Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Fikirden Paylaşıma: Bilim Şenliği Daveti SEBAT GENÇLİKSPOR KULÜBÜ KARSLI İLE DEVAM KARARI ALDI "MAZİDEN ATİYE TRABZON" AÇILIŞ PROGRAMI DÜZENLENDİ Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 1. Junior Cup U11 Kış Turnuvası’nda Söğütlüspor şampiyonluğa ulaştı. ‘’FİLİSTİN’DE GÜNDOĞUMU GİBİ’’ SAHNELENMEYE BAŞLADI METE YARAR TRABZON’DA SEMİNER VERECEK Yağmur Yılmaztürk Avrupa şampiyonu oldu TTSO Meclis Üyesi Çuvalcı, turizm sektörünün beklenti ve çözüm önerilerini dile getirdi Sezgin Mumcu Doğalgaz Yatırımını Değerlendirdi; Beşikdüzü OSB’ye Doğalgaz Geldi TTSO Başkan Yardımcısı Baş, akaryakıt sektörünün talepleri ve çözüm önerilerini aktardı ORTAHİSAR BELEDİYESİ, KIRSAL MAHALLELERDE YAŞANAN HEYELANLARA MÜDAHALE ETTİ Başkan Ekim Gündüz Sarıtaş’ta, Akşam Osmanbaba’da Vatandaşlarla Buluştu Anahtar Parti’den Kaymakama Ziyaret Kanuni Mahallesi Camii'nin temel atma töreninde konuşan Başkan Genç: TTSO nisan ayı meclis toplantısı yapıldı "Karadeniz PDR Günleri" etkinliği düzenlenecek. Ortaköy Grup İçme Suyu Arıtma Tesisi Hizmete Hazır, Abonelikler Başladı BAŞKAN KAYA, YEREL MEDYA BULUŞMALARINDA KONUŞTU ŞEHİT BERAT MECİT DAY, DUALARLA ANILDI UÇARSU DA YANGIN
SEBAT GENÇLİKSPOR KULÜBÜ KARSLI İLE DEVAM KARARI ALDI
SEBAT GENÇLİKSPOR KULÜBÜ KARSLI İLE DEVAM KARARI ALDI
 
Yağmur Yılmaztürk Avrupa şampiyonu oldu
Yağmur Yılmaztürk Avrupa şampiyonu oldu
 
METE YARAR TRABZON’DA SEMİNER VERECEK
METE YARAR TRABZON’DA SEMİNER VERECEK
Avukatın İhmalini Trabzonspor Ödüyor
 

Avukatın İhmalini Trabzonspor Ödüyor

TRABZONSPOR eski Genel Müdürü Sinan Zengin icra müdürlüğüne başvurarak, sözleşmesi gereği kulüpten 505.000 TL alacağını istedi. İcra müdürlüğünden gelen bu karara itiraz etmesi gereken kulüp avukatı Anıl Gürsoy Artan, yasal itiraz süresini geciktirince faizi ve avukat masrafıyla birlikte kulübün Futbol Federasyonu’ndaki 649.000 TL’lik gelirine el konuldu.

28 Mayıs 2014 Çarşamba 20:31
Yazdır

TRABZONSPOR eski Genel Müdürü Sinan Zengin icra müdürlüğüne başvurarak, sözleşmesi gereği kulüpten 505.000 TL alacağını istedi. İcra müdürlüğünden gelen bu karara itiraz etmesi gereken kulüp avukatı Anıl Gürsoy Artan, yasal itiraz süresini geciktirince faizi ve avukat masrafıyla birlikte kulübün Futbol Federasyonu’ndaki 649.000 TL’lik gelirine el konuldu.

Yasal Süre  Gecikince...

Bir  yılı aşkın süredir Trabzonspor’un avukatlığını yapan  ve son yaptığı ihmalkârlık yüzünden Bordo-Mavili kulübün 649.000 TL ödemesine neden olan avukat Anıl Gürsoy Artan’ın hata ve ihmalkârlığının ilk olmadığı ileri sürüldü. Avukat Artan’ın Trabzonspor’a verilen iki ayrı cezaya da geç itiraz ettiği için kulüp bu cezalardan da kurtulamamıştı.

Savunan Avukatlar Gönderilmişti

Şike davasına karıştığı iddiasıyla hakkında dava açılan ve yargılanan eski hakem Zafer Önder İ.’nin avukatlığını yaptıktan sonra Trabzonspor’da göreve getirilmesine Bordo-Mavili camia tarafından tepki gösterilen Anıl Gürsoy Artan’a yönelik tepkiler yerel basında yer almıştı. Trabzonspor eski avukatlarını gönderen Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun tavrı merak ediliyor.

TRABZONSPOR eski Genel Müdürü Sinan Zengin icra müdürlüğüne başvurarak, sözleşmesi gereği kulüpten 505.000 TL alacağını istedi. İcra müdürlüğünden gelen bu karara itiraz etmesi gereken Bordo-Mavili kulüp avukatlarından  Anıl Gürsoy Artan, yasal itiraz süresini geciktirince eski genel müdüre yasal faizleriyle birlikte 649.000 TL  ödemek zorunda kaldı.

AVUKATI 33.000 TL ALDI

Trabzonspor Kulübünde Genel müdürlük yaparken yaklaşık bir yıl  önce görevine son verilen Sinan Zengin, kulüple yaptığı sözleşmesini öne sürerek 505.000 lira alacağını tahsil etmek için  icra mahkemesine başvurdu. İcra müdürlüğünden çıkan karar Trabzonspor kulübüne ulaştı.  Bu karara 7 gün içerisinde itiraz etmesi gereken Bordo mavili kulübün avukatı Anıl Gürsoy Artan, itiraza 8. gün başvurunca, icra müdürlüğü itirazı reddetti. Kulüp yasal faizi, harcı ve avukat masrafıyla birlikte 649.000 lira ödemeye mahkûm edildi. 

Yaklaşık bir yılı aşkın süredir Trabzonspor’un avukatlığını yapan ve son yaptığı ihmalkârlık yüzünden Bordo-Mavili kulübün 649.000 lira ödemesine neden olan avukat Artan’ın bu ilk hatasının ve ihmalkârlığının olmadığı ortaya çıktı. Bir dönem Fenerbahçe adına şike ve teşvik suçuna karıştığı iddiasıyla hakkında dava açılan ve yargılanan eski hakem Zafer Önder İ.’nin avukatlığını yapan ardından Trabzonspor’da göreve başlatılan ve bu yüzden Bordo-Mavili camia tarafından büyük tepki gösterilen bayan avukat, aynı şekilde Trabzonspor’a verilen iki ayrı cezaya da geç itiraz ettiği için kulübün bu cezalardan kurtulamadığı ileri sürüldü.

Anahtar Kelimeler: TRABZONSPOR, eski, Genel, Müdürü, Sinan, Zengin, icra, müdürlüğüne, başvurarak, sözleşmesi, gereği, kulüpten, 505000, TL, alacağını, istedi, İcra, müdürlüğünden, gelen, bu, karara, itiraz, etmesi, gereken, kulüp, avukatı, Anıl, Gürsoy, Artan, yasal, itiraz, süresini, geciktirince, faizi, ve, avukat, masrafıyla, birlikte, kulübün, Futbol, Federasyonu’ndaki, 649000, TL’lik, gelirine, el, konuldu
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1719 Daniel Defoe'nun ünlü romanı 'Robinson Crusoe' yayımlandı.
1874 Radyo dalgaları üzerinde çalışan ve bu yolla ilk haberleşmeyi sağlayan fizik bilgini Guglielmo Marconi doğdu.
1859 Kızıldeniz ile Akdeniz'i birbirine bağlayacak Süveyş Kanalı'nın kazılmasına, Mısır'ın Port Said kentinde başlandı.
1901 New York, otomobiller plaka uygulamasını zorunlu hale getiren ilk eyalet oldu.
1914 İngiliz Fransız kuvvetleri Çanakkale'ye çıkarma harekatı başlattı. Kara savaşları başladı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur