Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Fikirden Paylaşıma: Bilim Şenliği Daveti SEBAT GENÇLİKSPOR KULÜBÜ KARSLI İLE DEVAM KARARI ALDI "MAZİDEN ATİYE TRABZON" AÇILIŞ PROGRAMI DÜZENLENDİ Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 1. Junior Cup U11 Kış Turnuvası’nda Söğütlüspor şampiyonluğa ulaştı. ‘’FİLİSTİN’DE GÜNDOĞUMU GİBİ’’ SAHNELENMEYE BAŞLADI METE YARAR TRABZON’DA SEMİNER VERECEK Yağmur Yılmaztürk Avrupa şampiyonu oldu TTSO Meclis Üyesi Çuvalcı, turizm sektörünün beklenti ve çözüm önerilerini dile getirdi Sezgin Mumcu Doğalgaz Yatırımını Değerlendirdi; Beşikdüzü OSB’ye Doğalgaz Geldi TTSO Başkan Yardımcısı Baş, akaryakıt sektörünün talepleri ve çözüm önerilerini aktardı ORTAHİSAR BELEDİYESİ, KIRSAL MAHALLELERDE YAŞANAN HEYELANLARA MÜDAHALE ETTİ Başkan Ekim Gündüz Sarıtaş’ta, Akşam Osmanbaba’da Vatandaşlarla Buluştu Anahtar Parti’den Kaymakama Ziyaret Kanuni Mahallesi Camii'nin temel atma töreninde konuşan Başkan Genç: TTSO nisan ayı meclis toplantısı yapıldı "Karadeniz PDR Günleri" etkinliği düzenlenecek. Ortaköy Grup İçme Suyu Arıtma Tesisi Hizmete Hazır, Abonelikler Başladı BAŞKAN KAYA, YEREL MEDYA BULUŞMALARINDA KONUŞTU ŞEHİT BERAT MECİT DAY, DUALARLA ANILDI UÇARSU DA YANGIN
SEBAT GENÇLİKSPOR KULÜBÜ KARSLI İLE DEVAM KARARI ALDI
SEBAT GENÇLİKSPOR KULÜBÜ KARSLI İLE DEVAM KARARI ALDI
 
Yağmur Yılmaztürk Avrupa şampiyonu oldu
Yağmur Yılmaztürk Avrupa şampiyonu oldu
 
METE YARAR TRABZON’DA SEMİNER VERECEK
METE YARAR TRABZON’DA SEMİNER VERECEK
 Halkın Sesi Biziz
 

Halkın Sesi Biziz

CHP Trabzon 2. sıra milletvekili adayı Ali Türen Öztürk Akçaabat ve yöresinde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Halkın sesinin CHP olduğunu dile getiren Öztürk, vatandaşların karşılaştıkları sorunları dile getirirken bulundukları iddiaların iktidarın sorunların çözümünden ne kadar uzak olduğunu gösterdiğini söyledi.

6 Mayıs 2011 Cuma 15:13
Yazdır
CHP Trabzon 2. sıra milletvekili adayı Ali Türen Öztürk Akçaabat ve yöresinde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Halkın sesinin CHP olduğunu dile getiren Öztürk, vatandaşların karşılaştıkları sorunları dile getirirken bulundukları iddiaların iktidarın sorunların çözümünden ne kadar uzak olduğunu gösterdiğini söyledi. Seçim gezilerinde vatandaşla buluşmaya devam eden CHP Trabzon 2. sıra milletvekili adayı Ali Türen Öztürk halkın sorunlarının çözüm adresinin CHP olduğunu söyledi CHP Trabzon 2. sıra milletvekili adayı Ali Türen Öztürk seçim çalışmalarında vatandaşların dertlerini dinlediklerini belirterek, “Halkımız öyle iddialarda bulunuyor ki şaşırmamak mümkün değil. AK Parti iktidarında hangi eksiklikleri ve karşılaştıkları mağduriyetleri dile getirirken bu sıkıntılara kimsenin kulak vermediğini dile getirdi vatandaşlarımız” dedi. Öztürk’e vatandaşın kendisine ilettiği sorular ve iddiaları şu şekilde sıraladı, “ 2 bin yılında yaz aylarında Trabzon-İstanbul seferini yapan Ankara Feribotu ve samsun Feribotu nerede. Bu seferler neden kalktı. Deniz taşımacılığını bitiren iktidar Trabzon’un ekonomisine ve yaşayanların deniz yolu ile seyahat etme hakkını elinden almıştır. 5510 sayılı yasa ile 01.10.2008 yılında tüm gemi adamlarının yıpranma payları kalktı. Niçin ve neden Trabzon’dan Sochi’ye çalışan sayısız gemi vardı, Sochi limanının kapanmasının ardından tüm gemi adamları ve narenciye ile uğraşanlar işsiz kaldı mağdur oldu iktidar bu sorunların çözümünü neden gerçekleştirmedi. Rusya’ya vize kalktı, vize işadamlarına kalktı, Türkiye’den Rusya’ya gitmek için vatandaşlarımıza, gemilere ve inşaat işçileri neden bu vize kalkışından yararlanmadı. Türkiye’nin en büyük ro-ro filosu Amerika’ya satılıp un-ro-ro neden alındı. Beşikdüzü limanında batan gemi 8 yıldır çıkarılamadı. Kıyı emniyeti ve Ulaştırma Bakanlığı bu konuda ne yaptı?” Öztürk vatandaşların ülkenin içinde bulunduğu sorunlara karşı ne kadar duyarlı olduğunu bu şikayetlerden anlaşıldığını belirterek, “12 Haziran’da yapılacak genel seçimde halkın iktidara kendi sorunlarına karşı duyarsız kalmasının cezasını verecektir” dedi. Öztürk CHP iktidarında işsiz kalan herkesin insanca hayatını sürdürebileceği ücret ile çalışma dünyasına katılacağını, deniz yolu ulaşımının kendi iktidarında sağlanacağını, denizcilerin yaşadığı sorunların zaman geçirilmeden çözümleneceğini gemi adamlarının mağduriyetlerinin de giderileceğini sözlerine ekledi.
Anahtar Kelimeler: CHP, Trabzon, 2, sıra, milletvekili, adayı, Ali, Türen, Öztürk, Akçaabat, ve, yöresinde, vatandaşlarla, buluşmaya, devam, ediyor, Halkın, sesinin, CHP, olduğunu, dile, getiren, Öztürk, vatandaşların, karşılaştıkları, sorunları, dile, getirirken, bulundukları, iddiaların, iktidarın, sorunların, çözümünden, ne, kadar, uzak, olduğunu, gösterdiğini, söyledi
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1719 Daniel Defoe'nun ünlü romanı 'Robinson Crusoe' yayımlandı.
1874 Radyo dalgaları üzerinde çalışan ve bu yolla ilk haberleşmeyi sağlayan fizik bilgini Guglielmo Marconi doğdu.
1859 Kızıldeniz ile Akdeniz'i birbirine bağlayacak Süveyş Kanalı'nın kazılmasına, Mısır'ın Port Said kentinde başlandı.
1901 New York, otomobiller plaka uygulamasını zorunlu hale getiren ilk eyalet oldu.
1914 İngiliz Fransız kuvvetleri Çanakkale'ye çıkarma harekatı başlattı. Kara savaşları başladı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur