cumartesi 18:23

 
ŞALPAZARI EĞİTİM KST DERNEĞİ’NDE DURMAK YOK;
Birbirinden faydalı faaliyetleriyle tanınan Şalpazarı Eğitim KST Derneği, 13. cü defa Şalpazarı’ndaki 1. Sınıf öğrencilerine eğitim seti hediye etti.
18 Eylül 2023 Pazartesi 09:35

 
TÜGVA'DAN İSTİŞARE TOPLANTISI
Akçaabat’taki sivil toplum kuruluşlarının organize ettiği istişare toplantısı bugün Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli’nde gerçekleştirildi.
16 Eylül 2023 Cumartesi 16:38

 
SEBAT’TA İKİNCİ ŞOK İSTİFA
ASBAŞKAN HALİL EROL DA İSTİFA ETTİ
15 Eylül 2023 Cuma 18:53

 
BELEDİYE MECLİSİ’NDEN ÜÇÜNCÜ’YE ZİYARET
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, beraberindeki Belediye Meclisi Üyeleriyle Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Gürkan Üçüncü’yü ziyaret etti.
14 Eylül 2023 Perşembe 18:47

 
AKÇAABAT HORONU BİRİNCİLİK ALDI
Türkiye halk oyunları federasyonu tarafından Rize’nin Ardeşen ilçesinde düzenlenen kulüpler arası halkoyunları grup yarışmasında Akçaabat Belediyesi Spor Kulübü yöresel Akçaabat Horonunda birinciliği elde etti.
11 Eylül 2023 Pazartesi 10:22

 
UMUT ve YAŞAM DERNEĞİNDEN AVRASYA BASIN YAYIN BİRLİĞİ DERNEĞİNE ZİYARET
Umut ve Yaşam Derneği Genel Başkanı Dr. Nimet Baki ve Dernek Genel Sekreteri Emre Budak Avrasya Basın Yayın Derneği Trabzon Şube Başkanlığına seçilen Cemal Yıldız'ı Trabzon Dernekleri Federasyonunda ziyaret etti.
9 Eylül 2023 Cumartesi 09:12

 
Genç, Uraloğlu’na projeleriyle ilgili sunum yaptı
Bakan Uraloğlu, Genç’i makamında ziyaret etti
8 Eylül 2023 Cuma 19:28

 
ŞAMPİYONLAR BAŞKAN EKİM’İ ZİYARET ETTİ
Akçaabat’ta hem spor branşlarında hem de LGS’de derece yapan şampiyonlar Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’i makamında ziyaret ettiler.
8 Eylül 2023 Cuma 19:13

 
PARTİSİNDEN İSTİFA ETTİ
Meclis Üyesi Partisinden İstifa Etti
7 Eylül 2023 Perşembe 09:56

 
Kuruçam Köyü Güzelleştirme Derneğin’ den Hayırlı Olsun Ziyareti.
Kuruçam Köyü Güzelleştirme derneği başkanı Savaş GEDİKOĞLU, dernek yönetim kurulu ve Kuruçam Köyü Muhtarı Orhan ALTUNTAŞ, Şube başkanımız Saadettin BALCI’ ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Misafirlerimizi şube başkanımız Saadettin BALCI ve yönetim kurulu üyesi Davut ÇAKMAK karşıladılar.
5 Eylül 2023 Salı 18:29

 
AVRASYA BASIN YAYIN BİRLİĞİ DERNEĞİNDEN İLETİŞİM BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ' NE ZİYARET
Avrasya Basın Yayın Birliği Derneği, Trabzon Şube Başkanlığı Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Trabzon Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.
4 Eylül 2023 Pazartesi 10:01

 
Adem Çelik'in Baba Acısı
Eski Başkan Babasını Kaybetti
24 Ağustos 2023 Perşembe 16:34

 
Türk Kızılayı Akçaabat Şubesine yeni yönetim
Kızılay Akçaabat Şubesi yeniden açılarak,şube Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine ise Saadettin Balcı atandı.
22 Ağustos 2023 Salı 19:40

 
“Ortak girişimlerle iş kapasitemizi geliştirmeliyiz”
Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) Trabzon Şube Başkanı Mesut İskenderoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TTSO) ziyaret etti.
19 Ağustos 2023 Cumartesi 19:33

 
“Türk şirketleri Gürcistan’daki yatırımlarını artırmalıdır”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, Batum temasları kapsamında Gürcistan Uluslararası Yatırımcılar Derneği Başkanı ve DEİK Türkiye – Gürcistan İş Konseyi Başkanı Osman Çalışkan’ı ziyaret etti.
17 Ağustos 2023 Perşembe 10:21

 
BELEDİYE BAŞKANI OSMAN NURİ EKİM’DEN AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞINA ZİYARET
Akçaabat Belediyesi Belediye Başkanı Osman Nuri EKİM ve Akçaabat Belediyesi Ak Parti Meclis Üyesi Erhan NADİR Beyler Akçaabat Ziraat Odası Başkanlığını ziyaret ettiler.
11 Ağustos 2023 Cuma 18:57

 
Akçaabat Çiçeklidüz Muhtarı Birinci'den Örnek Davranış
Çiçeklidüz Mahalle Muhtarı Mustafa Birinci Yaz Kur'an Kursu Öğrencilerine Kendi Elleriyle Pişirdiği Ekmek İçi Köfteleri Ayranla Birlikte İkram Etti
10 Ağustos 2023 Perşembe 18:24

 
Vehbi Koç’tan Maçka’ya çıkarma!
AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç, Maçka İlçesinde esnaf ve vatandaşları selamlayarak sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.
10 Ağustos 2023 Perşembe 16:52

 
MHP heyetinden TTSO’ya ziyaret
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar ve yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TTSO) ziyaret etti.
8 Ağustos 2023 Salı 16:20

 
TTSO’yu ziyaret eden DOKA heyetiyle projeler değerlendirildi
Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) Genel Sekreteri Kemal Akpınar, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi’yi ziyaret etti.
8 Ağustos 2023 Salı 10:46

 
“Toprağını satan yaşayacak vatan bulamaz”
BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, “Bir memurun, bir esnafın, bir işçinin ev tutup kira ödemesi mümkün değil. Dolayısıyla, ‘ben nerede hayatımı idame ettiririm’ diye plan yapmaya başlıyor.
7 Ağustos 2023 Pazartesi 08:14

 
BİZE PARİS DE TRABZON
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Paris Trabzonlular Derneği Başkanı Bülent Cumur’a Pariste Trabzon’u tanıtmak için yaptığı çalışmalar sebebiyle teşekkür etti.
29 Temmuz 2023 Cumartesi 18:05

 
Trabzon Yöneticilerinden Üniversite Öğrenci Adaylarına Davet
Trabzon Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Kurumsal İletişimDirektörlüğü koordinasyonunda yürütülen kampanya ile Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu başta olmaküzere şehrin önde gelen yöneticileri üniversite tercihi yapacak adaylara hitap ederek Trabzon’u tercihetmeye davet etti.
26 Temmuz 2023 Çarşamba 15:29

 
Menzil Şeyhi Seyyid Abdulbaki El Hüseyni Hakk'a yürüdü
Menzil cemaatinin manevi önderi Seyyid Abdulbaki El Hüseyni'nin tedavi gördüğü hastanede vefat ettiği öğrenildi. Ömrünü Allah yoluna adayan El Hüseyni, bir süredir sağlık sorunları yaşıyordu.
12 Temmuz 2023 Çarşamba 18:27

 
BAŞKAN ADAYI SELÇUK AYDIN'A KRAL KARŞILAMA
Dünya Kıtalar Arası ve Avrupa Orta Siklet Boks Şampiyonu, eski milli boksör, Türkiye Boks Federasyonu Başkan Adayı Selçuk Aydın Trabzonspor Rota Akçaabatlılar Taraftar Derneğini ziyaret etti
7 Temmuz 2023 Cuma 19:06

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1299 Kutsal Roma İmparatoru II. Friedrich kendini Kudüs Kralı ilan etti.
1438 II. Albert, Almanya kralı oldu.
1799 Napolyon, Osmanlı Devleti'nin yönetimindeki Akka kalesi önlerine geldi.
1850 American Express, Henry Wells ve William Fargo tarafından kuruldu.
1913 Yunan kralı I. George Selanik'te uğradığı bir suikast sonucu öldü.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur