Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
KENT KONSEYİ YÜRÜTME KURULU TOPLANDI ORTAHİSAR’IN 2027 MALİ YILI PERFORMANS PROGRAMI KABUL EDİLDİ BAŞKAN GENÇ: FİLİSTİN’İN HUKUKUNU KORUMAYA DEVAM EDECEĞİZ AKÇAABAT BELEDİYESİ KOROLARINDA YENİ DÖNEM ÇALIŞMALARI BAŞLADI İŞKUR’dan TESOB Başkanı Metin Kara’ya tebrik ziyareti TTSO'nun Medikal Sektörü Kümelenmesi UR-GE Projesi Bakanlık Onayı Aldı DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI KUTLANIYOR Başkan Genç'ten Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü'ne övgü: YENİ PARTİ KONGRE YAPTI AKÇAABAT ANADOLU LİSESİNDE SEMİNER DÜZENLENDİ AKÇAABAT’TA OKUL KANTİNLERİNE YÖNELİK DENETİM GERÇEKLEŞTİRİLDİ TTSO seçimleri 10 Ekim Cumartesi günü hizmet binasında gerçekleştirilecek ZORLU, PEHLEVAN’A YANIT VERDİ:“ODA BAŞKANI GİBİ DEĞİL, SİYASETÇİ GİBİ KONUŞUYORSUN” DAVET EDİLMEMEK DEĞİL, YÖNETİM ANLAYIŞI MESELESİDİR! Çelebi’den TTSO Seçimi Öncesi Sağduyu Çağrısı; “Seçimdir Gelir Geçer, Sağduyulu Olalım” Mumcu’dan MHP İl Başkanı Hacısalihoğlu’na hayırlı olsun ziyareti KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ PROJE YARIŞMASINDA ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU ÇANKAYA: EMEKLİLİKTE BEN DE MAĞDURUM Almanya’dan Akçaabat’a uzanan hizmet hikâyesi: Cevat Birinci anlattı ANNE KURUKIZ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
TTSO BAŞKAN ADAYI SAMET CANBAKKAL'DAN NET MESAJ
TTSO BAŞKAN ADAYI SAMET CANBAKKAL'DAN NET MESAJ
 
DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI KUTLANIYOR
DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI KUTLANIYOR
 
Mumcu’dan MHP İl Başkanı Hacısalihoğlu’na hayırlı olsun ziyareti
Mumcu’dan MHP İl Başkanı Hacısalihoğlu’na hayırlı olsun ziyareti
BAŞKAN GENÇ: ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’Nİ ŞEHRİMİZE KAZANDIRACAĞIZ
 

BAŞKAN GENÇ: ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’Nİ ŞEHRİMİZE KAZANDIRACAĞIZ

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “Özel gereksinimli bireylerimize kalıcı bir yaşam merkezini bu dönem kazandırmak istiyoruz. Kısa sürede çalışmalara başlayacağız” dedi.

6 Aralık 2024 Cuma 18:10
Yazdır

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin organizasyonu ve hayırsever gurbetçilerin katkılarıyla temin edilen engelli araçları, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in katıldığı törenle özel gereksinimli bireylere dağıtıldı.

 

Büyükşehir Belediyesi Ana Hizmet Binası önünde düzenlenen törene İl Sağlık Müdürü Hakan Usta, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Uygun, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan, MHP Trabzon İl Başkanı Tolgay Sivrikaya, Büyük Birlik Partisi Trabzon İl Başkanı Adem Aydın, özel gereksinimli bireyler ve aileleri katıldı. Başkan Genç, “Bu hafta kıymetli özel bireylerimizle 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle çok güzel programlar icra etmeye çalıştık. Bundan dolayı mutluyuz. Çünkü bizim inancımız gereği, Peygamber Efendimiz’in sözüyle ifade etmek istiyorum; 'İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır, hizmet edendir.' Bizler her zaman bu anlayıştayız. Halkımızın bize verdiği yetkiyle her zaman büyük bir gayretin içerisinde olduk, olmaya da devam edeceğiz” dedi.

DAHA MUTLU BİR ŞEHİR

Başkan Genç, sözlerini şöyle sürdürdü: “Özel gereksinimli bireylerimizin, toplumsal yaşama olan katkısını ve yaşama sevincini arttırmak istiyoruz. Amacımız onlarla beraber daha mutlu bir şehir olma yönünde adımlar atmak. Bugüne kadar yapmaya gayret ettik ve bu gayretimiz artarak devam edecek. Yerel yönetici olarak sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Özel gereksinimli kardeşlerimiz ve evlatlarımız, ‘En Mutlu Köy’ ismiyle yapıp hizmete aldığımız projemizde bir taraftan öğreniyorlar, bir taraftan üretiyorlar, bir taraftan da para kazanıyorlar. Hepsinden de önemlisi ürettiklerinden dolayı mutlular. Bu bizi çok mutlu ediyor. Özel bireylerimize kalıcı bir yaşam merkezini bu dönem kazandırmak istiyoruz. 24 bin 588 metrekarelik alanımızın 18 dönümünün belediyemize devrini yaptık. Alanın tamamının imar düzenlemesini geçen ay Büyükşehir Belediye Meclisimizden çıkardık. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımızla, bürokratlarımızla, arkadaşlarımızla ve müdürlerimizle beraber bu işe vaziyet edip kısa zamanda şehrimize bu güzel yaşam merkezini kazandıracağız.”

DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Engellilerin yaşamını kolaylaştıracak araçların teminine katkısı olanlara teşekkür eden Başkan Genç, “Değerli özel bireylerimizin, günlük hayatındaki erişim ulaşımı kolaylaştırmak adına çok güzel bir projeyi, yurt dışında yaşayan hayırsever vatandaşlarımızın katkısı ile hayata geçirdik. Avusturya ve Almanya'daki kıymetli hayırsever vatandaşlarımız ile derneklerimizin katkısı büyük. Avusturya Viyana'dan Seyit Usta hemşehrimiz, Voralberg bölgesinde Hasan Tas ve Bayram Keskin hemşerilerimiz, Karadenizliler Dernek Başkanımız Salih Özkal kardeşimiz, Şalpazarlılar Derneği Başkanımız Murat Bektaş,  Duisburg Trabzonlular Derneği Başkanımız Murat Terzi ve iş insanımız Miram Akpınar öncülüğünde 90 hayırseverimiz bugünkü programımıza destek verdi. Kıymetli hayırsever vatandaşlarımıza ve hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar, var olsunlar. Çalışmalarımıza katkı sağladılar. Biz de aynı anlayışla bu çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hem elektrikli hem akülü 114 aracımızı özel bireylerimizle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Önümüzdeki aylarda da dağıtımlara devam edeceğiz" dedi.

ARAÇLARINA KAVUŞTULAR

Başkan Genç, daha sonra katkılarından dolayı Almanya Essen-Steele Ulucami Dernek Başkanı Rıfat Birinci ve Bekar Mumcu 'ya plaket, Fuat Erdoğan’a ise teşekkür belgesi takdim etti. Programın sonunda özel gereksinimli bireylere araçları teslim edildi.

Anahtar Kelimeler: Trabzon, Büyükşehir, Belediye, Başkanı, Ahmet, Metin, Genç, “Özel, gereksinimli, bireylerimize, kalıcı, bir, yaşam, merkezini, bu, dönem, kazandırmak, istiyoruz, Kısa, sürede, çalışmalara, başlayacağız”, dedi,
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1571 Hıristiyan birleşik donanması ile İnebahtı'da karşılaşan Osmanlı donanması yenildi.
1737 Yüksekliği 13 m'yi bulan dalgalar, Bengal'de (Hindistan) 300,000 kişinin ölümüne yol açtı.
1769 İngiliz kaşif Kaptan Cook Yeni Zelanda'yı keşfetti.
1806 Karbon kağıdı keşfedildi.
1908 Osmanlı yönetimine başkaldıran Girit adası Yunanistan ile birleşti.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur