Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Fikirden Paylaşıma: Bilim Şenliği Daveti SEBAT GENÇLİKSPOR KULÜBÜ KARSLI İLE DEVAM KARARI ALDI "MAZİDEN ATİYE TRABZON" AÇILIŞ PROGRAMI DÜZENLENDİ Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 1. Junior Cup U11 Kış Turnuvası’nda Söğütlüspor şampiyonluğa ulaştı. ‘’FİLİSTİN’DE GÜNDOĞUMU GİBİ’’ SAHNELENMEYE BAŞLADI METE YARAR TRABZON’DA SEMİNER VERECEK Yağmur Yılmaztürk Avrupa şampiyonu oldu TTSO Meclis Üyesi Çuvalcı, turizm sektörünün beklenti ve çözüm önerilerini dile getirdi Sezgin Mumcu Doğalgaz Yatırımını Değerlendirdi; Beşikdüzü OSB’ye Doğalgaz Geldi TTSO Başkan Yardımcısı Baş, akaryakıt sektörünün talepleri ve çözüm önerilerini aktardı ORTAHİSAR BELEDİYESİ, KIRSAL MAHALLELERDE YAŞANAN HEYELANLARA MÜDAHALE ETTİ Başkan Ekim Gündüz Sarıtaş’ta, Akşam Osmanbaba’da Vatandaşlarla Buluştu Anahtar Parti’den Kaymakama Ziyaret Kanuni Mahallesi Camii'nin temel atma töreninde konuşan Başkan Genç: TTSO nisan ayı meclis toplantısı yapıldı "Karadeniz PDR Günleri" etkinliği düzenlenecek. Ortaköy Grup İçme Suyu Arıtma Tesisi Hizmete Hazır, Abonelikler Başladı BAŞKAN KAYA, YEREL MEDYA BULUŞMALARINDA KONUŞTU ŞEHİT BERAT MECİT DAY, DUALARLA ANILDI UÇARSU DA YANGIN
SEBAT GENÇLİKSPOR KULÜBÜ KARSLI İLE DEVAM KARARI ALDI
SEBAT GENÇLİKSPOR KULÜBÜ KARSLI İLE DEVAM KARARI ALDI
 
Yağmur Yılmaztürk Avrupa şampiyonu oldu
Yağmur Yılmaztürk Avrupa şampiyonu oldu
 
METE YARAR TRABZON’DA SEMİNER VERECEK
METE YARAR TRABZON’DA SEMİNER VERECEK
Akgün’den  Hacıoğlu'na Cevap .
 

Akgün’den Hacıoğlu'na Cevap .

16 Nisan'da yapılacak olan referandum öncesine Akçaabat'ta AK Parti ile CHP Arasında tartışma başladı.

22 Şubat 2017 Çarşamba 19:46
Yazdır

CHP Akçaabat İlçe Başkanı Musa Hacıoğlu'nun yapmış olduğu açıklamalara cevap veren AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün, yapılan açıklamaları kınadığını ifade etti.

 

Akgün'ün yapmış olduğu basın açıklamasını aynen yayınlıyoruz.

Sayın CHP İlçe Başkanı, 16 Nisan halk oylamasının bir rejim değişikliği olduğunu, bir parti devleti oluşturulmak istendiği şeklindeki açıklamalarını üzüntüyle karşılamış olduğumu belirtmek isterim.

 

Sayın İlçe Başkanının bu tarz açıklamalarla halkı yanlış bilgilendirmeye çalışmasını esefle kınıyorum ve sormak istiyorum kendilerine: CHP’nin ve devletimizin kurucusu Atatürk hem devlet başkanı hem parti başkanlığını yapmış, İsmet İnönü de aynı yönetim tarzıyla yönetmiş birisi olarak kendi partililerinden başkasına hak tanımayan bir yönetim mi sergilemiş?

 

Ayrıca Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, bugüne kadar yapmış olduğu icraatlarının hangisinde bu ülke vatandaşlarına ayrımcılık yapmış, hangi karar ve uygulamalarında partililerinden başkasının hakkını gasp edecek bir uygulaması vardır? Sayın İlçe Başkanının, halk oylamasında halkımızın kararına sunacağımız hangi maddelerden bu fikirlere kapıldıklarını anlamak mümkün değil!

 

Mevcut yasalarımızda Cumhurbaşkanının sadece vatana ihanet suçlamasıyla yargılanabileceği mevcutken yeni sistem değişikliğinde görevi sürecinde almış olduğu her kararı ve gerçekleştirdiği uygulamasından yargılanabilecek olmasını, seçilen Cumhurbaşkanının görev süresinin 2 seçim dönemi ile sınırlandırılmasını diktatörlük olarak tanımlayan bir düşüncenin böyle bir açıklama yapmış olması tabii ki doğaldır, ancak anlamak mümkün değildir.

 

Ayrıca vatandaşlarımıza şunu da belirtmek isterim. Yapılan sitem değişikliğinde 18 yaşında seçme hakkı olan gençlerimizin seçilme hakkına kavuşmasının sakıncaları nelerdir? Bundan korkacak neyimiz var? Vatan için şehit olan, geleceğimizi emanet ettiğimiz gençlerimizden korkuları ne, anlamak imkânsız!

 

CHP vekili olan Mustafa Balbay’ın Deniz Baykal’ın genel başkanlığı döneminde Cumhuriyet gazetesinde yayınlanmış köşesinde CHP’nin iki korkusu olduğunu yazıyor. Bir, % 25’in üzerine çıkarak iktidar olmak, diğeri % 10 barajının altına düşerek Meclis’e girememek. Bu zihniyete sahip bir üst yönetimi olan partinin, 16 Nisan’da “EVET” çıkmasından korkusu olması normal… İktidar olma düşüncesinde olmayan bir partinin Genel Başkanı ve üst düzey yöneticilerinin “hayır” için var gücüyle çalışması da normal.

 

Bu reflekslerine en önemli etken; sistem değişikliğinin gerçekleşmesi durumunda, yerlerine gerçekten ülkeyi yönetmeye talip kişilerin gelecek olması, bu durumun da kâbusları olarak kendi diktatörlüklerinin son bulacak olması korkusuyla  (11 seçim kaybedip halen görevinde duran) hareket etmelerinden başka bir şey değildir.

 

Bu sistemde halk kendini yönetecek kişiyi kendisi seçeceğinden ülkemizde siyasi istikrarı sağlayan bir yapı oluşacağı, her ne şekilde olursa olsun tek partinin iktidara gelecek olması gerçeği ortada dururken halkımızın gerçekdışı siyaset ve söylemlere kulaklarını, gözlerini ve kalplerini kapatacakları inancımızla saygılarımı sunarım.

 

Emre AKGÜN

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı

Anahtar Kelimeler: 16, Nisan'da, yapılacak, olan, referandum, öncesine, Akçaabat'ta, AK, Parti, ile, CHP, Arasında, tartışma, başladı
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1719 Daniel Defoe'nun ünlü romanı 'Robinson Crusoe' yayımlandı.
1874 Radyo dalgaları üzerinde çalışan ve bu yolla ilk haberleşmeyi sağlayan fizik bilgini Guglielmo Marconi doğdu.
1859 Kızıldeniz ile Akdeniz'i birbirine bağlayacak Süveyş Kanalı'nın kazılmasına, Mısır'ın Port Said kentinde başlandı.
1901 New York, otomobiller plaka uygulamasını zorunlu hale getiren ilk eyalet oldu.
1914 İngiliz Fransız kuvvetleri Çanakkale'ye çıkarma harekatı başlattı. Kara savaşları başladı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur