Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Başkan Genç: “Akçaabat’a Yeni Yaşam Alanı Kazandıracağız” BAŞKAN ADAYI ÇEKİLDİ TÜRK SAĞLIK SEN TRABZON ŞUBESİNDE; SÜLEYMAN ÇOLAK DÖNEMİ "Türk Kızılayı Tanıtım ve Bilgilendirme Programı" Başkan Genç Akçaabat'a müjdeyi verdi:"OTOGAR İHALESİ ARALIK’TA YAPILIYOR” ORTAHİSAR BELEDİYESİ’NDEN ‘KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE GÜNÜ’NDE ANLAMLI PROGRAM BELEDİYE ŞOFÖR ALACAK TTSO üyesi firmalar TravelExpo Turizm Fuarında yer aldı Genç kızlara çikolata yapımı öğretildi, girişimciliğin önemi anlatıldı TRABZON BAKKALLAR VE SEBZECİLER ESNAF ODASINDAN BASIN AÇIKLAMASI TESOB Genel Sekreterler Toplantısı yapıldı AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı AYFER CİHAN’ın basın açıklamasıdırA ORTAHİSAR BELEDİYESİ’NDEN VERGİ HATIRLATMASI: SON GÜN 1 ARALIK AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞI’NDAN DÜZKÖY İLÇESİNDE FINDIK ÜRETİCİLERİNE FINDIKTA BUDAMA EĞİTİMİ BAŞKAN KAYA, ÇAĞLAYAN KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ’Nİ GURBETÇİ VATANDAŞLARA ANLATTI Vali Aziz Yıldırım, DOKA’nın 172’nci Yönetim Kurulu Toplantısına Katıldı AKÇAABAT’IN İLÇE OLUŞUNUN 139. YILI COŞKUYLA KUTLANACAK İYİ Parti'den 24 Kasım Öğretmenler Günü Etkinliği CHP'DEN BASIN DUYURUSU ŞEHİT ÖĞRETMENLERİN ANISI, FİDANLARLA YAŞAYACAK
BAŞKAN ADAYI ÇEKİLDİ
BAŞKAN ADAYI ÇEKİLDİ
 
Başkan Genç Akçaabat'a müjdeyi verdi:'OTOGAR İHALESİ ARALIK’TA YAPILIYOR”
Başkan Genç Akçaabat'a müjdeyi verdi:"OTOGAR İHALESİ ARALIK’TA YAPILIYOR”
 
BELEDİYE ŞOFÖR ALACAK
BELEDİYE ŞOFÖR ALACAK
BAŞARILI SPORCULAR ÖDÜLLENDİRİLDİ
 

BAŞARILI SPORCULAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

Başkan Sarıalioğlu’ndan başarılı sporculara altın

7 Mart 2018 Çarşamba 18:13
Yazdır

Artvin Borçka’da düzenlenen 1. Kafkas Ülkeleri Karate Şampiyonasında derece elde eden Of Belediyespor Kulübü Karate Takımı sporcularını makamında ağırlayan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, kendilerini altınla ödüllendirdi.

 

Artvin’in Borçka İlçesinde düzenlenen 1. Kafkas Ülkeleri Karate Şampiyonasına katılan ve dereceye giren Of Belediyespor Kulübü Karate Takımı sporcularını makamında ağırlayan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, sporcuları altınla ödüllendirdi.

 

Şampiyonaya 10 sporcuyla katılan Of Belediyespor Kulübü Karate Takımında 55 kiloda Resul Eroğlu, 49 kiloda Efna Korkmaz, 30 kiloda Zübeyde Doğan ve Tuğçenaz Köroğlu birinci olurken, Oğuzhan Şişik ile Merve Ulusoy ise ikinci oldular.

 

Daha öncede Trabzon’da yapılan 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri karate ligine de 31 sporcuyla katılan Of Belediyespor Kulübü Karate Takımı, yapılan yarışmalarda da en fazla madalya alan takım olmuştu. Abdulkadir Zengin, Nisa Nur Kalemci, Hatice Naz Çakıroğlu,  Efna Korkmaz, Merve Ulusoy ve Salih Bayram birinci olurken, 6 sıklette ikincilik ve 11 sıklette de üçüncülük elde etmişti.

 

Her iki yarışmada derece yapan sporcuları antrenörleri ve Karate Derneği yöneticileri ile birlikte makamında ağırlayan Başkan Sarıalioğlu, başarılı sporcuları altınla ödüllendirdi.

 

ÜLKEMİZİN BU YİĞİTLERE İHTİYACI VAR

 

Sporla uğraşan gençlerin hem zihinsel açıdan hem de fiziksel açıdan daha başarılı olduklarını ifade eden Başkan Sarıalioğlu; “Of Belediyespor Kulübümüzün yurt içi ve dışında Of’umuzu, Trabzon’umuzu ve Ülkemizi başarıyla temsil eden Karate ve Basketbol takımlarımızın sporcularını ödüllendirdik. Bu anlamlı günde sporcularımızın heyecanına ortak olan ailelerimiz ile tüm destek veren herekse teşekkür ederim. Ayrıca yöneticilerimizi, antrenörlerimizi ve genç sporcularımızı da tebrik ediyorum. Sporcumuzu ve bu başarılarında büyük emeği bulunan Antrenör Salih Doğan ve Halit Saral'ı canı gönülden tebrik ediyor, üstün başarılar diliyorum. Gençlerimiz hem yetiştikleri çağda hem de ileriye yönelik daha aktif, daha sosyal, daha katılımcı, daha kişilikli, paylaşımcı ve başarılı oluyorlar. Ben hem öğrencilerimizi, hem hocalarımızı hem de velilerimizi kutluyorum. Burada büyük bir emek var ve bunun karşılığı da kazandığınız madalyalardır. Bu madalyalar gelecek hayatlarında onların başarısını arttıracak, yol gösterecek, örnek bir kişilik olacaklar inşallah. Kendisine faydası olmayan bireyler çevresine de fayda sağlayamaz” diye konuştu.

 

 

 

Anahtar Kelimeler: Başkan, Sarıalioğlu’ndan, başarılı, sporculara, altın
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1548 II. Süleyman komutasındaki Osmanlı ordusu, Halep'e girdi.
1812 I. Napolyon komutasındaki Fransız ordusu, büyük kayba uğrayarak Rusya topraklarını terk etmek zorunda kaldı.
1842 Notre Dame Üniversitesi (Indiana, ABD) kuruldu.
1922 Howard Carter ve Lord Carnarvon, Mısır Firavunu Tutankhamun'un mezarına 3000 yıl sonra giren ilk insanlar oldular.
1923 Posta Kanunu kabul edildi.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur