Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
AKÇAABAT’TA BAYRAMLAŞMA TÖRENİ COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİ GÖKHAN GEDİKLİ'DEN KUTLAMA MESAJI Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ı Anıyoruz BAŞKAN GENÇ, ŞAPAZARI’NDA MEVLİDE KATILDI, VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI BAŞKAN GENÇ, TRABZON HALKINI BAYRAMLAŞMAYA DAVET ETTİ Cemil Kalkışım'dan Net Mesaj BÜYÜKŞEHİR ON BİNLERCE ÇOCUĞA TRAFİK EĞİTİMİ VERDİ TESOB camiası bayramlaştı ANAHTAR PARTİ AKÇAABAT İLÇE BAŞKANLIĞINDAN KUTLAMA MESAJI BAŞKAN TİRGİL'DEN BAYRAM KUTLAMA MESAJI ŞENTÜRK'TEN BAYRAM KUTLAMASI HÜSEYİN KARA'DAN BAYRAM KUTLAMASI İYİ BAYRAMLAR TALAT ÇAMKTAN BAYRAM İLANI ESKİ MUHTARDAN BAYRAM KUTLAMASI AKÇAABAT AK PARTİ'DEN BAYRAM KUTLAMASI AKPINAR MAH MUHTARI MESAJ YAYINLADI ÖMER HACISALİHOĞLU'NDAN BAYRAM MESAJI AKMESTEK'TEN YOĞUN İŞ BİRLİĞİ BÜYÜKŞEHİR’DEN BAYRAM DENETİMİ
İSMAİL BULUT'TAN BAYRAM MESAJI
İSMAİL BULUT'TAN BAYRAM MESAJI
 
ŞENTÜRK'TEN BAYRAM KUTLAMASI
ŞENTÜRK'TEN BAYRAM KUTLAMASI
 
SİVRİKAYA'DAN BAYRAM KUTLAMASI
SİVRİKAYA'DAN BAYRAM KUTLAMASI
Bartın Üniversitesi öğrencileri ASELSAN’ı ziyaret ettiler
 

Bartın Üniversitesi öğrencileri ASELSAN’ı ziyaret ettiler

Bartın Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü öğrencilerinin ASELSAN’a düzenledikleri teknik gezide, milli imkânlarla gerçekleştirilen çalışmalar yerinde görüldü.

17 Ekim 2019 Perşembe 00:15
Yazdır

Bartın Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü öğrencileri, ASELSAN’a gerçekleştirdikleri teknik gezi kapsamında ilk olarak Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir’i ziyaret ettiler.

Ardından Yönetim ve Bilişim Sistemleri Kulübü üyesi 31 öğrenci, Kulüp Akademik Danışmanı Arş. Gör. Ahmet Ayaz ile birlikte ASELSAN’a geçtiler. ASELSAN Kurumsal İletişim Uzman Yardımcısı Arman Yıldız tarafından karşılanan ekip, 1975 yılından bu yana Türk Silahlı Kuvvetleri'nin haberleşme ihtiyaçlarının milli imkânlarla karşılandığı tesisleri gezdiler.

Gezi esnasında öğrencilere ASELSAN bünyesinde gerçekleştirilen haberleşme ve bilgi teknolojileri, radar ve elektronik harp, elektro-optik, aviyonik, insansız sistemler, kara, deniz ve silah sistemleri, hava savunma ve füze sistemleri, komuta kontrol sistemleri, ulaştırma, güvenlik, trafik, otomasyon ve sağlık teknolojilerine ilişkin bilgiler verildi.

Ayrıca, Türkiye'nin en büyük savunma elektroniği kuruluşu olan ASELSAN’ı gezen öğrencilere, üniversite-sanayi iş birliği kapsamında yapılan çalışmalardan ve ASELSAN’ın sunduğu staj ve iş imkânlarından bahsedildi.

ASELSAN’ın ülkemizin yerli ve milli teknolojileri hayata geçiren en önemli kurumlardan biri olduğunu ifade eden Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, “Üniversitemizde verdiğimiz eğitim ve öğretim ile yetkin öğrenciler yetiştirmeyi hedefliyoruz. Öğrencilerimizin gelişimini önceleyerek gerçekleştirdiğimiz tüm çalışmalarda, üniversite-sanayi iş birliğini de gözeterek geleceğimize değer katmaya çalışıyoruz. Öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimizle her an yeni bir şeyler öğrenmeye gayret göstererek, yarının projelerinin gerçekleşmesi hedefine katkı sunmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Bu kapsamda yaptığımız tüm faaliyetlerde olduğu gibi bu teknik gezinin de öğrencilerimiz için önemli bir motivasyon olduğuna inanıyorum.” dedi.

Anahtar Kelimeler: Bartın, Üniversitesi, İktisadi, ve, İdari, Bilimler, Fakültesi, Yönetim, Bilişim, Sistemleri, Bölümü, öğrencilerinin, ASELSAN’a, düzenledikleri, teknik, gezide, milli, imkânlarla, gerçekleştirilen, çalışmalar, yerinde, görüldü
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1727 Isaac Newton'un ölümü
1854 Amerikan Bağımsızlık Savaşı: Büyük Britanya hükümeti Boston, Massachusetts limanını kapattı.
1866 İspanyol donanması Şili'nin Valparaiso limanını bombaladı.
1848 Margaret ve Kate Fox adlı iki kız kardeş, ruhlar dünyasıyla ilişki kurduklarını iddia ederek, ilk profesyonel medyumlar oldu.
1889 Paris'te, 1789 Fransız Devrimi'nin 100'üncü yıldönümü için, Gustav Eiffel tarafından yapılan Eiffel Kulesi açıldı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur