

Mümin Tirgil Yaptığı Açıklamada; Türkiye genelinde alınan bir karar gereğince, vergi mükellefi sayısı 1000 (Bin) in altında olan, ilçelerde hizmet veren Mal Müdürlükleri kapsamındaki Muhasebe Müdürlükleri ve Vergi Daireleri kapatılıp İl merkezlerine birleştirilecektir.

Düzköy İlçemizin Vergi Mükellefi sayısı 1000(Bin)in altında Olduğundan İlçemiz Mal Müdürlüğü Muhasebe ve Vergi Dairesi kapatılmaktadır.
Düzköy İlçemizin Trabzon merkeze uzaklığı 44 Km olup Çayırbağı beldemizden ise 60 Km dir. İlçemizde Vergi Dairesi ile Vergi mükellefleri, Esnafların yanında tüm vatandaşlarımızın da resmi işlemleri yapılmaktadır.
İlçemiz kırsal bir ilçe olup vatandaşlarımızın veya esnaflarımızın tümü çağımızın elektronik sistemlerini kullanamamaktadır. Bu ve buna benzer mağduriyetlerin ilçemiz halkına, esnafına yaşatmamak adına Düzköy Vergi Dairesinin kapatılmamasını talep ediyor ve bu talebimizi yetkililere ulaştırabilmek için Esnaf ve Sanatkârlar Odamızda bir imza kampanyası başlatıyoruz.
Bu imza kampanyamıza Düzköylü tüm üyelerimizin, Sivil Toplum Kuruluşlarımızın, Siyasi Parti temsilcilerimizin katkılarını ve desteklerini bekliyorum. Saygılar sunuyorum.
Mümin TİRGİL
Düzköy Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı
Haber Yorumları































