Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Abdülhamid Han Külliyesi Açılıyor ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN ŞEHİTLERİMİZ İÇİN DUA Başkan Genç’ten Şehit Polis İçin Taziye Mesajı! “Aziz Milletimizin Başı Sağ Olsun” Trabzon'da "Referandum olsa Trabzon’a katılırlar” tartışması MİNYATÜRDE FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI TÜRSAB ve Büyükşehir’den Bölge Turizmi İçin Güç Birliği Mesajı Büyükşehir Belediyesi 18 ilçede trafik levhalarına düzenleme yapacak Ortahisar'daki "Personel Sayısı" Tartışması Raporla Sona Erdi! Zorlu'dan Özür Çağrısı TGC TRABZON, ŞEHRİN GELİŞİMİ VE GÜVENLİĞİ İÇİN ZİYARETLERDE BULUNDU BELEDİYE'DEN TARİHİ ADIM BÜYÜKŞEHİR 18 İLÇEDE SORUNLARI ÇÖZÜYOR E-Ticaret Türkiye Etkinlikleri (Trabzon) ORTAHİSAR BELEDİYESİ’NDEN SINAV HAFTASINDA ÖĞRENCİLERE DESTEK İbrahim Erdemoğlu Spor Lisesi’nde düzenlenen hizmet içi eğitimle, tematik futbol spor liseleri öğretmenleri mesleki ve akademik becerilerini geliştirdi. Trabzon’un Gururu Samet Bulut – Tokyo Deaflympics Yolunda! Şehit Kaymakam Safitürk’ün adı kütüphanede yaşatılacak TESOB heyetinden Emniyet Müdürü Loğoğlu'na hayırlı olsun ziyareti SÜRÜCÜLERİN DİKKATİNE ASLAN BULUT YAZDI AK Parti Trabzon Kadın Kolları’ndan Ankara’ya Anlamlı Ziyaret: Erdoğan ile Birebir Görüşme
TÜRSAB ve Büyükşehir’den Bölge Turizmi İçin Güç Birliği Mesajı
TÜRSAB ve Büyükşehir’den Bölge Turizmi İçin Güç Birliği Mesajı
 
Ortahisar'daki 'Personel Sayısı' Tartışması Raporla Sona Erdi! Zorlu'dan Özür Çağrısı
Ortahisar'daki "Personel Sayısı" Tartışması Raporla Sona Erdi! Zorlu'dan Özür Çağrısı
 
BELEDİYE'DEN TARİHİ ADIM
BELEDİYE'DEN TARİHİ ADIM
BAŞKAN GENÇ: GENÇLERİMİZLE GURUR DUYUYORUM
 

BAŞKAN GENÇ: GENÇLERİMİZLE GURUR DUYUYORUM

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “Güzel bir gençlik geliyor, gençlerimizle gurur duyuyoruz.

16 Haziran 2025 Pazartesi 09:00
Yazdır

İnşallah tam bağımsız Türkiye yolundaki yürüyüşümüz gençlerin sırtında daha da ileri noktalara taşınacaktır. Buna yürekten inanıyorum” dedi.


Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü paydaşlığında gerçekleştirilen Kültür ve Sanat Festivali’ne katıldı. Vali Aziz Yıldırım, Ortahisar Kaymakamı Gürkan Demirkale, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Yüksel Gülay, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Uygun, eğitimciler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaşın da yer aldığı etkinlikte, öğrencilerin çizdiği karikatürleri tek tek inceleyen Başkan Genç, Milli Eğitim camiasına teşekkür ederek, “Yıl sonu geldi, öğrencilerimiz bir taraftan okulda eğitimlerini tamamlıyorlar, diğer taraftan hayata dair düşüncellerini, kültürümüzü, sanatımızı, hem yaşıyorlar hem de yaşatıyorlar” dedi.


ÇOK ANLAMLI BİR ETKİNLİ

KBaşkan Genç, şunları söyledi: “Trabzon, tarihin bize emanet ettiği bir kültür ve sanat şehri. Bu nedenle bu etkinliği anlamlı buluyorum ve tebrik ediyorum. Kıymetli İl Milli Eğitim Müdürümüze çok teşekkür ediyorum. Gençlerimizin karikatürle, sanatla, hem topluma hem de bütün dünyaya örnek olacak mesajları resmettiklerini gördük. Bundan dolayı da çok mutlu oldum. Geleceğe dair umutlu oldum. Güzel bir gençlik geliyor, gençlerimizle gurur duyuyoruz. İnşallah tam bağımsız Türkiye yolundaki yürüyüşümüz siz gençlerin sırtında daha da ileri noktalara taşınacaktır. Buna yürekten inanıyorum.”

TÜRK YILDIZLARI TRABZON’DA OLACAK

Başkan Genç, yaz boyunca düzenlenecek etkinliklerle ilgili bilgi vererek, “Yazı dolu dolu geçirmek istiyoruz. Bu etkinliğimiz de bunlardan bir tanesi. Allah nasip ederse 10 Ağustos tarihinde medar-ı iftiharımız Türk Yıldızları Trabzon semalarında olacak. Trabzon’umuza bir kez daha getiriyoruz. Bu gururu birlikte yaşayacağız.

Bir anlamı var bunun. Trabzonlu Türk Yıldızı şehidimiz Yüzbaşı Burak Gençcelep’in manevi anısına getiriyoruz. Bu vesileyle şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum. Onların sayesinde dimdik ayaktayız. Yine Temmuz ayının ikinci haftasında Kültür ve Turizm Bakanlığımızın Kültür Yolu Festivali şehrimizde icra edilecek.

Ağustos ayının ikinci haftasında ise Trabzon’umuzda büyük bir organizasyonla horon festivaline imza atacağız. Gurbetten gelen hemşehrilerimiz, ziyaretçilerimiz, turistlerimiz ve bütün vatandaşlarımızla hep beraber yazı doya doya yaşayacağız” diye konuştu. Kültür ve Sanat Festivali kapsamında sergiler ve folklor gösterileri gerçekleştirildi.

Anahtar Kelimeler: Trabzon, Büyükşehir, Belediye, Başkanı, Ahmet, Metin, Genç, “Güzel, bir, gençlik, geliyor, gençlerimizle, gurur, duyuyoruz
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1315 Morgarten Çarpışmasında İsviçreliler Habsburg Hanedanına karşı zafer kazandılar.
1638 Osmanlı ordusu Bağdat'ı kuşatmaya başladı.
1889 Brezilya'da monarşi devrildi ve cumhuriyet kuruldu.
1920 Milletler Cemiyeti'nin ilk toplantısı İsviçre'nin Cenevre şehrinde yapıldı.
1937 Dersim Harekatı ilk adımı tamamlandı.Dersim İsyanı lideri Seyit Rıza ve 6 arkadaşı Tunceli'de idam edildi.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur