Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
AKÇAABAT ANADOLU LİSESİNDE ÖĞRENCİLER YETENEKLERİNİ SERGİLEDİ BAK'TAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI YARDIM İÇİN ANMA PROGRAMI DÜZENLENİYOR Çelebi: Trabzon’a büyük talep var, direkt seferlerin artırılmasını bekliyoruz “HALKIMIZIN İRADESİ HER ŞEYİN ÜSTÜNDEDİR” BARÜ’de tüm renkleriyle “Nevruz Bayramı” kutlandı Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı AKÇAABAT CHP’DEN AHMET KAYA’YA TEBRİK ZİYARETİ Muhtarlar Toplandı AKÇAABAT’TA FUTBOL TURNUVASI DEVAM EDİYOR BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ AVRUPA ŞAMPİYONU HAVVANUR’A MEMLEKETİ TRABZON’DA GÖRKEMLİ KARŞILAMA TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR Otomobilen Nisan Ayında Faizleri Düşürdü İMAMOĞLU’NUN SÖZLERİNE ÇEBİ’DEN YANITI ÇANKAYA'DAN 10 BAŞLIKTAN OLUŞAN AÇIKLAMA Ekrem İmamoğlu’ndan Trabzonspor'a ziyaret İYİ Parti Trabzon'dan Koray Aydın'a tam destek! BAŞKAN GENÇ’E ŞALPAZARI’NDA COŞKULU KARŞILAMA BAŞKAN EKİM ŞEHİT KABİRLERİNİ ZİYARET ETTİ
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı
 
BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ
BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ
 
TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR
TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR
Ankara'da Trabzon Rüzgarı Esiyor
 

Ankara'da Trabzon Rüzgarı Esiyor

Ankara’da her yıl geleneksel olarak düzenlenen Her Yönüyle Trabzon Etkinlikleri’nin 9.’su bugün gerçekleştirilen törenle başladı.

19 Şubat 2015 Perşembe 17:46
Yazdır
Törende hemşirelerine seslenen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzonlu olsun ya da olmasın herkesi Trabzon’da yaşamaya ve yatırım yapmaya davet etti.

 


Trabzon Vakfı tarafından Ankara’da her yıl geleneksel olarak düzenlenen Her Yönüyle Trabzon Etkinlikleri’nin 9.’su Atatürk Kültür Merkezi’nde büyük bir coşkuyla başladı. Başkentteki Trabzonluların yoğun ilgi gösterdiği etkinliklerin açılış töreninde TBMM eski Başkanı Köksal Toptan, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Devlet eski Bakanı ve Trabzon Milletvekili Faruk Nafiz Özak, Milli Savunma eski Bakanı ve Antalya Milletvekili Vecdi Gönül, Ankara Milletvekili Cevdet Erdöl, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, AK Parti YSK Temsilcisi Şeref Malkoç, Basın İlan Kurumu eski Genel Müdürü Mehmet Atalay, Avrupa Trabzon Dernekler Federasyonu Başkanı Salih Altınışık, ilçe belediye başkanları, siyasetçiler ve bürokratlar hazır bulundu.

Açılış organizasyonunda ilk olarak söz alan Trabzon Vakfı Başkanı Bilgin Aygül, Ankara’da dokuzuncu kez gerçekleştirdikleri etkinliklerin 10. yıl dönümünde Avrupa’da olacaklarını kaydederken, “İnşallah onuncu yılımızda Almanya’da olacağız. Köln’de bu etkinlikleri düzenleyeceğiz. Oradaki hemşehrilerimizin çocuklarına Trabzon’u her yönüyle tanıtmaya hakkı var. Ankara’daki etkinliklerimizin 9.’sunun startını verdik. Burada dört gün boyunca Trabzon’u doya doya yaşayacağız” dedi.

 


Trabzon Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu da konuşmasında, Ankara’da 9 yıl önce başlanılan Trabzon etkinliklerinin tüm illere örnek olduğunu ifade ederken Avrupa’da gerçekleştirilecek olan etkinliklerin kültür ,sanat ve sosyal alandaki katkılarının yanı sıra ticari alanda da katkıları olacağını kaydetti. Hacısalihoğlu, “Avrupa’da yaşayıp Türkiye’de Trabzon’a yatırım yapmak isteyen hemşehrilerimiz için çalışmaları başlattık, önlerini açacağız” ifadelerini kullandı.

Ankara’daki Her Yönüyle Trabzon Etkinlikleri’nin açılışında katılımcılara seslenen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, herkesi Trabzon’a davet etti. Başkan Gümrükçüoğlu, “Ankara’da olsun, Avrupa’da olsun, Türkiye’de olsun, dünyanın neresinde olursa olsun, Trabzonlu olsun ya da olmasın bu güzel kentin sevgisini yüreğinde taşıyan insanlara karşı biz Trabzon halkı olarak her zaman sevgimizi, saygımızı ve misafirperverliğimizi göstermek istiyoruz. Bu nedenle sizi Trabzon’a davet ediyorum. Trabzon’da yaşamaya, yerleşmeye mülk edinmeye davet ediyorum. Trabzon’da iş hayatına atılmaya davet ediyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Gümrükçüoğlu konuşmasının ardından Trabzon’un değişen yüzü konulu slayt gösterisini katılımcılara sundu. Slayt, katılımcılardan yoğun alkış aldı.

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz ise konuşmasında, Trabzon’da Valilik yapmaktan gurur duyduğunu ifade etti. Trabzon’un büyük medeniyetlere ev sahipliği yapmış bir kent olduğunu ifade eden Öz, “Trabzon bugün bu medeniyetlerin değerlerini taşıyor ve şehrimizde yapılan ve yapılmakta olan yatırımlar Trabzon’un değerine değer katıyor” dedi.

Her Yönüyle Trabzon etkinliklerinin açılış töreninde protokol konuşmalarının ardından folklor gösterileri düzenlendi. Katılımcıların izlediği folklor gösterilerinin ardından defile gösterisi sunuldu.
Ankara’da bu yıl 9.’su düzenlenmekte olan Her Yönüyle Trabzon Etkinlikleri 22 Şubat akşamına kadar devam edecek.

Anahtar Kelimeler: Ankara’da, her, yıl, geleneksel, olarak, düzenlenen, Her, Yönüyle, Trabzon, Etkinlikleri’nin, 9’su, bugün, gerçekleştirilen, törenle, başladı
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1453 Fatih Sultan Mehmet, İstanbul adalarını fethetti.
1924 İtalya'da genel seçimleri Benito Mussolini'nin faşist partisi kazandı.
1925 Ankara Yahşihan demiryolu hattı işletmeye açıldı.
1925 Bir gün önce kapatılan 'Tanin' gazetesinin sahibi ve başyazarı Hüseyin Cahit Yalçın tutuklandı.
1928 Ankara Palas Oteli hizmete açıldı. Mimar Vedat Bey'in (Tek) tasarımıyla, 1926'da yapımına başlanan bina, çıkan anlaşmazlıklar nedeniyle mimar Kemalettin Bey'in tasarımıyla tamamlandı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur