Remzi Aygün’ü Bulanlardan Ogün Bakırcı ve Recep Durmuş Açıklamalarda Bulundu.
Kazayla İlgili Sitemize Yapılan Açıklamada Dün saat 14.30 sıralarında Orman bölgesi Fidanlık Müdürü Sayın Savaş Ayvaz Bey karlı yolu açmak için bize yardımcı oldu Allah razı olsun. Bizde Mustafa Sarı ile yolu cisipi ile yolu açarken yolda kar motoru kaza yapınca olaya müdahale ettik.
Kâr motoru ile Hıdırnebi yolu üzerinde soriya mevkiinde kar motoru ile turlamaya çıkan Remzi Düğün Salonun sahibi Remzi Aygün abimiz kar motoru sürerken kontrolü kayıp ederek 150 metre yüksek yuvarlanarak karla beraber çiğ oluşarak gömüldüğü yerden kendisini ellerimizle kazıyarak kendisini bulduk.
Çığın altında nefes almasını sağladık ve hemen sağlık ekiplerine ve Jandarma ya haber verdik. Jandarma ve sağlık ekibinin gelmesiyle beraber yaralı Remzi abimizi hastaneye sevk ettik. Sağlık durumu iyi hayatı tehlikesi yok şükürler olsun bazı kırıkları Var. Allah şifalar versin inşallah
Ekipler, Aygün’ün durumunu kontrol ettikten sonra hemen 112 Acil İhbar Hattı’na bildirdi. Kısa süre içinde bölgeye gelen ambulansla Aygün, Haçkalı Baba Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. İlk müdahalesi yoğun bakım ünitesinde yapılan Aygün'ün sağlık durumunun iyiye gittiği ve normal servise alındığı öğrenildi.