Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
CHP AKÇAABAT’TA YENİ YÖNETİM BELLİ OLDU TRABZON’DA EFSANELER EMİR YUŞA ATICI İÇİN SAHAYA ÇIKTI Başkan Aksoy: Kamyonetlerin kantara girmesi can çekişen arıcılığın sonu olacaktır Trabzon’da Denizde Meydana Gelen Patlama Paniğe Neden Oldu ZİRAAT MÜHENDİSLERİ ODASI TRABZON ŞUBESİNDEN; KAHVERENGİ KOKARCA İLE MÜCADELEDE IRAP KAPSAMINDA KURUMSAL VE BİLİMSEL YAKLAŞIM ÖNERİSİ!... AK PARTİ ORTAHİSAR BELEDİYESİ GRUP BAŞKANVEKİLİ YAVUZ ŞANVER ORTAHİSAR BELEDİYESİ'NİN 2026 YILI GELİR TARİFESİ, OYBİRLİĞİYLE KABUL EDİLDİ Değerli basın mensupları, AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN 75 HASTA YATAĞI DESTEĞİ AKÇAABAT’TA TARIMSAL ÜRETİME BELEDİYE DESTEĞİ DEVAM EDİYOR Hıdırnebi Yaylası'nda ağaç budayan baba ve oğul uçurumdan yuvarlandı TÜRSAB'IN YENİ BAŞKANI TUNA OLDU! İlker Akıncı CHP Trabzon İl Başkanlığına Resmen Aday BAŞKAN GENÇ: “HER KÖŞEYE DOKUNAN PROJELERLE TRABZON’U YENİLİYORUZ” BAŞKAN KAYA: “ÖZEL DEĞERLERİMİZİ GELECEK KUŞAKLARA AKTARMA SORUMLULUĞUMUZ VAR” KENT KONSEYİ TOPLANAMADI Canbakkal’dan çağrı: “Hayal et, projene 300 bin TL kazan!” BAŞKAN GENÇ ANKARA'DA PROJELERİ GÖRÜŞTÜ ORTAHİSAR BELEDİYE MECLİSİ EKİM AYI TOPLANTILARININ İKİNCİ BİRLEŞİMİ YAPILDI BELEDİYE 4 YENİ HİZMET ARACI ALACAK
CHP AKÇAABAT’TA YENİ YÖNETİM BELLİ OLDU
CHP AKÇAABAT’TA YENİ YÖNETİM BELLİ OLDU
 
AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN 75 HASTA YATAĞI DESTEĞİ
AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN 75 HASTA YATAĞI DESTEĞİ
 
AKÇAABAT’TA TARIMSAL ÜRETİME BELEDİYE DESTEĞİ DEVAM EDİYOR
AKÇAABAT’TA TARIMSAL ÜRETİME BELEDİYE DESTEĞİ DEVAM EDİYOR
Başkandan CHP'ye Ağır Eleştiri
 

Başkandan CHP'ye Ağır Eleştiri

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu CHP'yi eleştirerek,"Siz muhalefet partisi lideri olabilirsiniz ama haddinizi bileceksiniz'' dedi.

2 Ağustos 2013 Cuma 17:13
Yazdır

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun CHP'den sandıkta hesap soracaklarını söylemesiyle başlayan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'in "Eşeği dövemiyorsan, semerini döv. Hukuksuzluğu CHP mi yaptı?" sözleriyle devam eden kavga sürüyor.

 

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, kulübün kuruluşunun 46'ncı yıldönümü törenlerinden sonra yaptığı açıklamada CHP'yi eleştirerek, "Siz muhalefet partisi lideri olabilirsiniz ama haddinizi bileceksiniz! Mertlikten, yiğitlikten bahsetmek, CHP'nin Grup Başkanvekilinin haddini değildir. O mertlik de, yiğitlik de bizde var. Ama görüyorlar ki Trabzonspor tepki vermeye başladı onlar da yola gelmeye başladılar" dedi.

 

Trabzon Valiliği önünde düzenlenen Trabzonspor'un 46'ncı kuruluş yıldönümü törenine Vali Vekili Halil İbrahim Ertekin, Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükcüoğlu, Trabzonspor Divan Başkanı Ali Özbak, Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, 1461 Trabzon Kulübü Başkanı Şaban Bülbül, eski ve yeni yönetim kurulu üyelere ile vatandaşlar katıldı. Törende Divan Başkanı Ali Özbak ve kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu birlikte Atatürk anıtına çelenk sundu.

 

ESKİ BAŞKANLARA GÖNDERME YAPTI

 

Anma töreninde konuşan Hacıosmanoğlu, törene katılımın az oluşundan yakındı, "Trabzonspor'un 46'ncı kuruluş yılı inşallah Trabzonspor'a hayırlı olur. İsmine yakışan başarıları bu yıl içinde yakalarız. 20 milyon üyesi olan ve bu şehirdeki birçok kişinin yönetimde görev yaptığı ama başkanlarının daha önceden bu tür toplantılara katılmadığı için katılım az olduğu bir tören oldu. Katılanlara teşekkür ediyorum" dedi.

 

CHP'YE ELEŞTİRİLER

 

Tören sonrası basın mensuparının sorularını yanıtlayan Hacıosmanoğlu, CHP'yi de eleştirdi. CHP Genel Başkanı Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç'un, "AK Parti'den aday olsun" açıklamasını yanıtlayan Başkan Hacıosmanoğlu, siyasi görüşleri olmadığını belirterek şunları söyledi :

 

"Biz Türkiye'de temiz, ahlaklı futbol istiyoruz. Hiçbir partinin muhalefet liderini haksız yere hedef almıyoruz. Dün haber gönderdiler. CHP Grup Başkanvekili haddini aşarak, Trabzonspor başkanı hakkında cümleler kurmuş genel başkanlarını savunarak. Partinin içerisinde 'Halk' yazan, halkı temsil ettiğini söyleyen bir partinin lideri, bizim hakkımızı gasp eden emek hırsızı cezaevinden çıktığında gidip kulüpte ziyaret edip formasını almıştır, 'Sen komploları yendin, biz yenemiyoruz' diye. Daha sonra UEFA kararının ardından, 'UEFA nasıl böyle bir karar veriyorsun? Bizim takımlarımızı nasıl mağdur ediyorsun?' diye isyan etmişdir. Başbakan'da çağrı yapmıştır, bu takımların ceza almasını engelleyin diye. Şimdi ben soruyorum; ülkeyi yönetmeye talip olan bir muhalefet partisi liderinin UEFA'ya, 'Bizim takımlarımıza nasıl ceza veriyorsun?' sözünü kullanırken, acaba onların takımları Fenerbahçe de Trabzonspor Rum takımı mı? Ermeni takımı mı? İsrail takım mı? Demek ki Trabzonspor sizin takımınız değil. Siz muhalefet partisi lideri olabilirsiniz ama haddinizi bileceksiniz! Mertlikten, yiğitlikten bahsetmek, CHP'nin Grup Başkanvekilinin haddini değildir. O mertlik de, yiğitlikte bizde var. Ama görüyorlar ki Trabzonspor tepki vermeye başladı, onlar da yola gelmeye başladı. 'Anadolu'nun bağrından çıkmış, devrim yapmış Trabzonspor' demeye başladılar. Trabzonspor susan bir Trabzonspor değil, hakkın, adaletin olduğu yerde susan, ama hakkı yendiği yerde kükreyen bir Trabzonspor görecekler artık. Bu sadece benim değil, tüm Trabzonspor camiasının düşüncesidir. Eğer o insanları metanete çağırıyorsam, o bizim ve Trabzon insanın asaletindendir. Ama şike sürecinde sessiz kalan, yürümeyen, eylem yapmayan Trabzonspor'un hakları teslim edilmediği zaman da susup oturacağını kimse beklemesin. Bu bizim namus davamızdır, alın terimizdir. Alın terimizin karşılığını almakta bize kimse engel olamayacaktır. Şimdi muhalefet liderlerinin alınan kararlara dikkat emesi gerekmektedir. Yabancı bir takım değil karşılarındaki, savundukları takımda Türk takımı, ama mağdur olan takım Trabzonspor. Demek ki siz onları savunuyorsanız, onların avukatlığını yapıyorsunuz, Trabzonspor'un değil. Bunu Trabzonspor sevdalıları asla unutmayacak ."

 

ÖNCE HADDİNİ BİLSİN

 

Trabzonspor'un haklı olduğu davasında kimsenin önlerinde duramayacağını sözlerine ekleyen Hacıosmanoğlu, "Kupanın Sayın Başbakan'da olduğu söyleniyor. Başkan ne diyor, 'kişiler ve kurumlar ayrılsın'. Başbakanın gücüyle kupamızın verilmediği söyleniyor ama muhalefet liderlerin söylemlerine bakarsanız onlar iktidara geldiğinde demek ki bizi yok etmeye kalkacaklar. Ama onların düşünceleri de sadece beyinlerinde kalır. Trabzonspor'un haklı olduğu davada kimse ne önünü kesebilir, ne de hakkını almasını engelleyebilir. O yüzden siyasiler daha düzgün konuşsun. Hele yiğitliği ve mertliği, konuşmasıyla, üslubuyla, duruşuyla, ciddiyetsiz tavırlarıyla CHP grup başkan vekili hiçbir Trabzonluya öğretemez. Önce haddini bilsin. Trabzonspor başkanıyla ilgili konuşurken, başkanın önce ne istediğini, neyi savunduğunu, ne için insanlara tepki gösterdiğini öğrensin. Grup başkanlarının binlerce sayfalık tapeleri alsın, özetini genel başkanlarının önüne koysun. Hala konuşuyorlarsa o işleri yapanlardan da arsız konumuna düşerler. Öncelikle o tapeler incelesinler, orada konuşmaları, yapılan eylemleri okuduktan sonra hala daha bu takımları savunuyorsa bu insanlara o zaman söyleyecek bir sözüm yok. Bizim de muhatabımız değiller" diye konuştu.

 

SANTRAFOR ALMA ÇALIŞMALARIMIZ VAR

 

Forvete transferiyle ilgili olarak, "Transferlerin patronu Ünal Karaman'dır. Konu hakkında çalışmaları sürüyor" diyen Hacıosmanoğlu, yeni transferleri Malouda'nın da bir dünya yıldızı olduğunu söyledi.

 

BEŞİKTAŞ NE KONTENJAN VERİRSE BİZDE VERİRİZ

 

Trabzonspor'un Beşiktaş ile oynayacağı maçta deplasman yasağının kaldırılmasına ilişkin soruyu da yanıtlayan Başkan Hacısomanoğlu şöyle konuştu :

 

"İlk çağrıyı ben yaptım. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman da açıklama yaptı. Daha kendisiyle birebir görüşmedim ama. Bize orada ne kontenjan verirlerse, biz de Trabzon'da aynı kontenjanı veririz. Bu her takım için geçerli. 'Kelime dağarcığı az, az konuşuyor' diyorlar, futbol sözlerle anlatılır ."

 

BAKAN KILIÇ'A KUPANIN İADESİ ÇAĞRISI

 

Şike süreci ve UEFA tarafından verilen kararların ardından Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'a büyük görev düştüğünü belirten Hacısomanoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü :

 

" İlk günden beri, 'Ahlak, adalet ve temiz Türk futbolu istiyoruz' diyoruz. Bunun içinde bütün paydaşlarının samimi olarak bir araya gelmesi lazım. Sayın Spor Bakanımız çağrı yapıyor, 'Yöneticilerin demeçleriyle fanatizm oluşuyor' diye. Evet, yöneticilerin demeçleriyle oluyor ama Türk futbolundaki adaletsizliği ortadan kaldırmak için önce çalınan hakları asıl sahibine teslim etmesi lazım. Burada Spor Bakanına da görev düşüyor. Evet, demeç vermeyelim ama 2011 şampiyonluğu Trabzonspor'un elinden çalınmıştır. Bunu artık mahkemeler ve UEFA da kanıtlamıştır. Spor bakanımızın, Trabzonspor'un hakkı olan kupasını temiz Türk futbolu ve adaletli Türk futbolu adına Trabzonspor'a iade edilmesi yönünde de çalışmalar yapması lazım. Yoksa 'bu yasalar yöneticilere de uygulanacak' söylemiyle de olmaz ."

 

BİZ O KUPAYI ALACAĞIZ

 

Konuşmasına TFF Başkanı Yıldırım Demirören'e seslenerek devam eden Hacıosmanoğlu şöyle devam etti :

 

"Arkadaşım olan Yıldırım Demirören'e de buradan seslenmek istiyorum. 'Yöneticilerin verdiği demeçlere çok daha ağır ceza vereceğiz' diyorlar. Evet, bana göre de verilmeli. Ama deniz dalgalanmıştır, durulması için de bütün pisliklerin temizlenmesi lazım. Sağır Sultan'ın duyduğu 2011 Şampiyonluk Kupası'nı eğer Federasyon Başkanı, emaneten onu gasp edenlerin elinden alıp Trabzonspor'a verirse, demeç savaşları da bundan sonra durur. Ama bu pislik temizlenmedikten sonra, 'yöneticilere ceza vereceğiz' diye korku salarsanız, biz onları hiçe sayarız, o zaman sizi de hiçe sayarız. Önce Türk futbolunu temiz temeller üzerine oturtturacaksınız. Trabzonspor'un hakkını gasp edenlere, federasyondan gelip ağıza alınmayacak küfürleri size yaptığında siz onları yiyip, onların emek hırsızlığı dahi tescil edildiği zamanda istedikleri cezayı vermiyorsanız, bundan sonra da demeç verenlere ceza vereceğiniz inandırıcı olmaz. Daha da fazla ceza verilsin ama önce Türk futbolu, pisliklerden, onu pisletenlerden temizlensin. Trabzonspor'un hakkı olan kupasını Trabzonspor'a kendileri versin. Bizim almamıza gerek kalmadan. Biz o kupayı alacağız çünkü Trabzonspor'un hakkını korumak bizlerin görevidir

Anahtar Kelimeler: Trabzonspor, Başkanı, İbrahim, Hacıosmanoğlu, CHP'yi, eleştirerek"Siz, muhalefet, partisi, lideri, olabilirsiniz, ama, haddinizi, bileceksiniz'', dedi ,
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1571 Hıristiyan birleşik donanması ile İnebahtı'da karşılaşan Osmanlı donanması yenildi.
1737 Yüksekliği 13 m'yi bulan dalgalar, Bengal'de (Hindistan) 300,000 kişinin ölümüne yol açtı.
1769 İngiliz kaşif Kaptan Cook Yeni Zelanda'yı keşfetti.
1806 Karbon kağıdı keşfedildi.
1908 Osmanlı yönetimine başkaldıran Girit adası Yunanistan ile birleşti.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur