Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
GEDİKLİ’DEN AYDIN’A ELEŞTİRİ: “TRABZONLULAR BİRBİRİNİ TUTMUYOR” BAŞKAN EKİM’DEN KULÜP BİNASINA İNCELEME TESOB heyetinden Başkan Genç’e hayırlı olsun ziyareti BAŞKAN EKİM’DEN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI TESOB kursiyerleri Konya ve Ankara’da hediyelik eşya sektörünü inceledi 108. YIL DÖNÜMÜ KUT’ÜL AMARE ZAFERİ KUTLU OLSUN Başkan Kaya: “Ortahisar’da bozuk ve kullanışsız yol kalmayacak” TATSO’nun 20. Yılı Berlin’de kutlandı, törene Başkan Çelebi de katıldı "AKÇAABAT İLÇEMİZDE “ İMECE” TOPLANTILARI START VERDİ SİYER-İ NEBİ YARIŞMASINA YOĞUN İLGİ BARÜ, ‘Türkiye Patent Şampiyonları’ arasında yerini aldı Akçaabat Anadolu Lisesinden Üniversite Tanıtım Fuarı.. Genç öğretmen adayları duayenleri ile buluştu Fatih Erbakan'dan Pulat'a başarı beratı! Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu: "Düzköy MYO İçin Müjde Verdi" TTSO Nisan ayı meclis toplantısı yapıldı KAYSERİ VE İZMİR DEVLET TİTATROLARI AKÇAABAT’TA Zorlu, yüksek su faturalarına dikkat çekti FINDIKTA MÜCADELE ZAMANI SEBAT GENÇLİK MAĞLUP OLDU
GEDİKLİ’DEN AYDIN’A ELEŞTİRİ: “TRABZONLULAR BİRBİRİNİ TUTMUYOR”
GEDİKLİ’DEN AYDIN’A ELEŞTİRİ: “TRABZONLULAR BİRBİRİNİ TUTMUYOR”
 
BAŞKAN EKİM’DEN KULÜP BİNASINA İNCELEME
BAŞKAN EKİM’DEN KULÜP BİNASINA İNCELEME
 
Akçaabat Anadolu Lisesinden Üniversite Tanıtım Fuarı..
Akçaabat Anadolu Lisesinden Üniversite Tanıtım Fuarı..
hizmeti haberleri
 
ÇEBİ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ
Çebi: “CHP, bir muhalefet anlayışının dışında Türkiye’nin kalkınmasına, gelişimine, büyümesine karşı olan bir duruştur. Hizmetin tek adresi AK Parti’dir, AK Parti ülkemizin geleceğidir, umududur, yarınlarının güvencesidir.” dedi.
26 Mart 2024 Salı 13:46

 
BORDO-MAVİ KİOSKLARHAYATI KOLAYLAŞTIRACAK
AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, hizmeti vatandaşın ayağına getirecek projeleri hayata geçireceklerini belirtti.
12 Mart 2024 Salı 17:23

 
Hâlis bir niyet ve besmeleyle çıktık bu yola.
Bilgi, birikim ve becerilerimizi halkımızın hizmetine sunmak amacıyla bir gayrete giriştik."Adalet,liyakat,ehliyet,istişare"dedik.
18 Ocak 2024 Perşembe 17:55

 
BARÜ’de Filistinli öğrenciler “Psikolojik Destek Programı”na alınıyor
Bartın Üniversitesi (BARÜ) ülkelerinde yaşanan insanlık dışı saldırılardan etkilenen Filistinli öğrencilere yönelik psikolojik destek hizmeti veriyor.
21 Kasım 2023 Salı 18:00

 
SOSYAL GÜVENLİK VAZGEÇİLMEZ BİR HAKTIR
Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürü Erdem Akbay, sosyal güvenlik sisteminin, vatandaşlara hayatları boyunca sağlık hizmeti vermeyi ve asgari bir gelir düzeyi sağlamayı ve kişilerin yaşlılık, hastalık, malullük, işsizlik, iş kazaları gibi çeşitli nedenlerle çalışamadıkları dönemlerde onları korumayı ve bu risklerden doğan zararları gidermeyi amaçlayan sistem olduğunu ifade ederek, bireylerin karşılaşabilecekleri mesleki, fizyolojik ve sosyo-ekonomik risklere karşı güvence sağlayan politika ve sistemler bütünü olduğunu söyledi.
22 Eylül 2023 Cuma 17:51

 
Vehbi Koç’tan Araklı’ya stadyum müjdesi!
AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç Araklı ilçesine gerçekleştirdiği programda ilçe stadyumu hakkında bilgi vererek “Çocuklarımızın, gençlerimizin spor faaliyetlerini daha güzel şartlarda sürdürmesi adına yenilenecek olan Araklıspor stadı ve tesislerimizi inşallah ilçemizin hizmetine kazandıracağız.”dedi.
29 Ağustos 2023 Salı 15:09

 
AKÇAABAT’TA KÜTÜPHANE HAFTASINA ÖZEL ETKİNLİK YAPILDI
59. Kütüphane Haftası nedeniyle Akçaabat’ta, restorasyonu tamamlanıp halkın hizmetine sunulan Halk Kütüphanesi’nde, etkinlik düzenlendi.
30 Mart 2023 Perşembe 15:49

 
BARÜ, sağlık hizmeti ihracatında Türkiye’nin gücüne güç katacak
Bartın Üniversitesi (BARÜ) ile Ticaret Bakanlığı Uluslararası Hizmet Ticareti Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokolle sağlık hizmeti ihracatı alanında nitelikli insan kaynağı yetiştirilecek.
27 Şubat 2023 Pazartesi 17:20

 
10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI.
Demokratik bir toplumun en önde gelen unsurlarından biri olan, halkın doğru ve tarafsız haber alma ve bilgi edinme hakkının kullanılmasına aracılık eden basın kuruluş ve mensupları oldukça önemli bir hizmeti yerine getirmektedir.
9 Ocak 2023 Pazartesi 18:25

 
KAHVECİOĞLU KURU TEMİZLEME
Kahvecioğlu Kuru Temizleme Pandemi Döneminde de Hizmetinizde
10 Ekim 2022 Pazartesi 10:05

 
Başkan Genç: “Boztepe’yi altın gerdanlık ile taçlandırıyoruz”
Başkan Ahmet Metin Genç, “İnşallah projemizi yıl sonuna kadar bitirip vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.
19 Ağustos 2022 Cuma 18:20

 
YZC Markete Görkemli Açılış
Akçaabat’ta son dönemde adından sıklıkla söz ettiren Yazıcıoğlu YZC Market 3. Şubesini görkemli bir törenle Akçaabatlıların hizmetine sundu.
18 Haziran 2022 Cumartesi 20:07

 
Çoruh Edaş’tan Akçaabat’a 2 Milyon Lira Yatırım
Doğu Karadeniz Bölgesi’nde yaklaşık 1,5 milyon aboneye elektrik dağıtım hizmeti sunan Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), kesintisiz enerji arzı hedefiyle yatırımlarına devam ediyor.
15 Mart 2022 Salı 12:53

 
SUNPET SELÇUK ERBAŞARAN PETROL HİZMETE AÇILDI
SUNPET Selçuk Erbaşaran Petrol Açılışa Özel İndirimli Satışları ile Düzköy Yolu Üzeri 5.Km'de Hizmetinize Açıldı.
12 Şubat 2022 Cumartesi 00:00

 
100 Yıllık Hayalleri Gerçeğe Dönüştürüyoruz
DSİ Olarak Devasa Su Yapıları Yaparak Aziz Milletimizin Hizmetine Sunuyoruz’
28 Aralık 2021 Salı 17:38

 
Akçaabatlı iş insanından Diyaliz ünitesi.
Akçaabatlı işadamı Metin Akın trafik kazasında hayatını kaybeden oğlu Nedim Akın adına Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesinde diyaliz ünitesi açarak vatandaşların hizmetine sundu.
15 Kasım 2021 Pazartesi 18:26

 
AMBAR YÖRESEL HİZMETİNİZDE
Akçaabat Söğütlü mahallesinde büyük çoğunluğu yöresel ürünlerden oluşan yeni bir iş yeri hizmetinizde.
4 Temmuz 2021 Pazar 10:36

 
Ortahisar güzelleşiyor
Ak Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, merkezden en ücra noktaya karar Ortahisar’da hizmetin vatandaşın ayağına götürüldüğünü söyleyerek “İlçemizin her geçen gün daha da gelişiyor ve güzelleşiyor.Mutluluk duyuyoruz.” dedi.
5 Nisan 2021 Pazartesi 09:07

 
Spor Malzemeleri Artık Söğütlüde
Akçaabat Söğütlüde açılan spor mağazasında her türlü spor malzemesiyle vatandaşların hizmetine açıldı.
16 Şubat 2021 Salı 19:01

 
1 ŞUBAT PAZARTESİ HACAMAT GÜNÜ
Natural Clinic Trabzon Sağlık Hizmeti Nöralterapi, Ozon Tedavisi, PRP, CGF CD34 (Kök Hücre), Manuelterapi, Proloterapi, Hipnoterapi, Sporcu Sağlığı ve Sağlıklı Yaşam alanlarında uzman desteği Gazipaşa mah. Atatürk Meydan, Trabzon İş merkezi, no:38 kat:2 61300 Ortahisar, Trabzon Province https://www.naturalclinictrabzon.com/
30 Ocak 2021 Cumartesi 20:16

 
AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN ÜCRETSİZ WİFİ HİZMETİ
Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarına hız kesmeden devam eden Akçaabat Belediyesi ilçedeki vatandaşlara ücretsiz internet hizmeti sunabilmek amacıyla Trabzon Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde ilçe sınırları içinde bulunan belirli noktalara Wi-Fi cihazı yerleştirdi.
29 Aralık 2020 Salı 19:42

 
GÜNTAŞ YAYLACIK AVM 'DE HİZMETE BAŞLADI
Trabzon’un Akçaabat İlçesi Yaylacık Mahallesinde 13’cü AVM’sini hizmete açan Güntaş, Haçkalı Baba Devlet Hastanesi karşısında hizmetine başladı.
13 Ekim 2020 Salı 18:45

 
Saray Şarküteri Bölgenin Hizmetinde
Akçaabatlı genç girişimci Ahmet Haşim Ekici ve Osman Baş ile birlikte kurdukları Saray Şarküteri Akçaabat’ın hizmetine sunuldu.
20 Temmuz 2020 Pazartesi 00:23

 
Çoruh Edaş’tan Dolandırıcılık Uyarısı
Artvin, Giresun, Gümüşhane, Rize ve Trabzon illerinde elektrik dağıtım hizmeti vermekte olan Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş.(Çoruh EDAŞ), şirket kimliğini ve şirket çalışanlarının bilgilerini kullanarak dolandırıcılık teşebbüsünde bulunulmasına karşı kamuoyunu bilgilendiriyor…
2 Temmuz 2020 Perşembe 10:47

 
Aksa Elektrik’ten Abonelerine Önemli Bilgilendirme
Çoruh ve Fırat bölgelerinde 9 il ve 101 ilçede elektrik tedarik hizmeti sunan Aksa Elektrik, Covid-19 salgını nedeniyle abonelerine sunduğu imkanlar ve alınan önlemlerle ilgili bir açıklama paylaştı. Yapılan açıklamayla elektrik faturalarıyla ilgili merak edilen konuları da ele almış oldu.
14 Nisan 2020 Salı 19:46

 
KÜNEFECİ FERHAT UTA AÇILDI
Künefeci Ferhat Usta Hamam çimeni dükkânlarında müşterilerinin hizmetine açıldı.
18 Ekim 2019 Cuma 19:25

 
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAYRAMA HAZIR
Vatandaşların bayramı, huzurlu şekilde ve sıkıntı yaşamadan geçirmesine yönelik hazırlıklarını tamamlayan Trabzon Büyükşehir Belediyesi, toplu taşıma hizmetini de bayram boyunca ücretsiz verecek.
9 Ağustos 2019 Cuma 17:53

 
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÜNİVERSİTE ADAYLARINA TERCİH HİZMETİ VERECEK
Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü, ÖSYM’nin 2019 Yükseköğretim Kurumları Sınavı sonuçlarını açıklamasının ardından, üniversite tercih sürecine giren adaylara “Tercih Danışma Merkezi” adı altında kurulacak merkezlerde rehberlik hizmeti verecek.
19 Temmuz 2019 Cuma 20:25

 
Hıdırnebi Afatsum Otel Restaurant Hizmetinizde.
Afatsum Otel Restaurant yaz kış hizmetinizde
1 Temmuz 2019 Pazartesi 10:44

 
Fındıkçı Emeğine Saygı Bekliyor.
Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU 2016 yılında başlatmış olduğumuz ilçemizde fındıkta verim ve kaliteyi artırmak için düzenlediğimiz Fındık Budama Gübreleme ve ilaçlama kurslarına katılan üreticilerimizin 550 çiftçimiz ve Tarımsal Danışmanlık Hizmeti verdiğimiz 240 çiftçimizin bahçelerinde 80-90 kg olan fındık verimi bugün 150-250 kg çıktı.
17 Haziran 2019 Pazartesi 18:23

 
AYNUR ÖZEL EĞİTİM VE REHABİLİTASYON MERKEZİ
DUYU BÜTÜNLEME TERAPİSİ İLE HİZMETİNİZDE
8 Mayıs 2019 Çarşamba 16:42

 
Tanzim satış yerleri hizmetini sürdürüyor
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Meydan ve Atapark’ta kurdukları tanzim satış yerlerinin hizmetini sürdürdüğünü ifade ederken Değirmendere’deki tanzim satış yerinin de yarından itibaren hizmete gireceğini bildirdi.
12 Mart 2019 Salı 18:50

 
İtfaiye erleri yemin etti
İtfaiye erlerinin yemin ve dua törenine katılan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Halka hizmet hakka hizmettir. Belediyecilik hizmetini en güzel anlatan ifade budur. Belediyecilik hizmeti, halka hizmet ederek Allah’ın rızasını kazanmaktır” dedi.
15 Şubat 2019 Cuma 00:53

 
Toprak Analiz Laboratuarı hizmetini sürdürüyor
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı bünyesinde 2014 yılında hizmete açılan Toprak Analiz Laboratuarı hizmetini sürdürüyor.
28 Ocak 2019 Pazartesi 10:40

 
Fındık Budama Kurslarımız Başladı
Akçaabat Ziraat Odası Başkanlığı Teknik Ekibimiz Tarımsal Danışmanlık hizmeti vermiş olduğumuz çiftçilere Halk Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen Eğitim kapsamında fındıkta budama, gübreleme, ilaçlama ,bakım eğitimi veriyor.
5 Kasım 2018 Pazartesi 18:30

 
Yıllardır çözülmeyen sorunları Büyükşehir çözüyor
Trabzon Büyükşehir Belediyesi il genelindeki yol çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Her gün Trabzon’un 15 ayrı noktasında yol çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi, yıllardır sorun olan yolları da yenileyerek insanlığın hizmetine sunuyor.
28 Ağustos 2018 Salı 18:15

 
Büyükşehir Belediyesinden eksiksiz kurban hizmeti
Trabzon Büyükşehir Belediyesi kurban satış ve kesim alanı oluşturdu. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Vatandaşlarımızın rahatlıkla kurbanlıklarını alıp, hijyenik ortamda kesimlerini yapabilecekleri ‘kurban satış ve kesim alanı’ eksiksiz olarak halkımızın hizmetinde olacaktır” dedi.
6 Ağustos 2018 Pazartesi 18:29

 
Büyükşehir Belediyesi öğrencilerin hizmetinde
Büyükşehir Belediyesi tercih yapacak adayların hizmetinde
6 Ağustos 2018 Pazartesi 18:03

 
Şehitler için susuz topraklara su getirecekler
Beşir Derneği, 15 Temmuz destanını kalıcı eserler inşa ederek farklı coğrafyalarda anlatmak ve her şehidimizin adına sadaka-i cariye olacak bir hayrat hayata geçirerek mazlum coğrafyaların hizmetine sunmak için harekete geçti.
13 Temmuz 2018 Cuma 00:52

 
Hizmette sınır yok
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, bayramın birinci gününde kimsesizlere, yaşlılara, hastalara, görev başındaki kamu çalışanlarına koştu, bayramlarını kutladı. Gümrükçüoğlu, Türkiye’nin kamusal hizmet bakımından en iyi hizmeti halkına sağladığını ifade etti.
17 Haziran 2018 Pazar 13:22

 
YAYLACIK SAHİL BANDI KAMELYALARLA DONATILIYOR
Akçaabat Belediyesi sosyal alanlara kamelyalar kurarak vatandaşların hizmetine sunuyor.
21 Mayıs 2018 Pazartesi 05:10

 
GENÇLER ARTIK SPOR YAPIYOR
Akçaabat Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak gençlerin ve spor yapmak isteyenlerin hizmetine sunulan Gençlik ve Spor Merkezi özellikle gençlerin gözdesi olmuş durumda.
11 Mayıs 2018 Cuma 00:07

 
GENÇLİK VE SPOR MERKEZİ FARK YARATIYOR
Akçaabat Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak gençlerin ve spor yapmak isteyenlerin hizmetine sunulan Gençlik ve Spor Merkezi herkesin gözdesi olmuş durumda.
17 Nisan 2018 Salı 15:21

 
Akçaabat’ta araç check-up işletmesi açıldı
Akçaabat’ta Trabzon merkez dışında ilk Oto analiz check-up merkezi vatandaşların hizmetine açıldı.
2 Ekim 2017 Pazartesi 12:33

 
Otobüs kartı dolum ATM’leri, Trabzonluların emrinde
Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Trabzon halkının hizmetine sunulan Trabzon Elektronik Kart dolum ATM’leri, Büyükşehir Belediyesi otobüsleri ile seyahat eden vatandaşlara önemli kolaylıklar sağlıyor.
2 Ağustos 2017 Çarşamba 20:54

 
Kent düğün salonu yenilendi
Derecik yolu Demirtaş Mahallesi mevkiinde bulunan Kent düğün salonu yenilenerek vatandaşların hizmetine açıldı.
15 Temmuz 2017 Cumartesi 13:33

 
Akçaabat Belediyesinden Sanata ve Spora Destek.
Akçaabat Belediyesince vatandaşın hizmetine sunulan gençlik merkezi sadece sportif faaliyetlere değil kültürel faaliyetlere de ev sahipliği yapıyor.
31 Mayıs 2017 Çarşamba 16:57

 
Milyonlarca Bağ-Kur'luya büyük müjde!
5 milyon Bağ-Kur’luya sağlık hizmeti müjdesi
12 Mayıs 2017 Cuma 19:11

 
Trabzon Valisi Clinart’ı İnceledi
Bir dizi ziyaretler için Akçaabat İlçesine gelen Trabzon Valisi Yücel Yavuz, 2014 yılında Kavaklı mahallesinde hizmete başlayan ancak ortaklar arasında meydana gelen anlaşmazlık nedeniyle hizmetine son verilen Özel Clinart Hastanesini yerinde inceledi.
11 Mayıs 2017 Perşembe 11:07

 
Akçaabat’ta Geri Dönüşüm Hamlesi
Akçaabat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçe sınırları içerisinde vatandaşlara ideal yaşam standartlarına uygun, toplum ve çevre sağlığı açısından etkin bir temizlik hizmeti sunmak ve ilçemizi yaşanabilir temiz bir kent yapmak için faaliyetlerini sürdürüyor.
12 Nisan 2017 Çarşamba 17:44

 
Edda market yeni şubesini Trabzon’a açtı.
Edda marketler zincirinin 12 cisi Trabzon Ayasofya mahallesinde vatandaşların hizmetine açıldı
31 Aralık 2016 Cumartesi 22:18

 
Erbaşaran Kuyumculuk yenilendi
Akçaabat İlçesinde bir süredir hizmetine devam eden Erbaşaran Kuyumculuk yeni konsepti ve pırlanta çeşitleriyle yenilenen modern haliyle hizmetine başladı.
23 Kasım 2016 Çarşamba 18:31

 
Adil Market İkinci şubesini hizmete açtı
Adil market ikinci şubesini Kavaklı mahallesinde açarak vatandaşların hizmetine sundu.
18 Kasım 2016 Cuma 19:21

 
Ayvaz AVM Akçaabat'ta Açıldı.
Akçaabat İnönü Caddesi emniyet müdürlüğü karşısında Ayvaz AVM vatandaşların hizmetine girdi.
14 Ağustos 2016 Pazar 15:30

 
Akçaabat Mavi Saray'la Buluştu.
Trabzon’da özellikle deniz turizminin canlanması ve denizin ortasında, düğün, nişan, yemek, davet, toplantı, mezuniyet ve benzeri tüm organizasyonlar ile muhteşem Karadeniz turu için 500 kişi kapasiteli Mavi Saray Tekne Cafe Restaurant Akçaabatlıların hizmetine girdi.
8 Ağustos 2016 Pazartesi 19:42

 
Final Özel Öğretiminin Duayeni İbrahim Taşel Akçaabat'ta
36 Yıldan beri Türkiye’nin her köşesinde eğitim öğretim hizmeti veren Final Özel Öğretim Kurumları artık Akçaabat’ta da hizmet vermeye başlıyor.
10 Mayıs 2016 Salı 16:00

 
Final Özel Öğretim Kursları Akçaabat'ta
36 Yıldan beri Türkiye’nin her köşesinde eğitim öğretim hizmeti veren Final Özel Öğretim Kurumları artık Akçaabat’ta da hizmet vermeye başlıyor.
25 Nisan 2016 Pazartesi 09:04

 
TAKKART’ı yararlanamayacak.
TAKKART’ı olmayanlar 1 Mart’tan sonra ücretsiz ya da indirimli taşımacılık hizmetinden yararlanamayacak
19 Ocak 2016 Salı 07:13

 
Trabzon’da Belediye Otobüslerinde Ücretsiz İnternet Dönemi
Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde yolcu taşımacılığında hizmet veren 35 belediye otobüsünde ücretsiz internet hizmeti verilmeye başlandı. Vatandaşlar, değişik...
22 Mayıs 2015 Cuma 21:11

 
Karaduman’dan Kamu-Sen’e ziyaret
milletvekili aday adaylığını Eczacı Osman Karaduman,Hizmetin adresi olacağız
18 Şubat 2015 Çarşamba 22:05

 
Trabzon sahilinde yeni bir tesis hizmete açılıyor
iğinde Ali Usta adlı yeni bir işyeri Cumartesi günü vatandaşların hizmetine açılacak.
5 Şubat 2015 Perşembe 17:26

 
Cavit Elektronik Yeni Yerinde.
Cavit Elektronik oto müzik market yeni adresinde hizmetinize devam ediyor.
20 Ocak 2015 Salı 19:10

 
Cafe de keyf açıldı
Söğütlüde bir cafe daha müşterilerinin hizmetine girdi.
28 Kasım 2014 Cuma 20:26

 
Trabzon'da asfaltlanma sürüyor
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yaptıkları plan ve program dahilinde betonlama ve asfaltlama çalışmalarını sürdürdüklerini kaydederek, “Kime ne söz vermişsek hepsini harfiyen yerine getireceğiz. Tabi ki çalışmalarımız bütçemiz imkanlarında yapacağız. 5 yıl içerisinde hiçbir vatandaşımızı ve belediyemizi ayırt etmeden en iyi hizmeti vermenin gayreti içeresinde olacağız” dedi.
10 Eylül 2014 Çarşamba 12:00

 
Yeni bir iş yeri hizmete girdi
Akçaabat Yaylacık Mah.Kireçhane mevkiinde yeni bir işyeri vatandaşların hizmetine açıldı.
22 Ağustos 2014 Cuma 19:37

 
Avni Aker'in kaderini Başbakan belirleyecek
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz hafta sonu Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaretinde konuyu kendilerine ilettiğini belirten Gümrükçüoğlu “Sayın Başbakanımızın talimatları ile inşasına başlanan stadyum 2015 yılının Ağustos ayında Trabzonspor’umuzun, Trabzon halkının ve futbol severlerin hizmetine girecektir.
24 Haziran 2014 Salı 19:18

 
Kent düğün salonu yenilendi
Derecik mahallesindeki Kent düğün salonu yenilenerek vatandaşların hizmetine açıldı.
12 Mayıs 2014 Pazartesi 08:59

 
İki Yıllık Yol Özlemini Başkan Sağıroğlu bitirecek
İki yıldır heyelan nedeniyle kapanan Taşdelen Mahallesinin yolunu Yomra Belediye Başkanı İbrahim SAĞIROĞLU açarak vatandaşların hizmetine sunacak.
22 Nisan 2014 Salı 17:41

 
Söğütlüye modern pazar yeri
Akçaabat a bağlı Söğütlü beldesine modern kapalı pazar yeri yapılıyor. Pazar yeri yakında vatandaşların hizmetine açılacak.
31 Aralık 2013 Salı 19:37

 
HC Market Açıldı
HC Market Adı Altında Et ürünleri, unlu mamuller ve market konseptiyle Düzköy yolu üzeri Atmaca Petrol Yanında Hizmetinize açıldı.
1 Ekim 2013 Salı 22:14

 
Memura ikramiye yolu kapandı
8 Eylül 1999'dan önce memuriyet hizmetinden istifa edenler, hizmet süreleri ne olursa olsun emekli olduklarında Memuriyet hizmet sürelerine emekli ikramiyesi alamayacak
12 Kasım 2012 Pazartesi 21:52

 
Cumartesi Günleri'de Poliklinik Var
Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi'nde cumartesi günleri poliklinik hizmeti verileceği bildirildi.
29 Mayıs 2012 Salı 08:50

 
Trabzon'daki tüm halkı kucaklamak bizim vazifemizdir
AK PARTİ Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, gerek Türk milletinin gerekse Trabzon halkının aldığı hizmetin karşılığını verdiğini söyledi.
13 Haziran 2011 Pazartesi 13:28

 
EYOF 2011 Sağlık Merkezi açıldı
11. Avrupa Olimpik Gençlik Oyunlarında sporculara sağlık hizmeti verecek sporcu sağlık merkezi tamamlanarak hizmete girdi.
13 Haziran 2011 Pazartesi 12:38

 
Çavuş'tan Nadir'e Yanıt
Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Akçaabat İlçe Başkanı Osman Çavuş CHP İlçe Başkanı Mustafa Nadir'in sözlerini eleştirerek, "basına yaptığı açıklamada halka hizmetin Hakk'a hizmet olduğunu beyan ediyor. Sayın Nadir CHP'nin fikir ve düşüncelerini savunuyorsa bayağı bir ilerleme var. Bu veciz söz şehrin görünür yerlerine asıldığında bunu irticai faaliyet olarak kabul eden, çeşmelerin üzerindeki su içme adabını söküp kaldıran zihniyetin bugün bu açıklamaları memnuniyet vericidir." dedi.
14 Eylül 2010 Salı 17:12

 
Akçaabat SGK Açıldı
osyal Güvenlik Kurumu'nun (SGK) Trabzon İl Müdürlüğü'ne bağlı Akçaabat SGK Merkezi binası, görkemli bir açılış töreni ile halkın hizmetine başladı. Bir süredir yapımı tamamlanmaya çalışan SGK binasının açılışına Trabzon valisi Dr. Recep Kızılcık, SGK İl Müdürü Tahsin Halcı Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan, Akçaabat Belediye başkanı Şefik Türkmen, İl genel meclis üyesi Mustafa Hikmet Eyüboğlu, Akçaabat Emniyet müdürü İsa Yılmaz, Işıklar Belediye başkanı Alişan Bayram, Darıca Belediye başkanı Muhammet Altınel, Akçakale belediye başkanı Emre Akgün, Esnaf ve sanatkârlar odası başkanı Yaşar Sivrikaya, Esnaf kefalet odası başkanı Osman Zeki Aşlan, Ak Parti ilçe başkanı Osman Çavuş ve çok sayıda
12 Eylül 2010 Pazar 16:18

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1903 Alberta'da (Kanada) meydana gelen toprak kaymasında 70 kişi öldü.
1916 Kut'ül Ammare Kuşatmasında Halil Kut Paşa komutasındaki 6. Ordu Irak cephesinde Kut'ül Ammare kasabasında İngiliz Mezopotamya ordusunu teslim aldı.
1939 Türk güreşçileri Yaşar Doğu ve Mustafa Çakmak 66 ve 87 kilolarda Avrupa ikincisi oldu.
1945 İtalya'daki Alman birlikleri teslim oldu.
1945 Sovyet tankları Berlin'e girdi. Sovyet askerleri şansölyelik binasının kapılarını zorlarken, Nazi lider Adolf Hitler, tabancayla intihar etti.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur