Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
TÜRKİYE'DE FİYATI DÜŞEN TEK ÜRÜN: FINDIK! TRABZONSPOR'A KOMBİNE ÖNERİSİ Eren Altıntaş ile sözleşme imzaladık HAYIRSEVER HALİS GÜNEŞ'E ÇOK ÖZEL TEŞEKÜR Sürmene Kahraman Mahallesi’ne Millet Bahçesi kazandırıldı BAŞKAN KAYA’DAN BURS İÇİN ‘İMECE’ ÇAĞRISI BAŞKAN EKİM MAHALLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR KAYMAKAM ŞAHİN'DEN KARMA RESİM SERGİSİNİ ZİYARETİ MHP YÖNETİMİ’NDEN TANIŞMA ZİYARETLERİ CHP'Lİ GEDİKLİ'DEN YENİ PARTİYE SERT MESAJ: "SİYASET ŞOVLA DEĞİL, İLKELERLE YAPILIR" YENİ PARTİ AKÇAABAT’TA RESMİYET KAZANDI BAŞKAN GENÇ: “TRABZON DA GÜMÜŞHANE DE BİRDİR, BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN” Kutlu Çiftinden Resim Sergisi GÜLLÜ AK CHP’DE KALDI AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın, Muhtarlarla İstişarelerini Sürdürüyor AKÇAABAT BAL ÜRETİCİLERİ BİRLİĞİNDEN 2,5 MİLYONLUK YATIRIM İÇİN TEŞEKKÜR MESAJI İran Başkonsolosu Khosravi’den TTSO’ya ziyaret ÇARŞIBAŞI MODERN İTFAİYE MERKEZİNE KAVUŞTU Çelebi, Trabzon Kalifiye İnsan Kaynağı Stratejisi Projesi'ni tanıttı EKİM'DEN TEŞEKKÜR
BAŞKAN EKİM MAHALLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
BAŞKAN EKİM MAHALLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
 
CHP'Lİ GEDİKLİ'DEN YENİ PARTİYE SERT MESAJ: 'SİYASET ŞOVLA DEĞİL, İLKELERLE YAPILIR'
CHP'Lİ GEDİKLİ'DEN YENİ PARTİYE SERT MESAJ: "SİYASET ŞOVLA DEĞİL, İLKELERLE YAPILIR"
 
MHP YÖNETİMİ’NDEN TANIŞMA ZİYARETLERİ
MHP YÖNETİMİ’NDEN TANIŞMA ZİYARETLERİ
5 saatlik Trabzon fırtınası
 

5 saatlik Trabzon fırtınası

Bakan Soylu, mega projeler ve yatırımlar için zirveyi bu kez Ankara’da topladı

19 Mart 2016 Cumartesi 15:16
Yazdır
MEGA PROJELERİN TAKİBİ MİLLETLETVEKİLLERİNE DAĞITILDI

TRABZON’DA hafta sonu yatırımları yerinde takip eden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, bu kez Trabzon zirvesini bakanlıkta topladı. Bakan Süleyman Soylu’nun başkanlığında Ankara’da iki oturum şeklinde yapılan ve yaklaşık 5 saat süren toplantıda Trabzon’daki yatırımlar bir kez daha masaya yatırıldı. Trabzon’un mega projeleri, takibi için milletvekillerine tek tek dağıtıldı. Toplantıya milletvekillerinin yanısıra vali, büyükşehir belediye başkanı ve AK Parti il başkanı da katıldı.

SORUNLAR ANKARA’DA YAPILAN İKİ OTURUMDA ELE ALINDI

TOPLANTIYLA ilgili bilgi veren İl Başkanı Haydar Revi, “İki oturum yaptık. Trabzon’un bütün işlerini ve bütün projelerini konuştuk. ikinci devlet üniversitesi, şehir hastanesi, demir yolu, Güney Çevre Yolu, ikinci pist, yatırım adası büyük projelerin yanısıra turizm yatırımları, yaylalardaki kaçak yapılaşma ve ilçelerdeki projeler de tek tek masaya yatırıldı. Dosyalar tek tek değerlendirildi. Sayın Bakanımız Süleyman Bey, projelerle ilgili bakanlarımızın tamamıyla konuştu.” dedi.

TRABZON’DA hafta sonu yatırımları yerinde takip eden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, bu kez Trabzon zirvesini bakanlıkta topladı. Bakan Süleyman Soylu’nun başkanlığında Ankara’da iki oturum şeklinde yapılan ve yaklaşık 5 saat süren toplantıda Trabzon’daki yatırımlar bir kez daha masaya yatırıldı. Trabzon’un mega projeleri, takibinin yapması için milletvekillerine tek tek dağıtıldı.

Ankara’da Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında yapılan ve 5 saat süren toplantının ilk oturumuna Trabzon Valisi A. Celil Öz, Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Ayşe Sula Köseoğlu, Salih Cora ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi katıldı. Trabzon Milletvekili Adnan Günnar’ın daha önceden İstanbul’da programlanmış bir ziyareti nedeniyle katılamadığı toplantıda Trabzon’a yapılması düşünülen yatırımlar, projeler ve organizasyonlar tartışıldı. Vali Öz’ün katılmadığı ikinci oturumda ise teşkilat sorunları ve Trabzon’daki bürokrat atamaları masaya yatırıldı.

REVİ: ÇOK VERİMLİ BİR TOPLANTI OLDU

Toplantıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, “Uzun ve çok verimli bir toplantı oldu. Yaklaşık 5 saat sürdü. İki oturum hâlinde yaptık. İkinci oturumda Vali Bey yoktu. Bu oturumda teşkilatla ilgili değerlendirmelerde bulunduk. Trabzon’un bütün işlerini ve bütün projelerini konuştuk. ikinci devlet üniversitesi, şehir hastanesi, demir yolu, güney çevre yolu, ikinci pist, yatırım adası büyük projelerin yanı sıra turizm yatırımları, yaylalardaki kaçak yapılaşma ve ilçelerdeki projeler de tek tek masaya yatırıldı. Dosyalar tek tek değerlendirildi. Sayın Bakan’ımız Süleyman Bey, projelerle ilgili bakanlarımızın tamamıyla konuştu. Projelerin takibi noktasında bütün milletvekillerimize görevler verildi. Her bir projeden hangi milletvekilinin sorumlu olacağı ve takibini yapacağı açıkça ortaya konuldu. İş bölümü yapıldı. Artık her projeden sorumlu bir milletvekilimiz var.” dedi.

Revi, İŞKUR kanalıyla yapılan işe alımlarla ilgili vatandaşları da uyararak, “İş sahibi olmak isteyen vatandaşlarımız sadece kamuya yönelmesin. Bunu özel sektör de yapacak. En az 10 çalışanı olan bir firma İŞKUR üzerinden bir kişi işe alabilecek.” dedi.

 

Kaşüstü’ndeki kavşak çalışmasının da Ankara’da masaya yatırıldığını belirten Revi, “Hem büyükşehir belediye başkanımızın hem milletvekillerimizin hem de Sayın Bakan’ımızın oradaki kavşağa bir an önce başlanılması yönünde ortak fikri oluştu. Şu anda projeyle ilgili çalışmalar devam ediyor. Ben umut ediyorum orada en uygun proje yapılacaktır. Bu dal-çık şeklinde de olabilir, viyadük şeklinde de olabilir. Biz de bekliyoruz.” dedi.

 

Anahtar Kelimeler: Bakan, Soylu, mega, projeler, ve, yatırımlar, için, zirveyi, bu, kez, Ankara’da, topladı
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1560 Piyale Paşa, Tunus'un Cerbe Adası'nı ele geçirdi.
1908 II. Abdülhamit döneminde resmî bir göreve dönüşen hafiyelik resmen ortadan kaldırıldı.
1914 Fransız Sosyalist Partisi'nin (1901) ve L'Humanité gazetesinin (1904) kurucusu, yazar, konuşmacı ve devlet adamı Jean Jaurés bir deli tarafından öldürüldü.
1921 Yunan Kralı Konstantin Eskişehir'e geldi.
1922 İstiklal Mahkemeleri kanunu TBMM'de kabul edildi.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur