Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
TÜRKİYE'DE FİYATI DÜŞEN TEK ÜRÜN: FINDIK! TRABZONSPOR'A KOMBİNE ÖNERİSİ Eren Altıntaş ile sözleşme imzaladık HAYIRSEVER HALİS GÜNEŞ'E ÇOK ÖZEL TEŞEKÜR Sürmene Kahraman Mahallesi’ne Millet Bahçesi kazandırıldı BAŞKAN KAYA’DAN BURS İÇİN ‘İMECE’ ÇAĞRISI BAŞKAN EKİM MAHALLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR KAYMAKAM ŞAHİN'DEN KARMA RESİM SERGİSİNİ ZİYARETİ MHP YÖNETİMİ’NDEN TANIŞMA ZİYARETLERİ CHP'Lİ GEDİKLİ'DEN YENİ PARTİYE SERT MESAJ: "SİYASET ŞOVLA DEĞİL, İLKELERLE YAPILIR" YENİ PARTİ AKÇAABAT’TA RESMİYET KAZANDI BAŞKAN GENÇ: “TRABZON DA GÜMÜŞHANE DE BİRDİR, BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN” Kutlu Çiftinden Resim Sergisi GÜLLÜ AK CHP’DE KALDI AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın, Muhtarlarla İstişarelerini Sürdürüyor AKÇAABAT BAL ÜRETİCİLERİ BİRLİĞİNDEN 2,5 MİLYONLUK YATIRIM İÇİN TEŞEKKÜR MESAJI İran Başkonsolosu Khosravi’den TTSO’ya ziyaret ÇARŞIBAŞI MODERN İTFAİYE MERKEZİNE KAVUŞTU Çelebi, Trabzon Kalifiye İnsan Kaynağı Stratejisi Projesi'ni tanıttı EKİM'DEN TEŞEKKÜR
BAŞKAN EKİM MAHALLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
BAŞKAN EKİM MAHALLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
 
CHP'Lİ GEDİKLİ'DEN YENİ PARTİYE SERT MESAJ: 'SİYASET ŞOVLA DEĞİL, İLKELERLE YAPILIR'
CHP'Lİ GEDİKLİ'DEN YENİ PARTİYE SERT MESAJ: "SİYASET ŞOVLA DEĞİL, İLKELERLE YAPILIR"
 
MHP YÖNETİMİ’NDEN TANIŞMA ZİYARETLERİ
MHP YÖNETİMİ’NDEN TANIŞMA ZİYARETLERİ
18.Orhan Kaynar Futbol Turnuvası’nın final günü, merhum Orhan Kaynar için yapılan anma ve rahmet dilekleriyle başladı.
 

18.Orhan Kaynar Futbol Turnuvası’nın final günü, merhum Orhan Kaynar için yapılan anma ve rahmet dilekleriyle başladı.

Turnuvaya katkı veren hakemlere, sağlık ekiplerine ve organizasyonu titizlikle yürüten turnuva komitesine teşekkür edildi. Organizasyonda yüzlerce kişiye döner ikram edildi.

18 Kasım 2025 Salı 17:21
Yazdır

Açılış selamlaması için Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ersen Küçük sahneye davet edildi.

Kurumlardan güçlü destek

Final programında, turnuvaya katkı sunan birçok kurum ve temsilcisi de hazır bulundu. Plaket takdimleri de bu destek doğrultusunda gerçekleştirildi.

Trabzonspor’a verilen plaket, Sahil Güvenlik Komutanı Binbaşı Aytaç Bayırlı tarafından takdim edildi. Ardından ASKF Trabzon Şubesi’ne sunulan plaket, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Seyit Hisoğlu’nun elinden çıktı. Vardallar Otomotiv adına verilen plaketi TÜRSAB Bölge Başkanı Mehmet Ali Tuna tarafından Genel Müdür Coşkun Kılıça'a takdim edilirken, Mekap’a yönelik teşekkür plaketi Çoruh Edaş Trabzon İl Müdürü Anıl Şahinler tarafından sunuldu.

Nano Yapı Denetim’e verilen plaket Basın İlan Kurumu Trabzon Bölge Müdürü Ali Nuhoğlu tarafından Tülay Adanur'a takdim edildi. 4K İnşaat adına gerçekleştirilen plaket sunumu ise Trabzon İletişim Başkanlığı Bölge Müdürü Murat Güler tarafından yapıldı. Forum Trabzon’a verilen plaket Jandarma Alay Komutanı Tümgeneral Bahattin Murat Yakın’ın elinden çıktı. Aydınlar Otomotiv’e verilen plaket ise Trabzon Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdem Taşdemir tarafından takdim edildi.

Son olarak Kebaçım’a yönelik plaket, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ersen Küçük tarafından sunuldu. Gol kralı Samet Turan ödülünü TTSO Başkan Yardımcısı Ahmet Kazaz’dan alırken, centilmenlik ödülü Rahman Turan’a verildi.

Finalde Heyecan Doruktaydı

Ortahisar Medya ile Turkuvaz arasındaki final müsabakası, turnuvanın ruhunu yansıtan mücadele dolu anlara sahne oldu. İki takımın da oyundan kopmadan devam ettiği karşılaşmada Ortahisar Medya, 2-1’lik skorla şampiyonluğa ulaştı.

Geniş Protokol Katılımı

Final programına Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Yüksel Gülay, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, KTÜ Rektörü Hamdullah Çuvalcı, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Seyit Hisoğlu, Basın İlan Kurumu Bölge Müdürü Ali Nuhoğlu, Trabzon İletişim Başkanlığı Bölge Müdürü Murat Güler ve çok sayıda gazeteci katıldı.

İkincilik kupasını Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Yüksel Gülay verirken, birincilik kupası Trabzon Valisi Aziz Yıldırım tarafından takdim edildi. Vali Yıldırım’a, merhum Orhan Kaynar’ın eşi Mine Kaynar ve abisi Mustafa Kaynar da eşlik etti.

Vali Yıldırım: "Bu Turnuva Basını Bir Araya Getiren Bir Gelenek"

Vali Aziz Yıldırım, yaptığı değerlendirmede turnuvanın Trabzon basını için özel bir bağ oluşturduğunu söyledi:

“Orhan Kaynar adına düzenlenen bu turnuva artık Trabzon basınının güçlü bir geleneği haline geldi. Rekabetin yanında dostluk ve saygı var. Şampiyon olan Ortahisar Medya’yı tebrik ediyorum. Tüm takımlara fair-play ruhuyla oynadıkları için teşekkür ediyorum.”

Ersen Küçük: "Hem Vefa Hem Dayanışma İçin Buradayız"

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ersen Küçük ise konuşmasında hem duygusal hem teşekkür dolu mesajlar verdi:

“Bu turnuva bizim için sadece futbol değil, aynı zamanda bir vefa. Orhan abiyi bu organizasyonla yaşatıyoruz. Destek veren kurumlara, hakemlerimize, sağlıkçılarımıza ve mücadele eden tüm meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum. Basını bir araya getiren bu geleneği sürdürmek istiyoruz.”

Centilmenlik Önde, Rekabet Tadında

Bu yılki turnuva, hem sahadaki saygı hem de kurumların dayanışmasıyla amacına ulaştı. 18. Orhan Kaynar Futbol Turnuvası yine basın camiasının buluşma noktası oldu ve centilmenlik vurgusuyla tamamlandı.

 

Anahtar Kelimeler: , Turnuvaya, katkı, veren, hakemlere, sağlık, ekiplerine, ve, organizasyonu, titizlikle, yürüten, turnuva, komitesine, teşekkür, edildi, Organizasyonda, yüzlerce, kişiye, döner, ikram, edildi,
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1560 Piyale Paşa, Tunus'un Cerbe Adası'nı ele geçirdi.
1908 II. Abdülhamit döneminde resmî bir göreve dönüşen hafiyelik resmen ortadan kaldırıldı.
1914 Fransız Sosyalist Partisi'nin (1901) ve L'Humanité gazetesinin (1904) kurucusu, yazar, konuşmacı ve devlet adamı Jean Jaurés bir deli tarafından öldürüldü.
1921 Yunan Kralı Konstantin Eskişehir'e geldi.
1922 İstiklal Mahkemeleri kanunu TBMM'de kabul edildi.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur