Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Başkan Genç: “Akçaabat’a Yeni Yaşam Alanı Kazandıracağız” BAŞKAN ADAYI ÇEKİLDİ TÜRK SAĞLIK SEN TRABZON ŞUBESİNDE; SÜLEYMAN ÇOLAK DÖNEMİ "Türk Kızılayı Tanıtım ve Bilgilendirme Programı" Başkan Genç Akçaabat'a müjdeyi verdi:"OTOGAR İHALESİ ARALIK’TA YAPILIYOR” ORTAHİSAR BELEDİYESİ’NDEN ‘KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE GÜNÜ’NDE ANLAMLI PROGRAM BELEDİYE ŞOFÖR ALACAK TTSO üyesi firmalar TravelExpo Turizm Fuarında yer aldı Genç kızlara çikolata yapımı öğretildi, girişimciliğin önemi anlatıldı TRABZON BAKKALLAR VE SEBZECİLER ESNAF ODASINDAN BASIN AÇIKLAMASI TESOB Genel Sekreterler Toplantısı yapıldı AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı AYFER CİHAN’ın basın açıklamasıdırA ORTAHİSAR BELEDİYESİ’NDEN VERGİ HATIRLATMASI: SON GÜN 1 ARALIK AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞI’NDAN DÜZKÖY İLÇESİNDE FINDIK ÜRETİCİLERİNE FINDIKTA BUDAMA EĞİTİMİ BAŞKAN KAYA, ÇAĞLAYAN KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ’Nİ GURBETÇİ VATANDAŞLARA ANLATTI Vali Aziz Yıldırım, DOKA’nın 172’nci Yönetim Kurulu Toplantısına Katıldı AKÇAABAT’IN İLÇE OLUŞUNUN 139. YILI COŞKUYLA KUTLANACAK İYİ Parti'den 24 Kasım Öğretmenler Günü Etkinliği CHP'DEN BASIN DUYURUSU ŞEHİT ÖĞRETMENLERİN ANISI, FİDANLARLA YAŞAYACAK
BAŞKAN ADAYI ÇEKİLDİ
BAŞKAN ADAYI ÇEKİLDİ
 
Başkan Genç Akçaabat'a müjdeyi verdi:'OTOGAR İHALESİ ARALIK’TA YAPILIYOR”
Başkan Genç Akçaabat'a müjdeyi verdi:"OTOGAR İHALESİ ARALIK’TA YAPILIYOR”
 
BELEDİYE ŞOFÖR ALACAK
BELEDİYE ŞOFÖR ALACAK
BAŞKAN GENÇ’TEN KAYA'YA KÜLTÜR MERKEZİ ÇIKIŞI:
 

BAŞKAN GENÇ’TEN KAYA'YA KÜLTÜR MERKEZİ ÇIKIŞI:

"POLEMİK DEĞİL HİZMET ÜRETİN, BEN DE DESTEK OLAYIM"

13 Mart 2025 Perşembe 17:31
Yazdır

 

 

 

 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya ile CHP Ortahisar Meclis Üyesi Cüneyit Zorlu’nun, Avni Aker Millet Bahçesi’nde yer alan Kızılay’a ait yerin önce Ortahisar Belediyesi'nin talep etmesine rağmen sonradan devreye giren Büyükşehir Belediyesi'ne verildiği yönündeki iddialarının gerçeği yansıtmadığını açıkladı. Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı'nda konuşan Başkan Genç, "Bizim oradaki sürecimiz 2025 yılının ocak ayında başlamadı, bunun öncesi var. Yazışmalar var. Kızılay ile mutabakatımız var. Koca Ortahisar’da başka yer bulamadınız mı? Polemik değil hizmet üretin. Kültür merkezi yapacaksanız yer bulun ben de size destek olacağım” dedi.

 


Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi’nin mart ayı son oturumu, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç başkanlığında yapıldı. Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya ile CHP Ortahisar Meclis Üyesi Cüneyt Zorlu’nun, Avni Aker Millet Bahçesi’nde yer alan Kızılay’a ait yeri kültür merkezi yapmak için önce Ortahisar Belediyesi'nin talep ettiğini ancak devreye giren Büyükşehir Belediyesi'nin bu yeri aldığı yönündeki iddialarına yanıt veren Başkan Genç, şunları söyledi: “Büyükşehir belediyemiz, hiçbir ilçe belediyesiyle rekabet içerisinde olamaz.

 

Başka belediyeler olabilir ama biz bu anlayışa sahip değiliz. Kızılay ile bizim sürecimiz 2025 yılının ocak ayında başlamadı. Geçmişten beri yapılan yazışmalar var. Kızılay’ın neden size 'Burayı daha önce Büyükşehir istedi' demediğini onlara soracaksınız. Şayet Kızılay size olur vermişse yeri de versin. Kültür merkezi yapacaksanız elinizden kolunuzdan tutan yok. Keşke yapın.

 

Siz polemik peşindesiniz. Biz iki tane kütür merkezi sözü verdik. Siz süreci takip etmediniz. O alanın yeşil alan olması için nasıl mücadele yaptığımı herkes biliyor. O alanda bir bina yapılacaksa onun da sadece bir kültür merkezi olması gerektiğini ben yıllardır savunuyorum. Bunun mücadelesini veriyorum. Siz hizmet peşinde değilsiniz, polemik peşindesiniz. Polemiğe devam edebilirsiniz, bunu da sorun etmiyorum. Koca Ortahisar’da yer mi bulamadınız? Kızılay da size olur verdiyse buyurun yapın. Biz hiçbir belediyemizle ne polemik ne rekabet içerisindeyiz.

 

Ramazan etkinliği yaptınız, kameraları iki taraftan alana koydunuz. 'Gelsin Büyükşehir Belediyesi zabıtası buraya müdahale etsin de bunu basına servis edelim' diye. Bunun peşinde koşmayın. Keşke Ramazan çadırının daha fazlasını açın, daha fazla hizmet yapın, polemik yapmayın. Hiç kimseye müdahale edilmediği halde bunu basına bir polemik şeklinde yansıtıyorsunuz. Yazık oluyor. Koskoca Ortahisar ilçesi, 232 kilometre kare... Kültür merkezi yapmak istiyorsanız yer bulun ben de size destek olacağım.”

Anahtar Kelimeler: "POLEMİK, DEĞİL, HİZMET, ÜRETİN, BEN, DE, DESTEK, OLAYIM"
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1548 II. Süleyman komutasındaki Osmanlı ordusu, Halep'e girdi.
1812 I. Napolyon komutasındaki Fransız ordusu, büyük kayba uğrayarak Rusya topraklarını terk etmek zorunda kaldı.
1842 Notre Dame Üniversitesi (Indiana, ABD) kuruldu.
1922 Howard Carter ve Lord Carnarvon, Mısır Firavunu Tutankhamun'un mezarına 3000 yıl sonra giren ilk insanlar oldular.
1923 Posta Kanunu kabul edildi.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur