Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
TOLUNAY KAFKAS, SEVENLERİYLE BİR ARAYA GELDİ 1. ULUSLARARASI KARADENİZ EĞİTİM BİLİMLERİ KONGRESİ TRABZON’DA GERÇEKLEŞTİRİLECEK AKÇAABAT MUHTARLAR DERNEĞİ GENEL KURUL YAPACAK. YİNE KÖSTEBEK İDDİALARI! “Turizmde artık hata kabul etmeyecek durumdayız” BARÜ eğitim programlarını kalite odağında güçlendirmeye devam ediyor TESOB ile Uğur Okulları arasında indirim protokolü imzalandı KTÜ AB Kulübü, üniversite öğrencilerinin sorunları ve talepleriyle ilgili rapor hazırladı BAŞKAN EKİM’DEN PAZARCI ESNAFINA SICAK ÇORBA İKRAMI AKÇAABAT TURİZM LİSESİ AVRUPA'DA GASTRONOMİ YARIŞMASINDA FIRTINA GİBİ ESTİ! AK PARTİ'DEN AÇIKLAMA AKÇAABAT’TA KALDIRIMLAR YENİLENİYOR ÇANKAYA’DAN BAYARAMLAŞMA ELEŞTİRİSİ. ORDU JANDARMA KOMUTANINA FORMA HEDİYESİ MECLİS TOPLANDI BAŞKAN GENÇ AÇIKLADI:TÜRK YILDIZLARI TRABZON’DA ŞEHİT PİLOT BURAK GENÇCELEP ANISINA UÇACAK KOÇ'TAN SERT TEPKİ MUMCU'DAN KINAMA MESAJI BAŞKAN GENÇ: “AĞASAR İÇİN NE YAPSAK AZ AMA HER YAPILAN YAKIŞIR” BAŞKAN GENÇ’TEN SALDIRIYA KINAMA
MECLİS TOPLANDI
MECLİS TOPLANDI
 
KOÇ'TAN SERT TEPKİ
KOÇ'TAN SERT TEPKİ
 
Neşe Çelik'ten Otizm Günü Mesajı
Neşe Çelik'ten Otizm Günü Mesajı
Bakan Soylu Trabzon'la bayramlaştı
 

Bakan Soylu Trabzon'la bayramlaştı

Memleketi Trabzon’da bayramlaşma törenine katılan Bakan Soylu: - “Önümüzdeki aylarda operasyonlarımız hem yoğunlaşacak hem de bu operasyonlarda farklı neticeler de olabilecektir

26 Haziran 2017 Pazartesi 11:23
Yazdır

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terör örgütlerine yönelik önümüzdeki aylarda operasyonların daha yoğunlaşacağını, bu operasyonlarda farklı neticelerin de olabileceğini belirterek, “Ya sıçrayarak yükseleceğiz ya da FETÖ’nün başaramadığı, başka örgütlerin ve unsurların başaramadığı anlayışlara durarak teslim olacağız” dedi.  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon Büyükşehir Belediyesinde düzenlenen bayramlaşma törenine katılarak, vatandaşlar, STK temsilcileri ve Belediye Meclis üyeleriyle bayramlaştı. Bakan Soylu burada yaptığı açıklamada, "Dün bayram namazını Çukurca’da kıldık. Bir adım ötesi başka ülkelerin toprakları. İşte millet olma aklımızı orada görüyoruz. Bir dağın etrafında bir üst bölgesi, jandarmamız orada. Bir dağın etrafında başka bir üst bölgesi, polisimiz orada. Bir dağın etrafında başka bir üst bölgesi, Kara Kuvvetlerindeki askerlerimiz, evlatlarımız orada.

 

Hastane, beş yıldızlı doktorlar keza öyle. 780 bin kilometrekarenin her santimetrekaresine bu anlayışı getiren ve bugüne kadar da adaletten ve hakkaniyetten ayrılmayan bir süreci orada görüyoruz. 680 yılda yapılan camide namazı kılıyoruz. Oradaki evlatlarımızın, oradaki vatandaşlarımızın, oradaki askerlerimizin, polislerimizin, jandarmalarımızın, güvenlik korucularımızın her birisinin o büyük sadakatini görüyoruz. Bu bir millet olmadır, bu kendimize sahip çıkmaktır" dedi. "Ya sıçrayarak yükseleceğiz ya da FETÖ’nün başaramadığı, başka örgütlerin ve unsurların başaramadığı anlayışlara durarak teslim olacağız" diyen Bakan Soylu, "Önümüzde hayal noktası budur. İkincisine uzağız, birincisine yakınız. Bizim milletimiz korkak bir millet değildir. Bizim milletimiz cesaretli ve cengaver bir millettir. Bu topraklardan bizi ne zaman söküp atmak isteseler can verdik, devletimizi, hürriyetimizi, özgürlüğümüzü ve bağımsızlığımızı vermedik. Devletlerimizi yıktılar, yeniden ismini değiştirdik aynı ruh kökeni ile beraber yeniden kurduk” ifadelerini kullandı. Hatay’da DEAŞ’lı teröristlerin üzerine atlayan güvenlik güçlerinden övgü ile bahseden Bakan Soylu, “Tarihimizin en büyük fırsatı önümüzdedir. Bugün topyekün Türkiye’ye çullanmalarının ve etrafında hatlar açarak Türkiye’yi hareketsiz hale getirmek istemelerinin temel sebebi budur. Kahraman arkadaşlarımız, Hatay’a intikal etmeye çalışan beş DEAŞ’lı teröristin üzerine atlayarak onları etkisiz hale getirdiler. Bu şu demektir, sen milletime bir şey yapma, ben onun üzerine atlayarak onu etkisiz hale getireyim, benim canıma ne olursa olsun. İki tane terörist dün etkisiz hale getirilmiştir. Bütün arkadaşlarımız, bütün güvenlik kuvvetlerimiz her bir en üst seviyede dikkatle ve yüksek moralle görevinin başındadır. Bunu açık söylemek istiyorum. Bu konuda milletimiz hangi kararlılık içerisinde ise gerek komutanlarımız, gerek emniyet müdürlerimiz, gerek canparelerimiz, gerek güvenlik korucularımız her birisi aynı kararlılık içerisindedir.

 

Tarihin en fırsatı yüksek dönemi içerisindeyiz" diye konuştu. "Operasyonlar yoğunlaşacak" Önümüzdeki aylarda operasyonların yoğunlaşacağını ve bu operasyonlarda farklı neticelerin olabileceğini kaydeden Bakan Soylu, “Şunu çok net söyleyeyim, önümüzdeki aylarda biraz daha bu konuda operasyonlarımız hem yoğunlaşacak hem de bu operasyonlarda farklı neticeler de olabilecektir. Şehirlerdeydiler, tasfiye ettik. Şehirlerin yakınlarındaki köylerde idiler, tasfiye ettik. Sınırlarımızdan içeri girmelerini engelleyebilmek için Suriye sınırı ve İran sınırı başta olmak üzere duvarlar gerçekleştiriyoruz. Suriye sınırının önemli bir bölümünü duvarlarla kapattık ve teknolojik olarak besleyeceğiz ve oraları emin bir hale getireceğiz. Aynısını İran sınırımıza da ihale ettik ve yapılmaya, mayınlar temizlenmeye başladı. Yıllardır kullandıkları dağlarda en üst bölgelerdeki mağaralarda ve bütün Türkiye’ye aslında, güneydoğuya, doğuya ve Amanos’ta evlatlarımız her tarafta yayılmış durumdadır.

 

Tüm alana yayılmış durumdadır. Onların etkinliklerini azaltabilmek için her yerde onları köşeye sıkıştıran, her yerde hareket kabiliyetlerini azaltmaya çalışan, milletimizin huzurunu ve sükünunu temin etmeye çalışan ve onları toplu yaşam merkezlerinden uzaklaştırmaya çalışan bir stratejiyi uyguluyoruz“ ifadelerini kullandı. Bakan Soylu, "Elbette ki terör örgütü ve ona talimat verenler bu cennet coğrafyanın kendi istediği gibi yürümesini istemeyeceklerdir. Ama takatları tükenmektedir. PYD'yi, bir terör örgütünü Suriye'de kendi ortağı gibi gösterip onun üzerinden yine PKK'nın Suriye kolu olan PYD'den PKK'ya yeni nesil silahlar aktarıldığını biliyoruz. Bu yeni nesil silahlarla milletimizin canını acıtmak istediklerini de biliyoruz. Bize dost gibi görünenlerin, aynı masa etrafında olduğumuz zaman demokrasiden, barıştan, evrensel hukuktan bahsedenlerin aslında bu samimiyetlerinin ne olduğunu şu ortaya çıkan tablo net bir şekilde bize göstermektedir” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler: Memleketi, Trabzon’da, bayramlaşma, törenine, katılan, Bakan, Soylu, -, “Önümüzdeki, aylarda, operasyonlarımız, hem, yoğunlaşacak, hem, de, bu, operasyonlarda, farklı, neticeler, de, olabilecektir
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1513 İspanyol Konkistador Juan Ponce de León, Florida'yı keşfetti ve bu bölgeyi İspanya toprağı olarak ilan etti.
1730 New York'ta ilk sinagog hizmete girdi.
1820 Milo Venüsü heykeli bir Ege adası olan Melos'ta bulundu.
1830 Avrupa ülkeleri, Osmanlı İmparatorluğu'ndan, bağımsız Yunan devletini onaylamasını istedi.
1869 2. Darü'l-Fünun binasının inşası tamamlandı ve Darü'l-Fünun -i Osmani kuruldu.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur