Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
MUMCU'DAN KINAMA MESAJI BAŞKAN GENÇ: “AĞASAR İÇİN NE YAPSAK AZ AMA HER YAPILAN YAKIŞIR” BAŞKAN GENÇ’TEN SALDIRIYA KINAMA AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Dr. Seyit Hisoğlu’ndan Otizm Farkındalık Günü’nde Anlamlı Destek AVRUPA FATİHİNDEN VEFA ZİYARETİ Trabzon’da CHP Standında Bıçaklı Saldırı: Valilikten Açıklama Geldi İYİ Parti Trabzon Milletvekili Aydın'dan TESOB’a ziyaret Altıntepe’den Zorlu’ya Sert Yanıt! “Araştırmadan İftira Atıyor” BÜYÜKŞEHİR’İN YOL MESAİSİ DEVAM EDİYOR İSTİFAYA ÇAĞIRDI SEBAT KENDİNE GELDİ Neşe Çelik'ten Otizm Günü Mesajı LİVA ŞENLENECEK AKÇAABAT’TA BAYRAMLAŞMA TÖRENİ COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİ GÖKHAN GEDİKLİ'DEN KUTLAMA MESAJI Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ı Anıyoruz BAŞKAN GENÇ, ŞAPAZARI’NDA MEVLİDE KATILDI, VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI BAŞKAN GENÇ, TRABZON HALKINI BAYRAMLAŞMAYA DAVET ETTİ Cemil Kalkışım'dan Net Mesaj BÜYÜKŞEHİR ON BİNLERCE ÇOCUĞA TRAFİK EĞİTİMİ VERDİ
MUMCU'DAN KINAMA MESAJI
MUMCU'DAN KINAMA MESAJI
 
LİVA ŞENLENECEK
LİVA ŞENLENECEK
 
Neşe Çelik'ten Otizm Günü Mesajı
Neşe Çelik'ten Otizm Günü Mesajı
Başbakan YILDIRIM Trabzon’da Konuştu.
 

Başbakan YILDIRIM Trabzon’da Konuştu.

Başbakan Binali Yıldırım, yeni anayasa ve başkanlık sistemi için, "MHP ile beraber anayasa değişikliğini yapacağız ve başkanlık sistemini hayata geçireceğiz"

11 Kasım 2016 Cuma 17:32
Yazdır

BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM'IN TRABZON KONUŞMASI

Başbakan Binali Yıldırım, yeni anayasa ve başkanlık sistemi için, "MHP ile beraber anayasa değişikliğini yapacağız ve başkanlık sistemini hayata geçireceğiz" dedi.

 

Başbakan Yıldırım Trabzon Meydanı'nda halka hitap etti. Ülkenin ana muhalefet partisi pusulayı yitirmiş vaziyette. Nereye toslayacağı belli değil. Allah yardım etsin. Bölücülere, darbecilere arka çıkmak ana muhalefet partisinin işi midir? Herkes durumunu gözden geçirmek zorunda. Ana muhalefet partisi demek, iktidar alternatifi demektir. Siz iktidara talipseniz, tek devlet, tek bayrak, tek vatan, tek millet prensibine bağlı kalmalısınız. Ana muhalefeti sağduyulu olmaya çağırıyorum. Şimdi zaman ülkeye sahip çıkma, bir olma, beraber olma zamanıdır. Ayrılıkçılar, terör goygoycularına yaranma zamanı değildir.

 

Sayın Kılıçdaroğlu yol yakınken dön bu yanlıştan, bu sokak çıkmaz sokaktır. "Bahçeli yine sağduyusu ile her türlü siyasi hesaplardan öte bu önemli meselenin çözümü için sorumluluk aldı ve bu konuda MHP ile beraber anayasa değişikliğini yapacağız ve başkanlık sistemini hayata geçireceğiz. Önce Meclis'e götüreceğiz. Sonra sahibine götüreceğiz. Bu arada muhalefet partisi bizi bazı konulardan sorumlu tutuyor fetoyu biz zamanında güçlendirmiş beraber çalışmışız devletin kanunlarını hiçe sayanlar çağrıldılar sorguya gelmediler tanımadılar ama sonunda hesap vermek için mahkeme ve tutuklandılar. Trabzon için de yapılması gereken çalışmalardan da bahsetti.

 

Başbakan Trabzon çok güzel işler yapacağından bahsetti, halka benden trabzona müjde bekliyorsunuz değilmi diye sordu birinci müjde   kanuni bulvarının   bir kısmını yaptık akyazıya bağlantısını gerçekleştiriyoruz   bu yetermi   tamamı 30 km   geri kalan kısmıda imzaladım ihalesi yapılıyor   hadi hayırlı olsun 800 Tirilyon   trabzona helalı hoş olsun. Trabzon   birliğimizin teminatı ,Trabzonun çok güzel hastanesi olacak bu arada   statyum   bitti artık bundan sonrası Trabzon sporda   trabzon sporun en güzel başarılarını görmek istiyoruz ,vekillerimizin size sözü var bir üniversite daha açaçağız ikinci üniversite bir üniversite trabzona yetmez,bir çok öenemli işimiz daha var   beni fahri hemşeri yaptınız ben sizin artık hemşehrinizim sizin hemşeriniz olmaktanda   guru duyuyorum biliyorsunuz trabzon erzincan demir yolu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün   vasiyetidir 40 ondan sonra   gelen partısi hiç bir şey yapmamıştır şimdi Trabzon Erzincan yolunuda   2023 e kadar biz yapacağız     dünyanın en projelerinden biri her biri tünel 23 km   23 gidiş 23 geliş zigana dağının altından girip Gümüşhaneden çıkıyor . zor diye bırakıp kacacak göz varmı bende. Trabzon sahil yolu nerden nereye geldi 118 bülünmüş   yol yaptık   buradakı konuşmamızdan sonra ovit dağına gideceğiz 136 yıllık efsane dir osmanlının son   dönemlerinde oraya bir tünel yapılmaysı pılanlanmış ama 136 yıl sonra da Recep Tayip ve arkadaşlarına nasip olmuş bu tünel açılınca   Erzurum   Rize arası 35 km mesafe kısalıyor bu tünelle   adeta Rize   Erzurum komşu kapısı oluyor , Trabzonada faydası var   iyidereden ver elini Erzurum   yaz kış yol açık   her yol Trabzona çıkar   .ziganada zor yoldur 1900 metre tünel var , buraya iki tünel yapalım   önü arkası tipi kar   oluyor doluyor 14.5 km   tünel yapıyoruz ziganaya   ikisi 29 km   bizde az laf çok iş   diye bahsetti .dahah sonra konuşması bittikten sonra ekibiyle   ovit dağına hareket etti.

 

FOTO VE HABER : AHMET HULUSİ ESERCAN

Anahtar Kelimeler: Başbakan, Binali, Yıldırım, yeni, anayasa, ve, başkanlık, sistemi, için, "MHP, ile, beraber, anayasa, değişikliğini, yapacağız, ve, başkanlık, sistemini, hayata, geçireceğiz"
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1453 Fatih Sultan Mehmet, İstanbul'u kuşatma harekâtına başladı.
1917 ABD fiilen I. Dünya Savaşı'na girdi.
1918 Van Rus ve Ermeni işgalinden kurtuldu.
1930 Haile Selasiye kendini Etiyopya imparatoru ilan etti.
1948 Yazar Sabahattin Ali, Bulgaristan sınırını geçmeye çalışırken, kılavuzu Ali Ertekin tarafından öldürüldü. 28 Aralık'ta tutuklanan Ertekin'in cezası indirime uğradı. Aynı yıl çıkan af yasasıyla da serbest bırakıldı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur