Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
MECLİSTE 2023 YILININ HESABI GÖRÜŞÜLECEK MÜFTÜLÜK HİZMET BİNASI YENİ ÇEHRESİNE KAVUŞTU Genç Ticaret Elçileri Eğitimleri Tamamlandı Başkan Kaya, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü Kutladı GEDİKLİ’DEN AYDIN’A ELEŞTİRİ: “TRABZONLULAR BİRBİRİNİ TUTMUYOR” BAŞKAN EKİM’DEN KULÜP BİNASINA İNCELEME TESOB heyetinden Başkan Genç’e hayırlı olsun ziyareti BAŞKAN EKİM’DEN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI TESOB kursiyerleri Konya ve Ankara’da hediyelik eşya sektörünü inceledi 108. YIL DÖNÜMÜ KUT’ÜL AMARE ZAFERİ KUTLU OLSUN Başkan Kaya: “Ortahisar’da bozuk ve kullanışsız yol kalmayacak” TATSO’nun 20. Yılı Berlin’de kutlandı, törene Başkan Çelebi de katıldı "AKÇAABAT İLÇEMİZDE “ İMECE” TOPLANTILARI START VERDİ SİYER-İ NEBİ YARIŞMASINA YOĞUN İLGİ BARÜ, ‘Türkiye Patent Şampiyonları’ arasında yerini aldı Akçaabat Anadolu Lisesinden Üniversite Tanıtım Fuarı.. Genç öğretmen adayları duayenleri ile buluştu Fatih Erbakan'dan Pulat'a başarı beratı! Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu: "Düzköy MYO İçin Müjde Verdi" TTSO Nisan ayı meclis toplantısı yapıldı
GEDİKLİ’DEN AYDIN’A ELEŞTİRİ: “TRABZONLULAR BİRBİRİNİ TUTMUYOR”
GEDİKLİ’DEN AYDIN’A ELEŞTİRİ: “TRABZONLULAR BİRBİRİNİ TUTMUYOR”
 
BAŞKAN EKİM’DEN KULÜP BİNASINA İNCELEME
BAŞKAN EKİM’DEN KULÜP BİNASINA İNCELEME
 
Akçaabat Anadolu Lisesinden Üniversite Tanıtım Fuarı..
Akçaabat Anadolu Lisesinden Üniversite Tanıtım Fuarı..
Bak,adaylığını açıkladı
 

Bak,adaylığını açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Akçaabat Eski İlçe Başkanı Mustafa Bak, CHP Trabzon İl Kongresinde İl Başkanlığı için adaylığını resmi olarak açıkladı.

3 Ekim 2023 Salı 18:40
Yazdır
Parti il binasında düzenlediği basın toplantısı ile adaylığını açıklayan Bak, değişim vurgusu yaptı. ‘Değişimden korkanların değişmesini beklemeyeceğiz, değişeceğiz’ diyen Bak, adaylık açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Çalışacağız, koşacağız, çok yorulacağız ama mutlaka başaracağız arkadaşlar, başarmak zorundayız. Değişimden korkanların da değişmesini beklemeyeceğiz. 25 yıldır örgütlerimizde her türlü görevi almış bir kardeşiniz olarak sorumluluklarımızın bilinci ile görev almaya ve bu değişime katkı sunmak için İl başkanlığına adayız. Parti içindeki tüm kırgınlıkları gidermek için adayız. İçe dönük değil, dışa dönük ve güçlü bir örgüt yapısı inşa etmek için adayız. Kadınlarımızı ve gençlerimizi siyasette daha etkin kılmak için adayız. Önümüzdeki ilk yerel seçimlerde Trabzon'da Cumhuriyet Halk Partisini İktidar yapmak için adayız. Bizler sadece İl başkanlığına aday olmuyoruz arkadaşlar. Trabzon'u yönetmeye de adayız. Kuracağımız liyakatli yönetim kadroları ile bu şehrin sorunlarını çözmeye, yaşanabilir bir Trabzon hayali için de adayız. Rakibimiz ne kadar güçlü olursa olsun her seçimin kazanılabileceğine inanan bir kardeşinizim. Bunun örnekleri de var. Mesela İstanbul. Trabzon'un evladı Ekrem İmamoğlu başkanımız herkesin çok zor dediği İstanbul'da üstelik 2 kez üst üste AKP iktidarını yenmedi mi? Hem de eze eze yendi. Benim inancım odur ki Ekrem İmamoğlu başkanımız her türlü engellemelere rağmen 31 Mart Yerel seçimlerinde bizlerin yine gurur kaynağı olacaktır.”

“DEĞİŞECEĞİZ ARKADAŞLAR, DEĞİŞECEĞİZ”

“Bizler Cumhuriyet Halk Partisinin yılmaz neferleri olarak eğer iktidar olmak istiyorsak öncelikle geçmişten dersler alarak mutlak bir değişiminde önünü açmak zorundayız. Aynı deneyleri yaparak farklı sonuçlar beklemek bizlere bir şey kazandırmayacaktır. Değişeceğiz arkadaşlar, değişeceğiz. Öncelikle birbirimizi daha çok sevmekle değişeceğiz. Birbirimizi anlamaya çalışmakla değişeceğiz. Mücadele anlayışımızı değiştirmekle değişeceğiz. Birbirimize omuz vermekle değişeceğiz. Karşımızdakini anlamakla değişeceğiz. Önce bizler değişeceğiz sonra Cumhuriyet Halk Partisini İktidar Yapacak kadroları işbaşına getireceğiz. Bu Cumhuriyetin yetiştirdiği milyonlarca Atatürkçü gençleri var onlara fırsatlar vererek değişeceğiz. Sen ben kavgası olmadan değişeceğiz, değişmek zorundayız. Kişisel beklentilerden uzak partimizi iktidar yapmak için değişeceğiz. Artık ne bu düzene ne de bu iktidara tahammülümüz kalmadı. Bizler yeni bir anlayışla ve yeni kadrolarla bu halkın beklentilerine cevap vermek zorundayız. Arkadaşlar çok farklı deneyimlere ihtiyacımız yok. Cumhuriyet Halk Partisinin 6 oku bize yeter. Bizler Devrimciyiz. Bizler dünyanın en büyük devrimcisi Mustafa Kemal'in gençleriyiz. Ulu Önderimizin dediği gibi “Çalışmadan, yorulmadan, üretmeden rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar.”

“ÖRGÜTLERİN SESİNİ DUYMAYANLAR CUMHURİYET HALK PARTİSİNİ İKTİDAR YAPAMAZ”

“Bir konuyu daha sizlerle paylaşmak istiyorum. Ben örgütlerin içinden, tabandan gelen biriyim. Partimin her biriminde çalıştım. Örgütlerin sesini duymayanlar, örgütlerin kararlarını hiçe sayanlar Cumhuriyet Halk Partisini iktidar yapamaz. Yapamadılar da! Ön seçim Keyfi bir uygulama olmamalıdır. Parti tüzüğüne kalıcı olarak konulmalıdır. Adayların belirlenmesinde ön seçim koşulu mutlaka işletilmeli ve örgütlerin kararı nihai karar olmalıdır. Aksi taktirde parti içinde yeni kırılmaların yaşanması kaçınılmaz olacaktır. Bunu asla kabul etmiyoruz. Biz hiçbir yoldaşımızın bu mücadelenin dışında kalmasını istemiyoruz. Önümüzdeki süreçte Cumhuriyet Halk Partisi yeniden Türkiye'nin umudu olacaktır. Buna olan inancım tamdır. Cumhuriyet Halk Partisine her zamankinden daha fazla ihtiyaç vardır. Halk bizden çok şeyler bekliyor. Tarihi sorumluluklarımız var. Şunu unutmayalım ki bugünkü koşullar 19 Mayıs 1919’dan daha kötü değildir arkadaşlar. Yeter ki yeni bir anlayışla yeniden Cumhuriyet Halk Partisini halkın iktidarı yapmak için hep birlikte mücadele edelim. Başaracağız, arkadaşlar başaracağız.”

Mustafa Bak’ın adaylık açıklamasında, eski milletvekili Ahmet Kaya, önceki dönem CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Önsel Uzun, iş insanı Ali Türen Öztürk, önceki dönemlerden CHP Akçaabat ilçe Başkanları Mustafa Nadir, Musa Hacıoğlu ile  CHP Akçaabat İlçe teşkilatının tüm kademeleri de yer aldı.

Anahtar Kelimeler: Cumhuriyet, Halk, Partisi(CHP), Akçaabat, Eski, İlçe, Başkanı, Mustafa, Bak, CHP, Trabzon, İl, Kongresinde, İl, Başkanlığı, için, adaylığını, resmi, olarak, açıkladı
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1903 Alberta'da (Kanada) meydana gelen toprak kaymasında 70 kişi öldü.
1916 Kut'ül Ammare Kuşatmasında Halil Kut Paşa komutasındaki 6. Ordu Irak cephesinde Kut'ül Ammare kasabasında İngiliz Mezopotamya ordusunu teslim aldı.
1939 Türk güreşçileri Yaşar Doğu ve Mustafa Çakmak 66 ve 87 kilolarda Avrupa ikincisi oldu.
1945 İtalya'daki Alman birlikleri teslim oldu.
1945 Sovyet tankları Berlin'e girdi. Sovyet askerleri şansölyelik binasının kapılarını zorlarken, Nazi lider Adolf Hitler, tabancayla intihar etti.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur