Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
TRABZON’DA MUAY THAİ HEYECANI MİNİK KALPLERİN PERDESİ AKÇAABAT’TA ARALANIYOR ASYA MARKET’İN 11. ŞUBESİ SÖĞÜTLÜ’DE AÇILDI MHP İLÇE BAŞKANI’NIN ANNESİ ÖLDÜ Bak'a sosyal medyadan siber saldırı. DOĞADAN SOFRAYA, AKÇAABAT’TA OT FESTİVALİ ZAMANI ÇİFTÇİLER, DEVLETTEN ACİL DESTEK VE KREDİ ERTELEMESİ BEKLİYOR!.. TTSO’da Meslek Komitesi başkanlarıyla sektörlerin talepleri görüşüldü AGD’DEN FİLİSTİN-GAZZELİLERE DESTEK EYLEMLERİ BARÜ’lü milli güreşçi Burhan Akbudak, Avrupa üçüncüsü oldu BTP, Prof. Dr. Haydar Baş'ı vefatının 5. yıl dönümünde andı RAYLI SİSTEM İÇİN İLK KAZMA BU YIL SONUNDA VURULACAK Dr. Çankaya Burası Arif’in kahvesi değil A PARTİ BASINI AĞIRLADI HAYATİ YAZICI, SİYASİ TECRÜBELERİNİ GENÇLERLE PAYLAŞTI GERİGELMEZ: “DURMAK YOK, YOLA DEVAM” ’İMAR KOMİSYONU OLARAK KAMUOYU AÇIKLAMAMIZDIR’’ AKÇAABATLI GENCİN ACI SONU! Selman Sevim:Cevap Hakkımı Kullanıyorum ARTIK İKLİMDEN DAHA HIZLI DEĞİŞTİRMEK ZORUNDAYIZ.
ASYA MARKET’İN 11. ŞUBESİ SÖĞÜTLÜ’DE AÇILDI
ASYA MARKET’İN 11. ŞUBESİ SÖĞÜTLÜ’DE AÇILDI
 
Bak'a sosyal medyadan siber saldırı.
Bak'a sosyal medyadan siber saldırı.
 
MHP İLÇE BAŞKANI’NIN ANNESİ ÖLDÜ
MHP İLÇE BAŞKANI’NIN ANNESİ ÖLDÜ
15 Temmuz Demokrasinin ve  Türk Milletinin Zaferidir.
 

15 Temmuz Demokrasinin ve Türk Milletinin Zaferidir.

Trabzon’da düzenlenmiş olan 15 Temmuz Milli Birlik ve Beraberlik yürüyüşüne katılan Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar akşamda Trabzon Meydanında düzenlenen etkinliklere katılım sağladı.

16 Temmuz 2018 Pazartesi 15:50
Yazdır

 

Milletvekili Günnar;15 Temmuz gecesinde yapılmış olan bu ihaneti milletimiz soğukkanlı kararlı ve tarihten gelen asil duruşu ile püskürtmüştür. Bu toprakların ve bu milletin üzerinde yaratmak istedikleri darbe kültürünü de tarihe gömmüştür.
Artık Türkiye de darbe yapılamayacağını herkes görmüştür. Bu hain kalkışma tek başına oluşmuş alelade bir darbe değildir. Bu ihanetin örgütsel tarihsel ve işlevsel yapısını incelediğimizde olayın vahametini daha net görebiliyoruz. Yıllarca dost ve müttefik sandığımız ülkelerin, içerde Fetö v.b. hainlerle oluşturmuş oldukları bu ihanet birlikteliği artık bütün açıklığı ile ortaya çıkmıştır. Cumhuriyet döneminde 27 Mayıs, 21 mart, 12 eylül, 28 şubat ve dahası çağın en gelişmiş argümanlarını kullanarak Milletimize ve Ülkemize müdahale etmişlerdir. Demokratik kurallarla seçilerek yönetim hakkını elde etmiş olan hükümetlere mütemadiyen ayar vermişlerdir. Bu darbe girişimlerinin bir çoğunda başarılı olmuşlardır. Ama 15 Temmuz da aziz Milletimiz liderinin arkasında dimdik durarak vatan hainleri ve onların ağababalarının karşısına çıkarak geçmişteki gibi başaramayacaklarını tüm dünyaya göstermiştir. Kanımız ve canımız pahasına bayrağımızı indirtmez ezanımızı dindirtmeyiz diyerek demokrasinin zaferini ilan ettik. Artık bu coğrafyada hükümetleri Türk Milleti demokratik kurallar manzumesine göre kurar ve aynı kurallara göre görevden alır. Söz sahibi milletimizin kendisidir. Türkiye’yi ve Milletimizi şimdiye kadar şekillendirdikleri ve yönettiklerini zanneden hainlere Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte 15 Temmuz gecesinde dünyayı dar ettik.  Neye uğradıklarını daha henüz yeni yeni anlamaya çalışıyorlar. O gece milletin zaferi karşısında dost ve müttefik bildiğimiz ülkelerde bir sessizlik bir endişe hüküm sürüyordu. Diplomatik teamüller çerçevesinde nezaketen de olsa bu hususta demokrasiden yana bir açıklama dahi yapamadılar. Bu kıymetli destanı Aziz Milletimiz 252 şehit 2 binden fazla gazisi ile bu anı yaşayanların hafızasına ve tarihin sayfalarına altın harflerle kazıyarak yazmıştır. O geceyi haktan yana kanları ve canları pahasına mukaddes kılan Milletimiz bize Kudüs’ün fethini, Malazgirt’i, İstanbul’un fethini, Çanakkale zaferini hatırlattı. Tarihimizden ilham alarak geleceğimize nasıl yön verebileceğimizi bir kere daha tüm dünyaya gösterdik. Bir kere daha Allah bütün şehitlerimize rahmet eylesin Aziz şehitlerimizin yakınlarına sabırlar ihsan eylesin. Tüm gazilerimize de sağlıklı uzun ömürler dilerim. Yüce Mevlamız bizlere bir daha böyle büyük acılar yaşatmasın inşallah.Bu birliktelik bu İman olduğu müddetçe bu coğrafyada söz sahibi olmaya devam edeceğiz.  “Bu asil ve güçlü duruşla çok çalışacağız insanımıza ve insanlığa nızam-ı alem hedefine ulaşılması hususunda önderlik ve fedakarlık yapacağız inşallah” dedi.
Anahtar Kelimeler: Trabzon’da, düzenlenmiş, olan, 15, Temmuz, Milli, Birlik, ve, Beraberlik, yürüyüşüne, katılan, Trabzon, Milletvekili, Dr, Adnan, Günnar, akşamda, Trabzon, Meydanında, düzenlenen, etkinliklere, katılım, sağladı
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1917 Bolşevik lider Lenin sürgünde bulunduğu İsviçre'den Rusya'ya döndü ve Sosyalist Devrim'in başlatılması çağrısında bulundu.
1925 Tanin gazetesi süresiz kapatıldı.
1941 II. Dünya Savaşı: 500 Alman uçağı Londra'yı bütün gece bombaladı.
1943 Dr. Albert Hofmann, LSD'nin psychedelic (sanrı yaratan, hayal gördüren) etkilerini keşfetti.
1946 Suriye, Fransız Mandasıyken bağımsızlığını kazandı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur