Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
AKÇAABAT ANADOLU LİSESİNDE ÖĞRENCİLER YETENEKLERİNİ SERGİLEDİ BAK'TAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI YARDIM İÇİN ANMA PROGRAMI DÜZENLENİYOR Çelebi: Trabzon’a büyük talep var, direkt seferlerin artırılmasını bekliyoruz “HALKIMIZIN İRADESİ HER ŞEYİN ÜSTÜNDEDİR” BARÜ’de tüm renkleriyle “Nevruz Bayramı” kutlandı Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı AKÇAABAT CHP’DEN AHMET KAYA’YA TEBRİK ZİYARETİ Muhtarlar Toplandı AKÇAABAT’TA FUTBOL TURNUVASI DEVAM EDİYOR BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ AVRUPA ŞAMPİYONU HAVVANUR’A MEMLEKETİ TRABZON’DA GÖRKEMLİ KARŞILAMA TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR Otomobilen Nisan Ayında Faizleri Düşürdü İMAMOĞLU’NUN SÖZLERİNE ÇEBİ’DEN YANITI ÇANKAYA'DAN 10 BAŞLIKTAN OLUŞAN AÇIKLAMA Ekrem İmamoğlu’ndan Trabzonspor'a ziyaret İYİ Parti Trabzon'dan Koray Aydın'a tam destek! BAŞKAN GENÇ’E ŞALPAZARI’NDA COŞKULU KARŞILAMA BAŞKAN EKİM ŞEHİT KABİRLERİNİ ZİYARET ETTİ
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı
 
BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ
BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ
 
TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR
TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR
Bakanlık İstiyorum.
 

Bakanlık İstiyorum.

Cumhuriyet Halk Partisi’den(CHP) Trabzon’da liste başı olan Av. Haluk Pekşen, Arsin’de ‘CHP rüzgarı estireceğiz’ diyen partililerden, ‘fırtına’ istedi.

9 Nisan 2015 Perşembe 21:17
Yazdır
Of’a gerçekleştirdiği ziyarette seçmenlerin kendisine verdiği destek için teşekkür eden Pekşen, Oflular’danaldığı destek ile vekillik değil CHP’nin iktidarında Bakanlık istediğini söyledi.

‘’Of’tan Vekalet Almak Çok Ciddi Bir İştir’’

CHP’den birinci sıra adayı olan Av. Haluk Pekşen; milletvekili adayları Ahmet Kaya, Murat Özçilingir, Yavuz Karan ve Mustafa Aydın’ın yanı sıra CHP’nin listeye giremeyen aday adayları ve İl Yönetimi ile Trabzon’un doğu ilçelerine ziyaret gerçekleştirdi. CHP’nin ikinci sıra adayı Ali Türen Öztürk’ün kayınvalidesinin hastalığı nedeniyle katılmadığı gezide Milletvekili Adayı Av. Haluk Pekşen sırasıyla; Çaykara, Dernekpazarı, Of, Hayrat, Sürmene ve Arsin’de partililerle bir araya geldi. Of ilçesine yaptığı ziyarette yoğun ilgiyle karşılanan CHP Trabzon Milletvekili Adayı Av Haluk Pekşen, yapılan önseçimde ilçede birinci çıktığını hatırlatarak Oflular’danvekalet almanın ciddi bir iş olduğunu vurguladı. Pekşen ‘’Burada birinci çıkmama çok sevindim ancak omuzlarıma yüklenen yükün ağırlığı altında da endişe duydum. Oflular eğer bir adama vekalet verirlerse, bu şaka maka bir iş değildir. Bu çok ciddi bir iştir. Bu Trabzon’un milletvekilliği tarihinde çok az sayıda kişiye nasip olmuş bir güvendir. Bu anlamda sizlere minnettarım. Benim omuzlarıma yüklediğiniz yükün farkındayım. Bunun zorluğunun da farkındayım’’ şeklinde konuştu.

Of’un Desteği İle Bakanlık İsteyeceğim

Of’un desteği ile CHP iktidarında Bakanlık isteyeceğini belirten Pekşen ‘’En son AKP’nin kendi şirketlerine yaptırdığı anketlere bakalım, bırakın bizim yaptırdıklarımızı. CHP’nin oyu yüzde 27,  MHP yüzde 18, HDP yüzde 10-11 arası ve bunların ışığında; iktidar dedikleri AKP’ye kalan milletvekili sayısı yalnızca 218. 8 Haziran günü artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. İktidarda kalamayacaklar. Benim en endişem, bunların 50 milletvekili alsalar bile iktidarı bırakmamak için her yola başvurma ihtimalleridir. MümtazerTürköne adlı tanınmış bir yazar var.

Bu yazar aynen şu tespiti yaptı: Bu AKP iktidarı çürümüşlükle, yolsuzlukla, yasaklarla ve yoksullukla geldi ama giderken, büyük kaos olayları yaşanabilir. Savcımızı bile koruyamadılar. Neden savcımızın otopsi raporları açıklanmıyor? Neden korkuyorlar? Süleyman Şah Türbemizi bile 9 tane tankımızı orada bırakarak hem de kaçarak terk ettiler. Ülkemizin sınırlarını, sığınma evine sığınan kadınlarımızı, çocuk yuvalarındaki çocuklarımızı koruyabiliyorlar mı? Bunlar kimseyi korumaz ancak çaldıklarını korur. İktidarımız halinde Genel Başkan’ın yanına gidince diyeceğim ki; ‘’Ben Oflular’dan büyük bir destek aldım. Bu şakaya alınacak bir durum değildir. Ben bu sorumluluğun hesabını vermek zorundayım. Beni buradan oy oranını 4-5 kat artırarak gönderdiler Ankara’ya. Ben sizden bu anlamda Bakanlık istiyorum’’ifadeleri kullandı.

‘CHP Rüzgarı Esecek’ Diyorlar, Ben Fırtına İstiyorum

Arsin İlçe Başkanlığı Binası’nı hınca hınç dolduran partililere bir araya gelen Av. Haluk Pekşen 7 Haziran’da ilçeden beklentilerinin yüksek olduğunu ifade ederek iktidar olmak istediklerini söyledi. İktidar olunması halinde yaptırım gücünün artacağına dikkat çeken Pekşen ‘’Ankara’ya sıradan bir milletvekili gibi gitmek başka masada olup da kuralı koyma iddiasının arkasında durmak başka. Partimiz iktidar olduğunda Genel Başkanımıza gidip ‘’Efendim ben Trabzon’un birinci sıradan milletvekiliyim. Bunları yapamazsak beni bir daha o şehre sokmazlar, şehrin vekaletini bana veriniz’’ diyebileceğim, bir ‘güç’ istiyorum aslında. Bunu da yapacak olanlar yalnızca sizlersiniz. Arsin ve Yomra ‘da tıpkı 1977’deki gibi bir CHP rüzgarı esecek diyorlar. Ancak ben buradan bir rüzgar değil, fırtına istiyorum. Bana herhangi bir nedenle oy veren herkesten ricam; beni bu anlamda Ankara’ya, başım dik göndermelerdir. Bunu sizden istirham ediyorum. Ben burada başka partili arkadaşlarımı da gördüm. Onlar da buraya parti binamıza gelmişlerse eğer yürekleri bizimle beraberdir. O halde bundan sonrasında Trabzon’u güçlü bir şekilde geleceğe taşımanın yolu, buradan birinci parti olarak çıkmaktan geçer. CHP Trabzon’dan birinci parti olarak çıkarsa bunun anlamı, partimizin iktidar olmasıdır. CHP iktidarsa ben de bu vekaleti doğrudan gidip genel Başkanımızdan isteyeceğim’’ sözleriyle destek istedi.

kaynak:taka

Anahtar Kelimeler: Cumhuriyet, Halk, Partisi’den(CHP), Trabzon’da, liste, başı, olan, Av, Haluk, Pekşen, Arsin’de, ‘CHP, rüzgarı, estireceğiz’, diyen, partililerden, ‘fırtına’, istedi
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1453 Fatih Sultan Mehmet, İstanbul adalarını fethetti.
1924 İtalya'da genel seçimleri Benito Mussolini'nin faşist partisi kazandı.
1925 Ankara Yahşihan demiryolu hattı işletmeye açıldı.
1925 Bir gün önce kapatılan 'Tanin' gazetesinin sahibi ve başyazarı Hüseyin Cahit Yalçın tutuklandı.
1928 Ankara Palas Oteli hizmete açıldı. Mimar Vedat Bey'in (Tek) tasarımıyla, 1926'da yapımına başlanan bina, çıkan anlaşmazlıklar nedeniyle mimar Kemalettin Bey'in tasarımıyla tamamlandı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur