Ak Parti Akçaabat ilçe teşkilatının düzenlediği Aralık ayı danışma toplantısı Parti binasında gerçekleştirildi.
Toplantıya Ak Parti Trabzon milletvekili Adnan Günnar, il Başkan Yardımcısı Uğur Aydın il teşkilatı yöneticileri, Akçaabat Belediye başkanı Şefik Türkmen,Akçaabat ak parti kadın kolları yönetim kurulu, gençlik kolları yönetim kurulu, mahalle temsilcileri ve üyeler katıldı.
Açılış konuşmasını ilçe başkan yardımcısı Erhan Nadir yaparak “1 Kasım seçimlerinde Akçaabat Ak partiye güven oyu verdi. Tüm halkımıza teşekkür ederim. Birlik ve beraberlik içinde ilçemiz için çalışacağız” dedi
Mahalle temsilcileri adına kürsüye gelen Ömer Kara mahalleleri sıkıntılarını dile getirdi.
Gençlik kolları başkanı Sultan Varlık Çelik ise Seçimlerde çalışan gençlik kollarına teşekkür etti.
Akçaabat Belediye başkanı Şefik Türkmen yaptığı konuşmada “7 Haziran seçimlerinde 4 olan milletvekili sayısı 1 Kasım seçimlerinde 5’e yükseldi. Üstelik birde bakanımız oldu. Akçaabat’ın mahallelerini önce çamurdan kurtaracağız” dedi.
Trabzon Ak parti il başkan vekili Uğur Aydın “ 1 Kasım seçimlerinde Akçaabat halkının verdiği oylarla bir milletvekili daha çıkardık. Akçaabat halkına ve ilçe teşkilatına teşekkür ederim “dedi
Ak parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar konuşmasında” dış güçlerin oyunlarını görüyorsunuz. Eğer tek parti olmayıp koalisyon olsaydı ne olacaktı. Kararlar ne zaman ve nasıl verilecekti.Tek parti olmanın faydaları bu gibi durumlarda önem kazanıyor” şeklinde konuştu.
Daha sonra kapalı oturum gerçekleştirildi.