Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Trabzon Valiliği'nden Seçim Günü İçin Kritik Uyarı! ORTAHİSAR BİLİR GERÇEK BELEDİYECİLİK AK PARTİ'DİR YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ ÖĞRENCİLERLE SÖYLEŞTİ İÇLERİNDEKİ KÜTÜPHANEYİ TUVALE AKTARDILAR GENÇLİK ATEŞİAVNİ AKER’DE YANIYOR BAŞKAN EKİM 27 MART DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜNÜ KUTLADI KIZILAY’DAN KAYMAKAMA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ ÇEBİ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ RAHMAN CAMİİ ÇEVRESİ DÜZENLENCEK SARGANA DESTANI ANITI YAPILACAK KOLYONCU'DAN DEV MİTİNG TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinin gelişimi Vali Yıldırım’a anlatıldı BAŞKAN EKİM'DEN BAŞKA TELEFERİĞİ SORAN YOK AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ Yeşilvadi, Pınaraltı ve Sayvan’dan Aydın’a büyük destek geldi… TKDK 2024’te 248 Milyon Avro hibe dağıtacak. Azerbaycan Milletvekili Hamzayev’den Rektör Uzun’a ziyaret BTP’Lİ AYVAZ’DAN ÇOK ÇARPICI MESAJ ABD'de Hayatını Kaybetmişti DÜZKÖY’DE İNTİHAR KAĞAN MUMCU ÇAYKARA'DA
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
 
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
 
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
mevcut haberleri
 
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakının ortak adayı olarak Akçaabat Belediye Başkanlığına tekrar aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, seçim çalışmalarına Ramazan Ayında da durmaksızın devam ediyor.
25 Mart 2024 Pazartesi 16:52

 
AKÇAABAT DAHA MODERN GÖRÜNTÜYE KAVUŞACAK
31 Mart 2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakının Ortak adayı olarak Akçaabat Belediye Başkanlığına yeniden aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, yeni dönemde Akçaabat’ta yapacağı sokak sağlıklaştırma çalışmalarını anlattı.
22 Mart 2024 Cuma 17:38

 
AKÇAABAT’TA YENİ YAŞAM ALANLARI ÇOĞALACAK
31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakının Ortak Adayı olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle tekrar Akçaabat Belediye Başkanlığına aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, yeni dönemde Akçaabat’taki sosyal aktivite alanlarını arttıracak projeleri hayata geçirecek.
21 Mart 2024 Perşembe 17:23

 
AKÇAABAT TURİZMDE ÖNCÜ OLACAK
31Mart 2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Akçaabat Belediye Başkanlığına tekrar aday gösterilerin Cumhur İttifakının ortak adayı mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, yeni dönemde hayata geçireceği projelerle Akçaabat’ın turizmde öncü olacağını belirtti.
21 Mart 2024 Perşembe 17:02

 
BAŞKAN EKİM DURMAK BİLMİYOR
31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakının ortak adayı olarak Akçaabat Belediye Başkanlığına tekrar aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, seçim çalışmaları kapsamında hız kesmeden ziyaretlerine devam ediyor.
20 Mart 2024 Çarşamba 17:36

 
AKÇAABAT’A PLAJLI MİLLET BAHÇESİ YAPILACAK
31 Mart 2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakının ortak adayı olarak tekrar Akçaabat Belediye Başkanlığı’na aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, yeni dönemde de şehrin ihtiyaçlarına cevap verecek projeleri hayata geçirecek.
18 Mart 2024 Pazartesi 12:37

 
BAŞKAN EKİM GİTTİĞİ HER YERDE BÜYÜK COŞKUYLA KARŞILANIYOR
31 Mart 2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Akçaabat belediye Başkanlığına yeniden aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, hız kesmeden saha ziyaretlerine devam ediyor.
16 Mart 2024 Cumartesi 10:35

 
AKÇAABAT BELEDİYESİNDEN ÜRETİM VE İSTİHDAMA BÜYÜK KATKI
31 Mart 2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Akçaabat Belediye Başkanlığına tekrar aday gösterine Mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ve AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, seçim çalışmaları kapsamında Şinik Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret ettiler.
27 Şubat 2024 Salı 17:54

 
BAŞKAN EKİM AKÇAABAT’I KARIŞ KARIŞ GEZİYOR.
31 Mart 2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle yeniden Akçaabat Belediye Başkanlığına aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat’ı karış karış geziyor.
26 Şubat 2024 Pazartesi 16:41

 
SAMİMYET VE TEVAZUYLA HEMŞEHRİLERİMİZİN YANINDAYIZ
31 Mart 2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Akçaabat Belediye Başkanlığına yeniden aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, sahadan geri gelmiyor.
19 Şubat 2024 Pazartesi 19:55

 
ÇALMADIK KAPI, GİRMEDİK GÖNÜL BIRAKMIYORUZ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Akçaabat Belediye Başkanlığı’na tekrar aday gösterilen mevcut başkan Osman Nuri Ekim, Akçaabat’ı arşınlıyor.
9 Şubat 2024 Cuma 17:50

 
Trabzon Akçaabat Belediye Başkanı Ekim Seçim Çalışmalarına Hızlı Başladı!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle yeniden Akçaabat Belediye Başkanlığı’na aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, seçim çalışmalarına hızlı başladı.
5 Şubat 2024 Pazartesi 18:17

 
BAŞKAN EKİM’DEN TEBRİK VE TEŞEKKÜR
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim,Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına seçilen Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i tebrik ederek, mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na teşekkür etti.
18 Ocak 2024 Perşembe 17:31

 
MHP’de Ayar güven tazeledi
Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon İl Başkanlığı 14. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Kongrede mevcut İl Başkanı Ömer Ayar, 258 oyla yeniden başkan seçildi.
11 Eylül 2023 Pazartesi 00:35

 
“Havalimanı kapasitemiz turizm sezonu için yetersiz, acilen iyileştirme yapılmalı”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, Trabzon Havalimanının mevcut şartlarıyla yoğun uçak ve yolcu trafiğini artık kaldıramadığını belirterek, “Acilen iyileştirme yapılmasını bekliyoruz.
28 Mart 2023 Salı 00:48

 
Genç, vatandaşlara depremzedeler için çadır yardımı çağrısında bulundu
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, vatandaşları depremzedelere çadır yardımında bulunmaya çağırdı. Deprem bölgelerindeki incelemelerini tamamlayarak Trabzon’a dönüş yapan Başkan Genç, mevcut durum itibarıyla bölgede en çok çadıra ihtiyaç duyulduğuna vurgu yaptı.
13 Şubat 2023 Pazartesi 17:12

 
MÜSİAD Trabzon’da Başkan Ofluoğlu, Güven Tazeledi
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Trabzon Şubesi 13. Olağan Genel Kurulu Zorlu Grand Otel’de yapıldı. Mevcut Başkan Zafer Ofluoğlu’nun başkanlığında tek liste ile gidilen genel kurula, MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Osman Çalışkan’ın yanı sıra, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve 25 ve 26. Dönem Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, MÜSİAD Rize, Gümüşhane, Bayburt ve Batum şube başkanları ile üyeler katıldı.
11 Ocak 2023 Çarşamba 16:24

 
“YOL MEDENİYETTİR” ANLAYIŞIYLA AKÇAABAT’TA ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’in talimatları doğrultusunda Akçaabat’ta ulaşımız rahatlatmak için yeni yollar açılıyor; mevcut yollar genişletiliyor.
25 Ekim 2022 Salı 17:23

 
Akçaabat sahaları için 15 milyonluk yatırım!
Akçaabat Sebat Spor ’un mevcut binası korunarak inşa edilen Spor Lisesi’nin önündeki alana yapılacak olan iki adet sentetik saha, tribün, ışıklandırma ve çevre düzenlemesi için Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile protokol imzalandı.
21 Ekim 2022 Cuma 16:17

 
Başkan Kaynar’dan Karabacak’a Destek
Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği(TESOB) Başkanı Metin Kara, TESK Genel Başkanlığı’na adaylığını açıklayan ve mevcut başkan Bendevi Palandöken’e rakip olan Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Muharrem Karabacak’ın listesine girdi.
29 Ağustos 2022 Pazartesi 16:13

 
TESOB Başkanı Metin Kara, TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken'e rakip oldu!
Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği(TESOB) Başkanı Metin Kara, TESK Genel Başkanlığı’na adaylığını açıklayan ve mevcut başkan Bendevi Palandöken’e rakip olan Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Muharrem Karabacak’ın listesine girdi.
22 Ağustos 2022 Pazartesi 17:54

 
Türk Futbolunun Efsanelerine Üniversitemizden Büyük Onur
Trabzonspor eski Teknik Direktörü Sayın Ahmet Suat Özyazıcı’ya, mevcut Teknik Direktör Sayın Abdullah Avcı’ya ve 2002 Dünya Kupası’nda Milli Futbol Takımımıza üçüncülük kazandıran Sayın Şenol Güneş’e, Türk futbolunun gelişimindeki üstün hizmetleri ve bu alanda Trabzon’un ve Türkiye’nin uluslararası düzeyde tanıtımındaki önemli katkılarından dolayı Trabzon Üniversitesi Senatosu’nun 17.05.2022 tarih ve 52 sayılı kararı ile Antrenörlük alanında Fahri Doktor unvanı tevcih edilmiştir.
18 Mayıs 2022 Çarşamba 10:29

 
EKREM YILMAZ YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ
SÜRMENE ŞOFÖRLER ODASI SEÇİMİNDE MEVCUT BAŞKAN EKREM YILMAZ 7.KEZ BAŞKANLIĞA SEÇİLDİ.
19 Şubat 2022 Cumartesi 17:54

 
Egemen Turan Kaynar Yeniden Başkan
Mevcut Başkan Egemen Turan Kaynar 4.Kez Başkanlığa Seçildi
29 Ocak 2022 Cumartesi 18:11

 
Başkan Adayı Ali Çolak,Bizimki Ekmek Davası
Çolak: “Aday olmamızın gerekliliği, mevcut yönetimin hiçbir şey yapmaya meyilli olmamalarındandır. Biz ekmeğimizin peşindeyiz, ekmek davamız için adayız.”
5 Ocak 2022 Çarşamba 20:14

 
Tütünspor'da Kongre
Akçaabat Tütünspor Kulübü olağan kongresini yaptı. Kongrede mevcut başkan Bogoşlu güven tazeledi.
27 Aralık 2021 Pazartesi 18:45

 
Büyükşehir ‘Kamu İsg’ Ailesine Katıldı
İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü tarafından İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu’nun kamu kurum ve kuruluşlarında uygulanmasını sağlamak ve mevcut uygulamaları geliştirmek üzere gerçekleştirilen ‘Kamu İş Sağlığı ve Güvenliği İstişare Toplantıları’ bu hafta Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile yapıldı.
23 Ekim 2021 Cumartesi 10:29

 
Rakipsiz başkan güven tazeledi
Didim Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin olağan genel kuruluna mevcut kooperatif başkanı Ali İhsan Kubaliç, tek aday olarak girdiği seçimlerde güven tazeledi.
10 Temmuz 2021 Cumartesi 20:10

 
Akçaabat İMKB Anadolu Lisesinin TÜBİTAK Başarısı
TÜBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması; Türkiye geneli 12 bölgede gerçekleştirilen ve lise öğrenimine devam etmekte olan öğrencileri temel, sosyal ve uygulamalı bilim alanlarında çalışmalar yapmaya teşvik etmek, çalışmalarını yönlendirmek ve mevcut bilimsel çalışmalarının gelişimine katkı sağlamak amacıyla her yıl düzenleniyor.
9 Haziran 2021 Çarşamba 07:07

 
AK PARTİ TEK LİSTE İLE SEÇİME GİDİYOR
Ak Parti Akçaabat’ta Mevcut Başkan A.Hüseyin Altıntepe Başkanlığında Tek Liste İle Seçime Gidiyor.
15 Ekim 2020 Perşembe 20:28

 
TRABZONSPOR'DAN SPONSORLUK ANLAŞMASI!
Trabzonspor, mevcut sponsorluk anlaşmasını uzattı.
8 Ekim 2020 Perşembe 18:27

 
AK Parti Düzköy İlçe Konkresi Yapıldı.
AK Parti Düzköy İlçe Başkanlığı 7. Olağan Kongresinde tek liste ile seçime gidildi. Listeye göre mevcut İlçe Başkanı Şenol Akpınar yeniden görevine devam edecek.
4 Ekim 2020 Pazar 18:07

 
MİLLİYETÇİ TRABZONSPORLULARDA YENİ BASKAN GÖRKEM ULUSOY
Milliyetçi Trabzonsporlular derneği Trabzon il başkanlığında devir teslim gerçekleşti. Mevcut başkan Onur Uzunlar görevini Görkem Ulusoy'a devretti.
30 Ağustos 2020 Pazar 17:30

 
HACIOĞLU YENİ ADAYLARA YOL VERDİ
CHP Akçaabat ilçe başkanlığı 37.olağan genel kurulu cumartesi günü yapılacak. Mevcut başkan Musa Hocaoğlu ilçe başkanlığında yeni isim görmek istediğini söyledi.
26 Aralık 2019 Perşembe 09:53

 
Akyüz: Trabzon'un geleceği turizm ve ticarette
Trabzon'da yerel seçimlerde rakibi AK Parti'nin adayı mevcut belediye başkanı Ahmet Metin Genç'e kaybeden CHP adayı Salih Akyüz, yazılı bir açıklamayla hemşehrilerine seslendi.
2 Nisan 2019 Salı 10:59

 
Of Ziraat Odası’nın yeni Başkanı Berkant Saral
Of Ziraat Odası’nda yapılan ve mevcut başkan Mehmet Yüksel’in aday olmadığı 27. Olağan Genel Kurulda Berkant Saral başkan seçildi.
18 Şubat 2019 Pazartesi 00:53

 
Ak Parti 30 İli Açıkladı
Parti kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Erdoğan öncelikle mevcut belediye başkanlarından devam edecekler ile muhalefetin elinde olan bazı illerdeki adaylarını açıklayacak. Adayların açıklanacağı illerin arasında İzmir, Antalya, Gaziantep, Konya, Gümüşhane, Artvin, Denizli, Çankırı yer alıyor. Gaziantep’te Fatma Şahin, Antalya’da da Menderes Türel, Konya’da Uğur İbrahim Altay yeniden aday gösterilecek.
23 Kasım 2018 Cuma 18:24

 
AĞAOĞLU VE YÖNETİMİNİN DEVAM ETMESİ LAZIM ..
Celil Hekimoğlu, Trabzonspor mevcut yönetim kurulunu başarılı bulduğunu belirterek, şöyle devam etti:
15 Kasım 2018 Perşembe 08:14

 
TESOB'un yeni başkanı belli oldu
Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (TESOB) 2018 yılı Olağan Genel Kurulu bugün Novotel’de yapıldı. TESOB'un mevcut başkanı Metin Kara tekrar başkan seçildi.
1 Mayıs 2018 Salı 17:54

 
BAŞKAN AÇIKLAMAYAPTI.
Bizler kamu yarına çalışan odalar ve dernekler olarak çalışma alanlarımız arasında toplumu bilgilendirme görevimiz mevcut. Trabzon Ziraat Mühendisleri Odası olarak bu görevimizi yerine getirmek için üzerimize düşen kamu yararına ne sorumluluk varsa yerine getirdik
2 Şubat 2018 Cuma 17:16

 
ŞOFÖRLER 3. KEZ ALİ ŞENTÜRK DEDİ
Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Odası Genel Kurulu yapıldı. Kongrede mevcut başkan Ali Şentürk ile Akçaabat-Trabzon-Söğütlü-Mersin Minibüsçüleri 1 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Abdullah Sevim yarıştı.
7 Ocak 2018 Pazar 21:14

 
Kazanan İlik oldu
Trabzon Fırıncılar Odası Genel Kurulu’nda iki liste yarıştı. 3 dönem başkanlık yapan Yahya Baş ile mevcut Başkan Davut İlik’in aday olduğu kongrenin kazananı Davut İlik oldu.
1 Ocak 2018 Pazartesi 21:21

 
Ali ŞENTÜRK ADAYLIĞINI AÇIKLADI.
7 Ocakta yapılacak olan Akçaabat Şoförler ve otomobilciler Odası başkanlık seçimi için Mevcut başkan Ali Şentürk adaylığını açıkladı.
8 Aralık 2017 Cuma 17:05

 
Akgün'den Özel Açıklamalar
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Teşkilatı'nın hafta sonu gerçekleştireceği kongrede tek aday olan mevcut Başkan Emre Akgün, Akçaabatlı basın mensuplarıyla bir araya geldi. Akgün Akçaabat'a yapılan yatırımları basın mensuplarına anlatarak yapılması gereken projeler hakkında bilgi verdi.
22 Eylül 2017 Cuma 18:28

 
O İsim İl Başkan Adaylarını Sıraladı.
Ak Parti’de mevcut il yönetimine ve büyükşehir belediyesine muhalifliği ile tanınan, eski yönetim kurulu üyesi Kadir Sert, önümüzdeki günlerde yapılacak olan il başkanlığı seçimlerinde, il başkanı olarak önerdiği isimleri açıkladı.
26 Haziran 2017 Pazartesi 20:35

 
Akçaabat Turizmde Söz Sahibi Olacak.
Akçaabat'ın mevcut turizm potansiyeli ile planlanan turizm yatırımları Valimiz Yücel Yavuz başkanlığında yapılan toplantıda ele alındı.
28 Aralık 2016 Çarşamba 18:31

 
161 ŞEHİT, 1440 YARALI
Başbakan Binali Yıldırım "Kalkışmanın bastırıldı.Toplam 161 şehidimiz mevcuttur 1440 yaralımız vardır. Bu olaya kaşışan 2839 çeşitli rütbeli ve asker gözaltına alınmıştır" ifadelerini kullandı.
16 Temmuz 2016 Cumartesi 18:20

 
KTÜ'de rektörlük seçimi sonuçlandı.
Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) rektörlük seçimlerinde mevcut başkan Süleyman Baykal tekrar rektör adayı olarak seçildi.
12 Temmuz 2016 Salı 17:58

 
Erkan Kaynar Güven Tazeledi
Kulüp Tesisleri’nde gerçekleşen Olağan Genel Kurul’da başkanlığa mevcut başkan Erkan Kaynar başkan seçildi
6 Haziran 2016 Pazartesi 00:07

 
AKYAZI’DA ‘SU YOLU’
TOKİ, Trabzon Akyazı 40.000 Seyirci Kapasiteli Stadyum ve Spor Tesisleri Projesi”nde, ‘Su Yolu’nun mevcut olduğunu açıkladı.
16 Eylül 2015 Çarşamba 18:26

 
Hangi bakanın yerine kim geldi?
İşte mevcut hükümetin bakanları ve yeni kurulacak seçim hükümetinde yerlerine gelecek olan bakanların isimleri
29 Ağustos 2015 Cumartesi 08:01

 
Başkan:Ülkücüler Kocaman Bir Ailedir.
Trabzon Ülkü Ocakları İl Başkanı Mihrab Altınışık mevcut İl Ocak yöneticilerinin ailelerini ziyaret ediyor.
6 Ağustos 2015 Perşembe 16:42

 
Erkan Kaynar Güven Tazeledi
Kulüp tesislerinde gerçekleşen Olağan genel kurulda başkanlığa mevcut başkan Erkan Kaynar yeniden getirildi
6 Haziran 2015 Cumartesi 16:07

 
Ak Partililer Körfez köftede buluştu
Akçaabat Ak parti ilçe teşkilatında eski kurucu ve yöneticilerle mevcut yönetici ve görevliler” geçmişten geleceğe hep beraber el ele gönül gönüle ” sloganıyla Akçaabat Körfez köfte Yusuf ta bir araya geldiler.
7 Nisan 2015 Salı 16:51

 
Yomra’da Alhas 2.kez başkan seçildi.
Ak Parti Yomra Kadın Kolları 4. Olağan kongresi gerçekleşti. Kongrede mevcut başkan Ayşegül Alhas, yeniden başkanlığa seçildi.
21 Ocak 2015 Çarşamba 19:20

 
AK Parti İlçe Kongreleri Devam Ediyor
AK Parti Trabzon ilçe kongreleri Vakfıkebir ile devam ederken, tek liste ile gidilen kongrede mevcut başkan Enver İskenderoğlu yeniden ilçe başkanlığına seçildi.
22 Kasım 2014 Cumartesi 16:10

 
Karayolları Projeleri ile Trabzon’un Çehresi Değişiyor
Karayollarının Mevcut Projeleri Tamamlandığında Trabzon Başka Bir Trabzon Olacak
18 Haziran 2014 Çarşamba 09:57

 
Metin KARA Güven Tazeledi
Mevcut başkan Metin Kara yeniden başkan seçilerek üyelerinden güvenoyu aldı.
6 Mayıs 2014 Salı 17:37

 
Başkan Şener tedirgin
Trabzonspor’da yaklaşan kongre öncesi konuşan mevcut kulüp Başkanı Sadri Şener, güldürdü.
1 Mayıs 2013 Çarşamba 12:47

 
Çimento Fabrikasına Karşı Eylem
Trabzon'un Tonya ilçesinde Çevre Platformu tarafından, Tonya'da yapılması planlanan çimento fabrikasına ve mevcut taş ocaklarına karşı miting düzenlendi.
27 Ocak 2013 Pazar 18:01

 
Kaynar Yeniden Başkan
Akçaabat Sebatspor’da yapılan kongrede mevcut başkan Erkan Kaynar yeniden başkanlığa getirildi.
18 Haziran 2012 Pazartesi 15:46

 
Artık not verilmeyecek...
Yapılan çalışmaya göre ilköğretim 1'inci sınıf öğrencileri mevcut sistemde olduğu gibi karne alacak, ama not verilmeyecek.
23 Mayıs 2012 Çarşamba 19:01

 
Karan, Ertürk'ün kongreye renk kattı
CHP Trabzon İl Başkanlığı Seçimi Cumhuriyet Halk Partisi 34'üncü Olağan Trabzon İl Başkanlığı Kongresinde mevcut başkan Yavuz Karan, güven tazeledi.
21 Mayıs 2012 Pazartesi 09:12

 
Ak Parti Trabzon Tek Yürek
AK Parti Trabzon İl Kongresine iki gün kala büyük birleşme gerçekleşti. Mevcut İl Başkanı Adnan Günnar'a tam destek geldi..GÜMRÜKÇÜOĞLU, GÜNNAR, KANCA VE YANMIŞ BİRARADA!
10 Mayıs 2012 Perşembe 13:45

 
Çelik Başkanlığa Aday Oldu
Akçaabat Sebatspor'da mevcut başkan Zeki Öztürk'ün istifasıyla boşalan kulüp başkanlığı görevine taraftarlar derneği başkanı Hüseyin Çelik aday oldu.
19 Haziran 2011 Pazar 18:31

 
Kongre
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Akçaabat Sebatspor'da Başkan Zeki Öztürk, olağanüstü kongre kararı aldıklarını açıkladı. Öztürk, mevcut yönetimin sayı olarak fazla olduğunu ve karar almakta zorlandıklarını, bu nedenle kongre kararı aldıklarını açıkladı. Öztürk "Daha rahat çalışabilmemiz, daha rahat karar alabilmemiz için yönetim kurulu sayımızda da gerekli azaltmayı yapmak üzere genel kurul kararı aldık. Daha iyi olacağına inanıyorum" dedi.
19 Ekim 2010 Salı 12:51

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1636 Hollanda'da Utrecht Üniversitesi kuruldu.
1812 Venezuela'nın Karakas şehri, şiddetli bir depremle tahrip oldu.
1821 Seyyid Ali Paşa sadrazamlıktan alınarak yerine Benderli Ali Paşa atandı.
1917 I. Dünya Savaşı: Çanakkale Boğazı'nın Anadolu yakasında görev yapmak üzere Osmanlı 15. Kolordusu'nun teşkili.
1915 I. Dünya Savaşı: Birinci Gazze Muharebesi
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur