Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
ULAŞIM ZAMLANDI HASTA VATANDAŞIN YOL SORUNUNU BÜYÜKŞEHİR ÇÖZDÜ Trabzon Üniversitesinden Sempozyum Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Nisan ayı meclis toplantısı yapıldı BAŞKAN GENÇ’TEN TRABZONSPOR U19’A TEBRİK AKÇAABAT ANADOLU'DAN KTÜ'YE ZİYARET “Akçaabat Kızılay Gönüllere Dokunmaya Devam Ediyor" Sebat Gençlikspor Başkanı Cemil Kalkışım’dan Taraftara Maça Davet İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’ndan Trabzon Esnaf ve Sanatkarlarına ziyaret Kanal İstanbul’un bir gün bile ötelenecek zamanı yok! Trabzonspor’un Efsane İsmi Dualarla Anıldı TARAFTARLAR DERNEĞİNDEN TATLI İKRAMI BAŞKAN GENÇ’TEN DOHA BELEDİYESİ’NE ZİYARET AK Parti Çocukları Sevindirdi Geleceğin Teminatı Çocuklarımızla 23 Nisan Coşkusunu Paylaştık! Trabzon Heyeti Türkiye'nin Doha Büyükelçiliğini ziyaret etti AMCA EKİM, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI BARÜ, Asya Üniversiteleri Sıralaması’nda ilk 400’de BU NASIL BİR PAYLAŞIM? Geleceğin Folklor Ekibi Sahne Aldı
ULAŞIM ZAMLANDI
ULAŞIM ZAMLANDI
 
“Akçaabat Kızılay Gönüllere Dokunmaya Devam Ediyor'
“Akçaabat Kızılay Gönüllere Dokunmaya Devam Ediyor"
 
Sebat Gençlikspor Başkanı Cemil Kalkışım’dan Taraftara Maça Davet
Sebat Gençlikspor Başkanı Cemil Kalkışım’dan Taraftara Maça Davet
BELEDİYE MECLİS OLAĞANÜSTÜ TOPLANDI
 

BELEDİYE MECLİS OLAĞANÜSTÜ TOPLANDI

Akçaabat Belediye Meclisi; Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim başkanlığında ‘Barış Pınarı Harekatı’na destek vermek amacıyla olağanüstü toplandı.

18 Ekim 2019 Cuma 18:51
Yazdır
BELEDİYE MECLİS OLAĞANÜSTÜ TOPLANDI

Belediyemiz Hasan Saka Toplantı salonunda gerçekleştirilen meclis toplantısı saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Toplantıya katılan meclis üyeleri ‘Barış Pınarı Harekatı’na tam destek verdiklerini açıkladılar. Toplantıda, Fırat'ın doğusunda terör örgütlerinin varlığını sonlandırmak, hudutlarımızın ve halkımızın güvenliğini sağlamak, bir barış koridoru tesis etmek için Kahraman Ordumuzca sürdürülen "Barış Pınarı Harekatı"nı destekleme kararı oy birliğiyle alındı.

Meclisteki tüm partilerin meclis üyelerine teşekkür eden Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, "Allah ordumuzu muzaffer eylesin. Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı Harekatlarında olduğu gibi Barış Pınarı Harekatı'nda da bölgesinde yeni bir iklimin oluşumunu sağlayacaktır. Kahraman şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum." dedi.

Olağanüstü toplanan Akçaabat Belediye Meclisinin ortak bildirgesi ise şöyle;

BARIŞ PINARI HAREKATINI DESTEKLİYORUZ

Kırk yıldan bu yana karanlık bir ideolojiyle onbinlerce vatandaşımızın hayatına kast eden Güneydoğu Anadolu Bölgemiz başta olmak üzere ülkemizin gelişmesini ve kalkınmasını engelleyen; bebek, çocuk, kadın dinlemeden insanlarımızı katleden PKK terör örgütü, yok edilmesi gereken bir cinayet şebekesidir.

Devletimiz, güvenlik kuvvetleriyle bölücü terör örgütü PKK’ya karşı yıllardan beri büyük bir mücadele vermektedir. Devletimizin yalnızca terör örgütüne karşı değil, uluslararası destekçilerine karşı da verdiği büyük mücadele sınırlarımız içinde olduğu kadar sınırlarımız dışında da yürütülmektedir.

Teröre karşı milletçe verdiğimiz bu mücadelenin bir diğer ayağını da Barış Pınarı Harekâtı oluşturmaktadır...

DAEŞ, PKK, PYD, YPG AYNIDIR...

Suriye'de sekiz yıldır sürmekte olan iç savaşta tarihin gördüğü en büyük insanlık dramlardan biri yaşanmaktadır. Bu savaşta milyonlarca insan yurtlarından olmuştur. Binlerce insan barbarca katledilmiştir. İç savaşla birlikte doğan otorite boşluğunda terör örgütleri geniş bir alan bulmuştur.

Suriye topraklarının önemli bir bölümü DAEŞ/PYD/YPG gibi terör örgütlerinin eline geçmiştir. PKK'nın Suriye'deki yapılanması olan PYD/YPG, Kuzey Suriye'de geniş bir alanı kontrol etme imkânı bulmuştur. Bu alan üzerinden ülkemize saldırılar düzenlenmektedir.

Terör örgütüne sağlanan binlerce tır silah ve yoğun dış destekle bir terör koridoru yaratılmaya çalışılmaktadır.

Bu terör örgütleri Suriye'de yaşanan iç savaşla birlikte ortaya çıkan istikrarsızlıktan faydalanarak kontrol ve otorite imkânı bulmuşlardır.

Otoritelerini yüzbinlerce insanı öldürerek ve milyonlarca insanı yerlerinden ederek sağlayan, en uzun kara sınırımızı sürekli olarak tehdit eden terör örgütleri isimlendirilme, görünüş ve üniformaları açılarından farklılaşsalarda özlerinde aynıdırlar. Birbirinin ikiz kardeşidirler.

Etnik temizlik uygulayan, demografik yapıyı kendi ideolojileri çerçevesinde değiştiren bu zalim örgütlere karşı milli güvenliğimizi sağlamak için uluslararası antlaşmalardan aldığımız yetkiyle Suriye Milli Ordusu ile birlikte Barış Pınarı Harekatı düzenlenmiştir.

Bu operasyonun amacı bölgemizi teröristlerden temizlemek ve yurtlarından edilmiş Suriyelileri ülkelerine geri göndermektir.

Bölgemizin istikrar, barış ve refahına karşı en büyük tehdit olan DAEŞ=PKK=PYD=YPG terör örgütlerinin bu yıkıcı faaliyetlerini sonlandırmak, yurtlarını zulüm, sürgün, baskı ve katliamla yitirmiş yüzbinlerce Suriyeli'nin vatanlarına dönüşlerini sağlamak için düzenlenen Barış Pınarı Operasyonu'nu Belediye Meclisleri olarak destekliyor, ordumuza muvaffakiyetler diliyoruz. Belediye Meclisimiz, kahraman Mehmetçiklerimizin yanındadır.

1-497.jpg

2-560.jpg

4-414.jpg

5-353.jpg

 

Anahtar Kelimeler: Akçaabat, Belediye, Meclisi;, Belediye, Başkanı, Osman, Nuri, Ekim, başkanlığında, ‘Barış, Pınarı, Harekatı’na, destek, vermek, amacıyla, olağanüstü, toplandı
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
23 Nisan günü gerçekleşen en önemli olayları Tarihte Bugün sayfalarına ekleyebilir ve Ana Sayfada görüntülenmelerini sağlayabilirsiniz.
1827 William Rowan Hamilton, Işık Sistemleri Teorisi'ni hazırladı.
1920 TBMM ilk kez toplandı.
1935 Polonya'da Anayasa'nın kabulü.
1945 Doğan Kardeş dergisinin ilk sayısı yayımlandı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur