Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
CHP AKÇAABAT’TA YENİ YÖNETİM BELLİ OLDU TRABZON’DA EFSANELER EMİR YUŞA ATICI İÇİN SAHAYA ÇIKTI Başkan Aksoy: Kamyonetlerin kantara girmesi can çekişen arıcılığın sonu olacaktır Trabzon’da Denizde Meydana Gelen Patlama Paniğe Neden Oldu ZİRAAT MÜHENDİSLERİ ODASI TRABZON ŞUBESİNDEN; KAHVERENGİ KOKARCA İLE MÜCADELEDE IRAP KAPSAMINDA KURUMSAL VE BİLİMSEL YAKLAŞIM ÖNERİSİ!... AK PARTİ ORTAHİSAR BELEDİYESİ GRUP BAŞKANVEKİLİ YAVUZ ŞANVER ORTAHİSAR BELEDİYESİ'NİN 2026 YILI GELİR TARİFESİ, OYBİRLİĞİYLE KABUL EDİLDİ Değerli basın mensupları, AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN 75 HASTA YATAĞI DESTEĞİ AKÇAABAT’TA TARIMSAL ÜRETİME BELEDİYE DESTEĞİ DEVAM EDİYOR Hıdırnebi Yaylası'nda ağaç budayan baba ve oğul uçurumdan yuvarlandı TÜRSAB'IN YENİ BAŞKANI TUNA OLDU! İlker Akıncı CHP Trabzon İl Başkanlığına Resmen Aday BAŞKAN GENÇ: “HER KÖŞEYE DOKUNAN PROJELERLE TRABZON’U YENİLİYORUZ” BAŞKAN KAYA: “ÖZEL DEĞERLERİMİZİ GELECEK KUŞAKLARA AKTARMA SORUMLULUĞUMUZ VAR” KENT KONSEYİ TOPLANAMADI Canbakkal’dan çağrı: “Hayal et, projene 300 bin TL kazan!” BAŞKAN GENÇ ANKARA'DA PROJELERİ GÖRÜŞTÜ ORTAHİSAR BELEDİYE MECLİSİ EKİM AYI TOPLANTILARININ İKİNCİ BİRLEŞİMİ YAPILDI BELEDİYE 4 YENİ HİZMET ARACI ALACAK
CHP AKÇAABAT’TA YENİ YÖNETİM BELLİ OLDU
CHP AKÇAABAT’TA YENİ YÖNETİM BELLİ OLDU
 
AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN 75 HASTA YATAĞI DESTEĞİ
AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN 75 HASTA YATAĞI DESTEĞİ
 
AKÇAABAT’TA TARIMSAL ÜRETİME BELEDİYE DESTEĞİ DEVAM EDİYOR
AKÇAABAT’TA TARIMSAL ÜRETİME BELEDİYE DESTEĞİ DEVAM EDİYOR
Bıyıklıoğlu köylere konuk oldu
 

Bıyıklıoğlu köylere konuk oldu

AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, Akçaabat İlçesinin Kirazlık ve Koçlu köylerine konuk olarak vatandaşlarla buluştu.

18 Temmuz 2013 Perşembe 11:56
Yazdır

İftarını partililer ile birlikte Kirazlık köyünde Prof. Dr. Bıyıkıloğlu, köy halkı tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Vatandaşlar Bıyıklıoğlu’ndan, AK Parti iktidarı döneminde yapılan hizmetlerin artarak devam etmesini istediler. İftara Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu’nun yanı sıra Dörtyol Belediye Başkanı Cevat Birinci, Darıca Belediye Başkanı Muhammet Altınel, AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Ziya Öztürk ile ilçe yöneticileri katıldı.

Kirazlık köyüne konuk olarak köylülerle birlikte iftarını açan Prof. Dr. Bıyıklıoğlu, ardından Koçlu köyüne giderek halkla sohbet etti. Köylerde incelemelerde bulunan Prof. Dr. Bıyıklıoğlu, köyde yapılan çalışmaları da yerinde inceleyerek köy muhtarları ve yetkililerden bilgi aldı. Sıcak ve samimi bir ortamda geçen sohbette  Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, “ Bütün İslam âlemi için Ramazan ibadet ve bereket ayıdır. Bütün vatandaşlarımızın mübarek ramazan ayını kutuluyorum “ dedi. Ülke gündemiyle alakalı da vatandaşları bilgilendiren Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, zaman zaman muhalefete de göndermede bulundu. Dünyada çok büyük değişimlerin yaşandığını kaydeden Prof. Dr. Aydı Bıyıklıoğlu, “Bir buçuk aylık zaman zarfında Türkiye çok önemli bir süreçten geçti. Çiçek, ağaç, çevre dediler, arkasından bir siyaset dizaynı yapma, iktidar değişimi yapma planı ortaya çıktı. Tabii bu, planın esasta temeli sadece Türkiye kaynaklı değil. Bu bir yıl evvelinden senaryolaştırılan bir oyundur. Şu anda herkes Mısır’daki durumu görüyor. Mısır’dakinin benzerini burada yapmaya kalktılar. Peki bunların derdi neydi? Türkiye, son on yılda batının beklentisinin çok üzerinde bir performans gösterdi.

Tankını, uçağını, helikopterini, uydusunu yapabilen bir Türkiye, kafa kafaya gelmeye başladığı zaman sen sınırı geçtin dediler. Ülkenin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan bu gemiyi aldı yürütüyor. Muhalefetten üzüldüğümüz taraf şudur. CHP’nin seçmeni asla böyle bir şey yapmadı. Fakat yönetim kadrosu, üzülmek lazım, bunların bizzat içerisinde oldular. Oyunun büyüğünü görmediler. Bizzat onlarla birlikte kendilerine bir şey çıkar diye yanlış yola girdiler. Başbakanımız orda bir cümle kullanarak, ‘Bunlar çapulcudur’ dedi. Çapulcu yağmacı, yakan, yıkan, kıran demek. Çiçeğe, ağaca hepimiz duyarlıyız.

280 araç tahrip edildi, 300’den fazla iş yeri yakıldı yıkıldı. Burada görülmeyen bir şey var. Gezi parkı şu anda 54 dönümdür. Yapıldıktan sonra 104 dönüme çıkacak” diye konuştu. Teravih namazını da Koçlu köyünde kıldıktan sonra Koçlu köyündeki vatandaşlarla da bir sür sohbet eden Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, vatandaşların hayır duasıyla köyden ayrıldı.

Anahtar Kelimeler: AK, Parti, Trabzon, Milletvekili, Prof, Dr, Aydın, Bıyıklıoğlu, Akçaabat, İlçesinin, Kirazlık, ve, Koçlu, köylerine, konuk, olarak, vatandaşlarla, buluştu,
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1571 Hıristiyan birleşik donanması ile İnebahtı'da karşılaşan Osmanlı donanması yenildi.
1737 Yüksekliği 13 m'yi bulan dalgalar, Bengal'de (Hindistan) 300,000 kişinin ölümüne yol açtı.
1769 İngiliz kaşif Kaptan Cook Yeni Zelanda'yı keşfetti.
1806 Karbon kağıdı keşfedildi.
1908 Osmanlı yönetimine başkaldıran Girit adası Yunanistan ile birleşti.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur