Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Başkan Genç: “Akçaabat’a Yeni Yaşam Alanı Kazandıracağız” BAŞKAN ADAYI ÇEKİLDİ TÜRK SAĞLIK SEN TRABZON ŞUBESİNDE; SÜLEYMAN ÇOLAK DÖNEMİ "Türk Kızılayı Tanıtım ve Bilgilendirme Programı" Başkan Genç Akçaabat'a müjdeyi verdi:"OTOGAR İHALESİ ARALIK’TA YAPILIYOR” ORTAHİSAR BELEDİYESİ’NDEN ‘KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE GÜNÜ’NDE ANLAMLI PROGRAM BELEDİYE ŞOFÖR ALACAK TTSO üyesi firmalar TravelExpo Turizm Fuarında yer aldı Genç kızlara çikolata yapımı öğretildi, girişimciliğin önemi anlatıldı TRABZON BAKKALLAR VE SEBZECİLER ESNAF ODASINDAN BASIN AÇIKLAMASI TESOB Genel Sekreterler Toplantısı yapıldı AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı AYFER CİHAN’ın basın açıklamasıdırA ORTAHİSAR BELEDİYESİ’NDEN VERGİ HATIRLATMASI: SON GÜN 1 ARALIK AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞI’NDAN DÜZKÖY İLÇESİNDE FINDIK ÜRETİCİLERİNE FINDIKTA BUDAMA EĞİTİMİ BAŞKAN KAYA, ÇAĞLAYAN KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ’Nİ GURBETÇİ VATANDAŞLARA ANLATTI Vali Aziz Yıldırım, DOKA’nın 172’nci Yönetim Kurulu Toplantısına Katıldı AKÇAABAT’IN İLÇE OLUŞUNUN 139. YILI COŞKUYLA KUTLANACAK İYİ Parti'den 24 Kasım Öğretmenler Günü Etkinliği CHP'DEN BASIN DUYURUSU ŞEHİT ÖĞRETMENLERİN ANISI, FİDANLARLA YAŞAYACAK
BAŞKAN ADAYI ÇEKİLDİ
BAŞKAN ADAYI ÇEKİLDİ
 
Başkan Genç Akçaabat'a müjdeyi verdi:'OTOGAR İHALESİ ARALIK’TA YAPILIYOR”
Başkan Genç Akçaabat'a müjdeyi verdi:"OTOGAR İHALESİ ARALIK’TA YAPILIYOR”
 
BELEDİYE ŞOFÖR ALACAK
BELEDİYE ŞOFÖR ALACAK
Akçaabatlı Tunalar Samsun´da.
 

Akçaabatlı Tunalar Samsun´da.

Ford Trucks’ın 2015’teki ilk 4S plazası Samsun’da açıldı. Ford Trucks Samsun bayi Tunalar; müşterilerine satış, servis, ikinci el ve yedek parça hizmetlerini aynı çatı altında vermek için inşa ettiği 4S tesisini törenle hizmete açtı.

16 Ocak 2015 Cuma 10:10
Yazdır

Trabzonlu İşadamı Erol Tuna, Samsun’da Ford Truck kamyon satış ve yetkili servisi açtı. Açılışa Samsun Valisi İbrahim Şahin, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Zeki Nurcuoğlu, Eski Galatasaray Asbaşkanı Trabzonlu iş adamı Ergun Gürsoy, Koç Holding yönetim kurulu üyesi ve Ford Otosan A.Ş yönetim kurulu başkanı Ali Koç, Koç Holding enerji gurubu başkanı Erol Nemihoğlu, Ort Otosaan Aş genel müdürü Haydar Yenigün, Koç Holding yönetim kurulu üyesi Mehmet Barmanbek, Akçaabat Başkanı Şefik Türkmen katıldı.

 

İşadamı ve şirketinin başkanı Erol Tuna ‘Koç gurubu ile 29 yıl önce Beko Bayi ile başlayarak gelişerek devam eden iş birliğimiz beyaz eşya, otomotiv, akaryakıt, araç kiralama alanlarında devam etmektedir. Kurucumuz rahmetli Vehbi Koç’un ‘Ülkem varsa ben de varım anlayışını’ anayasamız olarak belirledik. Bu doğrultuda var olabilmemiz için memleketimize yaptığımız hizmet halkalarını yaptırmaya devam edeceğiz’ dedi. Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Y. Koç; “2015 sonu itibariyle Türkiye genelinde toplam 30 Ford Trucks tesisi ile hizmet vermeyi hedefliyoruz. Yeni 4S konseptli Ford Trucks bayi yatırımları, ‘Türkiye’nin Ticari Gücü’ Ford Otosan’a güç katıyor” dedi.

 

Törende bir konuşma yapan Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Y. Koç, 26 yıllık işbirliklerinden ötürü Tuna ailesine teşekkür etti. Ali Y. Koç konuşmasını şöyle sürdürdü:

 

“Biz şirketimize yeni yatırımlar yaparken, bayilerimiz de bizimle birlikte yatırım yapıyor ve bu sayede kamyon bayi ağımız da giderek güçleniyor. Bugün bayilerimiz ağır ticari araç stratejimiz doğrultusunda başlattığımız Ford Trucks yapılanması için 125 milyon TL yatırım yaparak, eskiden ayrı çatılar altında yürütülen satış, servis, yedek parça ve ikinci el hizmetlerini 4S konseptiyle tek çatı altına topluyor. Bugün gerçekleştirdiğimiz açılışımızla birlikte, Ford Trucks hizmeti veren tesis sayımız 24’e ulaştı. 2015 sonu itibariyle Türkiye genelinde toplam 30 Ford Trucks plaza ile hizmet vermeyi hedefliyoruz. Yeni 4S konseptli Ford Trucks bayi yatırımları, ‘Türkiye’nin Ticari Gücü’ Ford Otosan’a güç katıyor. Bundan mutluluk duyuyor ve Ford Trucks işimizin geleceğine olan inancımızı güçlendiriyoruz. Koç Ailesi’nin birer ferdi olarak gördüğümüz bayilerimizle birlikte büyüyoruz.” Toplam 2.200 metrekare kapalı alana sahip olan Ford Tunalar’ın 4S standartlarındaki yeni tesisi, 225 m2 showroom, 1.000 m2 servis, 260 m2 yedek parça alanı ile Ford müşterilerine hizmet verecek. Samsun-Ankara karayolunun 15. Km’sinde yer alan tesiste; satış, servis, ikinci el ve yedek parça hizmetleri tek çatı altında verilecek.

Anahtar Kelimeler: Ford, Trucks’ın, 2015’teki, ilk, 4S, plazası, Samsun’da, açıldı, Ford, Trucks, Samsun, bayi, Tunalar;, müşterilerine, satış, servis, ikinci, el, ve, yedek, parça, hizmetlerini, aynı, çatı, altında, vermek, için, inşa, ettiği, 4S, tesisini, törenle, hizmete, açtı
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1548 II. Süleyman komutasındaki Osmanlı ordusu, Halep'e girdi.
1812 I. Napolyon komutasındaki Fransız ordusu, büyük kayba uğrayarak Rusya topraklarını terk etmek zorunda kaldı.
1842 Notre Dame Üniversitesi (Indiana, ABD) kuruldu.
1922 Howard Carter ve Lord Carnarvon, Mısır Firavunu Tutankhamun'un mezarına 3000 yıl sonra giren ilk insanlar oldular.
1923 Posta Kanunu kabul edildi.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur