11. Sınıf öğrencileri tarafından performans ödevi olarak Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Nagihan BARAN yönetiminde basın camiasına küçükte olsa bir adım atmış oldular.
Nagihan Hanım performans ödevinin konusunu belirledi ve belirlenen konu üzerinde incelemeler yapıldı. Öğrencilerin zevkle yaptığı bu çalışma hem eğlenerek öğrenmelerine hem de notlarına katkı sağladı.
Bil Okulları kurucu müdürü Murat ÖZCAN bu görevde yer alan “Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenleri Nagihan BARAN ve Hatice GEDİKOĞLU’na, 11.sınıf öğrencileri Ahmet Besir AYAN, Tahir Metehan SİVRİKAYA, Rüzgar Su BATAR, Fatma Berin TÜFEKÇİOĞLU, Melih Eren BULUT, Hakan HACIAHMETOĞLU, Enes USTA, Rumeysa ERGÜL, Ahmet Yasin ÖZDEMİR’e tebriklerini dile getirdi. Ayrıca gazeteye sponsor olan FULL-TEK PANO sahibi Recai Ayan’a teşekkürlerini iletti.
Gazetenin ilk sayısından 200 adet basıldığını, ilerleyen zamanlarda farklı öğrencilerle de devamının getirileceğini belirtti.”
BİL'iyoruz adıyla 6 sayfa olarak çıkartılan gazetede okula ait haberler yer alıyor.