Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
ÇİFTÇİLER, DEVLETTEN ACİL DESTEK VE KREDİ ERTELEMESİ BEKLİYOR!.. TTSO’da Meslek Komitesi başkanlarıyla sektörlerin talepleri görüşüldü AGD’DEN FİLİSTİN-GAZZELİLERE DESTEK EYLEMLERİ BARÜ’lü milli güreşçi Burhan Akbudak, Avrupa üçüncüsü oldu BTP, Prof. Dr. Haydar Baş'ı vefatının 5. yıl dönümünde andı RAYLI SİSTEM İÇİN İLK KAZMA BU YIL SONUNDA VURULACAK Dr. Çankaya Burası Arif’in kahvesi değil A PARTİ BASINI AĞIRLADI HAYATİ YAZICI, SİYASİ TECRÜBELERİNİ GENÇLERLE PAYLAŞTI GERİGELMEZ: “DURMAK YOK, YOLA DEVAM” ’İMAR KOMİSYONU OLARAK KAMUOYU AÇIKLAMAMIZDIR’’ AKÇAABATLI GENCİN ACI SONU! Selman Sevim:Cevap Hakkımı Kullanıyorum ARTIK İKLİMDEN DAHA HIZLI DEĞİŞTİRMEK ZORUNDAYIZ. AKÇAABAT’TA ÇOCUKLAR TİYATRO İLE BÜYÜYOR AK Parti Kadın Kolları Türkiye 3’üncüsü oldu ASYA MARKET 11.ŞUBESİ AÇILIYOR AKÇAABAT ANADOLU LİSESİ BAŞARIYA DOYMUYOR. Trabzon heyeti Buhara’daki yatırım olanaklarını inceledi AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞINDAN NİSAN AYI İÇİN UYARI !
Dr. Çankaya Burası Arif’in kahvesi değil
Dr. Çankaya Burası Arif’in kahvesi değil
 
GERİGELMEZ: “DURMAK YOK, YOLA DEVAM”
GERİGELMEZ: “DURMAK YOK, YOLA DEVAM”
 
Selman Sevim:Cevap Hakkımı Kullanıyorum
Selman Sevim:Cevap Hakkımı Kullanıyorum
BALKAN ŞAMPİYONU AKÇAABAT BELEDİYESİNDEN
 

BALKAN ŞAMPİYONU AKÇAABAT BELEDİYESİNDEN

24-25 Eylülde Bosna Hersek'in Pale City kentinde yapılan Minikler (Kadın-Erkek) Balkan Judo Şampiyonasın da 28 kg da Akçaabat Belediyesi Spor Kulübü Sporcusu Ahsen Yıldırım Balkan Şampiyonu oldu.

26 Eylül 2022 Pazartesi 13:08
Yazdır

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Ekim şampiyon sporcuyu müsabaka sonrası arayarak tebriklerini iletti.

Akçaabat Belediyesi Spor Kulübünün sporcusunun Şampiyon olmasından ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim Başarılarından ötürü Akçaabat Belediyesi Sporu Kulübü Sporcusu Ahsen Yıldırım’ı tebrik ederek sözlerine şöyle devam etti. “ Yedinen yetmişe herkes için spor felsefesinden hareketle birçok spor branşını vatandaşlarımızla buluşturuyoruz. Açtığımız her spor kursu halkımız tarafından yoğun ilgiyle karşılanıyor. Belediyemiz Spor İşleri Müdürlüğümüz bünyesinde devam eden spor kurslarımızın yanında Akçaabat Belediyesi Spor Kulübünde de devam eden kurslarımız var. Bu kulüpte alanında uzman eğitmenler, çocukları yeteneğine göre eğitiyor. Çocuklarımıza ve gençlerimize küçük yaşta spor yapma alışkanlığı ve disiplin kazandırıyoruz. Eğitmenlerimiz, çocuklarımızı ülke genelinde ya da dünya çapında yapılan yarışmalara hazırlıyor ve ciddi başarılar elde ediliyor. Son olarak Balkan Judo şampiyonasına katılan Akçaabat Belediyesi Spor Kulübü sporcusu Ahsen yavrumuz Balkan şampiyonu olarak Ay Yıldızlı Bayrağımızı dalgalandırarak İstiklal Marşımızın okunmasına vesile oldu. Değerli sporcumuz Ahsen Yıldırım’ı şampiyonluğundan dolayı kutluyor; başarılarının devamını diliyorum. Aynı zamanda sporcumuzun ailesini, eğitmenlerini ve Akçaabat Belediyesi Spor Kulübü yöneticilerni de yürekten tebrik ediyorum.”dedi.

Anahtar Kelimeler: 24-25, Eylülde, Bosna, Hersek'in, Pale, City, kentinde, yapılan, Minikler, (Kadın-Erkek), Balkan, Judo, Şampiyonasın, da, 28, kg, da, Akçaabat, Belediyesi, Spor, Kulübü, Sporcusu, Ahsen, Yıldırım, Balkan, Şampiyonu, oldu
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1912 2340 yolcusuyla ilk yolculuğuna çıkan Titanik transatlantiği, Newfoundland'ın güneyinde bir buzdağına çarparak battı, olayda 1.513 kişi öldü.
1918 Ağrı'nın kurtuluşu.
1921 İsyancı Ahmet Anzavur, Biga yakınlarında öldürüldü.
1920 Sacco ve Vanzetti adlarındaki iki İtalyan göçmeni, Massachusetts'te cinayet ve gasp suçlarıyla tutuklandılar. Yedi yıl sonra suçlulukları konusunda derin şüpheler mevcutken idam edilmeleri Amerikan adalet sisteminin bir ayıbı olarak kalmıştır.
1922 Kanadalı bilim adamları Frederick G. Banting ve Charles H. Best, şeker hastalığına karşı kullanılan insülini buldu.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur