24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlamak, aynı okuldan 15 Kasım 2016 tarihi itibariyle emekli olan Ekrem ERDEM öğretmeni uğurlamak amacıyla Abdullah Fazıl Ağanoğlu İlkokulu Müdürlüğü ile Okul Aile Birliği, Horon Restaurantta bir yemek düzenlediler.
Yemeğe daha önce bu okulda çalışan müdürler Hüsnü SEVİM, Ali KAZAZ ve Muhammet GEDİKLİ, önceki müdür yardımcılarından Nuray GÜL ve İsmail KÖSE, emekli öğretmenler Bekir BAYSAL, Yener ÇABUK, Durmuş EMİROĞLU, Okul Aile Birliği Başkanı Emine ÇAKIR BAYRAKTAR, Okul Aile Birliği Saymanı Ayşen GÜVEN, Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Dilek KOLOT, öğretmenler, eşleri, diğer personel ve daha önce Abdullah Fazıl Ağanoğlu İlkokulunda Çalışmakta iken eğitim sisteminde yapılan 4+4+4 değişikliği nedeniyle Mevlüt Selami Yardım Ortaokuluna giden öğretmenlerin büyük çoğunluğu katıldı. Büyük Ağanoğlu Ailesi adı altında düzenlenen etkinliğin sunuculuğunu Müdür Yardımcısı Yahya OCAK yaptı. Gecede ilk önce emekli olan Ekrem öğretmen için öğretmenler adına Ayhan KADIOĞLU bir konuşma yaptı. Sonra önceki müdürlerden Hüsnü SEVİM bir konuşma yaptı. Ardından Okul Aile Birliği Başkanı Emine ÇAKIR BAYRAKTAR bir konuşma yaptı.
Daha sonra Okul MüdürüErgin OCAK yaptığı konuşmada, öncelikli olarak davete katılamayıp selam gönderen önceki müdür yardımcılarından Temel YARDIM ve Yusuf Ziya YAZICI ile öğretmenlerden Sevda Hanım ve Nadiye Hanımın selamlarını katılımcılara iletti. Tüm katılımcılara da katılımlarından dolayı teşekkür eden müdürümüz Ergin OCAK, Ekrem ERDEM ile ilgili duygularını da paylaştı. Ekrem Beye çok değer verdiğini, çok kaliteli bir öğretmen olduğunu, işini severek, ciddiye alarak, zamanında ve doğru yaptığını, diğer öğretmen arkadaşların Ekrem Hocamızı örnek alması gerektiğini belirttti. Ayrıca bundan sonraki yaşantısında da kendisine sağlıklı, mutlu, hayırlı uzun ömürler dilediğini de belirtti.
Yapılan ödül törenin ardından, okul müdürü Ergin OCAK tarafından tüm davetlilere "Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun" yazılı karanfil dağıtıldı.