Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
TRABZON’DA MUAY THAİ HEYECANI MİNİK KALPLERİN PERDESİ AKÇAABAT’TA ARALANIYOR ASYA MARKET’İN 11. ŞUBESİ SÖĞÜTLÜ’DE AÇILDI MHP İLÇE BAŞKANI’NIN ANNESİ ÖLDÜ Bak'a sosyal medyadan siber saldırı. DOĞADAN SOFRAYA, AKÇAABAT’TA OT FESTİVALİ ZAMANI ÇİFTÇİLER, DEVLETTEN ACİL DESTEK VE KREDİ ERTELEMESİ BEKLİYOR!.. TTSO’da Meslek Komitesi başkanlarıyla sektörlerin talepleri görüşüldü AGD’DEN FİLİSTİN-GAZZELİLERE DESTEK EYLEMLERİ BARÜ’lü milli güreşçi Burhan Akbudak, Avrupa üçüncüsü oldu BTP, Prof. Dr. Haydar Baş'ı vefatının 5. yıl dönümünde andı RAYLI SİSTEM İÇİN İLK KAZMA BU YIL SONUNDA VURULACAK Dr. Çankaya Burası Arif’in kahvesi değil A PARTİ BASINI AĞIRLADI HAYATİ YAZICI, SİYASİ TECRÜBELERİNİ GENÇLERLE PAYLAŞTI GERİGELMEZ: “DURMAK YOK, YOLA DEVAM” ’İMAR KOMİSYONU OLARAK KAMUOYU AÇIKLAMAMIZDIR’’ AKÇAABATLI GENCİN ACI SONU! Selman Sevim:Cevap Hakkımı Kullanıyorum ARTIK İKLİMDEN DAHA HIZLI DEĞİŞTİRMEK ZORUNDAYIZ.
ASYA MARKET’İN 11. ŞUBESİ SÖĞÜTLÜ’DE AÇILDI
ASYA MARKET’İN 11. ŞUBESİ SÖĞÜTLÜ’DE AÇILDI
 
Bak'a sosyal medyadan siber saldırı.
Bak'a sosyal medyadan siber saldırı.
 
MHP İLÇE BAŞKANI’NIN ANNESİ ÖLDÜ
MHP İLÇE BAŞKANI’NIN ANNESİ ÖLDÜ
Bu Yol Üvey Evlat Mı?
 

Bu Yol Üvey Evlat Mı?

Kayalar’da yol sorunu bitmiyor.

9 Mayıs 2014 Cuma 13:43
Yazdır

Kayalar mahallesinde yaşayan vatandaşlar, Düzköy mevkiindeki bozuk yolların düzeltilmesi için yetkililere seslendiler. Kayalar Mahallesi sakinleri yetkililerden bu konuya eğilmelerini ve bir an önce yolun bakımının tamamlanmasını istediler.

Helvacı-Kayalar Mahallesi yolunda daha önce çok kaza yapıldığını dile getiren İbrahim Reis, yol çift yönlü olduktan sonra bu sorunun çözüldüğünü, fakat yeniden düzenlemeye gidilen yolun çalışmalarının uzun sürdürdüğünü, hala bitirilmediğini söyledi.

Kayalar Mahallesinden ana yola inmek için kullanılan yol adeta ölüme davetiye gönderiyor. Yolun kenarı yaklaşık 7-8 metre yüksekliğinde olup hiçbir önlem alınmayan bu yol için Kayalar Mahallesi yetkililere;’Bir yıl içinde bu yol için önlem alınmasını istiyoruz. Bu yoldan sürekli öğrenciler iniyor düştükleri zaman ciddi yaralanmalara neden olacaktır. Yine engelli olan vatandaşlar var bu yoldan geçmekte çok güçlük çekiyorlar. Bu kısım için parmaklık ve merdiven basamakları yapılmalı.’ diyerek dert yandılar.

Akçaabat’tan Kayalar Mahallesine uzanan yolun bir diğer sorunu da yol kenarındaki çöplükler.  Halk; 'Bu alanlar için belediyenin isteklerini gerçekleştiriyoruz. Vergi istediklerinde ödüyoruz ama iş hizmete geldiği zaman hak ettiğimizi alamıyoruz.Yol kenarındaki çöplerin temizlenmesini ve artık bu sorunlara çözüm üretilmesini istiyoruz diye söylediler.

 


Haberin videosunu izlemek için tıklayınız


MAHALLE HALKI  İSYAN ETTİ paylaşan: tcsebat-haber-9


Anahtar Kelimeler: Kayalar’da, yol, sorunu, bitmiyor ,
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1917 Bolşevik lider Lenin sürgünde bulunduğu İsviçre'den Rusya'ya döndü ve Sosyalist Devrim'in başlatılması çağrısında bulundu.
1925 Tanin gazetesi süresiz kapatıldı.
1941 II. Dünya Savaşı: 500 Alman uçağı Londra'yı bütün gece bombaladı.
1943 Dr. Albert Hofmann, LSD'nin psychedelic (sanrı yaratan, hayal gördüren) etkilerini keşfetti.
1946 Suriye, Fransız Mandasıyken bağımsızlığını kazandı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur