Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
TÜRKİYE'DE FİYATI DÜŞEN TEK ÜRÜN: FINDIK! TRABZONSPOR'A KOMBİNE ÖNERİSİ Eren Altıntaş ile sözleşme imzaladık HAYIRSEVER HALİS GÜNEŞ'E ÇOK ÖZEL TEŞEKÜR Sürmene Kahraman Mahallesi’ne Millet Bahçesi kazandırıldı BAŞKAN KAYA’DAN BURS İÇİN ‘İMECE’ ÇAĞRISI BAŞKAN EKİM MAHALLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR KAYMAKAM ŞAHİN'DEN KARMA RESİM SERGİSİNİ ZİYARETİ MHP YÖNETİMİ’NDEN TANIŞMA ZİYARETLERİ CHP'Lİ GEDİKLİ'DEN YENİ PARTİYE SERT MESAJ: "SİYASET ŞOVLA DEĞİL, İLKELERLE YAPILIR" YENİ PARTİ AKÇAABAT’TA RESMİYET KAZANDI BAŞKAN GENÇ: “TRABZON DA GÜMÜŞHANE DE BİRDİR, BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN” Kutlu Çiftinden Resim Sergisi GÜLLÜ AK CHP’DE KALDI AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın, Muhtarlarla İstişarelerini Sürdürüyor AKÇAABAT BAL ÜRETİCİLERİ BİRLİĞİNDEN 2,5 MİLYONLUK YATIRIM İÇİN TEŞEKKÜR MESAJI İran Başkonsolosu Khosravi’den TTSO’ya ziyaret ÇARŞIBAŞI MODERN İTFAİYE MERKEZİNE KAVUŞTU Çelebi, Trabzon Kalifiye İnsan Kaynağı Stratejisi Projesi'ni tanıttı EKİM'DEN TEŞEKKÜR
BAŞKAN EKİM MAHALLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
BAŞKAN EKİM MAHALLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
 
CHP'Lİ GEDİKLİ'DEN YENİ PARTİYE SERT MESAJ: 'SİYASET ŞOVLA DEĞİL, İLKELERLE YAPILIR'
CHP'Lİ GEDİKLİ'DEN YENİ PARTİYE SERT MESAJ: "SİYASET ŞOVLA DEĞİL, İLKELERLE YAPILIR"
 
MHP YÖNETİMİ’NDEN TANIŞMA ZİYARETLERİ
MHP YÖNETİMİ’NDEN TANIŞMA ZİYARETLERİ
Aksoy Savurganlık kaybettirdi
 

Aksoy Savurganlık kaybettirdi

İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Atakan Aksoy, seçim çalışmalarını Şalpazarı ilçesinde sürdürdü.

8 Mart 2019 Cuma 18:17
Yazdır
Aksoy beraberindeki partililerle ilçe merkezinde esnaf ziyareti yaparak vatandaştan destek istedi. İYİ Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Şennaz Yılmaz, İYİ Parti Şalpazarı Belediyesi Başkan Adayı Mehmet Öngöz ve beraberindeki partililerle ilçe merkezinde esnaf ziyareti yapan Aksoy, Şalpazarı halkının desteğini istedi. Büyükşehir uygulamasına geçildikten sonra kaynakları azalan ilçelere yönelik uygulamaları hayata geçireceğini dile getiren Aksoy, şehre merkezi bütçenin yanı sıra kaynak sağlayacak birçok projesi olduğundan bahsetti. İlçe merkezinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Aksoy, Şalpazarı programının devamında Acısu ve Kabasakal Mahallelerini ziyaret etti. Buralarda vatandaşlarla buluşan Aksoy, bir konuşma yaptı. Trabzon Büyükşehir Belediyesinde savurgan bir yönetim anlayışının hâkim olduğu yorumunda bulunan Aksoy, konuşmasının devamında şunları söyledi: “Üretmeyen ve savurgan bir belediyemiz var. Birçok sorun hâlâ çözüm bekliyor. Bu şehirde bitirilmiş ne var? Başarılmış ne var? Doğal gaz mı bitirildi? Rize neredeyse doğal gazı bitirdi. Trabzon’da ise hâlâ bitirilmedi. Çöp sorunu mu aşıldı? Çöp, değerlendirmesini bilen için büyük bir nimet ama bizim belediyemiz yap-işlet- devret modeliyle elinden çıkardı. Neden bu işi Trabzon Büyükşehir Belediyesi kendisi yapmadı? Kentsel dönüşüm mü bitti? Hâlâ 2023’ten bahsediliyor. Ulaşım sorunu mu aşıldı? Makam araçlarının sayısı almış başını gidiyor. Belediye kendi imkânlarıyla kapısına su getiren vatandaşın suyuna saat bağlıyor, bağlatmayana ise cezai müeyyide uyguluyor. Ben söz verdim, belediye başkanı olursam vatandaşın kendi bağladığı sudan para almayacak, şebeke suyuna da yüzde 50 indirim yapacağım. ”HAKKINIZI KORUYACAĞIZ Konuşmasının devamında Trabzonlu vatandaşların haklarını koruyacağının altını çizen Aksoy, “Bugün vatandaşlar, ‘Keşke büyükşehir olmasaydık!’ diye sitem ediyorsa bunun sorumlusu üretmeyen, savurgan belediyedir. Biz bunun önüne geçmek için sizden destek bekliyoruz. Çok çalışmaya, etkin çalışmaya, hakkınızı ve hukukunuzu korumaya söz veriyoruz.” ifadelerini kullandı. Konuşmasının sonunda vatandaşların sorularını cevaplandıran Aksoy, çalışmalarına devam etmek üzere Şalpazarı programını sonlandırdı.
Anahtar Kelimeler: İYİ, Parti, Trabzon, Büyükşehir, Belediye, Başkan, Adayı, Prof, Dr, Atakan, Aksoy, seçim, çalışmalarını, Şalpazarı, ilçesinde, sürdürdü
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1560 Piyale Paşa, Tunus'un Cerbe Adası'nı ele geçirdi.
1908 II. Abdülhamit döneminde resmî bir göreve dönüşen hafiyelik resmen ortadan kaldırıldı.
1914 Fransız Sosyalist Partisi'nin (1901) ve L'Humanité gazetesinin (1904) kurucusu, yazar, konuşmacı ve devlet adamı Jean Jaurés bir deli tarafından öldürüldü.
1921 Yunan Kralı Konstantin Eskişehir'e geldi.
1922 İstiklal Mahkemeleri kanunu TBMM'de kabul edildi.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur