Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Fikirden Paylaşıma: Bilim Şenliği Daveti SEBAT GENÇLİKSPOR KULÜBÜ KARSLI İLE DEVAM KARARI ALDI "MAZİDEN ATİYE TRABZON" AÇILIŞ PROGRAMI DÜZENLENDİ Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 1. Junior Cup U11 Kış Turnuvası’nda Söğütlüspor şampiyonluğa ulaştı. ‘’FİLİSTİN’DE GÜNDOĞUMU GİBİ’’ SAHNELENMEYE BAŞLADI METE YARAR TRABZON’DA SEMİNER VERECEK Yağmur Yılmaztürk Avrupa şampiyonu oldu TTSO Meclis Üyesi Çuvalcı, turizm sektörünün beklenti ve çözüm önerilerini dile getirdi Sezgin Mumcu Doğalgaz Yatırımını Değerlendirdi; Beşikdüzü OSB’ye Doğalgaz Geldi TTSO Başkan Yardımcısı Baş, akaryakıt sektörünün talepleri ve çözüm önerilerini aktardı ORTAHİSAR BELEDİYESİ, KIRSAL MAHALLELERDE YAŞANAN HEYELANLARA MÜDAHALE ETTİ Başkan Ekim Gündüz Sarıtaş’ta, Akşam Osmanbaba’da Vatandaşlarla Buluştu Anahtar Parti’den Kaymakama Ziyaret Kanuni Mahallesi Camii'nin temel atma töreninde konuşan Başkan Genç: TTSO nisan ayı meclis toplantısı yapıldı "Karadeniz PDR Günleri" etkinliği düzenlenecek. Ortaköy Grup İçme Suyu Arıtma Tesisi Hizmete Hazır, Abonelikler Başladı BAŞKAN KAYA, YEREL MEDYA BULUŞMALARINDA KONUŞTU ŞEHİT BERAT MECİT DAY, DUALARLA ANILDI UÇARSU DA YANGIN
SEBAT GENÇLİKSPOR KULÜBÜ KARSLI İLE DEVAM KARARI ALDI
SEBAT GENÇLİKSPOR KULÜBÜ KARSLI İLE DEVAM KARARI ALDI
 
Yağmur Yılmaztürk Avrupa şampiyonu oldu
Yağmur Yılmaztürk Avrupa şampiyonu oldu
 
METE YARAR TRABZON’DA SEMİNER VERECEK
METE YARAR TRABZON’DA SEMİNER VERECEK
BARÜ öğrenci kulüplerinin 2 projesine ÜNİDES’ten destek
 

BARÜ öğrenci kulüplerinin 2 projesine ÜNİDES’ten destek

Bartın Üniversitesi (BARÜ) öğrenci kulüplerinin, Üniversite Öğrenci Kulüplerine Destek Programı (ÜNİDES) kapsamında sundukları iki proje destek almaya hak kazandı.

15 Kasım 2024 Cuma 18:21
Yazdır

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından öğrencilerin hem bireysel hem de toplumsal anlamda daha donanımlı bireyler olmalarına katkıda bulunmayı amaçlayan Üniversite Öğrenci Toplulukları İş Birliği ve Destek Programı (ÜNİDES) başvuru sonuçları açıklandı. Bu kapsamda Bartın Üniversitesi (BARÜ) bünyesinde yer alan öğrenci topluluklarından Metaverse Kulübü ile Tarih Kulübünün projeleri desteklenen projeler arasına ismini yazdırmayı başardı.

Gençlerin kişisel ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmayı hedefleyen programa; Metaverse Kulübünün Fen Fakültesi Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri Bölümünden Doç. Dr. Ahmet Berk Üstün koordinatörlüğünde sundukları “Afet Farkındalığı İçin Sanal Gerçeklik Tabanlı Tatbikat Simülasyonu” başlıklı proje 50 bin lira; Tarih Kulübünün Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Tunay Karakök koordinatörlüğünde gönderilen “Ati Maziye Konuşuyor” isimli proje ise fikirlerinin geliştirilmesi için 33 bin 500 lira hibe almaya hak kazandı.

BARÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevim Çelik, projeleri kabul edilen kulüplerin akademik danışmanları ve öğrencileriyle bir araya gelerek tebrik etti. Genel Sekreter Prof. Dr. Selçuk Gümüş ile Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Ekrem Kayış’ın da yer aldığı toplantıda elde edilen başarılardan dolayı kulüp üyelerine belgeleri takdim edildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen bu programın öğrenci kulüpleri için motive edici olduğunu belirten BARÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, “Yerleşkemizde bulunan gençlik merkezlerine bağlı genç ofislerin, öğrencilerimizi proje üretmeleri noktasında bilgilendirme faaliyetlerinde bulunmasını, etkin ve verimli kullanılmasını sağlıyoruz. ‘Üreten üniversitenin üreten öğrencileri’ sloganımızla öğrenci kulüpleri proje destek programlarını da oldukça önemli buluyoruz. Bu noktada ilk başvuru dönemi sonuçlarına göre projeleri desteklenme başarısı gösteren Metaverse Kulübü ve Tarih Kulübü danışmanları Doç. Dr. Ahmet Berk Üstün ve Dr. Öğr. Üyesi Tunay Karakök ile öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Üniversitemizin kurumsal ilerleyişine sunduğu katkıdan dolayı Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Sevim Çelik’e teşekkür ediyorum. Ayrıca daha iyiye ulaşmamız noktasındaki teşvikleri ile üniversite öğrencileri için büyük fırsatlar sunan çalışmalar için Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak’a teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler: Bartın, Üniversitesi, (BARÜ), öğrenci, kulüplerinin, Üniversite, Öğrenci, Kulüplerine, Destek, Programı, (ÜNİDES), kapsamında, sundukları, iki, proje, destek, almaya, hak, kazandı
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1719 Daniel Defoe'nun ünlü romanı 'Robinson Crusoe' yayımlandı.
1874 Radyo dalgaları üzerinde çalışan ve bu yolla ilk haberleşmeyi sağlayan fizik bilgini Guglielmo Marconi doğdu.
1859 Kızıldeniz ile Akdeniz'i birbirine bağlayacak Süveyş Kanalı'nın kazılmasına, Mısır'ın Port Said kentinde başlandı.
1901 New York, otomobiller plaka uygulamasını zorunlu hale getiren ilk eyalet oldu.
1914 İngiliz Fransız kuvvetleri Çanakkale'ye çıkarma harekatı başlattı. Kara savaşları başladı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur