Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
TRABZON’DA MUAY THAİ HEYECANI MİNİK KALPLERİN PERDESİ AKÇAABAT’TA ARALANIYOR ASYA MARKET’İN 11. ŞUBESİ SÖĞÜTLÜ’DE AÇILDI MHP İLÇE BAŞKANI’NIN ANNESİ ÖLDÜ Bak'a sosyal medyadan siber saldırı. DOĞADAN SOFRAYA, AKÇAABAT’TA OT FESTİVALİ ZAMANI ÇİFTÇİLER, DEVLETTEN ACİL DESTEK VE KREDİ ERTELEMESİ BEKLİYOR!.. TTSO’da Meslek Komitesi başkanlarıyla sektörlerin talepleri görüşüldü AGD’DEN FİLİSTİN-GAZZELİLERE DESTEK EYLEMLERİ BARÜ’lü milli güreşçi Burhan Akbudak, Avrupa üçüncüsü oldu BTP, Prof. Dr. Haydar Baş'ı vefatının 5. yıl dönümünde andı RAYLI SİSTEM İÇİN İLK KAZMA BU YIL SONUNDA VURULACAK Dr. Çankaya Burası Arif’in kahvesi değil A PARTİ BASINI AĞIRLADI HAYATİ YAZICI, SİYASİ TECRÜBELERİNİ GENÇLERLE PAYLAŞTI GERİGELMEZ: “DURMAK YOK, YOLA DEVAM” ’İMAR KOMİSYONU OLARAK KAMUOYU AÇIKLAMAMIZDIR’’ AKÇAABATLI GENCİN ACI SONU! Selman Sevim:Cevap Hakkımı Kullanıyorum ARTIK İKLİMDEN DAHA HIZLI DEĞİŞTİRMEK ZORUNDAYIZ.
ASYA MARKET’İN 11. ŞUBESİ SÖĞÜTLÜ’DE AÇILDI
ASYA MARKET’İN 11. ŞUBESİ SÖĞÜTLÜ’DE AÇILDI
 
Bak'a sosyal medyadan siber saldırı.
Bak'a sosyal medyadan siber saldırı.
 
MHP İLÇE BAŞKANI’NIN ANNESİ ÖLDÜ
MHP İLÇE BAŞKANI’NIN ANNESİ ÖLDÜ
Başkan'dan Bankalara Kosgeb Çıkışı.
 

Başkan'dan Bankalara Kosgeb Çıkışı.

Bu nasıl bankacılık:KOSGEB hazine destekli krediler esnaf ve sanatkârlarımıza hazine tarafından faiz desteği sağlayan 20.000 TL ve 50.000 TL aralığında olan krediler hükümet tarafından esnaf ve sanatkârlarımızın piyasa koşullarında önünü açmak ve rahatlamak amacıyla sunulan kredilerdir.

7 Nisan 2017 Cuma 16:12
Yazdır

20.00  TL KOSGEB destekli kredide kesinti 60. 00 TL civarında 50.00 TL KOSGEB destekli kesinti 150.00 TL civarında olacak şekilde belirtilmiş olup bu tutarların ve oranların üzerinde gerçekleşen kesintiler hem hükümet kanadında hem de KOSGEB tarafından yapılmaması için finans sektörü uyarılmıştır. Bir  çok kez uyarılmalarına rağmen bankalar yine bildiğini okuyor okumaya da devam ediyor.

 

Özelliklede bazı bankalar esnafımıza KOSGEB kredilerinde paket adı altında yüksek tutarlı kesintiler ile sigorta masrafları çıkartmakta olup 60.00 TL tutacak olan tutar 600.00 ile 750.00 TL ye kadar çıkmaktadır. Haksız ve esnafımızı vatandaşlarımızı mağdur edecek bu kesintilere itiraz edildiğinde ise KOSGEB tarafından onaylanan krediler esnafımıza kullandırılmama ile tehdit edilmektedirler.

 

Esnafımız hak ettiği krediyi alamamaktadır. Esnafımız mağdur olmaktadır. Bu mağduriyetler bununla da bitmiyor yıllık revize ücretleri ipotek tahsis ve fek ücretleri de her banka ayrı ayrı keyfi uygulama yapıyor bunlara özelliklede bazı özel bankalar müşterilerinden kredi ve revize ve tahsis ücreti adı altında 1000.00 TL ye yakın masraflar tahsil etmesi ve kredi teminatı olarak verilen gayrimenkul ipoteklerinin tapu dairelerinde banka lehine ipotek tesis edilmesi veya ipoteklerin kaldırılması aşamasında esnaflarımızdan ve vatandaştan 10.00 TL üzerinden tahsilat yapılmaktadır.

 

Fek yani ipoteğin kaldırılması ücreti adı altında alınan 1000.00 TL üzerinde alınan bu paradan bankanın hiçbir uğraşı olmadan bit tuşa basarak bu parayı talep etmesi hiçbir yasaya ve vicdana uymayıp sadece esnafımızı mağdur etmekten başka bir şey değildir.

 

Yine hesap işletim adı altında esnafımızdan 6 aylık ve yıllık dönemlerde 250.00 TL ve 500.00 TL arası haksız tahsilatlar yapılmakta KOSGEB den kredi kullanma hakkı tanınan esnaflarımıza sicilin bozuk denerek önleri kesilmekte hükümet tarafında çıkarılan sicil affı tanınmamakta ve bir çok esnafımız sicil yüzünden bu paradan faydalanamamaktadır.  Hayrettir ki aynı bankanın değişik şubelerinde bile bazen uygulama farklı sicilin bozuk denen bir kişiye bir başka banka krediyi vermezken bir başka banka kredi veriyor. Burada da BDDK kurullarına uyulmuyor demektir. Bütün bankaların uygulama şekli değişik bunun bir ortak noktası yok mu bunu çözemedik. Dünyadaki krizlerde dünya bankalarının çoğu zarar ederken yurdumuzda hiçbir banka zarar etmemiş karına kar katmıştır çünkü esnaftan ve vatandaştan kaç türlü kaç kalem adı altında para alındığını kendileri dahi bilmiyor o kadar çok ki

 

Bankalar müşterilere bilgi verilmeden sigorta kesintileri yapılmakta olup oysa kredi kartı ve hesaplarından yapılan her türlü kesinti müşterinin bilgisi ve izni dahilin de imza karşılığında yapılmak zorundadır. Oysa bazı bankalar bunu dahi ihlal etmektedir.

Anahtar Kelimeler: Bu, nasıl, bankacılıkKOSGEB, hazine, destekli, krediler, esnaf, ve, sanatkârlarımıza, hazine, tarafından, faiz, desteği, sağlayan, 20000, TL, ve, 50000, TL, aralığında, olan, krediler, hükümet, tarafından, esnaf, ve, sanatkârlarımızın, piyasa, koşullarında, önünü, açmak, ve, rahatlamak, amacıyla, sunulan, kredilerdir
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1917 Bolşevik lider Lenin sürgünde bulunduğu İsviçre'den Rusya'ya döndü ve Sosyalist Devrim'in başlatılması çağrısında bulundu.
1925 Tanin gazetesi süresiz kapatıldı.
1941 II. Dünya Savaşı: 500 Alman uçağı Londra'yı bütün gece bombaladı.
1943 Dr. Albert Hofmann, LSD'nin psychedelic (sanrı yaratan, hayal gördüren) etkilerini keşfetti.
1946 Suriye, Fransız Mandasıyken bağımsızlığını kazandı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur