Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
CHP AKÇAABAT’TA YENİ YÖNETİM BELLİ OLDU TRABZON’DA EFSANELER EMİR YUŞA ATICI İÇİN SAHAYA ÇIKTI Başkan Aksoy: Kamyonetlerin kantara girmesi can çekişen arıcılığın sonu olacaktır Trabzon’da Denizde Meydana Gelen Patlama Paniğe Neden Oldu ZİRAAT MÜHENDİSLERİ ODASI TRABZON ŞUBESİNDEN; KAHVERENGİ KOKARCA İLE MÜCADELEDE IRAP KAPSAMINDA KURUMSAL VE BİLİMSEL YAKLAŞIM ÖNERİSİ!... AK PARTİ ORTAHİSAR BELEDİYESİ GRUP BAŞKANVEKİLİ YAVUZ ŞANVER ORTAHİSAR BELEDİYESİ'NİN 2026 YILI GELİR TARİFESİ, OYBİRLİĞİYLE KABUL EDİLDİ Değerli basın mensupları, AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN 75 HASTA YATAĞI DESTEĞİ AKÇAABAT’TA TARIMSAL ÜRETİME BELEDİYE DESTEĞİ DEVAM EDİYOR Hıdırnebi Yaylası'nda ağaç budayan baba ve oğul uçurumdan yuvarlandı TÜRSAB'IN YENİ BAŞKANI TUNA OLDU! İlker Akıncı CHP Trabzon İl Başkanlığına Resmen Aday BAŞKAN GENÇ: “HER KÖŞEYE DOKUNAN PROJELERLE TRABZON’U YENİLİYORUZ” BAŞKAN KAYA: “ÖZEL DEĞERLERİMİZİ GELECEK KUŞAKLARA AKTARMA SORUMLULUĞUMUZ VAR” KENT KONSEYİ TOPLANAMADI Canbakkal’dan çağrı: “Hayal et, projene 300 bin TL kazan!” BAŞKAN GENÇ ANKARA'DA PROJELERİ GÖRÜŞTÜ ORTAHİSAR BELEDİYE MECLİSİ EKİM AYI TOPLANTILARININ İKİNCİ BİRLEŞİMİ YAPILDI BELEDİYE 4 YENİ HİZMET ARACI ALACAK
CHP AKÇAABAT’TA YENİ YÖNETİM BELLİ OLDU
CHP AKÇAABAT’TA YENİ YÖNETİM BELLİ OLDU
 
AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN 75 HASTA YATAĞI DESTEĞİ
AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN 75 HASTA YATAĞI DESTEĞİ
 
AKÇAABAT’TA TARIMSAL ÜRETİME BELEDİYE DESTEĞİ DEVAM EDİYOR
AKÇAABAT’TA TARIMSAL ÜRETİME BELEDİYE DESTEĞİ DEVAM EDİYOR
Başkan Kara'dan o seçimle ilgili flaş açıklama!
 

Başkan Kara'dan o seçimle ilgili flaş açıklama!

Delegeler tehdit edildi...

30 Eylül 2022 Cuma 18:47
Yazdır
TESOB Başkanı Metin Kara dün gerçekleştirilen kaybettikleri TESK seçimleri sonrasında önemli açıklamalarda bulundu.

Seçimleri kaybeden Muharrem Karabacak'ın listesinde birinci sırada yer alan Kara, "Delegeleri tehdit ederek, maddi anlamda zor durumda olan odaları birliklerimizi parasal konularla korkutarak etki altında bırakan TESK yönetimine asla ama asla taviz vermemek için delegelerimize bir fırsat sunduk, ancak sonuç istediğimiz gibi olmadı" dedi.

Kara açıklamasında şu ifadelere yer verdi:"Bugün Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu’nun seçimli genel kurulunu gerçekleştirdik. Seçim sonuçları her ne kadar bizleri mutlu etmese de içimizdeki huzuru da asla bozmadı. Dik durduk, dostluk kurduk, gönüllere girdik çünkü bu güzide teşkilat bunu sonuna kadar haketti. 4 aydır il il, ilçe ilçe Türkiye’nin dört bir bucağını Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanımız, TESK Genel Başkan Adayımız Muharrem Karabacak ve kıymetli yol arkadaşlarımızla arşınladık. İstisnasız gittiğimiz her yerde esnaf ve sanatkarımızın sorunlarını analiz ettik ve bu sorunları ortadan kaldırmak için çözüm önerilerimizi sunduk. Esnaf ve sanatkarımız zor durumdaysa bunun en büyük nedeninin TESK’in verimsiz yönetiminden kaynaklandığını delegelerimizin ağzından dinledik. Evet bazen seçim sonuçları istediğin gibi olmaz ve bugün de olmadı. Lakin biz hiç bir delegemize küsmedik, kırılmadık. Çünkü biz gönüllere girmeyi, dostluk kurmayı kendimize ilke edindik. Dik durduk ve her ne olursa olsun kimseye de eğilmedik"

DELEGELERE BİR FIRSAT SUNDUK

Bu güzide teşkilatın ve kıymetli delegelerinin üstünde demokrasiye gölge düşürecek hiç bir güç olmadığını bildiklerini hatırlatan Kara, "Lakin delegeleri tehdit ederek, maddi anlamda zor durumda olan odalar birliklerimizi parasal konularla korkutarak etki altında bırakan TESK yönetimine de asla ama asla taviz vermemek için bugün delegelerimize bir fırsat sunduk. Sunduğumuz bu fırsatın esnaf ve sanatkarımız için en hayırlısı olacağını düşündük, lakin sözlerimin başında da bahsettiğim gibi sonuç istediğimiz gibi olmadı. Bilinmesini isterim ki biz tehditten, eğilip bükülmekten, maddi konularla delegeleri etki altında bırakmaktan anlamayız. Her ne olursa olsun doğru bildiğimiz yolda emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz. Bu vesileyle bugün seçime katılan her delegemize teşekkürü borç bilirim. Selamlaşamadığım herkese selamlarımı iletiyorum. Sonsuz saygılarımı sunuyorum. Bu teşkilatın kimsenin babasının malı olmadığını gördük, ilerleyen zamanda da göreceğiz. Tekrardan bu süreçte yanımızda olan, olmayan herkese şükranlarımı sunuyorum" ifadelerine yer verdi.

Anahtar Kelimeler: Delegeler, tehdit, edildi
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1571 Hıristiyan birleşik donanması ile İnebahtı'da karşılaşan Osmanlı donanması yenildi.
1737 Yüksekliği 13 m'yi bulan dalgalar, Bengal'de (Hindistan) 300,000 kişinin ölümüne yol açtı.
1769 İngiliz kaşif Kaptan Cook Yeni Zelanda'yı keşfetti.
1806 Karbon kağıdı keşfedildi.
1908 Osmanlı yönetimine başkaldıran Girit adası Yunanistan ile birleşti.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur