Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
AKÇAABAT’TA BAYRAMLAŞMA TÖRENİ COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİ GÖKHAN GEDİKLİ'DEN KUTLAMA MESAJI Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ı Anıyoruz BAŞKAN GENÇ, ŞAPAZARI’NDA MEVLİDE KATILDI, VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI BAŞKAN GENÇ, TRABZON HALKINI BAYRAMLAŞMAYA DAVET ETTİ Cemil Kalkışım'dan Net Mesaj BÜYÜKŞEHİR ON BİNLERCE ÇOCUĞA TRAFİK EĞİTİMİ VERDİ TESOB camiası bayramlaştı ANAHTAR PARTİ AKÇAABAT İLÇE BAŞKANLIĞINDAN KUTLAMA MESAJI BAŞKAN TİRGİL'DEN BAYRAM KUTLAMA MESAJI ŞENTÜRK'TEN BAYRAM KUTLAMASI HÜSEYİN KARA'DAN BAYRAM KUTLAMASI İYİ BAYRAMLAR TALAT ÇAMKTAN BAYRAM İLANI ESKİ MUHTARDAN BAYRAM KUTLAMASI AKÇAABAT AK PARTİ'DEN BAYRAM KUTLAMASI AKPINAR MAH MUHTARI MESAJ YAYINLADI ÖMER HACISALİHOĞLU'NDAN BAYRAM MESAJI AKMESTEK'TEN YOĞUN İŞ BİRLİĞİ BÜYÜKŞEHİR’DEN BAYRAM DENETİMİ
İSMAİL BULUT'TAN BAYRAM MESAJI
İSMAİL BULUT'TAN BAYRAM MESAJI
 
ŞENTÜRK'TEN BAYRAM KUTLAMASI
ŞENTÜRK'TEN BAYRAM KUTLAMASI
 
SİVRİKAYA'DAN BAYRAM KUTLAMASI
SİVRİKAYA'DAN BAYRAM KUTLAMASI
AKÇAABAT’TA 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI
 

AKÇAABAT’TA 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI

24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle Akçaabat Belediyesi önü Atatürk Parkı’nda Çelenk Sunma Töreni yapıldı.

24 Kasım 2022 Perşembe 15:03
Yazdır

Törene; Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Cumhuriyet Başsavcusu Hayrullah Şahin, Akçaabat Belediyesi Başkan Yardımcısı Serkan Özdemir, Siyasi Partilerin Temsilcileri ve yönetimi, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, Akçaabat Protokolünün mensupları, daire amirleri, öğretmenler ve öğrencileri katıldı.

Atatürk Anıtı’na Çelenk Sunulmasıyla başlayan kutlama programı saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile sona erdi.

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programı Erol Günaydın Sanat Merkezi’nde devam etti.

Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Erol Günaydın Sanat Merkezi’nde düzenlenen program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Usta yaptı. Konuşmanın ardından şehit öğretmenlerin anısına hazırlanan video gösterildi.

Çalışma hayatları boyunca birçok kalbe dokunan ve artık dinlenmek üzere emekliye ayrılan Akçaabat Güzel Sanatlar Lisesi Öğretmeni İsmail Şahin ve A. Fazıl Ağanoğlu İlkokulu Öğretmeni Ahmet Şal’ Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez ‘Hizmet Şeref Belgesi’ verdi.

Akçaabat Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri, öğretmenler günü anısına hazırlamış oldukları mini konseri ve Akçaabat Anadolu Lisesi öğrencileri Oratoryo gösterisi sundular. Akçaabat Atatürk Mesleki ve Teknik Lisesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Seyfullah Şen ise günün anlam ve önemine binaen ‘Dünyanın Bütün Çiçekleri’ adlı şiiri seslendirdi.

Yepyeni heyecanlarla, aşkla ve şevkle göreve yeni başlayan öğretmenler, Akçaabat Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Emel Ömeroğlu eşliğinde yemin töreni gerçekleştirdi.

Programın son bölümünde ise Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği İlkokullar arası resim, Ortaokullar arası şiir okuma ve Liseler arası kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ve Akçaabat Cumhuriyet Başsavcısı Hayrullah Şahin ödüllerini takdim etti.

Akçaabat Belediyesince 24 Kasım Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası’nda dereceye giren öğretmenlere ödüllerini yine Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ve Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Usta takdim etti.

Programda duygu ve düşüncelerini dile getiren Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Öğretmenler, tüm çocukların hayatlarının şekillenmesinde yol göstericidir; ışık tutandır. Öğretmenerlimiz birçok çocuğun kalbine dokunur, birçok hayatı değerli kılar; bir elmas misali çocukları işler ve parlatırlar. Bu kutsal görevi layıkıyla yerine getiren tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü en içten dileklerimle kutluyor; ahirete irtihal etmiş ve görevi başında şehit olmuş öğretmenlerimize ise Yüze Allah’tan rahmet diliyorum.” Dedi.

 


 

 

Anahtar Kelimeler: 24, Kasım, Öğretmenler, Günü, vesilesiyle, Akçaabat, Belediyesi, önü, Atatürk, Parkı’nda, Çelenk, Sunma, Töreni, yapıldı
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1727 Isaac Newton'un ölümü
1854 Amerikan Bağımsızlık Savaşı: Büyük Britanya hükümeti Boston, Massachusetts limanını kapattı.
1866 İspanyol donanması Şili'nin Valparaiso limanını bombaladı.
1848 Margaret ve Kate Fox adlı iki kız kardeş, ruhlar dünyasıyla ilişki kurduklarını iddia ederek, ilk profesyonel medyumlar oldu.
1889 Paris'te, 1789 Fransız Devrimi'nin 100'üncü yıldönümü için, Gustav Eiffel tarafından yapılan Eiffel Kulesi açıldı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur